פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,394 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 865 צפיות
שלום לכולם, ברשותי גולף 6 שנת 2010. ברכב מותקנת מערכת RCD510 מקורית. בסמוך לאחר הרכישה התקנתי ברכב מודול דיבורית מקורי וכן חיישני חניה קדמיים ואחוריים תואמי מקור אשר נותנים חיווי גרפי על מסך ה- HU. לאחרונה מודול הדיבורית לא עובד טוב. פניתי למתקין ולדבריו המודול תקול ויש להחליפו. מחיר מודול מקורי עולה כ- 3,000 ש"ח. חשבתי על אחת מ- 2 אפשרויות: א. רכישת דיבורית חיצונית. ב. החלפת HU. האם יש HU איכותי הכולל ANDROID AUTO וכן אפשרות להציג על המסך חיווי גרפי של חיישני חניה קדמיים ואחוריים? Sent from my LG-H930 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת orel_v, -
- 24 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
שלום חברים, אני צריך המלצה לתקציב עד 2000 שח: למגבר + 4 רמקולים. אני שומע רוק אלטרנטיבי בד''כ. מעדיף צליל חד ונקי של הטוויטרים רוצה לשמור על מע' המולטימדיה שהגיעה עם הסקודה. יותר חשוב לי האיכות שמע מאשר העוצמה. האם שווה להשקיע יותר ברמקולים איכותיים ולוותר על המגבר? כרגע אני מקבל 50wx4 הספק מירבי. האם משתלם להזמין באיביי? תודה!
הודעה אחרונה מאת Roi Meir, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לידידה יש יונדאי גטס עם רדיו דיסק רגיל מקורי פתאום 4 הרמקולים לא מנגנים הרדיו דיסק רגיל מקורי, רואים שהןא מנגן, מעביר ערוצים ברדיו, אבל 4 רמקולים לא מוציאים שמע. לפני שאני מפרק, מה יכול להיות?
הודעה אחרונה מאת elians, -
- 15 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
שלום חברים המליצו לי להחליף את המערכת מולטימדיה שאני מקבל בקאיה ספורטאז האם כדאי לבצע החלפה לפיוניר ? האם יש הבדלים כאלה גדולים בסאונד בחיבור למגבר רמקולים וסאב ואם כן איזה פיוניר הייתם לוקחים ? Pioneer AVH-X8850BT או Pioneer AVH-Z5050BT https://www.pioneer.com.sg/sg/products-list/index.html/?category=Multimedia%20Receivers&catid=2 https://www.pioneer.com.sg/page.jsp?id=260 תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Crosswind, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נכנסתי לאתר http://www.godigital.co.il ומרוב מלל והתעמקות, לא הצלחתי להבין אם פשוט יש או אין את זה בארץ.
