פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,393 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
היי חבר שלי מחפש פאנל לסוזוקי שלו הוא קנה מערכת מולטימדיה 7 אינץ של קמנון משהו כזה . האם הוא צריך בכלל פאנל? ואם צריך איפה אפשר לקנות?
הודעה אחרונה מאת avz, -
דיסטרושיין דרך BT
מאת SPL-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 794 צפיות
שלום, יש לי פורד פוקוס 2014 עם מולטימדיה של Roadrover . כשאני מנגן מוזיקה דרך הבלוטוס של הטלפוןLG V20) ניתן להבחין בחלק מהשירים ובחלקים מהשיר מעין דיסטרושן קטן משהו כזה שנלווה למצילות וצלצלים הגבוהים בשיר. האמת ששמתי לב לתופעה דומה בעוד מערכות סיניות . האם ניתן להתגבר על זה בצורה מסוימת של הגדרה אולי? ** חשוב לציין שב SOUREים אחרים התופעה לא קיימת.
הודעה אחרונה מאת SPL, -
-
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, ניסיתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי בדיוק מה שאני צריך. יש לי שברולט אימפלה ישנה 2005 שהתקנתי בה מערכת אנדרואיד 8.1 סינית זולה ופשוטה. קישור למערכת: https://www.ebay.com/itm/7in-2-Din-Bluetooth-WiFi-4G-HD-Octa-core-Android-8-1-Car-Stereo-MP5-FM-Radio-GPS/263732560780?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 המערכת עובדת סה"כ כמו שצריך ואין תלונות, אבל מה שחסרה לי באמת זו שליטה מההגה. חיפשתי באיביי רכיבים שעשויים להתאים, אבל קראתי פה שרכיבי הבלוטות' למיניהם יכולים שלא לעבוד עקב בעיות צימוד. למערכת עצמה כן יש למידה של כפתור מההגה אבל אני מניח שמדובר ברכבים עם הפונק' הנ"ל מובנית. שורה תחתונה: האם יש מה לעשות כדי לאפשר שליטה מההג…
הודעה אחרונה מאת yonisi, -
- 4 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
האם יש צורך במתאם על מנת להתקין רמקולים במידה 5X7 ? בנוסך האם לצורך איטום דלתות מספיק עובי 2מ"מ או עדיף 4מ"מ ?
הודעה אחרונה מאת shsss, -
- 1 תגובות
- 923 צפיות
הסיפור הוא כזה, ברכב הנוכחי (אינפיניטי G37) נאלצתי משיקולים כאלה ואחרים להשתמש בהדיוניט המקורי שאותו מגביר פרוססור\מעבד של SONY. היחידה הנ"ל היא מעבד עם יכולות TC בסיסיות , הגברה של 4X 40 RMS + הגברה לסאב של 250RMS. הכל בקלאס D כמובן. את כל החגיגה חיברתי אקטיבית לוופרים של מורל וירטוס 6.5 בדלתות הקידמיות + טוויטרים של CDT AUDIO ES02 שהם על גבול המיד במחינת יכולות. הסאב הוא 10" בתיבה אטומה של ID שנותן לטעמי פצצה של עבודה. הדלתות עברו איטום דיי מסיבי עם דיינמאט. בגדול דיי מרוצה אבל מרגיש שהוופרים בדלתות לא מצליחים ממש לזוז עם ה 40 וואט הצנועים שהמגבר \ פרוססור מספק. השאלה הנשאלת היא האם כדאי לי להחליף את הוופרים בכאילו נצילים יותר , ואם התשובה חיובית, אז על …
הודעה אחרונה מאת NFS, -
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היי חברים התקנתי את המערכת הבאה מרכב . נשארו לי החיבורים של השלט בהגה, על אחד כתוב Key1 , KEY2, GND אך אין לי מושג איזה חיבורים אלה מה הצבע שלהם שמגיע מההגה וכיצד לבדוק שזה אכן הם וכו כדי לחבר אותם למערכת. אשמח לעזרה, תודה
הודעה אחרונה מאת silence, -
- 1 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי סוזוקי אלטו 2014, והיא מגיעה עם רדיו-דיסק מיושן ללא חיבור חיצוני למוזיקה דרך הטלפון. אני מנסה לחקור כיצד ניתן לחבר חיבור AUX או אפילו בלוטות', אך לא מצאתי מדריך שמספיק קרוב למצב שלי. זו המערכת. למישהו יש רעיון כיצד להוסיף חיבור AUX או בלוטות'? אין לי ידע בחשמל והלחמה , חשוב לציין. התקשרתי גם למוסכים שמתמחים בזה, והציעו לי מחירים שמתחילים מ900 שקלים...
