פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,394 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי רכב חברה טויוטה CHR 2018, ברכב ישנו מסך מולטימדיה גדול בו מותקנת להבנתי מערכת Toyota Touch (להבנתי לא גירסה 2), אני מעוניין לעשות סוג של Mirroring לאייפון (או כל דרך אחרת שאוכל להשתמש באפליקציית וויז וכדו'), מישהו יכול לעזור? איך אני עושה את זה?? תודה. ראוי לציין: יש מערכת כלשהי מבית טויוטה ישראל שאני יכול לרכוש תמורת כ-2000 שח - אין לי בכך עניין! הדגש הוא על מכשיר אייפון - כן, באנדרואיד יותר פשוט...
הודעה אחרונה מאת Tamirshi, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן, יש לי ברכב CarPlay ולאחרונה כמו שאתם בטח יודעים ניתן להריץ עליו Waze. זה עובד מעולה, אבל בתוך Waze אני לא מצליח לגרום לאופציית החיפוש להופיע (קולי\מקלדת). ניסיתי לחפש את זה כשהרכב עומד, כשאני לא באמצע ניווט, אבל זה עדיין לא מופיע. אני רק יכול לבחור יעד מתוך היעדים האחרונים\המועדפים. ראיתי איזכורים פה ושם שאופציית החיפוש הקולי קיימת רק בארה"ב. אין לי ברירה אלא לחפש כתובת חדשה דרך האייפון. האם מישהו הצליח לגרום לזה לעבוד? תודה
הודעה אחרונה מאת אלי55, -
- 0 תגובות
- 864 צפיות
שלום, רציתי לדעת איך ניגשים להגדרות מתקדמות / הגדרות טכנאי במערכת המולטימדיה של קיה ספורטאז׳ 2017-2018, ידוע לי כי הקוד הוא 126 איך איני יודע כיצד להגיע למקום בו מזינים את הקוד, יש מדריכים ביוטיום שאומרים שזה לחיצה עם 2 אצבעות במקום מסויים באודות מערכת, איך איני מצליח לעשות זאת. תודה מראש לעוזרים!!!
הודעה אחרונה מאת Liron Levy, -
- 0 תגובות
- 953 צפיות
מעוניין להחליף רמקולים דייהטסו סיריון 2008 אני חסר ניסיון אז בדקתי אם אני יכל להחליף לבד הגישה לפירוק היתה ממש נוחה והשאלה היא כזאת ברגע שאני מוציא את את הרמקולים מהמקום שלהם על ידי פתיחת הברגים הרמקול נשאר מחובר בקונקטור זכר ונקבה אם לצורך העניין אני קונה רמקולים של פיונר או רוקפורד הקונטורים יהיו זהים ? כל הרמקולים מגיעים עם אותו חיבור(קונקטור)? או שייתכן מצב שאני יצטרך גם להחליף את החיבור ? ואם כבר על הדרך , אם מישהו יודע בוודאוות את המידות שלה הרמקולים הקידמיים (נמצאים על הדאשבורד) והאחוריים ( נמצאים בדלתות אחריות ) של דייהטסו סיריון 2008. ואשמח גם להמלצות לרמקולים כאלה באיכות מעולה ברכב מותקנת מערכת Pioneer DEH-S4050BT חדשה . ללא…
הודעה אחרונה מאת giledrix, -
- 0 תגובות
- 632 צפיות
שלום ותודה מראש, קניתי וולוו V40 יד שנייה 2014 הרדיו נכבה לאחר מספר שניות שאני מדליק את האוטו (הצג ממשיך לעבוד) הייתי במוסך המרכזי ואמרו לי שהבעיה במגבר של האוטו. קניתי מפירוק (EBAY) אותו דגם עם אותו מספר סידורי שהיה במקור. עדיין קוראת אותה בעיה ומבוסך מרכזי לא יודעים מה הבעיה, אי אפשר לעשות עדכון תוכנה בעקבות הבעיה. אם מנתקים את הכבל רמקולים מהמגבר הרדיו חוזר לעבוד אבל ללא שמע ונכבה לאחר 10-20 שניות לאחר שמחברים בחזרה הסאונד חוזר ל20-30 שניות ונכבה שוב. מישהו נתקל ויודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה
הודעה אחרונה מאת narkoza, -
