פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי, לאחרונה רכשתי רדיו דיסק פשוט של פיוניר (1 DIN) ואני מחפש מקומות זולים בהם ניתן להשיג את הפאנל הקדמי עם התאמה לרדיודיסק שאינו מקורי ,כנראה שישנו רק סוג של פאנל שכזה והוא מותאם ל DIN 2 ולכן אשמח אם מישהו יענה לי על השאלות הבאות: 1. מישהו מכיר אלטרנטיבה לפאנל שמצאתי שיתאים לרדיו דיסק של 1 DIN? 2. במקרה ואין אלטרנטיבה שכזאת היכן אני יכול למצוא את התוספת לפאנל שתתאים את הפאנל עבור הרדיו דיסק שברשותי תודה שגיא
הודעה אחרונה מאת Sagi Saadon, -
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם, קניתי איביזה 2012 רפרנס 5 דל' 1400 סמ"ק המערכת שקיבלתי איתה נוראית, גם הרמקולים גרועים וגם המערכת גרועה (אפילו לא מקורית, אלא משהו פחות טוב) אני מעוניין להחליף את הרמקולים לרמקולים באיכות טובה, לא חייב עם סאונד חזק זה פחות מעניין, אלא דגש על האיכות של הסאונד. ובנוסף מערכת אנדרואיד במקום. מה אני צריך לעשות? מאיפה להתחיל? אני ממש לא מבין ואין לי קצה חוט, אשמח לעזרתכם. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת FISHER, -
- 0 תגובות
- 687 צפיות
בתקופה האחרונה הרדיו שלי ברכב מאזדה 3 שנת 2008 נהיה גרוע מאוד מבחינת קליטה ושמע. איך אפשר לשפר את הקליטה שתהיה טובה? כרגע יש הרבה הפרעות ורעשי רקע אשמח לעזרתכם
הודעה אחרונה מאת ADVERSARY, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, יש לי ברכב מערכת Pioneer AVH-X7550BT , אני רוצה שיהיה אפשר לראות את המסך של הטלפון במסך וגם הטאצ יעבור לטלפון, מה אני בדיוק צריך לקנות ? יש אפשרות לקנות את זה מ eBay? הטלפון זה iPhone 7 תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת אלי55, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קניתי קשקאי 2015 ומסתבר שהשאירו שם את מערכת המקור, עברית הפוכה, ניווט אירופאי וכו'... האופציות שביררתי כרגע: - דיברתי עם אדי מערכות, הציעו צ'יפ שמתלבש על המקור ומוסיף אנדרואיד עם ניווט WAZE... משהו יחסית מוגבל ובמחיר הזוי של 4000 שקל. (לא מסך או מערכת, רק תוספת על מה שכבר יש) החלפת מערכת לא בטוח אפשרית בגלל הסכמים עם ניסאן או משהו בסגנון. - קניה עצמאית מחו"ל (אמאזון, עלי אקספרס, ראיתי לא מעט תואמי מקור) מישהו עשה את זה? משתלם? האם אפשרי לקנות לבד את התוספת שהציעו לי באדי מערכות? כי המחיר באמת הזוי... אשמח לכל המךלצה בנושא תודה רבה
הודעה אחרונה מאת subzero08, -
- 1 תגובות
- 876 צפיות
שלום לכולם, החלטתי שני לא מעוניין להשקיע במערכת, אבל עדיין רוצה לשפר קצת את הסאונד בתקציב מינימלי. ברכב כעת יש קומפוננט 6.5 אינצ' מקורי מקדימה ורמקולים 4 אינצ' בדלתות מאחורה. התכנון הוא להשאיר את הקומפוננט המקורי מקדימה ואולי לחתוך אותו באזור 125 קילוהרץ (מתחת לזה הוא כבר נשמע על הפנים), לנתק את הרמקולים בדלתות האחוריות ולהוסיף 6X9 על המגש מאחורה. הרכב הוא במרכב האצ'בק ויש אפשרות לחורר את המגש האחורי ולהתקין את הרמקולים, דבר שאני פחות מעוניין בו. עלה לי רעיון לבנות תיבה לכל אורך המגש ובתוכה להתקין את הרמקולים, ואת כל העסק הזה להגביר באמצעות מגברון בסגנון הזה על מצב LPF. אני מאמין שככה הם ישמעו יותר טוב וככה גם לא אצתרך לחורר את המגש. כמה דברים עלו לי בזמ…
הודעה אחרונה מאת MIKE.V, -
- 0 תגובות
- 637 צפיות
שלום. קניתי מולטימדיה אנדרואיד. רציתי לדעת האם אפשרי לעשות שהקול של הוייז, או של הרדיו / מוזיקה וכו' יושמע באוזניית הבלוטוס האלחוטית. תודה.
