פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מדובר על סקודה פאביה דגם קודם 2014, לא חייב להיות תואם לרכב ואין לי בעיה להשתמש במתאמים. הדרישות: 1) הכי חשוב - להתחבר לחשבון ספוטיפיי שלי ולהציג waze בזמן שספוטיפי מנגן ברקע. (עדיף שהטלפון שלי יתן לו הוטספוט מאשר לשלם עבור sim נוסף.) הנייד שלי זה אנדרואיד. 2) יש לי אפס סבלנות לאינטרפייס מקרטע שמרגיש זול, חובה מכשיר ריספונסיבי ואיכותי. 3) יש לי אפס סבלנות לבאגים, המכשיר צריך לעבוד חלק. 4) המכשיר יהיה מחובר למגבר. 5) מעדיף מכשיר שאוכל להעביר גם לרכב הבא, כלומר הוא צריך להיות מכשיר שמקבל עדכוני חומרה שוטפים ומתעדכן עם הזמן. 6) לא בטוח אם יש אפשרות כזאת... בספוטיפיי ניתן להוריד פלייליסט למכשיר, כלומר גם אם אני נמצא במקום ללא קליטה או ללא וייפיי במחשב, אני עדיין…
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, אני מנסה לברר האם באמצעות הכלים שיש לי, ניתן לעשות שהניווט יהיה רק באמצעות הקול, ללא שימוש כלשהו בידיים וכמובן ללא עצירות לשם הגדרת היעד. הכלים שעומדים לרשותי: 1.אנדרואיד tv box, עם שלט ופונקציה לחיפוש קולי. (בבית עובד נהדר) 2.שני טלפונים עם מערכת הפעלה אנדרואיד. 3.tasker אפליקציה בעזרתה ניתן להגדיר תרחישים שונים ברכב. אשמח לרעיונות
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום רב חברים, ברשותי סובארו B4 שנת 2015, כרגע מותקנת מערכת מקורית עם מסך 6.2" ותוכנה של סובארו עם starlink, לאחר מספר ימים של התעסקות הבנתי שזה לא בשבילי, אני מעוניין במערכת אנדרואיד עם מסך ענק ומבריק ברזולוציה גבוהה, שתרגיש הן ברמת הנראות והן ברמת התפעול כמו טאבלט מודרני. כמו כן חשוב שהשליטה מההגה תשמר ושיהיה מותאם ספציפית לרכב, עוד חשוב שתתמוך בכרטיס סים על מנת שיהיה לה אינטרנט משלה ללא תלות בטלפון שלי. לאחר חיפוש ברשת הגעתי למערכת שנראית מצויין, מצרף קישור. אשמח לשמוע על המלצות בנוגע אליה במידה ויש ואשמח לשמוע על אופציות נוספות. המערכת: https://www.seicane.com/touch-screen-2015-subaru-legacy-outback-bluetooth-gps-navigation-system-with-obdii-aux-steering-wheel…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
סט רמקולים
מאת ohad1- 0 תגובות
- 723 צפיות
היי, יש ברשותי אלפא מיטו 2015 עם מערכת מולטימידה UCONNECT הסטנדרטית שמגיעה עם הרכב. חשבתי להחליף את הרמקולים בסט - "Focal R165S2 6.5 (קיבל ביקורות לא רעות) * האם המידות של הקומפוננטס והטוויטרים מתאימות לרכב? * האם ההספק תואם לרכב או שאהיה חייב מגבר? * עוצמת הסאונד תהיה טובה? (אין צורך בעוצמת סאונד מטורפת) תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ohad1, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה... ברשותי סוזוקי SX4 מודל 2008 שהייתה של אבא שלי עד לא מזמן ולא