- 12 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אהלן, אצלי ברכב על המערכת המקורית מחובר מנחת למגבר, מדי פעם המסך מגיב באיטיות של ממש להחלפת מוזיקה / כיבוי / ווליום, כלומר אם אני עושה אחת מהפעולות הנ"ל - לוקח בין 3-8 שניות עד שהפעולה מבוצעת. אני צריך לכבות את הרכב לתת חצי סוויץ' להמתין שהמסך יידלק (מסך פתיחה של אופל) ואז להניע, ולרוב זה מונע את הבעיה. מישהו נתקל בדבר כזה? נ.ב מערכת INTELLINK 4 הרכב משנת 2017
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 14 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אז ההתלבטות שלי היא בין כמה מגברים ובאתי לפה כדי לשמוע עוד המלצות.. המערכת תותקן בהמשך ומה שהמערכת תכלול בשלמותה הוא: רדיו דיסק pioneer deh-x4750bt קומפוננט : מורל הייבריד סאב : hertz dbx 30.3 בסיסי כמובן שהדלתות והבאג'ז יעברו אטימה עם יריעות דיניימט בלבד בינתיים עקב תקציב מוגבל. יש לי כרגע מגבר Massive audio bx4 וההתלבטות היא האם לרכוש מגבר 2 ערוצים חזק למורל ועם המאסיב להגביר את הסאב או שעדיף ללכת על מגבר 5 ערוצים? התקציב עומד על 1500 ש"ח למגבר אפשר קצת לחרוג, יכול למכור את המאסיב/ 6X9 של מורל שיש לי. נ.ב - אני פתוח גם לציוד יד2, בינתיים מעניין ראיתי רק שם רק audison lrx4.1 במחיר של בערך 1200 ש"ח, האם זה דגם ישן מידי?האם שווה?הוא מספיק עוצמתי למורל? …
הודעה אחרונה מאת Haim Binshtein, -
- 2 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
המערכת מתחברת לטלפון בבלוטות' והכל עובד יופי, אבל יש קטע ממש מעצבן, כדי להעביר את האודיו מהטלפון בבלוטות' צריך להכנס לתפריט APPS ואז BLUETOOTH וללחוץ על MOBILE MEDIA מתחת לדגם הטלפון. זה קצת מבאס, יש דרך שברגע שהטלפון מתחבר פשוט כל האודיו יעבור לרמקולים של האוטו בלי התעסקות? כי למשל השיחות ישר עוברות ברגע שהטלפון מחובר, אבל בשביל לשמוע שירים צריך להכנס דרך כל התפריט במערכת של האוטו.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 1 תגובות
- 821 צפיות
אני שוקל להזמין מאיביי או מאליאקספרס יחידת דאבל דין עם מסך "7. רמת המחירים נעה סביב $200. האם יש למישהו ניסיון לגבי עלויות המיסים כשמגיע לארץ? האם נדרש תשלום מס ואם כן, כמה בערך? (אני לא מבקש התחייבות כמובן, רק לדעת סדר גודל).
הודעה אחרונה מאת NFS, -
- 0 תגובות
- 628 צפיות
מחפש מולטימדיה לפאסאט 2008
הודעה אחרונה מאת roiabram, -
- 0 תגובות
- 697 צפיות
הי חברים, ברשותי יונדאי I35 שנת 2013. אני יד 2 והבעלים הקודם התקין מערכת של פיוניר ( מצ"ב תמונה) אצל גיל קאר שכוללת: BT, שליטה מההגה, ומצלמה אחורית. לאחרונה המערכת התחילה לקרטע - המערכת לא מגיבה לא במסך המגע ולא בכפתורי הצד (מעביר באמצעות שלט ההגה). לפני כשנה היה לי גם את התקלה הזאת עד שהמסך כבה לגמרי ואז החלפתי אותו בכ- 600 ש"ח. אני רוצה להחליף למערכת חדשה. פחות חשוב לי עוצמת הצלילים אבל כן חשוב לי BT וויז איכותי בגלל שאני עושה הרבה נסיעות ושיחות בנסיעה. אשמח ואודה להמלצות למשהו תואם
הודעה אחרונה מאת ruv1, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי איביזה 2012 עם רדיו דיסק 1DIN פשוט מצאתי מישהו שמוכר את המערכת מולטימדיה המקורית של איביזה 2017, היא תתאים לרכב שלי? והאם היא מומלצת?
