פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,393 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
יש לי סינגל דין של פיוניר DEH S6010BHS האם דיסק און קי (FAT32) של 128 גיגה/64 גיגה או אפילו יותר יעבוד? רשום שאפשר עד 32 גיגה אבל קראתי פה פעם שהצליחו יותר... אשמח להמלצה לאחד שעובד (הבנתי שיש כאלה שעושים בעיות אפילו ב32 גיגה) תודה
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב אחרי שניסיתי לעבור בכל הפורומים לא מצאתי כיצד ניתן להתמודד עם בעיות במערכת שמע מקורית של גיל קאר (לא נחמדים לפחות בירושלים) יש לי יונדאי i25 שנת 2014 עם מערכת שמע מקורית של גיל קאר ללא אנדרואיד חזרתי משטיפה של הרכב וכל הרדיו השתבש. לא שומר תחנות לא תופס תחנות רדיו בארץ כל כיבוי והדלקה של הרכב המערכת מתאפסת הבנתי מכל החיפושים שלי שישנו צורך בעדכון חומרה רק שאני לא מוצא מהיכן להוריד את העדכון, ניסיתי ללחוץ על כל הכפתורים המדוברים 10 שניות , דקה ללא הצלחה (מצרף תמונה לאן הגעתי בניסיון האיפוס) זקוק לעזרתכם תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת ben07, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים קניתי לפני כמה ימיים קיה פיקנטו 2016 ספורט ידנית רוצה להתקין לה רמקולים 6X9 ומגבר השאלה שלי אם אפשר להתקין מאחור במגש 6X9
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
המלצה לסאב
מאת MIKE.V-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 830 צפיות
היי, אז החלטתי סוף סוף להתקין באוטו את הרכיבים שיש לי וכעת חסר לי רק סאב. HU PIONEER 8350 שאליו חיברתי ללא מגבר סט של HAT IMAGINE. בHU יש יציאה לסאב אשר אני רוצה לנצל. אשמח להמלצה לאחד ביחד עם תיבה לא יקר, בערך עד 500 ש"ח (רצוי גם בפחות). אני מודע טוב מאוד שזה לא הולך להרעיד לי את האוטו. מצורף מפרט הרדיודיסק. * מראש מציין שאין צורך לנסות לשכנע אותי להתקין מגבר. תודה.
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 870 צפיות
היי יש לי אודי a3 2013 ומווליום 21 הסאונד לא משתנה, הבנתי שזה בכוונה ככה כדי לא להרוס את האיכות השאלה מה אפשר לעשות עם ההגבלה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
הודעה אחרונה מאת flox, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
מדובר בקורולה עם המערכת המקורית, שבנוסף מותקן בה גם הטויוטה קונקט , שלהבנתי מוספת בהתקנה מקומית בארץ. איפה שלא הפכתי, לא מצאתי איפה הכרטיס סים של המערכת הזו. למי יש מושג? ארז
הודעה אחרונה מאת erezfed, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
שלום לכולם, מעוניין להתקין מערכת אנדרואיד במקום המערכת הקיימת, גודל מסך 7". האם יש הבדל משמעותי בין המערכות שציינתי? (TARGET 2610, Kaier 7102, אחרות). האם יש מערכת ממולצת לקניה מהאתרים הסינים למינהם עם נסיון של תמיכה טובה בעברית (ספר טלפונים בעיקר)? ישנם שני מקומות שניתן להתקין בהם: 1. במקום המערכת הקיימת בעזרת פאנל חלופי תואם, נראה נקי, אין מערכת מיותרת, משאיר את תא המשקפיים שמיש, הבעיה שהמיקום נמוך וצפייה בוויז למשל מסיטה את המבט מטה. 2. במקום תא המשקפיים מעל, מבטל את תא המשקפיים ( ברור), אין פאנל תואם ויצריך עבודה כירורגית עם קצת שיוף, גובה יותר נכון - במיוחד אם מתקינים מערכת עם מסך נשלף שעולה למעלה (לא בטוח שניתן לביצוע). תמונה מצורפת. אשמח לה…