אהבתי כ"כ את הרדוי-דיסק הישן ללא הבלוטות' וכו'. גם אין לי ככ עדיין את הכסף על מנת לקנות רכב חדש אז החלטתי להשקיע טיפה ברכב ולהחזיק אותו עד שימות בסופו של דבר (עשה רק 143000 ק"מ). לענייננו, לאחרונה החלפתי את המערכת הפשוטה והתקנתי מערכת אנדרואיד 7.1 ו4 בוקסות של JBL חדשים מהניילון במחיר מופקע שהרשיתי לעצמי על סך 3.5אלף ש"ח. בהתחלה החלפתי רק מערכת והרמקולים עשו קצר שגרם להם לזייף ולהוציא קולות מעצבנים ממש של קצר והרס. לאחר מכן ביום שישי האחרון (21.9.18 ) החלפתי רמקולים והבעיה כרגע שנשארה היא שהשליטה מההגה על הווליום נדפקת קצת בנסיעה ממושכת וכנ"ל 3 בוקסות שנכבות פתאום. אחת שמוציאה קולות דומים לכאלו …
הודעה אחרונה מאת zx6r, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 952 צפיות
מדובר על סקודה פאביה דגם קודם 2014, לא חייב להיות תואם לרכב ואין לי בעיה להשתמש במתאמים. הדרישות: 1) הכי חשוב - להתחבר לחשבון ספוטיפיי שלי ולהציג waze בזמן שספוטיפי מנגן ברקע. (עדיף שהטלפון שלי יתן לו הוטספוט מאשר לשלם עבור sim נוסף.) הנייד שלי זה אנדרואיד. 2) יש לי אפס סבלנות לאינטרפייס מקרטע שמרגיש זול, חובה מכשיר ריספונסיבי ואיכותי. 3) יש לי אפס סבלנות לבאגים, המכשיר צריך לעבוד חלק. 4) המכשיר יהיה מחובר למגבר. 5) מעדיף מכשיר שאוכל להעביר גם לרכב הבא, כלומר הוא צריך להיות מכשיר שמקבל עדכוני חומרה שוטפים ומתעדכן עם הזמן. 6) לא בטוח אם יש אפשרות כזאת... בספוטיפיי ניתן להוריד פלייליסט למכשיר, כלומר גם אם אני נמצא במקום ללא קליטה או ללא וייפיי במחשב, אני …
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן, כחלק מלמידה שאני עושה כמה זמן לפני קניית רכב אני רוצה לברר גם על מערכת שמע. איפה מכניסים סאב וופר? מגבר ראיתי שאפשר להכניס ל"תא המטען", האם ניתן לאחר מכן לאכסן שם דברים קטנים או שהוא צריך להישאר ריק? איך שומעים מוזיקה עם גג פתוח?
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- 13 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
היי אני מעוניין לשדרג את המערכת באודי A3 2013 עקב סאונד לא חזק מספיק אחרי וויליום 24 אין עלייה באמת בסאונד, הבנתי שזו הגבלה של אודי בכוונה כדי לא ליצור קרטועים באיכות מה אפשר לעשות ?
הודעה אחרונה מאת MA210, -
- 1 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום חברים, המערכת הפסיקה פתאום לפעול (הכל מת חוץ ממצלמת הרוורס). הצלחתי להגיע למסך שבו ישנה אפשרות לבצע עדכון תוכנה אך הם מבקשים סיסמא למערכת. מישהו יודע כיצד אפשר להשיג אותה ?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי ברכב מערכת אנדרואיד עם חיבור ייעודי לסאב בצורת RCA בודד ולמונובלוק יש שתי כניסות RCA. כשמחברים את ה RCA הבודד הסאב עובד, השאלה אם זה תקין? או שצריך להרכיב מפצל בכניסה למגבר...
