פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,393 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
שלום ולילה טוב. אני מתכוון לרכוש מסך מולטימדיה לרכב. עקב העלות הגבוהה, מעדיף לרכוש ברשת, אלי אקספרס וכד'. אני מאוד אשמח ליד מכוונת.... יש בבעלותי מאזדה 5 2011. אפשר לומר שמצאתי מסגרת. אבל איך אדע איזה מסך להתאים לה? האם כל מסך? אני גם צריך מתאמים לחשמל, איך לדעת איזה, זה תלוי בסוג המסך שאקנה, או שזה אוניברסלי, ורק חשוב דגם הרכב? בקיצור איך אני ניגש להזמין כזה דבר? אשמח לכל עזרה ומענה ממי שיודע. (נ.ב. הנה הלינק למסגרת שמצאתי - https://he.aliexpress.com/item/Autostereo-11-177-Car-Radio-Facia-for-MAZDA-5-2010-Stereo-Dash-Kit-Installation-Fascia-CD/32542902033.html?spm=a2g16.10010108.1000014.4.69daee9bEKI5k9&gps-id=pcDetailBottomMoreOtherSeller&scm=10…
הודעה אחרונה מאת קוביבוי, -
- 5 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
רכשתי מערכת מולטימדיה מסין 2DIN לא קיבלתי מתאם מתאים למערכת . אני זקוק לעזרה שלכם אני צריך את המתאם אך ורק שיפעיל לי את צג השעון בקידמת הדשבורד בצג הזה בנוסף יש את חוזק המזגן , כיוונים של יציאות האוויר זה המתאם בתמונה אלה שלושת הקונקטורים שאלהם אני צריך את המתאם
הודעה אחרונה מאת acid-boy, -
- 2 תגובות
- 844 צפיות
שלום לכולם ברשותי מגבר של jbl jbl gto 754 שכניראה עשה גבר את שלו. מגבר ישן בן 7 אומנם עוצמתי אבל כל הזמן ניתוקים של מינוסים ואדמה ביציאות rca חזר פעמיים ממעבדת ג ו אלקטרוניקה וכל פעם התופעה חוזרת על עצמה. ממש מבאס ומטיש. ברכב מותקן - סט קומפוננט של אינפיניטי ref6520cx, קדימה ואחורה. סאב וופר pioneer champion series מגבר לסאב של cacps947 kenwood רדיו דיסק pioneer deh x3950 איזה מגבר תמליצו לי לרכוש שימצה את כל האלמנטים שמותקנים? תקציב של עד 1,000 שח. תודה.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם מורידים את הדלת ואת הרמקול הקיים. אחר כך מסמנים על ידי שבלונה וטוש את הגודל של הרמקול החדש. יש צורך במסור חזק שיכול לחתוך ברזל. וחותכים. ומרכיבים את הרמקול החדש. ואחריו אפשר להחזיר את הפלסטיק של הדלת. סהכ יצא מעולה ושומעים הרבה יותר טוב. מסקנות: לחלק מהרכבים הרמקול יהיה שמן מידי ויחסום את החלון מלרדת עד הסוף. ביונדאי גטס זה היה בדיוק על הגבול. בנוסף יכול להיות שבחלק מהרכבים יהיה צורך גם לחתוך את הפלסטיק של הרכב כדי שיתאים. אני לא הייתי צריך ועדיף כך שיישאר יפה ומקורי.
הודעה אחרונה מאת Michael Yaacov, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוקר טוב, לאחרונה שמתי לב שפורד עושים פרסומת לסירי בסדרות שונות. באמצע הנהיגה, ישנה אפשרות להכתיב הודעות, לענות/לחייג. כנראה גם ניתן להפעיל ניווט ולהכתיב כתובת. וכל הפעולות באמצעות קול בלבד. אני רוצה להגדיר משהו דומה בטאבלט אנדרואיד בו אני משתמש ברכב. תודה וסופ"ש נעים.
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 927 צפיות
היי, מנסה לעזור למישהי שאני מכיר. ברכב Suzuki Grand Vitara שנת 2010, המערכת הייתה בשימוש מדי פעם, אבל פתאום לא ניתן להכניס דיסקים בכלל (המחסנית ריקה או לא מלאה). מישהו מכיר את הבעיה ואולי את הפתרון? יש אפשרות לאפס את המערכת איכשהו? תודה!