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם לפני פחות משנה נשרף לי מגבר HDP5 בן שנה וחודש במיצובישי לנסר החדשה. מה שמחובר ברכב כרגע זה מגבר לא מזוהה + infinity 60.11CS + pioner avhx8650. חשבתי לרכוש בזול Alpine MRV-F300 4-Channel Car Amplifier, 50 Watts RMS x 4ולקנות סאב קטן בחו"ל או בארץ , לעשות קרוס לסאב ולסגור הכל במגבר אחד ולסגור פינה (אשמח להמלצה אני לא מחפש בומים חזקים אלה בס נורמאלי דגש על איכות) יש דילים טובים באמזון היום ושילוחים חינם... מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת spider01, -
-
- 4 תגובות
- 945 צפיות
יש לי HU מקורי של המכונית שמחובר למגבר בעזרת מנחת. בשבועות האחרונים יש לי בעיה, אני אתאר את זה כפיצוצים\התנתקויות שבאים מרמקול אחד ורק לסירוגין. בין לבין שתי המרקולים עובדים תקין לגמרי. שאני מחליף את ה RCA במגבר הבעיה עוברת לצד השני. שאני מחליף את ה RCA במנחת הבעיה שוב עוברת צד. שאני מחליף את החיווט עצמו של המנחת (החוטים לא ה RCA ) הבעיה שוב עוברת צד. האם אפשר להסיק מכך שהבעיה היא לפני המנחת (כלומר בחיבורים של ה HU ) ? חשוב לציין שתמיד הבעיה באה רק מצד אחד וכל פעם שאני עושה שינוי הצד מתחלף בנוסף הסאב עובד תקין כל הזמן. תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 704 צפיות
שלום יש לי מכשיר מולטימדיה של CAGE מבוסס אנדרויד 7. כאשר מופעל ווייז עם מוזיקה של 100FM ונכנסת שיחת טלפון, המוזיקה מושתקת וגם הנחיות ווייז. תוך כדי שיחה בטלפון , לפני פניה או התראה קולית כלשהי שווייז אמור להשמיע אך לא משמיע כי אני בשיחה, נשמעת המוזיקה של 100FM למספר שניות ומפסיקה עד לפעם הבאה שווייז מנסה להשמיע הנחיה קולית. לאחר סיום השיחה, הנחיות קוליות של ווייז נשמעות כרגיל, אך האפליקציה 100FM לא חוזרת להשמיע מוזיקה. יש לסגור אותה ולהפעיל מחדש. נשמע מוכר למישהו? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת UziRe, -
- 1 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום , יש לי סקודה סופרב שנת 2010 ואז בזמנו סקודה לא סיפקה מערכת מקוריות והתקנתי מערכת מולטימדיה מיועדת היום היא מאוד ישנה תקועה וחוץ חיבור בלוטוס לאייפון לא עובד בה כלום אני מחפש מערכת טובה עם מסך גדול ,ממשק בעברית ועדיפות רבה לתמיכה בCARPLAY לא אכפת לי אם זה יהיה מחו"ל או בארץ כמה שיותר זול . אשמח להמלצות מנסיון !! תמונה למה שיש לי עכשיו ברכב :
הודעה אחרונה מאת artur nov, -
- 1 תגובות
- 941 צפיות
התקנתי מערכת אנדרואיד לרכב (בהמשך אכין סקירה המחיר ממש זול ולבנתיים אני מרוצה) אז כך קודם היה מותקן 1DIN בסיסי של פנסוניק, שם הפיקוד מההגה עבד. מכיון שהחיווט מהצמה של פנסוניק הוא בצבעים אוניברסליים התחברתי אליו. הכל עובד חוץ מ...פיקוד ההגה. לא נראה לי שצריך מתאם כי בפנסוניק לא ממש היה. אם אני טועה אשמח להבהרה. בצמה של המערכת יש שני חוטים KEY1-2 נדמה ל שבפנסוניק רק חוט אחד. המצב כעת שהמערכת כן מזהה את הלחצנים אבל לא מצליחה לנעול אותם על פקודה מסויימת. ניסיתי כמה אפשרויות לבנתיים לא הצלחתי. אשמח לעזרה ממי שמכיר את החיווט ברכב/לבעל פתרון. תודה.
