פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,396 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם אשמח לעצתכם... רכשתי לפני שבוע רכב מסוג יונדאי i35 2014 גימור Supreme. הרכב מגיע עם מערכת מולטימדיה מובנית ככול הנראה מותקנת בארץ עי גיל קאר. המערכת לטעמי די בסיסית ומנוונת. האם מערכת תואמת מקורית המחליפה את כל הקונסולה המוצעת בשוק מסוג אנדרואיד מלא עם אינטרנט.. באת נותנת הרבה יותר? ושימושית הרבה יותר,? בטיחותית יותר? האם גם מערכת הממשק? המסך? הסאונד? הדיבורית? התקשורת.. הרבה יותר טובות ומצדיקות את העלויות? ממדובר על השקעה של כ 3000 ש"ח, לא מעט בכלל. אאני מאוד אוהב טכנולוגיה ואפליקציות, אשמח לתגובות אבירם
הודעה אחרונה מאת aviram_c, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
סופ"ש נעים חברים וחברות, קניתי פאבלט לרכב שאמור להחליף במידה מסוימת את מערכת המולטימדיה המקורית בקורולה שלי. הפאבלט יתפקד כדיבורית (יחובר לAUX) לקבלת והוצאת שיחות. בנוסף הפאבלט יעשה כל מה שהסמרטפון עושה-ניווט,מוסיקה,רדיו אינטרנטי. אני רוצה לרכוש בנוסף , שלט בלוטוס שיאפשר לי לשלוט בפאבלט בזמן הנסיעה. חשוב לי שהשלט יאפשר פתיחת וסגירת אפליקציות , העברת שירים ויידע לשלוט על עוצמת השמע. את השלט אדביק באיזור משענת היד או ההגה וכך השליטה על הפאבלט תהפוך לנוחה יותר . תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Uri-V, -
כבל Remote
מאת or232- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, אשמח לייעוץ, רכשתי מגבר 4 ערוצים שישמש אותי כגיבוי (הראשי כרגע בתיקון), אני כרגע בשלבי חיבורו. מסתבר שלקודם היה דבר שנקרא auto remote. יש לי סיאט לאון וחיבורי הרמקולים high level הולכים אחורה למנחת של rockford, הבעיה שלי שככל הנראה לא העבירו לי כבל remote וכתוצאה מכך המגבר לא נדלק. מה שכן אם אני נוגע עם חוט שמחובר לremote של המגבר ב + או - של אחד מהיציאות של הhu שהולכים אחורה, המגבר מתחיל לפעול. האם ניתן לחבר בתצורה כזו / דרך יצירתית אחרת. או שחובה להעביר כבל remote
הודעה אחרונה מאת or232, -
- 6 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום חברים אני מעוניין להחליף את הרמקולים המקוריים ברכב לרמקולים קצת יותר איכותיים. מה מידת הרמקולים המתאימה ברכב 6.5" או 5.25"? אם יש המלצות על דגם מסוים אשמח. הרמקולים יחוברו למערכת המקורית של הרכב ולא יהיו מוגברים בסה"כ רוצה צליל קצת יותר טוב. אני מעוניין להחליף את כל ארבעת הרמקולים. והתקציב הוא כ 300 לזוג. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת mazda 6, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 976 צפיות
ברצוני להחליף את הרדיו דיסק שקיים ברכבי - טויוטה יאריס 2012. התברר לי שלשם כך צריך להחליף גם את ה - FASCIA, המסגרת/המסכה שסביב המכשיר החדש. בדקתי באליאקפרס וראיתי שמפורסמת מסגרת כזו בשלוש מידות פנימיות - 178X102, 178X100 ו- 173X98. כל המידות במ"מ, כמובן. האם מתוך כך ניתן להבין שמכשירים מסויימים יש מידות שונות, כלומר הגודל אינו קבוע ואחיד?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, מדובר במערכת מדגם Avox, טרום הממשק של כלמוביל. יש אייקון של ניווט. מה נדרש למקם על כרטיס בזכרון כדי להפעיל Igo ובאיזו מחיצה? תודה לעוזרים, אפי Sent from my Mi A1 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
- 0 תגובות
- 718 צפיות
האם בכבל rca יש פלוס ומינוס? או שפשוט לחבר? אני שואל כי אני רוצה לחבר פילטר למניעת רעשים. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת yurilove, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום. אין לי ניסיון עם מערכות אך האם הגיוני שעוצמה של סאב וופר גורמת לברגים ברכב להשתחרר? הגיוני? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת שורף אדומים, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי מי שרוצה לפתוח 0526644765 רכבים חדשים 2015-2018 יונדאי ומיצובישי כמובן שבתשלום
הודעה אחרונה מאת NFS, -
- 0 תגובות
- 789 צפיות
שלום! לאמא שלי יש סוויפט 2013, החליפה השבוע טלפון ואני מנסה לחבר לה את הטלפון לדיבורית. לא יודע אם הדיבורית מקורית או לא(מצרף תמונה), בכל מקרה, אני לא מצליח להתחבר עם אף סיסמא לדיבורית, הטלפון מוצא את הדיבורית אבל שום סיסמא שאני מנסה לא עובדת (0000,1234 וכו'). יש דרך אולי לעשות מעקף כלשהו לסיסמא הזו? https://imgur.com/a/vHT0vZz
הודעה אחרונה מאת or car, -
- 2 תגובות
- 852 צפיות
מכירים רכיב כזה? במקום לקחת את הרדיו לכיול במעבדה.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 2 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
יש לי את התקלה הזאת מהבהבת ברדיו amp error אם אני מנתק ומחזיר הוא עובד לכמה דקות ושוב עושה את התקלה מה יכול להיות
הודעה אחרונה מאת Maor Hananayev, -
- 0 תגובות
- 675 צפיות
אהלן. אז כמו שרשמתי יש לי את המערכת הזו עם מסך סדוק ממכה. מעוניין לתקן יש המלצות היכן לתקן ומה סדר גודל מחיר?