הודעה אחרונה מאת FISHER, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי קניתי מצלמת רוורס עם מראה. המצלמה עם חיבור 5 פינים שחור ממש קטן. (המצלמה לא מתאימה לרכב) הזמנתי מצלמה התואמת את הרכב, ונינת להרכבה בבגאז' (במנורה שמעל המספר רכב) הבעיה המצלמה החדשה מגיע עם חיבור RCA צהוב ועוד חיבור חשמל כשחשבתי על זה: חשמל של המצלמה החדשה אדום ושחור (פלוס חשמל-אדום, והארכה מינוס-שחור) כבל צהוב - בתוכו 2 כבלים, צהוב - תמונה, שחור-הארכה לתמונה. (בנוסף הכבל שמגיע איתו ישלו את הכבל האדום שמתחבר לפנס רוורס) והכבל של המראה 5 פינים, אך כשחתכתי אותו ישנם 3 כבלים בתוכו ועוד 1 גלוי(נראלי הארכה) *כמובן גם יש את הכבל האדום שמחברים לפנס רוורס. אשמח לעזרה מה לחבר למה? דוד.
הודעה אחרונה מאת Davieh, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום התקנתי מערכת רדיו דיסק דין אחד פיוניר נישארתי ביד עם הצג הדיגיטלי כי היא מתחבר למערכת המקורית. אין לי צמת חשמל / תקשורת מהרכב עבור הצג הדיגיטלי. מה עושים?
הודעה אחרונה מאת HEBO, -
- 1 תגובות
- 914 צפיות
שלום לכולם אני צריך חוות דעת על הסאב של mtx audio RTE12AS קישור מאוטודיפוט : https://www.autodepot.co.il/mvcri-alqtrvniqh/mvcri-alqtrvniqh/rmqvlim-vhgbrh/8237741.html 1050w 350rms 510שח ואם אפשר גם איזה מגבר מומלץ איתו תודה
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, אז ככה מעוניין לקנות בארה"ב מגבר, קומפוננט קדמי ואחורי (דלת אחורית\מגש אחורי יש למישהו דעה?), סאב. אשמח לחוות דעת בארץ חלק מהמתקינים גם זרקו מחירים מופרזים על כבלי RCA, מתאמי הגברה וקיט 8,4 גייג'. תקציב 5000-6000 שח סה"כ. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 12.7 אלף צפיות
איזה רכבים חדשים נמכרים היום עם Apple CarPlay ?
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
- 1 תגובות
- 866 צפיות
היי חברים, המטרה שלי היא תצוגת WAZE על המסך.. יש לי אייפון 8 והבנתי שיש אפשרות להתחבר דרך האפליקצייה CarPlay ודרכו ניתן לשכפל את הWAZE למסך הרכב.. כאשר אני מפעיל את ה CarPlay האייפון לא מוצא את הרכב:mad2: האם אני יצטרך לעשות עדכון תוכנה למערכת ? תודה לעוזרים ושבת שלום.
הודעה אחרונה מאת אלי55, -
- 0 תגובות
- 806 צפיות
היי, רכשתי היום אאודי A1 2015 בגרסה הידנית - שבאה עירומה מבחינת מולטימדיה - אין מסך ואין שליטה מההגה, כמו כן אין חיבור לאוקס או בלוטוס כמובן. רציתי לשאול האם יש אפשרות להתקין את המסך המקורי של אאודי דרך A-Class או מקום אחר שאתם מכירים/ממליצים עליו? כמו כן האם יש אפשרות להוסיף שליטה מההגה? בברכה, דור
הודעה אחרונה מאת Dorbiz, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי איביזה 18 דגם רפרנס , הוא מגיע עם מסך 5 אינץ שחור לבן , בדגמים היותר מתקדמים של האוטו ה fr למשל יש מסך 8 אינץ' יפיפה ורציתי לדעת האם אני אוכל להתקין את המסך הזה באוטו שלי https://picclick.co.uk/Seat-Ibiza-Fr-2018-Radio-Sat-Nav-Navigation-183474205670.html זה שלי : https://m.imgur.com/a/dtdmX8N
הודעה אחרונה מאת ronl95, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
דאבלדין או תואם מקור מה עדיף?
