פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, במערכת מולטימדיה מקורית של יונדאי איוניק, לא מצליח לקרוא מוזיקה מ- USB. פשוט לא מציג את הקבצים ולא משמיע כלום. אין הודעות שגיאה. התמיכה הטכנית של המערכת אמרו לי שהם לא תומכים בהתקנים מעל 8GB, וזה נשמע לי ממש תמוה (מה גם שזה עבד בעבר גם USB בנפח 64GB). מישהו מכיר תופעה כזו? יודע לפתור?
הודעה אחרונה מאת Regevino, -
- 1 תגובות
- 942 צפיות
שבוע טוב חברים, האם ניתן להתקין על המולטימדיה המקורית של ה508 WAZE? או יש צורך בהחלפת המכשיר?
הודעה אחרונה מאת djefi1, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חבר שאל אותי את השאלות הבאות. אם יש מישהו שיכול לעזור ועל הדרך גם לתת המלצה למוצר טוב במחיר טוב בתקופה הזו מאחד האתרים, יהיה מצויין: שלום, הייתי שמח לקבל המלצה על מצלמה לרכב שאפשר להתקין במינימום (או אפס) התערבות במערכת החשמל ברכב וכמו כן לדעת: 1. האם יש מצלמה שמצלמת גם כשהרכב כבוי ויכולה לצלם 24/7? אשמח לראות מה קורה מחוץ לרכב (ונדליזם...) גם כשאני לא ברכב. 2. מהי בדיוק מצלמה דואלית? ראיתי שיש מצלמות שלמיטב הבנתי מצלמות גם החוצה וגם בפנים הרכב. אשמח להבהרה והאם יש דגם מומלץ וקל להתקנה (אפילו עצמית מבלי לפרק פלסטיקה או לגעת במערכת החשמל ברכב). 3. האם יש מצלמה שתתן מענה היקפי 360 מעלות בזמן נסיעה ובזמן שהרכב עומד ריק ועדיין התקנתה פשוטה ויכולה להעשות בלי התערבות …
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, האם דיבורית בלוטות' שמתחברת דרך שקע המצית יכולה לגרום להתרוקנות מוגברת של הבטריה של האוטו? מדובר על מכונית מסוג מאזדה 2. תודה רבה לעונים!
הודעה אחרונה מאת zx6r, -
- 4 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
לפני מספר ימים לאחר עידכון תוכנה של המערכת לא ניתן לראות מקלדת ב Waze. בכל פעם שמפעילים את ה waze, האפליקציה עולה הכל עובד נהדר אבל ברגע שאתה לוחץ על החיפוש יש סמן בתיבת החיפוש אבל המקלדת לא מופיע. זה ממש מתסכל ודי מבטל את היכולת להשתמש ב waze. אולי למישהוא יש רעיון איך לפתור את זה?
הודעה אחרונה מאת motizkn, -
- 0 תגובות
- 745 צפיות
לאחר חיפוש מייגע ואי מציאה אוכל לדעת אם מישהו יכול להעלות מדריך פריצה למערכת מיצובישי מדריך בעיברית וצירוף קובץ הפריצה להורדה אשמח מאוד תודה
הודעה אחרונה מאת ishay1, -
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
היי, ה HU אצלי מוציא חיווט נפרד לקומפוננט מקדימה - טוויטר ומיד-באסס, מה שאומר שיש לי 2 חוטי + ושני חוטי - אתמול התקנתי מגבר Hertz hcp 4d והשתמשתי בחיבורים "High-in" שזה High level input (תמונה מצורפת) כרגע החיווט שרץ אצלי מה HU למגבר זה: 1. התעלקות לרמקולים האחוריים ומשם כבל 4 גידים למגבר ל Hi-in REAR 2. ניתוק כל החיווט לרמקולים הקדמיים, איחוד של הטוויטרים עם המיד-באס (לפי +&+ ו -&- וכמובן שמאל וימין בנפרד) ומשם כבל 4 גידים למגבר ל Hi-in FRONT מהמגבר יש לי 2 זוגות כבלים שמגיעים לקדמת הרכב לקרוס-אוברים (Focal 165FX) ומהקרוסים זה מתפצל לטוויטר בנפרד ולמיד-באס. עכשיו כשאני מזין רק את הכבל הקדמי ל FRONT במגבר יש לי רעש של "פאק" מהרמקולים ולפעמים…