הודעה אחרונה מאת almogro67, -
- 1 תגובות
- 861 צפיות
איזה חברה מומלצת ואיכותית יותר לסאב וופר? פיוניר או jbl? הפיוניר 1200 וואט והjbl 1000 וואט
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה זה אומר כשאני ניכנס כל פעם בתוכנת ניווט iGO במולטימדיה אנדרואיד ברכב נזרקת לי הודעה למצב סוללה במצב קריטי! וגם אם מסתכלים בראש העמוד יש שם אייקון קטן של סוללה שהיא ריקה כמעט! איפה יש סוללה למערכת ברכב? וזה רק בתוכנת הניווט iGO
הודעה אחרונה מאת חומי מגרלי, -
- 0 תגובות
- 665 צפיות
היי בעיקרון חשבתי לקנות רדיו דיסק BT Pioneer X4950BT במחיר של 550 שח אבל הבנתי שניתן למצוא מולטימדיה עם אנדרואיד במחיר של 800 שח. מבקש המלצה למערכת כזו באיזור השרון/מרכז (אין לי זמן להמתין להזמנה מחו״ל מאחר ואני צריך את זה שבוע הבא לנסיעה ארוכה) והאם מערכת כזו יכולה לתקשר עם אייפון או רק עם אנדרואיד? חשוב לי מאוד שהדיבורית תיהיה ברמה מאוד טובה תודה Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת nirurshon, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, רכשתי לאשתי טויטה אוריס 2013 ותהיתי כמה יעלה לי התקנה של מערכת מולטימדיה לאוטו שבה ניתן לראות את הוויז וכו'. אשמח לקבל עזרה ועצה, תודה.
הודעה אחרונה מאת moti_shalev, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, הייתי במקרה באוטו דיפו ויש להם עכשיו מבצע. מערכת מולטימדיה עם פנל ועם מצלמת רוורס ב499, התקנה עוד 150. העסק קרץ לי כי אין לי דיבורית ברכב. עכשיו לא רק שאין להם פנל, הם אמרו שאני צריך לרכב הזה עוקף מגבר, זה הגיוני שספארק 2011 צריך עוקף מגבר? או סתם מנסים לדחוף לי אחד?
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי שנת 2013 עזרתם בהמלצה למערכת מולטמדיה בתקציב של 1000 שקל עדיפות להזמנה מחו''ל - או לחלופין המלצה על מקומות בארץ להתקנה בתקציב של עד 1500 עדיפות למערכת אנדרואיד ו7-8 אינץ עם מצלמת רוורס תודה רבה
הודעה אחרונה מאת aviram_c, -
- 0 תגובות
- 894 צפיות
בוקר טוב לכולם אתמול עשיתי כיול למסך במערכת ניפון DN6600 של חבר, ומאז המסך לא מזהה את המגע בכלל. ניסיתי לעשות איפוס, להוציא פיוזים ואפילו לנתק מצבר לכמה דקות - לא עזר. מישהו יודע איך ניתן לאפס את המערכת למצב יצרן, או רעיון אחר? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Avi135, -
- 0 תגובות
- 696 צפיות
ערב טוב, יש לי שברולט ספארק 2013 מנוע 1000- כיצד ניתן לדעת שקיימת הכנה בהגה לשליטה על המערכת? בדגם מסויים של הספארק מאותו שנתון שגם הגיע לארץ מותקנת שליטה מההגה ( דגם ltz) . מעוניין להזמין מחו''ל אבל רוצה לברר שבאמת ניתן לחבר את זה וקיימת הכנת תשתית בהגה. תודה.