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הזמנתי מ-אליאקספרס HU דאבל דין. אני מתעתד להתקין אותה בטויוטה יאריס 2012. אני מחפש מתקין שיוכל להתקין אותה. אשמח אם תוכלו להמליץ על מתקין מקצועי, לא איזה "חאפר" שמוכן ויכול לעשות את ההתקנה בלבד. יש שם גם את החיבור לפקדים שעל ההגה וגם מצלמת רוורס.
הודעה אחרונה מאת micha, -
- 0 תגובות
- 575 צפיות
שלום, יש לי רכב יונדאי I35 אלנטרה שנת 2015, קניתי את מערכת המולטימדיה הזאת: https://he.aliexpress.com/item/4-GB-RAM-Core-8-0-GPS-DVD-Fit-I35/32840595526.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.16a14c4dr5xpxJ אני רוצה לקבל חיווי מלוח השעונים למערכת עצמה על מצבים של דלת פתוחה, AC, האם זה אפשרי בעזרת obd2 ? תודה.
הודעה אחרונה מאת ohad.p, -
גלישה ברכב
מאת hararim- 7 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום לכולם. רכשתי רכב יד שנייה ואני לא יודע איך כדאי לחבר את המולטימדיה לאינטרנט. אפשר המלצות?
הודעה אחרונה מאת Octavia-TSI11, -
- 0 תגובות
- 741 צפיות
גם המלצות על מכשיר אחר של אלפיין עם אנדרויד אוטו/אפל קאר פליי יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת אלון ל, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם. ל מזמן רכשתי פורד קוגה חדשה (בין היתר בעזרת המלצות הפורום) עם מערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית. רציתי לקבל קצת מידע על עניין "פתיחת המערכת" וכו'. ראשית אשמח לדעת האם ניתן לדעת מה סוג המערכת, איזו חברה זאת ומי התקין אותה? בנוסף, האם י צורך ב"לפתוח" את המערכת למרות שלפחות כרגע לא חסר לי כלום? יש מדריכים ל"פתיחת המערכת" או שרק דרך איש מקצוע ניתן לעשות זאת? תודה.
הודעה אחרונה מאת MiCool, -
- 0 תגובות
- 590 צפיות
שלום לכולם, ברשותי מיצובישי ספייסטאר עם מערכת שהגיעה מקורית עם הרכב (לא התקנה מקומית). כאשר אני רוצה להתחבר למערכת שמע עם הטלפון, המערכת HFS )hand free system( אומרת לי את המשפט הבא: hand free system is locked, please state passcode ולאחר מכן ביפ. אני אציין שבעבר הצלחתי להתחבר למערכת עם הטלפון, ומלפני כחצי שנה זה השתנה. ניסיתי את כל האופציות הרגילות, כמו 0000, 1234, 1111, וכו'... בנוסף, ניתקתי את המצב, חיכיתי וחיברתי שוב, לא עבד, חיברתי סורק תקלות, אין קוד תקלה. דיברתי היום עם מרכז השירות של מיצובישי, והם לא ידעו איך לחזור לי.. אשמח לעזרה ממכם, תודה רבה והמשך יום מעולה.