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 969 צפיות
מפגש אודיו מרכז הקרוב יתקיים ביום שבת ה 4.8.18 החל מהשעה 12:30 במיקום הקבוע מאחורי אצטדיון ר"ג (בחנייה שמול הבאולינג). כהרגלנו בקודש, המפגש פתוח לכולם וכולם מוזמנים. שתייה וכיבוד קל יתקבלו בברכה. במקרה של גשם או חסימת האצטדיון לרגל משחק כדורגל ינדוד המפגש אל תחת גשר מבצע קדש שבעברו המזרחי של הקניון, מול המקדונלד'ס. *המפגש יתקיים תחת גשר מבצע קדש שבעברו המזרחי של הקניון, מול המקדונלד'ס.* **** חשוב לציין!! מי שמגיע למפגש בבקשה שינהג בזהירות גם בדרך למפגש וגם במתחם המפגש. בלי רייסים פרפורים ועוונטות. אנחנו לא מחפשים בעיות עם החוק והמשטרה. בנוסף יש הרבה הולכי רגל אז לשים אקסטרה תשומת לב. **** בבקשה לרשום מי מתכנן להגיע או לא, אין טע…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הכמה מבחני דרכים לקיה סטוניק מוזכרת האפשרות לשקף את הטלפון באמצעות אפליקציית Weblink Host למרות שיש קישוריות AA. 4ני מנסה למצוא את הדרישות של מפרט המולטימדיה כדי לשקף את הטלפון עם האליקציה ולא מצאתי. יש לי סקודה אוקטביה עם מערכת מולטימדיה Swing 5 אינץ (דגם הליסינג). מישהו התנסה באפליקציה הזו?
הודעה אחרונה מאת mottis, -
- 7 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
ציוד מגבר: HERTZ HCP4 סאב: HERTZ DBX25.3 קומפוננט: MOREL hybrid ovation רכב I30 יונדאי: מערכת מקורית חיווט קומפוננטים מחוברים למגבר דרך קרוסאובר ללא מנחתים מתחת למושב נוסע מגבר מחובר מאחורה. הבעיה: הסאונד לא נקי, הקומפוננט חורק במאמץ קל עיוותים בסאונד בעיקר בMID. המליצו לי להחליף את המערכת המקורית אבל לא התחייבו שזה יפתור את הבעיה. מה המלצת הממוחים?
הודעה אחרונה מאת fabiomantel, -
- 0 תגובות
- 844 צפיות
שלום, היום בבוקר נכנסתי לרכב והנעתי. שמתי לב שהמערכת לא נדלקת אך כן יש אור של המסך, פשוט המערכת הפעלה לא עולה. אמרו לו באחד המוסכים שזה ״כרטיס״ ויעלה לי 500 ש״ח. למישהו יש רעיון? אפשר לקנות את הכרטיס הזה באיביי ולהחליף לבד?
הודעה אחרונה מאת ABOVE, -
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי, הזמנתי סיאט לאון דגם הכי חדש יש היום, הדגם מגיע עם מערכת מולטימדיה בלי אנדרואיד ובלי מצלמת רוורס. עומדות לפני 2 אופציות והייתי רוצה להתייעץ איתכם: 1. להתקין מצלמה בגיל קאר (כ2300 שח) עבור מצלמה עם מתאם 2. להתקין מצלמה בגיל קאר עם פריצה לאנדרואיד (3700) האם ניתן ללכת על אופציה הראשונה ולבצע את הפריצה בעצמי? מישהו פעם ניסה? בנוסף מה איכות המצלמות של גיל קאר? האם המצלמה שהם מתקינים טובה?
הודעה אחרונה מאת soulnous, -
- 0 תגובות
- 659 צפיות
היי לכולם , רכשתי ביום שישי האחרון קאיה ספורטאז' 2016 . הרכב מגיע עם מערכת שמותקנת בארץ אצל א.ד.י מערכות ונתקלתי בבעיה עם המערכת . כשאני מנסה להכניס כתובת בוויז , או סיסמא ל WIFI אז מופיעה מקלדת של האנדרואיד , אבל החלק התחתון שלה לא נגיש (איפה שהכפתור רווח או זה שמעביר בין תווים למספרים) . מישהו נתקל בבעיה מהסוג ומצא פתרון ? כי ממש אין לי כוח להתמודד שוב עם השירות המחורבן של א.ד.י
הודעה אחרונה מאת DaddyJoe, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בוקר מעניין לכולם, אני לא בטוח לגבי משמעות של כמה פרטים בקרוס אם משהו יכול להבהיר לי: Specification: Size: approx. 135 X 94 mm/5.31 X 3.7 in Crossover Frequency: 3.2KHz Impedance: 4-8ohm Max Power: 200W Work Frequency: 25Hz-22KHz Attenuation Slope: 12dB/oct מה קורה בדיוק ב3.2khz ?