הודעה אחרונה מאת yo-yo, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אודה לבעל מאזדה עם מערכת ניווט מקורית, שיוכל להעלות צילומי מסך של תוכן כרטיס הזכרון של מערכת הניווט. מעניין אותי לדעת מה שמות המחיצות על הכרטיס ברמה הראשית (root), וכן צילום מסך של תוכן המחיצה המכילה את תכנת הניווט עצמה. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת yoadfe, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי מתלבט האם לקנות קרוסים ומעוניין לבדוק אם הם יתאימו לוופרים שאצלי בבית. למישהו יש מושג מה הטווח תדרים של מורל mx20-4-5-6 ? אני מצאתי באתר אחד שהנקודת חיתוך היא 3200hz אבל מאיזה הוא מתחיל ומתי הוא נגמר ? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת שורף אדומים, -
- 2 תגובות
- 991 צפיות
היי ברשותי רכב מסוג סיאט מיי 2015 בורר הווליום מזייף , כשאני מנמיך את העוצמה היא יכולה לעלות ולהפך. האם יש פתרונות חוץ מפירוק הרדיו (מקורי מובנה של הרכב)?
הודעה אחרונה מאת vladik23, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום לכולם, אבא שלי רכש הונדה סיווק שנה שעברה, חדשה מהחברה עם מערכת ממובנית. בחברה אמרו לו שהוא יכול לסנכרן את הפלאפון ולראות את המוצג בפלאפון ע"ג המערכת. אבא שלי לצורך העניין צריך יותר את הוויז. איך אני יכול לעזור לו לבצע את הסינכרון? קיימת אפליקציה מסויימת? תודה מראש עתיר
הודעה אחרונה מאת peles76, -
- 1 תגובות
- 851 צפיות
היי רציתי לדעת מה ההבדל בין בלוטוס 2.0 ל4.0 בבלוטוס של מולטימדיה לרכב ? והאם ההבדל משמעותי כל כך ? תודה
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום וברכה לכולם. יש לי רנו לוגאן (2008 ),עם מערכת רדיו דיסק ישנה,פשוטה הדגם הקלאסי שיש בכל הרכבים הישנים. ברצוני להחליף אותה למערכת מולטימדיה חדשה יותר..רק לשמע ללא gps וכו, הבעיה שהיא עבה ורחבה (במידות אורך ורוחב,עומק נראה לי שאין בעיה)בערך פי 2 מהרדיו דיסק שיש לי כיום ברכב,אני לא רואה מעל ומתחת פלסטיק כלשהוא שאפשר לפרק כדי שהמערכת תיכנס שם.. רציתי לשאול האם מישהו נתקל בבעיה כזו כשרצה לשדרג מערכת ברכבים ישנים ואם כן האם יש פתרון לבעיה? תודה רבה מראש לכל העונים.
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי רכב אספנות מסוג וולוו 240 1984 כרגע יש את הרמקולים המקוריים מקדימה ואני מעוניין להחליף אותם המידה בדלת היא 4" אבל אפשר גם להכניס 5.25 לפי מה שהבנתי (יש בעיית עומק ומגבלה) חשבתי להוסיף גם רמקולים אחוריים 6X9 אבל זה מצריך לקדוח חורים במגש האחורי וזה יהרוס אותו במידה ואני לא מתכוון להתקין ברכב מגבר אצטרך רמקולים כמה שיותר נצילים הרדיו קסטות ברכב יוחלף לALPINE UTE-92BT (החלטתי ללכת הפעם על אלפיין אחרי כמה דגמים של פיונר ואותנטיות גם לא ממה משנה לי) חשבתי ללכת על רמקולים של הרץ מדגם ECX 130.5 נצילות - 93DB (ככול שהמספר יותר גבוה הרמקולים יהיו יותר נצילים?) אשמח לחוות דעת על הרמקולים
הודעה אחרונה מאת ido135, -
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