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 1 תגובות
- 790 צפיות
שלום לכולם, כרגע ברכב רדיו מקורי, מעוניין להחליף למערכת מולטימדיה. נאמר לי ע"י מוסכניק שזה יגרום לבעיות במערכת החשמל של הרכב. מישהו מכיר עניין כזה? בנוסף המלצות למערכת טובה עד 2 א' ש"ח.האם ישנה עדיפות מבחינת סאונד למערכת שאינה אנדרואיד? משהו בסגנון פיוניר AVH? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש פה אני מחפש מערכת מקצועית HIGH END רק ל SQ בדקתי כמה הצעות לגביי הSONY RSX-GS ולגבי הpioneer p99 האם יש לכם המלצות לאחד מהם או אפילו למשהו יותר טוב? אשמח לעזרה בנושא תודה! (יש כבר השקעה של איזה 50 אלף על מערכת קיימת באוטו רק חסר לי משהו שיסגור את הפינה של ה HeadUnit תודה רבה! [h=2][/h]
הודעה אחרונה מאת Masuda Yakir, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם מחפש המלצות למקום מקצועי להתקנת מערכת סאונד לרכב. בנוסף אשמח לחוות דעת על מה שאני הולך להרכיב. מגבר מונובלוק rockford fosgate r1200-1d מגבר rockford fosgate r600-d סאבוופר rockford fosgate t1d210. כמו כן מחפש מקום ליצור תיבה מקצועית לפי נתוני יצרן. תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת george, -
-
- 1 תגובות
- 973 צפיות
שלום, מדובר במולטימדיה של חברת Avox המותקנת במיצובישי אטראז' (לא מדובר במערכת של כלמוביל). לאחרנוה הגדרות המערכת אופסו. מאז תדרי הרדיו קופצי בספרות אי זוגיות. כיצד משנים זאת בחזרה? חיפוש בכל תפריטי הגדרות לא העלה דבר. מצורפת תמונה של המערכת. תדה לעוזרים. Sent from my Mi A1 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת BigMak, -
- 0 תגובות
- 722 צפיות
שלום חברים, מדובר במערכת בילט-אין במאזדה 6 דור ראשון, כאשר אני מחבר כבל AUX ומטען - יש רעשי רקע מציקים. יש משהו שניתן לעשות בנידון?
הודעה אחרונה מאת carsgo, -
- 0 תגובות
- 688 צפיות
שלום לכולם, ברשותי יונדאי i30cw שנת 2014 המערכת התאפסה לי וקפיצות התדרים ברדיו השתנו מזוגי לאי זוגי חפרתי בפורום ובאינטרנט ולא הצלחתי למצוא פתרון. אני מניח שיש קומבינציית לחיצות כדי להכנס לתפריט טכנאי או משהו על מנת לשנות את האזור כדי שהתדרים יתאימו לארץ.... אני חושב שמדובר במערכת של fly audio אשמח לעזרה תודה רבה שחר
הודעה אחרונה מאת spacedude, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי קיה פורטה 2017 ומותקן בה מערכת מולטמדיה סינית הנסון. את המערכת אני אחבר לקומפוננט בסיסי של מורל ללא מגבר או סאב. אני מעוניין לרכוש מערכת מולטמדיה מבוססת אנדרואיד בארה״ב (או אם ממש עדיף אז בארץ) שבעיקרה כוללת וויז וספוטיפי. התקציב הוא עד 250$ אשמח לכל הצעה! תודה רבה! כרגע מותקן משהו בסגנון הזה: http://uzeb.co.il/product/target-an101sp/ רק שמכיל אנדרואיד 6.0.1
הודעה אחרונה מאת erancx, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, הנושא הנ"ל היה בעבר בפורום אך מכיוון שהלינקים שפורסמו אינם פעילים יותר ... מי שיכל לשלוח לי לינק פעיל להורדת העידכון פתיחה למערכת מיצובישי - לגרסה 5.1 :Android לפי הבנתי לא ניתן להתקין תוספים\ APK בתוצרת מקור - מערכת נעולה (!?), תודה,
הודעה אחרונה מאת NFS, -
Audi A3 CarPlay
מאת janiv- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
הי, אאודי A3 etron, לא מגיע עם CarPlay. האוטו מגיע עם חבילת בטיחות מדהימה, אבל הטלפון על הברכיים, והסכנה לתאונה ממשית ומוחשית. מחדל. אני מעוניין להתקין carplay על המסך הדיפולטי שמגיע עם הרכב. כיצד? תודה
הודעה אחרונה מאת Fraysa, -
- 0 תגובות
- 586 צפיות
שלום לכולם וחג שמח ! אני עם B4 שנת 2013 ומבחינת סאונד המערכת המובנית מספקת אותי - שומעים מצוין עם בלוטות' מהאייפון. לאחרונה הרמקולים התחילו לחרחר אז אני רוצה להחליף לשדרג - השאלה אם הHU המקורית בנויה לספק יותר עוצמה אם אקנה רמקולים יותר חזקים ויותר איכותיים או שיש להחליף גם את ה-HU ? אם צריך להחליף אז אני מעדיף כבר מולטימדיה עם תמיכה ב-CARPLAY של אפל במיוחד שעכשיו יצא עדכון לתמיכה ב-WAZE אז סוף סוף בעלי אייפון יוכלו לנווט עם WAZE כדת וכדין על מסך המולטימדיה ! יש למישהו נסיון / המלצות למערכת כזאת שתעלה גם מחיר סביר ולא מחירים מופקעים (כמו 5,000 וכו'). תודה וחג שמח !