הודעה אחרונה מאת ofir2, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן, קניתי לא מזמן יונדאי 2014 I35 וניסיתי להדליק את הGPS במסך המולטימדיה (המקורי שמגיע עם הרכב), המערכת אומרת שחסר קובץ. מישהו יודע איך אני מתקין GPS על המערכת ויכול להנחות אותי? במוסך יונדאי בראשון לציון אמרו לי שבדגמי 2014 לא היה עדיין WAZE ובמקום המערכת הגיעה עם I-GO GPS. למישהו יש מושג? :
הודעה אחרונה מאת aviram_c, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, רכשתי סוזוקי סוויפט שנת 2017. במכונית מותקנת מערכת מולטימדיה שהותקנה בארץ על ידי היבואן לפני מסירת הרכב למוכרת. המוכרת נתנה לי גם את המערכת המקורית שפורקה בזמנו מהרכב ולא היתה בשימוש כלל. מדובר במערכת של פנסוניק, לא הצלחתי למצוא לה תיעוד באינטרנט. המערכת הזו יכולה לעזור לי מאוד בבית. אני רוצה לחבר אותה למקרן קול שיש לי בסלון. לשם כך אני צריך לדאוג לה לאספקת חשמל וליציאה לשמע, רצוי שקע 3.5 מ"מ סטריאופוני נקבה. מצורף תצלום את המערכת מאחורה. איזה כבלים אני צריך לקנות? (כבל 3.5 מ"מ זכר-זכר כבר יש לי) תודה, שלמה
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מותקן על הרכב סאב של SunDown דגם לא ידוע לי, אבל בעל הספק של עד 600 RMS בערך, כרגע הסאב עומד על 2 אום. יש לי התלבטות בין שתי מגברי מונו אחד של HERTZ השני של AUDISON. רציתי לדעת מה הכי מומלץ, מבחינת ביצועים עמידה בעומס.
-
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום חבריי פורום יקרים, קיבלתי מהעבודה לאחרונה רכב מסוג קאיה סיד 2014 אשר מותקנת בה מערכת מולטימדיה שהותקנה על ידי אדי מערכות בארץ. המערכת אינה אנדרואיד ומותקן בה IGO. רציתי לדעת האם מישהו שמכיר דרך להתקין מערכת אנדרואיד במקום המערכת הקיימת ללא פגיעה בכפתורי השליטה מההגה כמובן או לחילופין אם ניתן להתקין על המערכת הקיימת WAZE. מצב קישור לסרטון ביוטיוב על אותה מערכת שמותקנת ברכב בשלב זה: תודה רבה. נ.ב עשיתי חיפוש בפורום עבור הדגם הנ"ל ולצערי לא מצאתי. אשמח להפנייה במידה והכן דובר על כך בעבר.
הודעה אחרונה מאת Yoni Michaeli, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 817 צפיות
שלום לכולם. יש לי ברכב 2 מגברים,אחד מונו והשני 4 ערוצים(רק 2 רמקולים מחוברים) בזמן נסיעה אין שום בעיה ושומעים טוב בכל ווליום. הבעיה היא שבזמן שהרכב עומד ויש מכות באס הסאונד כמו מקרטע/דיסק שרוט. בזמן נסיעה זה לא קורה. חשוב לציים שהמערכת עברה מהרכב הקודם ושם לא היה בעיה כזו.
הודעה אחרונה מאת orikoif, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי סיאט אטקה אקסלנס 2017. היא מגיעה באופן מקורי עם Android Auto. העניין עובד מצויין אלא שבערך פעם בשבוע עד 10 ימים החיבור נכשל באופן קונסיסטנטי. הדבר היחידי שפותר הבעיה הוא כיבוי הרדיו מספיק זמן כדי שהוא יעלה מחדש. כיבוי באמצעות הלחצן למספר דקות אינו מעלה מחדש את הרדיו ולכן זה לא עוזר. אשמח לקבל תגובות אם גם אצלכם זה קורה. אם אכן זו מחלה אזי צריך להפעיל לחץ על צ׳מפיון. משיחה איתם רק פניות רבות מכניסות את העניין להתייחסות אצל היצרן. להבנתי ב - 2018 זה כבר יציב אלא אם אני טועה.
הודעה אחרונה מאת kurko1992, -
- 2 תגובות
- 966 צפיות
אהלן רכשתי דאבל דין פיוניר אשמח לעזרה בכמה דברים הרדיו קופץ בקפיצות של 0.2 (99.1 99.3 99.5 וכו) חיפשתי בהגדרות לא מצאתי אופציה לשנות את קפיצת הערוצים מישהו נתקל ןמצא איך לשנות? תודה !
