Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום חברים.

יש לי סוזוקי בלנו 99.

חבר הביא לי סאב ישן שלו (השתדרג) של pioneer, והחלטתי להתקין אותו אצלי.

כרגע יש לי מערכת JVC (שאני התקנתי), 2 רמקולים קומפונט (בדלתות מקדימה), ו-2 רמקולים 6X9.

אני מכיר את האוטו בצורה טובה ויש לי קצת ידע ברכבים.

לצערי בעולם של המולטימדיה אני לא מכיר יותר מידי, אשמח אם תעזרו לי טיפה.

כמה שאלות לפני שאני מתחיל להרכיב את הסאב וקונה מגבר:

1. האם כדאי ליקנות מונובלוק או 4 ערוצים.

2. במידה ו, מה כדאי לחבר אליו? סאב ו-6X9 או סאב ו-קומפונטס?

3. מה אומר בעצם ההספק של מגבר? (W)

4. מה אומר ההתנגדות שלו?(אום)

5. האם כדאי לקנות מאיביי\אתר דומה או מישראל?

6. מה הסיכון של ליקנות מגבר יד שנייה?

7. האם אפשר\מומלץ לחבר Relay (ממסר) למגבר בשביל שהוא לא יפעל כשהאוטו כבוי?

זה הרבה שאלות אבל זה בתכלס יסגור לי את העניין לפני שאני נגש לעבודה.

אם יש עוד דברים שחשוב לדעת לפני שאני מתחיל, אני יותר מאשמח!!

עמוס.

פורסם

לא ציינת תקציב אז אלך לתרחיש הכי זול

1. לדעתי עדיף מגבר 4 ערוצים

2. להגביר סט קידמי וסאב

3. תלוי במגבר סיני ? כלום, מגבר אמיתי - הספק

4. התנגדות בעיקרון משנה את ההספק, ברוב המגברים (אתייחס ל4 ערוצים, תראה נתוני הספק בצורה של 4*100 ב 4 אוהם (התנגדות) או 4*200 ב2 אוהם וכן האלה (מספרים ממוצאים כן? זה לא מדוייק) ועוד נתון של 2*350 ב4 אוהם (גישור)

ההתנגדות נקבעת ע"י הרמקול שמחובר, אתה לא יכול "לבחור" באיזו התנגדות לעבוד (אתה כן יכול "לשנות" התנגדות אבל זה כבר נושא אחר לגמריי)

5. אני לא מתמצא בקניות מאתרי חול ונושא המיסים וכו' עדיף שנחכה שמישהו שמבין בזה יתייחס

6. סיכון כמו כל מוצר יד שניה, יכול להיות לא תקין בכלל (לא נדלק) יכול להיות ערוץ שרוף, יכול להיות 1001 דברים, קניה יש שניה "על עיוור" בלי לבדוק היטב לפני יכולה להסתיים באסון (מבחינתך) - אני יכול להגיד שקניתי לא מוצר אחד ביד שניה, והרוב מחברי הפורום ולא אמורה להיות בעיה, בדרך כלל מוכרים משאירים את הציוד מחובר ומפרקים אחרי בדיקה,או שיחברו כדי שתבדוק, אם אין אפשרות לבדוק, אני אישית לא הייתי קונה.

7. מגבר לא יעבוד "סתם" כהרכב כבוי, הוא מקבל פיקוד הדלקה וכיבוי מהHU.

פורסם

בנוסף לציון התקציב, אנא ציין דגמים מלאים של כל הציוד שברשותך.

כמו כן, אנא בצע חיפוש עבור נושאים דומים. כך למשל הרבה חומר תוכל למצוא ב-FAQ בראש הפורום, אבל יש עוד מספר שרשורים לא מבוטל שעוסקים בענין ולא מופיעים שם, וכמובן שגוגל הוא ידיד טוב מאוד.

• תוכן חדש...