אהלן. מגבר mb quart 4125 - 125RMS פר ערוץ קומפוננט מורל טמפו 6 110RMS סאב וואפר Pioneer 1200w 350rms מערכת פשוטה מאלי אקספרסס, הקומפוננט מחובר למגבר ערוצים 1-2 וסאבוואפר בבריד'ג 3-4. יש רעש סטטי קבוע מהטווטירים ושאני שם MUTE/מעביר מודים של מדיה המערכת מרקידה את המסך והסאבוואפר נדרך על עוצמה גבוהה. הבעיה לא הייתה עד שהוספתי את הקומפוננט למגבר ועוד אינפוט לערוצים 1-2 מהמערכת. ההשערה שלי היא שהמערכת לא עומדת בעומס בערוצים של ה-OUT PUT וזה הסיבה לבעיה עם הסאב וואפר השאלה היא אם יש פתרון חוץ מלהחליף למערכת איכותית. וההשערה שלי לגביי הטוויטרים זה רעש בחשמל, LC FILTER יעזור? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Guy Peled, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים, התקנתי מערכת לא זולה ברכב ואני רוצה להוסיף אותה לביטוח, יש לי מספר שאלות בנושא: 1. כמו שאנחנו יודעים עלות ההתקנה יכולה להיות לא זולה - אבל למרות שהעלות של העבודה (בידוד למשל) מופיעה בקבלות חברת הביטוח מסרבת להוסיף את הכיסוי לפוליסה ורק מוכנה לכסות את עלות הרכיבים - לדעתי זה קצת אידיוטי, אם מישהו יכנס בדלת שלי למשל (בלי אודיו, נגיד) הביטוח יכסה את עלות הדלת החלופית ועלויות ההתקנה - נכון? 2. איך לחשב שווי של רכיבים? למשל נגיד שקניתי מגבר יד שניה במחיר מצויין, האם להוסיף את העלות ששילמתי (יש קבלה) או את המחיר של רכיב חדש כזה - למקרה שאני אאלץ להחליף אותו? למשל כשקניתי את הרכב שילמתי מתחת למחיר המחירון אבל מבחינת הביטוח השווי שלו הוא ׳מחיר המחירון׳ כלו…
הודעה אחרונה מאת NFS, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 608 צפיות
שלום לכולם, לפני כשבוע רכשנו רכב חדש מסוג שברולט קרוז פרמייר. הרכב הגיע כמובן עם מערכת מובנית אך ללא אפשרות לכתיבה / קריאה בעברית. חיברנו את הנייד דרך אפליקציה יעודית ועדיין הענייןי מסורבל ואין אפשרות חיפוש והוויז מתנתק בדרך (עם זאת גוגל מםות ממשיך לעבוד כראוי). בקיצור - הרכב סבבה לגמרי רק המערכת מבאסת ממש יש למישהו פתרון פרט להחלפת מערכת למשהו תואם שגם תומך בעברית? תודה מראש לקוראים ולמשיבים...
הודעה אחרונה מאת צילי, -
- 0 תגובות
- 706 צפיות
אהלן יש לי מערכת כזאת שעובדת אחלה אבל המסך שבור נשבר ממכה. מאיפה אפשר להשיג מסך כזה והאם כדאי?
הודעה אחרונה מאת almogro67, -
- 2 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
היי, ברשותי רכב מסוג שברולט אורלנדו 2014. ברכב יש מסך מקורי 7" של מערכת המולטימדיה, bluetooth, רדיו, ועוד הגדרות שונות של הרכב, מצב המזגן, וכדומה. ברצוני להתקין WAZE באדי מערכות, הציעו לי איזה שהוא מתאם, שלמעשה הם משתמשים במסך המקורי של הרכב, ובלחיצת כפתור אני יכול לעבור בין המערכת המקורית של הרכב, לבין המערכת ANDROID. http://adi-system.co.il/blog/portfolio-item/%d7%9e%d7%aa%d7%90%d7%9d-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%9c%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%94%d7%9e%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%99-chevrolet-orlando/ המחיר באזור ה 3000 ש"ח. למישהו יש ניסיון עם המוצר הזה? האם יש חלופות זולות יותר להזמנה מחו"ל? תודה.