הודעה אחרונה מאת איתי לוי, -
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הרכב הוא סקודה אוקטביה ברמת איבזור אמבישן סוף שנת 2016 עם מערכת מקורית. נדמה לי שהווליום ממש טיפה יורד כשאני מגיע ממצב נסיעה למצב עצירה ברמזור ועולה חזרה כשמתחיל שוב בנסיעה. יכול להיות שזה קורה כשעוצמת רעשי הדרך משתנה. אני הייתי רוצה לבטל את ההנמכות האוטומטיות האלה. לא מצאתי אפשרות כזאת בתפריט. מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי TOYOTA CHR שנת 2018 הרכב הגיע עם סים ואני משתמש בו ל WAZE אני רוצה לעבור לגלוש דרך האנדרואיד שלי. ז"א להגדיר HOTSPOT בטלפון ולהגדיר את המערכת ברכב להשתמש ב HOTSPOT אני לא מוצא הגדרה כזו במסך ההגדרות. יכול להיות שזה חסום? איך מגיעים/פותחים את ההגדרות האלה? תודה
הודעה אחרונה מאת Ron Barzilai, -
- 0 תגובות
- 794 צפיות
מאחר ואני לא ממש מבין בסאונד, אשמח לעזרתכם. אני מחפש להחליף את הרמקוליים המקוריים ברכב שלא ממש מספקים אותי, ללא הגברה/סאב וופר וכד'. סגנון המוזיקה העיקרי כרגע הוא מטאל (disturbed, five finger death punch, הבנתם את הרעיון ). חשבתי לרכוש אחד מהסטים האלו: https://www.amazon.com/gp/product/B00BF6HWCM/ref=ox_sc_act_title_4?smid=ATVPDKIKX0DER&th=1 https://www.amazon.com/dp/B06XBGPTQQ/?coliid=I2PL5EP8UAZ1D4&colid=33VSH1THQOZFC&psc=0&ref_=lv_ov_lig_dp_it
הודעה אחרונה מאת GAD57, -
- 4 תגובות
- 910 צפיות
החלטתי בסופו של דבר להרכיב מערכת הכוללת: קומפוננט אניפיניטי מקדימה,רמקול 6.5 אינץ' של סוני מאחורה,ומגבר של boss. רדיו דיסק כבר מותקן. קניתי קיט חיווט אני בא עם הכל. אין השחלות חוטים באוטו צריך להשחיל. כמה צריכה פחות או יותר לעלות לי התקנה כזאת?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 10 אלף צפיות
בארוע המפתחים שלהם שהתקיים היום שבמסגרתו אפל הכריזו על מערכת ההפעלה החדשה iOS12, הם גם הכריזו שהם סוף סוף פותחים את קאר פליי לשימוש עם אפליקציות ניווט חיצוניות כולל Waze וGoogle maps. משתמשי אפל בעלי רכבים עם מולטימדיה תומכת, יאלצו להתאזר עוד קצת בסבלנות עד ספטמבר. Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת XVSTI, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן, יש לי מערכת דאבל דין שהגיעה עם האוטו. לאחרונה הטאצ׳ הפסיק לעבוד ומראה סימני חיים פעם בכמה נסיעות. באוטו מותקן מגבר סאב טוויטרים ורמקולים (קדימה או אחורה לא סגור על זה) הוחלפו. ההתייעצות האם אפשר לתקן במחיר סביר והאם זה משתלם או להחליף ולהשתדרג כבר לאנדרואיד. בהנחה שהתשובה היא שדרוג, איזה מערכת מומלצת בהתאם למה שמותקן באוטו? (רוצה מסך עם גלגלת לווליום ובשאיפה תמיכה באפל קארפליי) שמעתי שלפיוניר יש מערכות מומלצות, אני בכיוון? תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת gnrhsb, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 627 צפיות
שלום יש לי טיוטא אוריס משנת 2017 עם מסך מובנה ללא קישוריות שמתחבר כמובן BT לטלפון ומאפשר פיצ'רים בסיסיים. כשהייתי כעת בחו"ל עם רכב שכור ראיתי שקיימת האפשרות להשתמש ב ANDROID AUTO ואז אין צורך לקישוריות של המסך עצמו וכל נתוני הניווט של מפות גוגל נשלחות למסך ומוצגות שם. האם יש מסכים כאלו גם בארץ? מתקינים מומלצים באיזור המרכז?
הודעה אחרונה מאת RSEGOLY, -
- 0 תגובות
- 607 צפיות
אני רוצה להחליף את המולטימדיה בפיקנטו שלי אבל לא רוצה תואם מקור כי הם בדר"כ גרועים, העניין הוא שבדגם 2017 הצורה היא מיוחדת אבל לפי האתרים היא עדיין 1 דין, זה אומר שכל מולטימדיה בגודל 1 דין תכנס לשם? ועוד משהו, אם כיוונתי את ה-Prima 8.9bit שלי כשהייתי עם המולטימדיה המקורית, אני אצטרך לכוון אותו מחדש עם מולטימדיה חדשה? תודה.
הודעה אחרונה מאת Maorswan, -
- 2 תגובות
- 957 צפיות
האם קיימת מערכת מולטימדיה שמתאימה לטויוטה יאריס 2012 שמתאימה במקום הרדיו המקורי?
הודעה אחרונה מאת avz,