הודעה אחרונה מאת quiksilver, -
- 0 תגובות
- 715 צפיות
היי, חדש פה וברכבים בכלל, אבל אוהב סאונד איכותי. בגלל שהתחום חדש לי מאוד אני מחפש עזרה בלמצוא מערכת שתרוץ איתי לכמה שנים טובות (ולרכבים שונים) עד שתמות.. בשנתיים הקרובות הרכב יהיה מאוד "עלוב" (יונדאי אקסנט 2007) אבל הרעיון הוא להשקיע עכשיו במערכת טובה למספר שנים כך שהיא לא חייבת להיות מותאמת במיוחד עבור האוטו אלא שפשוט אצליח להתקין אותה בקלות. סגנון שמע שאני אוהב הוא יותר בס מאשר טרבל כשאני מתכוון לקומפלט אני מדבר על: מסך מולטימדיה (רדיו דיסק שיש לו גם מסך) חשוב שיתמוך ב BT בנוסף לכניסת USB 4 רמקולים בתוך הרכב (2 אחוריים ו 2 קדמיים לא מבין כל כך מבחינת השמות של סוגי הרמקולים טוייטרים וכו') מגבר (או 2 אם זה ייתן שיפור ביצועים משמעותי) וסאבוופר …
הודעה אחרונה מאת caraso1, -
- 1 תגובות
- 916 צפיות
היי, חיפשתי באיביי ואמאזון קליפסים לDOUBLE DIN לקיה פיקנטו. מה שקורה זה שנפלתי על המתקין הכי חאפר במרכז (אחרי שלל המלצות של אנשים שעבדו בתדר, למי שמכיר), והבחור המוכשר לא טרח להעביר את הקליפסים מהמערכת המקורית לפאנל החדש, מה שגורם לזה שהמערכת לא צמודה לדשבורד ויש הרבה רעשים בקפיצות וכביש משובש וכו'... לא מוצא לא באיביי ולא באף אתר מוכר רכישה של הקליפסים בלבד. אשמח לעזרה.
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. חבר קנה ניסן קאשקאי החדש ושאל האם אפשר לעשות משהוא שהמערכת תתמוך שפה עברית. יש כמה שפות, אך לא עברית. כש הטלפון מתחבר למערכת, כל השמות צריך לקרוא משמול לימין, הפוך בקיצור
הודעה אחרונה מאת Rata, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, אתמול חבר הפנה לתשומת ליבי שזה שאני מנגן קבצי FLAC מהטלפון (סמסונג S7 גרסת BT 4.2) לא יעזור כי ה BT מוריד את האיכות דרסטית. קראתי כמה כתבות שבגרסאות ישנות של BT כן היה את המגבלה הזאת אבל BT 4.2 יכול להגיע עד לקצב של 650kbps, אומנם זה לא מספיק לקבצי FLAC אבל מספיק ויותר לקבצי MP3 320Kbps. אני אציין שאני לא יודע איזה גרסת BT יש לי ברכב (סיאט איביזה קופרה 2016). האם אני טועה? מה הסדר הנכון מבחינת איכות ניגון? תודה, אסף.
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, בקלריון שלי יש אפשרות להעביר מוזיקה למכשיר ב3 דרכים : A2DP ע"י Parrot AUX USB איזה משלושת הדרכים ישמור על/יתן את הSQ הטוב ביותר כשמדובר בקבצים שם WAV/320KBPS?
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
-
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי בעיות במערכת מולטימדיה ביונדאי i30 2014 התחנות נמצאות על אי זוגי ההגדרות לא תמיד נשמרות והמצלמת רוורס נמצאת במצב מראה. לפי הבנתי צריך לעשות עדכון תוכנה,יש פה מישהו שיכול לעזור לי בנושא? תודה רבה לעוזרים (:
הודעה אחרונה מאת FALSHMURA, -
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ברשותי דיבורית מסוג Motorola TK-30 כבר שנתיים ברכב, הדיבורית עובדת מצויין בשיחות, אך בחודשים האחרונים נעלמו כל אופציות המוסיקה מהתפריטים- דרך Bluetooth, דרך USB ודרך AUX. מישהו נתקל בתופעה הזו עם דיבוריות אלו?