הודעה אחרונה מאת elimalka, -
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, בקיה פיקנטו 2011 שלי מותקנת מערכת אנדרואיד s160, אני די מרוצה ממנה. מה שחסר לי זה שליטה מההגה - ברכב אין כפתורים מובנים על ההגה. רכשתי שלט bluetooth לשליטה מההגה אך לא הצלחתי לצמד אותו עם המכשיר - חפירה בפורומים של roadnav העלתה שהbluetooth של המכשיר לא מאפשר עבודה עם אביזרים שהם לא אביזרי שמע. באסה. אני תוהה מה לעשות - ראיתי שהמכשיר מגיע במקור עם שלט IR - לי בכל מקרה אין שלט כזה אבל הצלחתי לעשות פעולות מסויימות באמצעות אפליקצית ir מהטלפון - בכל מקרה לא היה שלט מתאים באפליקציה אז זה לא שימושי, אבל ראיתי שזה משפיע, כך שהיכולת קיימת. חשבתי לרכוש שלט ir לומד להגה, כמו שקיימים לא מעט באיביי בגרושים, למשל: https://www.ebay.com/itm/Universal-Steering-Wheel-R…
הודעה אחרונה מאת Golf_91, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום גנבו לאחותי את הרדיו דיסק מהרכב וגם תלשו לה את הקונקטור (שמתחבר לפיוניר) יש לי בבית רדיו דיסק להביא לה אבל אין לו את הכבל חיבור , רשמתי באיבי כבל לפיוניר ומצאתי הרבה אבל איך אני יודע מה מהם מתאים ? Look what I found on AliExpress http://s.aliexpress.com/fiIbiMjU יש את זה ויש גם את זה Look what I found on AliExpress http://s.aliexpress.com/RJr6nIjY למישהו יש רעיון ? תודה וחג שמח
הודעה אחרונה מאת Arthur85, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בעלי רנו גראנד קופה , צרו איתי קשר בפרטי , יש לי הצעה שיכולה לעניין אותכם.
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
-
- 1 תגובות
- 833 צפיות
סיפור שהיה היום - יושב לי באיוניק *** עריכה - נמחקה קללה*** שלי, הסוויץ' (אין בדיוק סוויץ') במצב ACC - הרכב רץ על ה 12v בלבד. שומע מוזיקה, מפוח על אוורור בקטנה - לאחר כשעה של התפננות, מת כל החשמל במכה ברכב. אין אפשרות לסגור חלונות, לנעול את הרכב או להניע מחדש. אני יודע שיש קטע שלאחר X זמן הרכב מגן על עצמו ופשוט הורג את החשמל, אך ברגע שפותחים את הדלת או לוחצים על כפתור ההנעה העסק אמור להתעורר מחדש. כאן זה לא היה המקרה. הדבר היחיד שהצליח לעורר את הרכב מחדש לחיים הוא כפתור ה "12v batt reset" (זכה לכינוי "דפיברילטור"), שנמצא צמוד לכפתור שפותח את דלתית התדלוק. יש רק לקחת בחשבון שלחיצה על הכפתור תאפס את המולטימדיה ואת נתוני האודומטר, ממש כאילו ניתקתם את הסוללה וחי…
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
היי רכשתי פאנל לספייס סטאר 2014 ועכשיו נשאר לי לרכוש מולטימדיה ואני ממש צריך את העזרה שלכם https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA ואני רוצה להזמין את המולטימדיה הזאת ובנוסף המוכר מוסיף לי מלצמת רוורס האם המערכת נראית לכם סבבה ? לא מחפש להשקיע יותר מידי ולכן הלכתי על מוצר יחסית זול יש גם אחריות לשנה והאם חסר כבל או חלק שצריך לקנות כדי לחבר את המולטימדיה והפאנל לרכב או שכל החלקים מגיעים ? זה הפאנל שרכשתי: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?568908-%D7%9B%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%AA-%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%A2%D7%A0%D7%99%D…
הודעה אחרונה מאת Guy Hazut, -
- 1 תגובות
- 743 צפיות
מה ההבדל בין קומפוננט לרמקולים קדמיים רגילים? יש לי עכשיו קומפוננט אבל הוא לא במידה ולא יושב טוב ועושה המון רעשי פלסטיקה. אני רוצה להחליף לרמקולים קדמיים רגילים לא קומפוננט האם יהיה הבדל גדול בסאונד?
- 2 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכלום (אחרי המון זמן שלא הייתי פה ) יש לי מערכת אנדרואיד ברכב של ניפון(תואם מקור) אני כרגע מתקין את כל המערכת סב מגבר מורלים לא משנה לשאלה במכשיר יש יציאות למגבר ויציאה לסב בנפרד הכל בסדר השאלה היא !!! יש למישהו אפליקציה של אקולייזר שעובדת ברקע (לא נגן שיעבוד גם ברדיו) של חיתוך תדרים ושליטה בסב מהמכשיר ?