הודעה אחרונה מאת haim_10, -
- 2 תגובות
- 12.5 אלף צפיות
היי! קניתי מערכת מולטימדיה לרכב במאות שקלים. להפתעתי זה מערכת אנדרואיד בגרסה 6 וזה גורם כנראה לאפליקציות לקרוס. אולי יש אפשרות לבצע עדכון לתוכנה? תודה מעט נתונים אולי זה יעזור: גרסת אנדרואיד 6.0.1 מידע חומרה: quad core allwinner rom 16gb ddr3 2gb ליבת גרסה: linux 3.10 65 - 8.4.2017 נערכת הפעלה גרסה: bsp 1.3.3.1 - ivt - 170408
הודעה אחרונה מאת GABIUBOGI, -
- 0 תגובות
- 782 צפיות
רציתי לדעת אם אפשר להתקין מערכת אנדראויד , או פתיחת מסך משהו בסגנון באינפנטי fx 37 חיפשתי בכמה מקומות ולא ממש מבינים בזה
הודעה אחרונה מאת driver_so, -
- 0 תגובות
- 820 צפיות
שלום חברים, ויתרתי על המערכת שהציעו לי ביונדאי בגלל איטיות מזעזעת שראיתי בעמדת ההדגמה שלהם. הפתרון שלי עד כה היה טאבלט לנובו 8 אינץ' עם סים מובנה שהיה יושב באוטו עם מגנט על הדשבורד. רציתי לדעת האם נכון ליולי 2018 יש כבר פיתרונות שיכולים להציע: - חיבור אינטרנט תמידי עם סים. - אנדרואיד 7 או 8 עם מסך בית שאוכל להגדיר בעצמי. או לחלופין מערכת שיכולה לתמוך גם ב CAR PLAY וגם ב ANDROID AUTO. תודה רבה ושבת שלום!
הודעה אחרונה מאת שושו השועל, -
- 0 תגובות
- 919 צפיות
שלום לכולם ראיתי לא מעט אנשים מחפשים בנרות את הקבצי פתיחה ונתקלו בצער רב שהם לא קיימים אז הנה יש לי קישור של שני החלקים עם כל ההורדות היישר מהפורום של IANDRIOD מקווה שתהנו ולא תשלמו לחפארים למשהו של 5 דקות וחשוב מאוד לנסוע בזהירות עם כל התוספות האלו חלק ראשון לחץ כאן חלק שני לחץ כאן
הודעה אחרונה מאת gal92, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מערכות המולטימדיה המגיעות ברכבי סיטרואן c4 החדשה (מניח שתקף לגבי כל המערכות של סיטרואן /פג'ו) מותקנות בארץ ע"י היבואן או ע"י היצרן כבר בצרפת? השאלה נשאלת משום שנמסר לי ע"י לובינסקי כי המערכות מותקנות בארץ ולא בצרפת.
הודעה אחרונה מאת bv12, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
הי אני עומד לירכשו פיג'ו 3008 אקטיב אני לא מצליח לקבל תשובה האם ,המערכת המקורית (לא הTOUCH ) תומכת בחיבור טלפונים של ANDROIDE דרך ANDROIDE AUTO או לא. האם למי מיכם יש ניסיון / מעקף לנושא? המון תודה
הודעה אחרונה מאת אמנוןדמרי, -
- 1 תגובות
- 876 צפיות
התקנתי ברכב את הנקסוס 7 ,וחיברתי אליו דיסק און קי עם מוסיקה בעזרת כבל OTG. על הנקסוס מותקן הקרנל של טימור שמכניס את הטאבלט למצב שינה עמוקה בכל פעם שמכבים את הרכב. מה יכולה להיות הבעיה שבכל פעם שאני מתניע את הרכב והנקסוס מתעורר ,הסינכרון של המוסיקה מהדיסק און קי מתחיל מחדש ?