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
- 4 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
יש אפשרות להוסיף מערכת מולטימדיה עם מסך וכדומה לרכב מסוג יונדאי גטס 2005? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת יצחק אבוחצירא, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם אנדרואיד אוטו זמינה לפז'ו 208? הרכב משנת 2016, אם זה רלוונטי.
הודעה אחרונה מאת Yurgus Mytullus, -
- 8 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי, חדש בתחום ורוצה קצת להעמיק הבנה. יש ברשותי i10 2009, והחלטתי שאני רוצה להתעסק קלות בשיפור המערכת, באופן עצמאי, עד כמה שאפשר. יש לי ידע בסיסי בכל הנוגע לחשמל, ויודע להתעסק עם פירוק והרכבה של דברים, הלחמות, ובעיקר יודע לחפש באינטרנט/יוטיוב וללמוד עצמאית דברים כעת לשורש העניין - קניתי מערכת סטריאו משומשת (שכוללת BT, לעומת מה שהיה לי), והצמה שקיבלתי איתה הייתה קרועה בחלק מהחוטים (תמונה מצורפת). פירקתי את החוטים מהקונקטור שמתחבר לרכב לבינתיים. כמה שאלות בעניין - בנוגע למערכת סטריאו: 1. ניתן להשיג את החיבורים הקטנים בנפרד? (לא יודע מה השם שלהם בדיוק) לא מצליח לפרק אותם כדי לחבר את הכבל מחדש. 2. לחבר לבד נראה דיי פשוט, הכל כתוב על המערכת, א…
- 0 תגובות
- 740 צפיות
אהלן חברים, רציתי לדעת איך אני מתחבר לאינטרנט במרצדס E350 עם הCockpit החדש (2018), לא הצלחתי למצוא שום דרך להתחבר לWi-Fi, ניסיתי לעשות חיבור דרך כבל, דרך בלוטוס, כלום. בנוסף זה נראה כאילו אפשר לחבר לזה כרטיס סים אבל לא מצאתי שום מקום לזה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Crapy, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים, אני שוקל להתקין סאב 12״ Morel Ultimate SC ומחפש קופסא איכותית. הבנתי שהגודל של הסאב הוא לא בדיוק 12״ סטנדרטי - גם הייתי מעדיף משהוא שלא בא מסין. אם יש מישהו שבונה קופסאות לפי הזמנה אז זה בכלל מצויין הייתי מעדיף קופסה רחבה עם עומק מינימלי... רעיונות יתקבלו בברכה, תודה!
- 0 תגובות
- 852 צפיות
שלום לכולם לפני פחות משנה נשרף לי מגבר HDP5 בן שנה וחודש במיצובישי לנסר החדשה. מה שמחובר ברכב כרגע זה מגבר לא מזוהה + infinity 60.11CS + pioner avhx8650. חשבתי לרכוש בזול Alpine MRV-F300 4-Channel Car Amplifier לגבי הסאב אני לא סגור. מחפש משהו איכותי אבל לא חזק ולא גדול נניח [h=1]Pioneer TS-SWX2002 8"[/h] תקציב גג 400 דולר לחלקים בלבד מחו"ל בלבד. אודה לעזרתכם.