הודעה אחרונה מאת bruce_wein, -
- 0 תגובות
- 671 צפיות
שלום, ראיתי באליאקספרס כמה מערכות מולטימדיה במחירים שונים(אבל פחותים בהרבה ממה שמוכרים בארץ) האם מישהו התקין משהו דומה ויכול לחוות דעה על איכות הסאונד, כי מבחינת פיצ'רים כולם מציעים בערך אותו דבר המערכת המקורית בלאון לא רעה מבחינתי לגבי איכות השמע, מחפש רק GUI יותר מתקדם מוצרים שראיתי 1. https://www.aliexpress.com/item/-/32884750114.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.259.1f823c00fgAo1v 2. https://www.aliexpress.com/item/4-Core-Android-4-4-Car-DVD-Player-for-VW-Golf-Polo-Passat-Tiguan-EOS-for/32691433062.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.262.1f823c00fgAo1v יש לכם המלצה מניסיון? האם יציאת ה-USB תישאר פעילה? תודה
הודעה אחרונה מאת aviaviavi, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
החיבור לא עובד טוב וקניתי רכיב חדש מאמזון: https://www.amazon.com/Audio-KIA-2009-2013-Forte-Cerato/dp/B01MQYIH9S?tag=rotter0fa-20השאלה שלי, איך אני מפרק את הרכיב ומרכיב את החדש, מישהו יודע אולי? מצאתי מדריכים ביוטיוב לקיה 2010 ומעלה אבל לא 2009
הודעה אחרונה מאת humi2, -
- 0 תגובות
- 849 צפיות
מעוניין להתייעץ ולבצע אצלו התקנה ברכב. תודה
הודעה אחרונה מאת Haniel Booganim, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רב אני בשלבי שיפוץ של סמוראי אספנות, רכב שטח פתוח. אני בקרוב נכנס לשיפוץ הדשבורד ולכן מעוניין כבר להחליט את עניין הרדיו דיסק, דרושים כל מיני חיזוקים לקיבוע הדשבורד למקום בטח עבור רכב שמתוכנן לטייל בשטח. הרכב הוא לא רכב יום יומי, ואין לי עניין להשקיע המערכת, רדיו דיסק וזוג רמקולים קידמיים (אני צריך לבדוק את המידה) לאחר שאסיים עם עניין הזיווד אולי יצורפו עוד שני רמקולים אחורה. מחפש רדיו דיסק פשוט עם בלוטוס שאני יכול להשמיעה שירים ישר מהנייד ללא כבלים וכו' פחות לצורך דיבורית. ראיתי את הרדיו הדיסק הזה: https://www.nice-drive.co.il/product/%D7%A8%D7%93%D7%99%D7%95-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-nakamichi-na87?aff=Zap&aff_a=1 …
הודעה אחרונה מאת פלג_, -
- 1 תגובות
- 990 צפיות