הודעה אחרונה מאת ofer1973, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
סיטרואן פיקאסו 2017 קומפורט, המערכת מראה שצריך להכניס מעיון דיסק או קיי, מה זה?
הודעה אחרונה מאת חומי מגרלי, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אז ככה, רציתי לשאול קצת על העניין של המולטימדיה במאזדה 3 שנת 2010. השאלה שלי היא כזו, האם יש מולטימדיה שכוללת בתוכה את רוב הדברים הנחוצים (Bluetooth, ספר טלפונים, שמע, מתאם USB) וללא GPS. אם יש אז אילו סוגים יש ומה ההבדל במחירים ללא ועם? GPS אני ממש לא זקוק אלא זקוק לכל שאר הדברים. בנוסף, כיצד מרכיבים את הכפתורים על ההגה עצמו? קונים הגה מיוחד ומתקינים אותו למולטימדיה? איך זה עובד? סליחה על השאלות המעיקות, אני לא ממש מבין בנושא של המולימדיה והייתי מעוניין להתקין. כמובן אשמח לשמוע על המחירים וסוגים שונים של מולטימדיה המתאימים לרכב. שיהיה לכם חודש טוב ושבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת eran gt, -
- 1 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
היי חברים, איך אפשר בסוזוקי סוויפט 2014 למצוא דרך לאפשר AUX או BT במערכת המקורית? חיפשתי ברשת אך לא מצאתי פתרון רלוונטי לסוג המערכת המובנית שיש בדגם הזה. זו המערכת: להחליף לHU אחר לא בא בחשבון כרגע לצערי. תודה
הודעה אחרונה מאת Arthur85, -
- 11 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
אני מחבר דיסקונקי עם קבצי מוזיקה לכניסת usb ברכב, למרות שכל הקבצים בפורמט mp4 חלק היא מזהה וחלק לא! מדוע?
הודעה אחרונה מאת חומי מגרלי, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
קודן הרכב השתחרר והדבק המצמיד אותו ליד ההגה (איך לצרף תמונות, מאז שינוי האתר אני לא מוצא הידיים והרגליים, והאתר חשוף באופן מאוד מוגבל אצלי), אינו מספיק חזק להיצמדות ארוכה מה הכי כדאי לעשות, רק לא דבק סופרגלו, כדי שאם יהיה צורך להחליף, שלא ייגרם נזק לרכב בהסרה.
הודעה אחרונה מאת URSH, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מישהו פה ניתקל בבעייה של חיבור טאבלט עם אנדרואיד מעל גירסה 5 לאודיסון BIT ONE ?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
בס"ד. הבנתי שיש מערכות מולטימדיה ויש מערכות מצלמות רוורס. השאלה שלי היא כזו: בד"כ, המערכות הנ"ל הולכות ביחד? מה טווח המחירים? האם זה הולך לפי סוג חברה? מישהו ניתקל במצלמת רוורס שהיא כמו ב GPS שרואים מלמעלה? - האם זו מצלמה מיוחדת, יש לה עלות בנפרד? יש לציין שזו פעם ראשונה שלי שאני הולך להתקין דבר כזה ברכב, קצת השתדרגתי (מחר אשתדרג) אז מפנק את עצמי עם כמה פיצ'פקסים, יש טיפים נוספים? אשמח להצעות תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Minimal, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, במעבר על מפרט הרכב של פיאט פנדה 2011 נכתב שם שהרכב מגיע ללא מערכת שמע. האם באמת ברכב שנתון 2011 לא הרכיבו מערכת רמקולים + רדיו בסיסית? כמה לדעתכם תעלה הרכבת מערכת בסיסית שכזו (הכי בסיסית שיש)?