הודעה אחרונה מאת CornHolio, -
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
היי לפי מה שרשום יש תמיכה ב mirorlink באופן מלא, בסוכנות טוענים שלאנדרואיד זה נעול
הודעה אחרונה מאת ProMeR, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני חדש כאן בפורום ואני פונה אליכם לאחר שלא מצאתי בחיפוש כאן, תשובה שתענה לשאלתי: יש לי רכב מסוג סוזוקי סוויפט GLS 1.2 מודל 2016 ידני ואני משדרג את מערכת האודיו כדילקמן: - מולטימדיה DVD מדגם Pioneer AVH-A205BT - מגבר Power Pack מסוג Alpine KTP-445U (מספק 45x4 RMS) מערכת המולטימדיה צורכת לפי המפרט הטכני = 10 אמפר מקס'. המגבר צורך לפי המפרט הטכני = 15 אמפר. הרכב לפי בדיקתי, מספק בצמת האודיו = 15A. סיימתי לחווט את הצמות של שניהם יחד עם צמה תואמת לרכב למעט שני גידים: הצהוב (מתח) והשחור (GND) והשאלה הנשאלת כרגע היא - איך עלי לחווט את המתח וה-GND של שניהם? האם לחווט את המגבר + מולטימדיה לצמה אני מבין שבלתי אפשרי (=25A) - גם עבור האדמה וגם …
הודעה אחרונה מאת דרור-א, -
- 5 תגובות
- 819 צפיות
שיחקתי קצת עם המגבר וכנראה שנשרפו לי הקומפוננטים ואולי גם המגבר עצמו, יש מצב גם שרק המגבר נשרף למרות שהאורות דולקים עדיין.. אין לי מושג.. בקיצור אני מחפש להחליף אותם למשהו באותה רמה פלוס מינוס, היו לי קומפוננט של אודיסון apk 165, ומגבר של pioneer, לא זוכר דגם באזור ה500 שח, יש לי גם סאב של hertz שעדיין עובד ואני מרוצה ממנו, הכל נקנה לפני שנתיים.. אשמח להמלצה לקומפוננט טוב באזור ה800-1000, וגם להמלצה למגבר שיחזיק את שניהם במידת הצורך, כשאגיע לבית אומר לכם דגם מדויק של הסאב והמגבר. תודה!
הודעה אחרונה מאת baruh443, -
- 14 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
חג שמח ושבוע טוב אני מתעניין ברכישת מולטימדיה לרכב מאיביי,השאלה שלי היא האם כדאי להיכנס לזה,או שעדיף כבר לרכוש במחיר מופקע מהארץ. וכמובן מה העלויות של השילוח לארץ+מיסים במידה ואחליט לרכוש מאיביי. והאם יש המלצה כלשהי על מערכת ספציפית או מותג ספציפי?
הודעה אחרונה מאת Avi135, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בוקר טוב. יש לי ניסאן נוט 2013, שמערכת השמע שלה סובלת מבעיות תצוגה. אני רוצה להחליף את המערכת הזו במערכרת מקורית של ניסאן סנטרה. האם זה אפשרי, ואם כן האם צריכים לעשות התאמות?
הודעה אחרונה מאת hotrodh, -
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות פולו יאנג ידנית 2011, אבל מה שמפריע לי הרכב זה שהגלגל הגה של הגרסה הזאת ללא כפתורי שליטה. רציתי לדעת אם אפשר ומה ההשלחות בתהליך כזה אם אני יקנה מפירוט הגה של אותו הרכב רק דגם יותר מפואר שקיים בו כפתורים על גלגל הגה? תודה מראש, וסופ"ש נעים
הודעה אחרונה מאת sjerby, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 999 צפיות
הכבלים לשני הרמקולים האחוריים בלי סימון רמקול אחד נשרף, יש לי רמקול חליפי אבל מסומן עליו + וגם - ואין לי מושג איך לחבר אותו בנוסף, ראיתי חיבור ממש מעניין בכתובת הזו שנותן אפשרת לחבר שלושה רמקולים (אחד יוצא סנטר). ויש לי 2 רמקולים ספייר, אז אחד הוך בטוח במקום השרוף, אבל כדאי לנצל גם את השני. גם בשביל החיבור הזה אני צריך לזהות מה הפלוס ומה המינוס. הרמקולים מסומנים 4אוהם, המגבר כתוב שיכול בין 4 ל 8 אוהם.