הודעה אחרונה מאת David Lev, -
- 0 תגובות
- 869 צפיות
התקנתי מערכת קומפלת הכוללת דאבל דין אנדרואיד , מגבר ו 4 קומפוננטים עם טוויטרים , שאני מדבר עם מישהו באוטו אומרים ששומעים הד מהצד השני .. ולגבי הטוויטרים הם מזמזמים שמגבירים ווליום בלי מוזיקה , אם הווליום על 0 אין רעש , יש למישהו פתרון לזה? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת liorrrrrr, -
- 0 תגובות
- 842 צפיות
אשמח לעזרה מתותח רדיו דיסק - pioneer - deh 5450sd mixtrax מגבר- lightning audio - s.4.600.4 רמקולים - pioneer 600 סאב- boss nx129 dc 2800w חייב עזרה לכוון את הכל מה שאני לא עושה זה מתחרבש איכשהו
הודעה אחרונה מאת Shahar Tammam, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ברכב קיה פורטה רוצה להחליף את הרמקולים הקדמיים וגם את הטוויטרים האם הסט הזה מתאים לרכב תודה https://www.crutchfield.com/p_109STAGE6C/JBL-Stage-600C.html
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
רכשתי פולו קומפורטליין יד שניה (2017). עפ"י המסמכים שהגיעו עם הרכב נראה שמותקן בה וויז (יד גם מצלמת רוורס מה שאומר כבר יש פריצה למסך כנראה) אבל אני לא מצליח למצוא איך מפעילים אותו (ניסיתי לחיצה ארוכה על כל אחד מהכפתורים). מישהו יודע איך אמורים להפעיל את זה? זו המעכרכת שמותקנת ברכב: https://i.ytimg.com/vi/IKJZbI38hkI/maxresdefault.jpg
- 9 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
הי, רכשתי לאחרונה פז׳ו 5008 החדשה עם מערכת מולטימדיה מובנת. 1. האם אפשר לנגן בה קליפים או סרטים (ולא בעזרת מירורלינק! יש לי אייפון.)? 2. האם אפשר להוסיף לה אפליקציות בנוסף למה שיש? תודה לעוזרים מראש..
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אני שוקל להביא מחו"ל HU - של פיוניר דגם - AVH-Z5150BT למכשיר יש Android Auto האם מכשיר שנקנv בחו"ל יתמוך בהצגת טקסט בעברית למשל אנשי קשר / שמות שירים וכדומה (אני לא מתכוון לתפריט בעברית זה לא מעניין) תודה
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם,אשמח לעזרתכם - פתאום המערכת מולטימדיה הפסיקה להגיב ונתקעת על מסך עם הלוגו של החברה, והמסך מתכבה ונדלק לבד כל כמה זמן.כל הנסיונות שלי לאפס (לחיצה רצופה שלושים שניות על כפתור ההדלקה) לא עזרו.מישהו יכול לשער מה הבעיה או להמליץ איך אפשר לעשות אתחול למערכת?מצרף תמונה: תודה!
הודעה אחרונה מאת bnsagi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
הגיע הטאבלט שרכשתי לפני כשבועיים-להלן סקירה מקצועית. נראה ממש יפה עם כיסוי דמוי זמש(רך ונעים למגע ) התקנתי ANDROID AUTO-נראה נחמד,לא עמוס בכפתורים ומידע,בדיוק מה שצריך ברכב. ANDROID AUTO מאפשר לבחור בין waze ל google maps התקנתי spotufy עבור המוסיקה ברכב. הרמקולים בטאבלט די חזקים ואין צורך לחבר לaux ,אולי בהמשך אשנה את דעתי. קניתי את הגרסה עם הסים כך שאוכל להשתמש בטאבלט בתור טלפון לכל דבר. קרוב לוודאי שאשתמש ברצועות וולקרו על מנת להצמיד את הטאבלט מעל המערכת המקורית בקורולה בזווית על מנת שאוכל להמשיך להשתמש במצלמת הרוורס. מרוצה מהרכישה ובהחלט ממליץ לכל מי שמעוניין במערכת אנדרואיד ברכב
הודעה אחרונה מאת Uri-V, -
-
- 10 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום, אני רוצה לחבר דונגל wifi עם סים ברכב, כך שמערכת המולטימדיה שיש עליה waze תתחבר אליו במקום ל-hotspot מהטלפון. אני גם לא רוצה להשתמש בשקע המצית, שכן הוא משמש לעיתים להטענת הטלפון. האם שקע USB שנועד לקבצי מוסיקה מספק מתח שיספיק להפעלת הדונגל? איך אני יכול לדעת בוודאות? חבל לי לרכוש דונגל כזה ב-250 שקל ולגלות שהשקע לא מתאים.