הודעה אחרונה מאת Shmuelp3, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
האם התחדש משהו בתחום הדיבוריות הניידות לרכב? היה לי את הסיני המעפן שנמכר באיביי והוא כבר לא עובד וגם ואיכות השמע לא הייתה משהו. מוכן להשקיע סביבות ה 300 - 200 שח מקסימום. לא מדבר הרבה ברכב אז לא מעוניין להשקיע יותר מדי. שיהיה משהו טוב עם איכות שמע טובה שיתמוך באנדרואיד. חשוב שיהיה נייד. לא רוצה לקבע לרכב. משהו שאפשר נגיד לשים על הסוכך ראיתי דיבורית TRIP של JBL שיותר מתקרבת לכיוון ה 300 שח, אבל לא מכיר את איכותה. אשמח להמלצות במסגרת התקציב
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
התחדשתי לי בקשקאי 2013 1.6 ויזיה, המערכת המקורית שמותקנת ברכב עושה קצת בעיות עם המסך (נתקלתי בלא מעט תלונות דומות ברחבי העולם), המסך פשוט נעלם ולא רואים בו כלום למרות שהוא עובד... גם ככה מלכתחילה תיכננתי לשדרג למערכת מולטימדיה עם טאץ' ככה שזה לא באמת מפריע לי... עכשיו השאלה היא כזו, האם עדיף להזמין מעליאקספרס מערכת תואם למקור (כזו שמגיעה עם אותו הקונקטור ואז בעצם זה PLUG AND PLAY) או לשים מערכת כלשהי מבית טוב. קראתי איפשהו שדאבל דין נכנס במקום המערכת המקורית בול, בלי שום צורך לבצע התאמות למיניהם עם המסגרת, האם מישהו יכול לאמת את זה?
הודעה אחרונה מאת Underdog6524, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום, אני מתקרב לשלב ההתקנה, ואשמח ליעוץ שלכם. המערכת שטרם הותקנה: טוויטרים: קלארוס מידים: L3 מידבאסים: קלארוס מגבר: Audison AV 5.1K (ביחד עם מודול AV Bit In HD) פרוססור: ביט 1 בתצורה הראשונית, הטוויטרים והמידבאסים יעבדו על ערוץ A במגבר, דרך הקרוסאובר של הקלארוס. בהמשך יתווסף סאב, ואולי עוד מגבר מבית אודיסון. הדרישות שלי: יכולת ניגון/העברת שירים, ללא צורף להסיט את המבט מהכביש. כולל תמיכה בקבצי FLAC ו-WAVE. כרגע מותקן ברכב HU אנדרואיד. חשבתי לחבר אליו DAC ומשם כבל 3.5mm to spdif/coaxial עד לביט 1. אבל ה-HU לא תומך ב-OTG.....הוא קופא ברגע החיבור. היות והטלפון משמש תמיד לניווט/Waze ואני לא נוגע בו תוך כדי נסיעה, הוא נפסל כפ…
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
שלום לכולם. קניתי איביזה 2015 ( הצורה הישנה לפני המתיחה). אני מחפש מתאם לדאבל דין בשבילה וגם רוצה המלצות לדאבל דין. כרגע אני מתלבט בין לקנות פיונר או דאבל דין מבוסס אנדרואיד. אין לי כל כך מושג בדגמים של המערכות אנדרואיד ראיתי שיש המון דגמים ולא ממש יודע איזה חברות טובות ואיזה פחות. מה שחשוב לי במערכת זה אפשרות לWAZE, שיחות, תמיכה בעברית בשמות של שירים ואנשי קשר, איכות סאונד(בעתיד אולי תתחבר למגבר וקומפוננט) חיבור לסים בשביל אינטרנט, שתידלק יחסית מהר( ראיתי כאלה שלקח להם 2-3 דקות מוגזם לדעתי) אני מודע לזה שבמערכות של פיונר אני לא אמצא את רוב הדברים שרשמתי אבל אני באמת לא יודע מה איכות מערכות האנדרואיד. תודה רבה שקד
הודעה אחרונה מאת SHAKED286, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי אוקטביה 1.0 ברמת גימור סטייל, מגיעה עם מערכת מולטי' של בולרו. אשמח ללמוד כיצד ניתן לפתוח/ להגיע לפיצ'רים נסתרים של מערכת המולטמדיה. אם בכלל. תודה רבה, אלי נ.ב מבקש בכל לשון של בקשה לא להגיב בפניות לפתיחה בתשלום, אני יודע למצוא אתכם לבד, ואפילו יותר זול ממה שתציעו פה. חוזר שנית, לא מעוניין בפתיחה בתשלום.