הודעה אחרונה מאת PorSche-911, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שבת שלום חברים. יש לי סוזוקי בלנו 99. חבר הביא לי סאב ישן שלו (השתדרג) של pioneer, והחלטתי להתקין אותו אצלי. כרגע יש לי מערכת JVC (שאני התקנתי), 2 רמקולים קומפונט (בדלתות מקדימה), ו-2 רמקולים 6X9. אני מכיר את האוטו בצורה טובה ויש לי קצת ידע ברכבים. לצערי בעולם של המולטימדיה אני לא מכיר יותר מידי, אשמח אם תעזרו לי טיפה. כמה שאלות לפני שאני מתחיל להרכיב את הסאב וקונה מגבר: 1. האם כדאי ליקנות מונובלוק או 4 ערוצים. 2. במידה ו, מה כדאי לחבר אליו? סאב ו-6X9 או סאב ו-קומפונטס? 3. מה אומר בעצם ההספק של מגבר? (W) 4. מה אומר ההתנגדות שלו?(אום) 5. האם כדאי לקנות מאיביי\אתר דומה או מישראל? 6. מה הסיכון של ליקנות מגבר יד שנייה? 7. האם אפשר\מומלץ לחבר…
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 3 תגובות
- 801 צפיות
התקנתי דאבל דין אנדרואיד עם מגבר וקומפוננטים , כשאני מדבר עם מישהו הוא מתלונן על זה שהוא שומע את עצמו , מה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת trip_88, -
- 2 תגובות
- 799 צפיות
לא פתחת נושא על המפגש היום
הודעה אחרונה מאת Omer Yaron, -
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי חברים, הזמנתי מערכת 2DIN שהגיע ללא התושבת/ מסגרת/ "כלוב". לא מעוניין לחכות עד שיגיע מאיביי יכולים לכוון אותי איפה אוכל להשיג במרכז הארץ? מצורפת תמונה להמחשה תודה!
הודעה אחרונה מאת gal3333, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן, אשמח לטיפים על איך לבחור מתקין למערכת יחסית גדולה ויקרה (לפחות עבורי). אני מתכון לרכוש ולהתקין קומפוננטס קדימה ואחורה, סאב עם קופסה סגורה בבגאג׳ ומגברים - הרכב הוא טיגואן 2014. רוב ברכיבים הם של מורל כך שאין בעיה להשיג אותם בהרבה מקומות, איי. ובה אם זה משנה לרקוד או להתקין אצל מישהו שמופע ברשימה של ניפון או לא? קיבלתי מספר הצעות מחיר בגדול די דומות בחלק מהמקרים המחיר לאותם הרכיבים נמוך ועלויות ההתקנה גבוהות יותר ובחלק להפך. אני רואה טווח של בין 400-1500 בעלויות ההתקנה. וזמנים בין ׳לפחות 4 שעות׳ ליומיים... מאוד חשוב לי לעשות עבודה איכותית ובטוחה וכמובן איכות סאונד. זה כולל כיוון מקצועי ולפחות קצת דינאמאט מסביב לרמקולים - יש מתקין שטוען בע…
-
- 1 תגובות
- 757 צפיות
[TABLE] [TR] [TD=width: 50][/TD] [TD=width: 100%] - האם אפשרי לסדר את העברית? מופיעה הפוך.. גם בשירים וגם באנשי קשר -האם אפשר להפעיל את המפות והניווט או לא תומך בארץ? -האם אפשרי לשקף את הטלפון למסך? -בטלפון - האם אפשרי ליצור מועדפים/חיוג מהיר? תודה רבה [/TD] [/TR] [/TABLE]
הודעה אחרונה מאת subzero08, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 13.6 אלף צפיות
היום נתקעה לי המערכת, בהתחלה התצוגה של המצלמת רוורס לא הפסיקה ועכשיו אחרי כיבוי הרכב שום אפליקציה לא עובדת ורק נישאר על התפריט הראשי. מישהו יודע איך לפתור את התקלה?
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן אנשים, מחפש מישהו שיודע להתקין סאב קטן, JL Audio TW3 microsub+ מתחת למושב של הרכב, מדובר במקום מאוד צפוף וצריך לעשות הארכה לתעלה של המזגן, יש סיכוי שזה לא אפשרי צריך לראות. מאזור ראשון-רחובות מדובר על קיה ריו 2014 5 דלתות. תודה לעוזרים המלצות על מתקינים יתקבלו בברכה. נ.ב צריך גם להעביר את המגבר למתחת למושב השני
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,673 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RK
- IsraCar
- topop
- Be roo
- zaf
- Loder
- yaba
- יבגניפ
- motior
- baer
- SlowRide
- לירון .ה.