הודעה אחרונה מאת aviram_c, -
-
-
- אחראי פורום
- 38 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
בקיצור, הבנתי שאין לכם כ"כ כוח לשטויות שלי יותר ובצדק, חפרתי המון ועשיתי המון שטויות. שורה תחתונה, אני לא מרוצה מהסאונד באוטו, אני רוצה ללכת גבוה יותר. הבעיה העיקרית היא מה ההגדרה של גבוה יותר? יש לי המון ז'אנרים באוטו, אבל מטאל הוא הדומיננטי ביותר. מטאל זו מוזיקה מאוד מורכבת, מאוד רועשת, המון דיסטורשן והמון כלים שמסתתרים מאחור. ואולי השורה התחתונה היא שלא משנה כמה אשקיע במערכת, זה פשוט אף פעם לא ישמע מספיק טוב כי המוזיקה עצמה לא "נקייה" נגדיר את זה ככה לעומת ז'אנרים אחרים [ג'אז, בלוז, רוק], שנשמעים אצלי מעולה באוטו. אלה שני שירי מטאל שנשמעים מעולה באוטו: הבאסים נקיים, הדיסטורשן נקי והכל נמצא במקום. וזה שיר מטאל שנגיד לא נשמע טוב במיוחד: פה…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
שלום, התקינו לי אתמול ברכב (הונדה crv 2014) מערכת מולטימדיה avh-a205bt של פיוניר (אחרי שהוציאו ישנה). לא הצליחו להגדיר את הפונ׳ של ההגה הגברה והנמכת ווליום. הם טענו שצריך מתאם CANBUS (עולה 600 ש״ח???). זה מוזר שכן המערכת הקודמת (שלא באה עם הרכב והותקנה בארץ) זה כן עבד. מה שעשו זה שחיברו את כפתור התחנות לווליום. עכשיו אני יכול להגביר ולהנמיך ווליום אבל לא לשנות תחנות (ממההגה). זה די מתסכל כי שלמתי לא מעט על מערכת שלא עובדת באופן מלא. אני מפספס משהו? זה יכול לקרות? מתאם כזה באמת עולה ככה הרבה? תודה
הודעה אחרונה מאת eyasso, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
קניתי הונדה HR-V, דגם 2018 שיוצר ב-2017. אני נמצא בברזיל אבל מערכת האנדרואיד נראית לי אוניברסלית (יש בה עברית ואנגלית וכד'). מדובר בקונסולת אנדרואיד 4.0.4 מעוניין להתקין אפליקציות חיצונית (וויז, כרום וכד'). לאחר שגיגלתי את העניין, ניסיתי להתקין את האפליקציה של S_Mike HondaAppCenter_A1.apk שהורדתי מהאתר: http://www.cmdroid.com אחרי שקראתי ב-XDA. אבל, גם את האפליקציה הזו, כשאני מנסה להתקין מזיכרון USB, כשנפתח כפתור ההתקנה, הוא אפור ולא זמין ללחיצה. כשאני מנסה להתקין לאחר הורדה בדפדפן של הקונסולה (אינטרנט באמצעות WiFi מהטלפון) הוא מתחיל התקנה ובסוף מודיע שהאפליקציה לא הותקנה. כמובן שהגדרתי את האפשרות להתקין אפליקציות חיצוניות. אני לא מצליח להבין מה …
הודעה אחרונה מאת kaktoos, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אתמול רכשתי רכב מיצובישי אטראז שהגיע עם מולטימדיה של jvc דגם kw-v21bt יש אפשרות להפעיל בה ניווט של וויז או לחילופין להפעיל בנייד ושיוצג במולטימדיה? תודה ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת Yoav_W, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אשמח לעצתכם ודעתכם רכשתי לפני שבוע יונדאי i35 שנת 2014 ברמת גימור supreme / הרכב מגיע עם מערכת מולטימדיה ככול הנראה מותקנת בגיל קאר. המערכת מאוד בסיסית ומנווונת לטעמי. ברצוני לשאול האם המערכות התואמות מקור שמותקנות בחנויות הרכב ומחליפה את כל הקונסולה קומפלט מסוג אנדרואיד מלא עם אינטרנט...