הודעה אחרונה מאת spider01, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, ברשותי רכב ניסאן קשקאי אסנטה טק (2018) עם מערכת מולטימדיה מקורית. האם המערכת הזו לא תומכת בכלל בעברית? במקום להציג את אנשי הקשר שלי כמו שהם בעברית בפלאפון, הוא מציג על המסך שדות ריקים עם נקודות... מה צריך לעשות כדי שהמערכת תתמוך בעברית? תודה, שלמה
הודעה אחרונה מאת Shlomo1, -
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן. יש לי יונדאי קופה 98 כרגע יש סאב של פיוניר 1200W עם מגבר "מדבקה" 800W. רדיו דיסק זול מאלי אקספרסס, בטוח שהוא לא הכי טוב ולא קרוב אבל הוא נוח מאוד בשבילי, בלוטוס/USB חשבתי להביא קומפוננט לדוגמא http://www.al-galgalim.co.il/catalog.php?id=6797 ולהביא מגבר נוסף ולחבר את הקומפוננט אליהם. כרגע הסאונד ברכב דיי בסדר, פשוט שומעים הרבה את הסאב ואת הרמקולים האחוריים כי הם בגובה האוזניים והרמקולים הקידמיים נמוכים אז לא שומעים כמעט כלום מקדימה. מה דעתכם? המלצות למגבר? מחפש רעיונות עד האלף ש"ח.
הודעה אחרונה מאת Michael Yaacov, -
- 4 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
אהלן רכשתי מאזדה 3 2018 חדשה, לצערי אין ביכולותי להריץ יוטיוב או וויז בצג של הרכב, האם יש דרך קלה להרצת התוכן הזה בלי לבזבז הרבה כסף? או אפילו לעשות שיקוף מסך טלפון אם אין דרך זולה. תודה
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם! קניתי מיצובישי גרנדיס 2008 וברצוני להוסיף לה מערכת מולטימדיה (עדיף אנדרואיד), אבל שמעתי שמשום מה בגרנדיס זה יכול להיות בעייתי/לא מומלץ. מה דעת חכמי הפורום? במידה וכן מומלץ-אבקש המלצתכם לדגמים מסויימים וכן למתקינים באזור המרכז. התקציב גמיש מאד. במידה ולא- על איזו דיבורית קבועה תמליצו? תודה
הודעה אחרונה מאת kavkav, -
- 4 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
האם המערכת שיש בסקודה 2018 מסך 8 אינטש (למשל בקודיאק, סופרב, קארוק או אוקטביה) יודעת להציג שמות בעברית מה contact list בנייד או שמות של שירים? או שעדיין מופיע ריבועים?
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם אז לפני יותר מ10 חודשים נשרף הטוויטר הימני לא מצאתי זמן לבדוק אותו עד היום (הטוויטר השמאלי ניגן לבד, זה נסבל כי ממוקם בצד הנהג) טוויטרים של RAINBOW סדרה גרמניום הגבוהה דגם GL-T26 מתוך סט GL-C6.2 הטוויטר מבחינתי היה מושלם, מפורט מאוד, חם וחד כשצריך, לא צורם בכלל ועוצמתי. להשערתי כנראה שהבגאז' היה עמוס בדברים ומשהו פשוט זז ופגע במגבר בדיוק בקונקטור RCA ששולט על צד ימין כנראה שזה גרם למשהו שאני לא כלכך יודע מה אבל הטוויטר מאותו רגע התחיל לצפצץ עד שמת כמעט סופית (היה מוציא רעש עמום וחלש מאוד של מוסיקה) שלחתי את הטוויטר לבדיקה ונאמר לי שהטוויטר אינו בר תיקון (יש דבר כזה?) כאן אני נמצא בדילמה 1. האם להתעקש ולהמשיך לחפש מישהו …
הודעה אחרונה מאת asif25, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי לכולם מחפש המלצה לרמקולים 6x9 עד 400 שח שיעבדו על רדיו דיסק פיוניר בלי הגברה. חשוב לי שיהיה באס טוב אני אוהב מוזיקה שחורה. אשמח להמלצות ( קנייה בתל אביב ) יש לציין כי דפדתי קצת באתרים של אלכסנדר וbombuy והכיוון הוא kenwood, jbl, rockford. תודה מראש לממליצים ! Sent from my MI 5s using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,453 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraelR
- itaimoto
- zaf
- SlowRide
- Itzik-b
- poune
- מלטבשי
- Mike Lowrey
- Or05230
- o.r
- היברידי
- Spongebob