היי, יש לי מאזדה 3 2010 עם מערכת מקורית ואני שוקל להחליף במערכת מולטימדיה. ההשקעה זה עד 1500 שקל כי אני רוצה לשים גם רמקולים ולקפוץ מעל הפופיק ישאיר אותי עם מערכת טובה אבל סאונד פח. דיסקים לא ממש מעניין אותי, לדעתי זה כבר חלף מהעולם חשוב לי איכות סאונד טובה ככל שניתן במסגרת התקציב. עדיין מתלבט אם להביא אנדרואיד תואם מקור או פיונר שייכנס לי לתקציב כי אנדרואיד זה נוח והכל אבל הבנתי שרובם עם איכות סאונד סבירה. בכל מקרה אני אחבר מגבר לרמקולים וסאב אז המגבר הפנימי שלו לא כזה חשוב לי אבל עדיין הHU צריך להוציא סאונד טוב. אשמח לחוות דעת ממישהו שיש לו אנדרואיד שקצת תסדר לי את הראש. עוד שאלה בנוגע לרמקולים, חבר מכר לא מזמן מאזדה 3 2008 מהדור הקודם, והוא החליף שם את הרמ…
הודעה אחרונה מאת NaorBenHamo, -
- 2 תגובות
- 652 צפיות
מבקש עזרה איך לחבר זוג רמקולים +זוג קרוסאובר + 2 טוויטרים במקום הרמקולים הקידמיים שברכב?
הודעה אחרונה מאת moradi, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, אני תוהה אם יש למישהו ניסיון בזה? הרעיון הוא להוציא סיגנל toslink דיגיטלי לdsp ולא להמיר אנלוגי לדיגיטלי ושוב לאנלוגי. רעיונות יתקבלו בברכה, תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן, מאז ומתמיד רציתי HU אנדרואיד לרכב. השימושים שלי- 1.ניווט-הסמארטפון עושה עבודה טובה אבל לעיתים מתחמם וקורס דווקא כשצריך עזרה בניווט . 2.לניתור תקלות בזמן אמת (עם "טורק") 3.דיבורית-כי הדיבורית ברכב גרועה (ולכן עדיף פאבלט) 4.כ"מחשב נישא" שיעסיק את הילדים בנסיעות ארוכות (וכאן נכנס לתמונה טאבלט\פאבלט) התקנה של HU ייעודי מחייבת התעסקות עם הפלסטיקה ברכב וזהו מתכון לקרקושים\רעשים מיותרים בעתיד. התקנה של HU תמנע את סעיף 4 כמעט לחלוטין . אי לכך אני מעדיף לרכוש פאבלט\טאבלט אותם תהיה לי גם אפשרות להסיר ולקחת (הרכב כל הזמן בשמש ). למכשיר חיצוני (כזה שלא מחובר לרמקולים ברכב ולא מחובר לפיקוד השליטה מן ההגה) ישנם 2 חסרונות ברורים. 1.לא תהיה לי אפשרות ל…
הודעה אחרונה מאת Tida-man, -
- 1 תגובות
- 797 צפיות
שלום לכולם. לפני מספר חודשים רכשתי מערכת מולטימדיה אנדרואיד לרכב, 9 אינץ', מבסוט מהמערכת מאוד מאוד. בינתיים האפליקציות הכי שימושים שלי זה 100FM וWaze כמובן. יש למישהו אולי המלצות לאפליקציות ו-וידג'טים שיהיו שימושיים ברכב? גם אם לא שימושיים וסתם נחמדים. לדוגמה מזג אוויר כל האפליקציות שהורדתי היו זוועתיות ולא מצאתי משהו נורמלי. תודה רבה לעונים ומקווה שהשרשור יהיה יעיל לעוד אנשים שמחפשים רעיונות.
הודעה אחרונה מאת Michael Yaacov, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם! מחפש פאנל DVD ליונדאי I30 2009. מצורפת תמונה.
הודעה אחרונה מאת Tom_22,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,673 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- RK
- IsraCar
- topop
- Be roo
- zaf
- Loder
- yaba
- יבגניפ
- motior
- baer
- SlowRide
- לירון .ה.