באמת נותנת הרבה יותר ..שימושית יותר? מהירה יותר איכותית ? ברמת הממשק..רמת המסך ...התקשורת המהירות.האפליקציות? לפי בדיקה שלי מדובר על השקעה הקרובה ל 3000 ש"ח סכום גבוה לכל הדעות (האם מחזיר את ההשקעה בשימוש?באיכות?ביעילות ?בהנאה המופקת ). אני מאוד טכנולוגי ואוהב ומשתמש די הרבה באפילקציות השונות. אשמח לתגובות ,הערות ,הארות.. אבירם
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי, אני קצת חובבן בכל מה שקשור לנושא של אודיו ואיכות שמע, אבל התיבה של הסאב קצת מעצבנת אותי שהיא זרוקה ככה בתא מטען ובא לי לבנות תיבה מפייבר בצד של התא מטען, הסאב שיש לי: Infinity 860W Reference 8 הרכב הוא יונדאי קופה שנת 2008 עברתי על הרבה סרטונים ופרוייקטים דומים ויש לי כמה שאלות, סימנתי כל שאלה באדום שיהיה מסודר. לגבי הגודל של התיבה לפי הקישור הזה: http://static.highspeedbackbone.net/pdf/Infinity%20REF860W%208%20Inch%20Subwoofer%20Data%20Sheet.pdf הבנתי שאני צריך שהיא תהיה בגודל 9.91 ליטר , זה נכון? יש דרך למדוד את החלל הריק בתא מטען לפני הפייבר? (רציתי בהתחלה לשים פייבר ואז למדוד את הנפח עם חול או קלקר אבל אני מעדיף למדוד לפני) זה האזור…
הודעה אחרונה מאת _boo, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רצוי עם ווליום ואיכות סאונד טובים... יש חיה כזאת?
הודעה אחרונה מאת me5000, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם אשמח לעצתכם... רכשתי לפני שבוע רכב מסוג יונדאי i35 2014 גימור Supreme. הרכב מגיע עם מערכת מולטימדיה מובנית ככול הנראה מותקנת בארץ עי גיל קאר. המערכת לטעמי די בסיסית ומנוונת. האם מערכת תואמת מקורית המחליפה את כל הקונסולה המוצעת בשוק מסוג אנדרואיד מלא עם אינטרנט.. באת נותנת הרבה יותר? ושימושית הרבה יותר,? בטיחותית יותר? האם גם מערכת הממשק? המסך? הסאונד? הדיבורית? התקשורת.. הרבה יותר טובות ומצדיקות את העלויות? ממדובר על השקעה של כ 3000 ש"ח, לא מעט בכלל. אאני מאוד אוהב טכנולוגיה ואפליקציות, אשמח לתגובות אבירם
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
סופ"ש נעים חברים וחברות, קניתי פאבלט לרכב שאמור להחליף במידה מסוימת את מערכת המולטימדיה המקורית בקורולה שלי. הפאבלט יתפקד כדיבורית (יחובר לAUX) לקבלת והוצאת שיחות. בנוסף הפאבלט יעשה כל מה שהסמרטפון עושה-ניווט,מוסיקה,רדיו אינטרנטי. אני רוצה לרכוש בנוסף , שלט בלוטוס שיאפשר לי לשלוט בפאבלט בזמן הנסיעה. חשוב לי שהשלט יאפשר פתיחת וסגירת אפליקציות , העברת שירים ויידע לשלוט על עוצמת השמע. את השלט אדביק באיזור משענת היד או ההגה וכך השליטה על הפאבלט תהפוך לנוחה יותר . תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Uri-V,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,453 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraelR
- itaimoto
- zaf
- SlowRide
- Itzik-b
- poune
- מלטבשי
- Mike Lowrey
- Or05230
- o.r
- היברידי
- Spongebob