הודעה אחרונה מאת shlomof, -
- 0 תגובות
- 735 צפיות
שלום לכולם! חדש כאן אשמח לקבל המלצות למערכת מולטימדיה לג'טה 2015 אנדרואיד7/8 מסך 8/9 " ראם: 2 ומעלה Bluetooth 4 מיקרו SD USB חשבתי לנצל עכשיו את המבצעים של 11.11 ולקנות באתרים aliexpress,alibaba,ebay וכו' או בארץ אם יש לכם המלצות עד 1000שח תודה מראש
הודעה אחרונה מאת blackd, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני רוצה להזמין מצלמה לרכב (שתי מצלמות מאותו סוג) [h=2]XIAOMI 70mai Dash Cam Pro 1944P HD Car DVR Camera [/h] מצלמה אחת תשמש כמצלמה קידמית, ומצלמה שניה כאחורית אני מבינה שלפחות בשביל האחורית אני צריכה מישהו שיתקין ויחבר לחשמל של הרכב מכירים מישהו שעושה דבר כזה באיזור המרכז (הרצליה, רמת השרון, תל אביב והסביבה)? כמה צריכה לעלות התקנה? עצות אחרות לגבי המצלמה הזו והרעיון של לשים שתי מצלמות בתוך הרכב - לקדימה ולאחורה
הודעה אחרונה מאת shakedr, -
- 0 תגובות
- 639 צפיות
בשעה טובה ומוצלחת קניתי נירו חדשה 2018. היות ותא המטען קטן יחסית והרכב משמש ללימוד נהיגה (בעיקר) אשמח מאוד לעצות לשיפור איכות הסאונד (למרות שהסאונד סביר) אך האוזן שלי רגילה לאיכות בלתי מתפשרת ובעיקר לבאסים בעלי נפח רחב עמוקים ומדויקים. ברשותכם רק אציין שחשובה לי האיכות יותר מאשר העוצמה ובמינימום מקום. מודה מראש לכל מי שיעזור לי בעניין.
הודעה אחרונה מאת אלון קמינסקי, -
- 1 תגובות
- 888 צפיות
שלום רב כרגע יש לי ברכב סט רמקולים אחוריים שקניתי בבלאק פריידי הקודם: [h=1]Rockford Fosgate R165X3 Prime 6.5-Inch Full-Range 3-Way Coaxial Speaker[/h] אני מעוניין להוסיף מגבר שיגביר אותם בעתיד להוסיף סאב. איזה מגבר עד 75 דולר ניתן להזמין בבלאק פריידי שיעשה את העבודה ? תודה
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 646 צפיות
שלום , בעיה מוזרה משהו ,האזנתי לשירים דרך התקן Disk-on KEY , כאשר רציתי לשמוע רדיו ולחצתי על כפתור Back או כפתור Home, שום דבר לא 'זז' ,כלומר נשארתי עם קבצי המוזיקה,מבלי אפשרות לחזור 'חזרה' לתפריט. כאשר הטלפון מחובר למערכת באמצעות Bluetooth ,כאשר אני מנסה לחזור לתפריט הראשי באמצעות כפתור Back או כפתור Home שוב דבר לא קורה,לא ניתן לחזור לתפריט. כאשר לא מחובר מכשיר חיצוני ,התפריט מופיע,אך לאחר שבחרתי :רדיו,מוזיקה ,לא ניתן לחזור 'לאחור' כאשר לחצתי על כפתור ה-Reset והדלקתי ,ה'תפריט' הופיע ,בחרתי רדיו למשל ושב לא היה ניתן לחזור. אין לי פרטים על המערכת ,חיפשתי ללא תוצאות. תודה -עופר
הודעה אחרונה מאת יודוקוליס1, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
* מנהלים - אני חדש בפורום, ניסיתי לחפש אשכול בנושא אך לא הצלחתי למצוא. יש לי קורולה 2009 אני מאזור ראשון לציון. דיברתי עם מקום בשם גריז והציע לי חיישני רוורס של חברת "target" כולל התקנה ב300 ש"ח מישהו מכיר את המותג הנ"ל? האם מישהו מכיר מישהו שמתקין את אותו מותג בזול יותר? אנא המצילו לי בהקדם אני חייב את זה כמה שיותר מהר. תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 3 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
מתקשה להחליט. לאור ריבוי מותגי המדבקה בשוק אבקש המלצות על מולטימדיה אנדרואיד שיש איתה נסיון טוב.
הודעה אחרונה מאת Crapy,