הודעה אחרונה מאת Eli Rennert, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
הרכב השני שלנו הוא מרצדס C240 משנת 98 שמשמש את אשתי. רכשתי את הרכב יד שניה ומותקנת בו מערכת אודיאו בת 12 כלשהי "סינגל-דין" (שכנראה מריצה ווינדוס CE) עם מסך היוצא מתוך הרדיו ומצלמה אחורית. אשתי מתלוננת על איכות הקליטה ברדיו (כנראה שאין בו RDS והוא לא מצליח לעקוב אחר התחנות) אז הוחלט להחליף אותו ברדיו דומה אנדרואוידי. מצאתי איזה משהו בסיסי וזול בעלי [https://www.aliexpress.com/item/2G-32G-Android-6-0-Universal-Single-1-DIN-7-Car-Radio-Stereo-Quad-4-Core/32819675328.html?spm=2114.search0302.3.338.7ff24c62U35jGl&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_0_10084_100031_10083_10152_10151_10624_10623_10307_10618_10341_10065_10340_10068_10343_10342_10059_10103_10620_10344_106…
הודעה אחרונה מאת Haim_gds, -
-
- 5 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אני עומד לפני הזמנה של הרכב ומתלבט האם להשאיר את ה"חליפה" שהציעו לי בסוכנות. לדבריהם לא ניתן בלעדיה ע"י חיבור הסלולרי לראות WAZE וכ"ו על מסך הרכב אלא רק לשמוע. האם ניתן להסתדר בלי המערכת שלהם ע"י חיבור פשוט של הסלולרי בUSB? הדבר כרוך בחבילת גלישה וכ"ו שלאחר שנה תעלה כסף, ואני כבר לא מדבר על התקנה מקומית וכ"ו. אשמח לתובנות.
הודעה אחרונה מאת niraviry, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
הי, זו אלפא חדשה שיש בה מערכת WAZE בהתקנה מקומית של גיל קאר. יש שתי בעיות מוזרות שלא הצלחתי לפתור: 1. השעה ב WAZE מופיעה לי 5 שעות קדימה. מישהו יודע איך לכוון את זה? 2. אחרי יציאה מחניונים WAZE לא עובד בכלל. ה GPS לא מצליח להסתנכרן גם זמן רב אחרי היציאה... כאשר האוטו חונה בחוץ אין בעיה. אשמח לעזרה בפתרון הבעיות.
הודעה אחרונה מאת NFS, -
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, באתי להזמין מערכת באיביי של JOYING, והמוכר אמר שהשליטה מההגה דורשת מתאם נוסף , במידה ויש לי CANBUS ברכב. מזה? ואיך אני יודע אם יש לי ? ברשותי יונדאי I30 2013, פרימיום. זה מה שהמוכר שלח לי: For the steering wheel control, if your car has canbus, then you need to buy a special harness with canbus box from other store. If your car doesn't has canbus, you can connect our ISO harness's Key1 or Key2 or Key1 and Key2 wire to get steering wheel control תודה!
הודעה אחרונה מאת george, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי רכב חברה טויוטה CHR 2018, ברכב ישנו מסך מולטימדיה גדול בו מותקנת להבנתי מערכת Toyota Touch (להבנתי לא גירסה 2), אני מעוניין לעשות סוג של Mirroring לאייפון (או כל דרך אחרת שאוכל להשתמש באפליקציית וויז וכדו'), מישהו יכול לעזור? איך אני עושה את זה?? תודה. ראוי לציין: יש מערכת כלשהי מבית טויוטה ישראל שאני יכול לרכוש תמורת כ-2000 שח - אין לי בכך עניין! הדגש הוא על מכשיר אייפון - כן, באנדרואיד יותר פשוט...
הודעה אחרונה מאת Tamirshi,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 1,046 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- beresford
- fishmanl
- איתי29
- פריג'י
- דניאל1983
- NickName1
- גולדן191
- אריאלחדד
- davemustaine87
- shlomiko
- itaysamurai
- amlh