הודעה אחרונה מאת izik147, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, יש לי מערכת מולטימדיה מקורית של פולקסווגן וכשאני רוצה להפעיל את מערכת הניווט הוא מבקש ממני נתיב לפתיחת התוכנה של הניווט. שמעתי שאני צריך את התוכנה igo אבל לא מצאתי שום מקום שאפשר להוריד אותו ולהתקין במערכת. ויש אפשרות לעדכן הגרסא של המערכת עצמה? תודה, משה.
הודעה אחרונה מאת CoMbiNa, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן, גולף 2016 , 1400 קומפורטליין. נלקחה לגיל-קאר , עקב תקלות רשת בווייז . חזרה עם מסך מרצד . פירקתי הכל, הרכבתי מחדש . מסך לא מרצד יותר . לחיצה ארוכה על CAR נכנס לתפריט אנדרואיד. כל האופציות ניתנות ללחיצה. לחיצה על NAVI , עובר למסך אנרואיד משני עם לוגו וייז ואפליקציות . שום דבר לא מגיב, לא Reset לא כלום. אמנם מדובר ברכב ליסינג, אבל יקר ללבי אשמח לשמוע אם מישהו מכיר.
הודעה אחרונה מאת Max.M, -
-
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי אבא שלי רכש מיצובישי ספייס סטאר 2014 ורציתי לקנות לו מולטימדיה לרכב ואשמח לעזרה ממכם אני מתכנן לקנות פאנל מאלי אקספרס מפה - http://bit.ly/2OdMBCv קיצרתי תקישור כי הוא ארוך .. ולא מבין כל כך לגבי מולטימדיה אבל אני מעוניין שזה יהיה טאץ עם וייז ותומך עברית אם אפשר ושיהיה אפשרות להתחבר לטלפונים בלי בעיה של תמיכה אשמח לעצה ממכם בקשר לבחירת מולטימדיה גם שתתאים לפאנל וכמה בערך אמור לעלות התקנה לאחר שהפאנל והמולטימדיה יהיו ברשותי ? ודבר נוסף הזמנתי בשבילי רדיו דיסק ופאנל לסוזוקי אלטו 2015 כמה יעלה בערך התקנה של דבר כזה ? תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת Guy Hazut, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי מערכת RoadRover בפיג'ו 301 ניסיתי לחפש במלא פורומים וגם ב http://www.china-rns.com עדכון אבל לא הצלחתי למצוא עדכון שמתאים לי (יכול להיות שחיפשתי לא נכון) אשמח אם מישהו ישלח לי עדכון וגם הסבר איך ניתן לגבות את הנתונים לפני העדכון. אני צריך שהעדכון ישאיר את המערכת בעברית. בנושא אחר שהתוכנת ניווט (IGO) עולה היא רושמת שהיא מנסה להתחבר ללווינים ולא מצליחה לקלוט בכלל, זה מצריך הוספת אנטנה כלשהי או משהו בסגנון? ואם אני רוצה שידור טלוויזיה (יש את האפוציה במערכת) זה גם מצריך אנטנה? במידה וכן מהיכן ניתן לרכוש אותן? ואיך מתקינים אותן? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת mat1, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מערכת חדשה לרכב (סטריאו של אלפיין + קומפוננט של מורל - מקסימו 6.5). להפתעתי גם על ווליום נמוך הרגשתי כאב בלתי נסבל באוזניים (הכאב המשיך גם לאחר שוויתרתי על המגבר). הייתי מאשים את האקוסטיקה של הרכב (כל הגג הוא SUNROOF מזכוכית) אבל הרמקולים המקוריים שמגיעים עם הסקודה ספייסבק לא גרמו לי לכאבים מעולם (רכב חדש בן 3 שנים). תהיתי האם מישהו עבר בעיה דומה ו/או יכול לתת לי פיתרון? כרגע הפיתרון היחיד זה להחליף את הבמה הקידמית באחורית. האופציות היחידות בחנות הן: TEMPO ULTRA 692 ALPINE SPG-69C3 אני חושש להשתמש שוב במורל... אשמח להערות/הארות בנושא. למען הסר ספק, רופא אף אוזן גרון בדק אותי ואין לי שום בעיה רפואית. תודה, רואי
הודעה אחרונה מאת Tom_22,