הודעה אחרונה מאת silence, -
- 0 תגובות
- 655 צפיות
יש לי טויוטה יאריס 2012 ואני רוצה להחליף את הרדיו המקורי למע' מולטימדיה (שכבר יש לי). כדי לא לפגוע בצמות החוטים המקוריות שמתחברות לרדיו - אני רוצה לקנות את הקונקטורים שיאפשרו לי להתחבר לצמה המקורית ומשם לעשות את החיברים למערכת (הקונקטורים שמתחברים למערכת הגיעו יחד עם המערכת). הרדיו המקורי הוא של פנסוניק והדגם שלו 860120-0D640.
הודעה אחרונה מאת avz, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 10.2 אלף צפיות
שלום, בשעה טובה קניתי ספורטאז' 2018. הוא מגיע עם מערכת סגורה וללא חיבור לאינטרנט. אני פחות מעדיף דונגל [להפחית קרינה סלולרית ושל ה WIFI בתוך האוטו]. יש דרך לחבר סים ישירות למערכת המולטימדיה? אדי מתקינים מודם פנימי ב-500 ש"ח [ועוד 200 ש"ח לגלישה לשנה הראשונה]. מישהו עשה אצלם? מישהו עשה במקום אחר ויכול להמליץ? תודה
הודעה אחרונה מאת coavi, -
- 7 תגובות
- 7 אלף צפיות
שלום אנשים. צריך עזרה קטנה בבקשה - אני רוצה להתקין מערכת מולטימדיה ברכב SUZUKI SX4 GLA 2011 . מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה הגודל שאני צריך לקנות ? אם צריך לקנות משהו מיוחד כדי להתקין וכו' ? אשמח גם להמלצה למוצר נחמד מהאתרים הסיניים למיניהם ... חברה או משהו וכו' .... תודה מראש לעוזרים!!!
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
- 1 תגובות
- 819 צפיות
יש לי הונדה סיווק 09 אין לי בלוטוס מובנה ברכב ולא aux בתא הקפפות יש מכשיר חיצוני שמתחבר ישירות למחשב הרכב שבו יש usb כרטיס זיכרון ויציאה שאמורה להיות aux אבל היא לא פועלת. השאלה שלי מאיפה אפשר לקנות בארץ התקן כזה חדש או לחלופין להתקין בלוטוס או אוקס ישירות לרכב ללא משדר fm או כל חלופה גרועה כזאת. https://goo.gl/images/HNdWGU זה תמונה של המכשיר בחו"ל
הודעה אחרונה מאת Bigdada, -
- 0 תגובות
- 650 צפיות
היי, לא מזמן רכשתי את הרכב קורולה ראנקס 2006, ראיתי בדגם ישן יותר (2004) שניתן לחבר להגה כפתורי שליטה על המערכת מולטימדיה המקורית. רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הכפתורי שליטה. תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Pomo90, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. לצערי טרם נכנסתי לעולם האודיו אז קשה לי לענות לעצמי או להשתמש במידע באינטרנט אז אשמח לעזרתכם. ברכב שלי (Audi A3 2013) מותקנת המערכת הסטוק שכוללת רמקולים בדלתות, וטוויטרים קדמיים ואחוריים. למרות שמדובר במערכת הסטוק, הסאונד שהיא מפיקה מצויין אך לצערי המערכת מגבילה את עצמה בעוצמת ווליום 24 כדי לא להרוס את האיכות (מגיעה עד 32). קורה לי הרבה פעמים שאני רוצה לשמוע מוזיקה בחוזקה וה-24 הזה פשוט לא מספיק לי. מבחינת הבאס, גם הייתי רוצה שיפור משמעותי. כרגע לא מותקן סאב באוטו כלל. התקציב שלי עומד על כ-2,500 ש״ח, אך ניתן להתגמש מעט כמובן אם זה שווה את זה. החשש שלי הוא ללכת לבעל מקצוע שיתקין לי משהו אפטר מרקט שאמנם יישמע חזק, אך בעצם לא יישמע איכותי כמ…
הודעה אחרונה מאת hondacivic02es, -
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
יש בעיה במערכת המקורית, לא שומעים כלום ברמקולים האחוריים אבל הם כן עובדים מבדיקה שעשיתי בהגדרות כשבחרתי שישמעו רק מצד שמאל או ימין של הרכב איך מפעילים את כל הרמקולים ביחד?
הודעה אחרונה מאת Fixesss, -
- 3 תגובות
- 788 צפיות
היי מדובר ברכב חדש עם מערכת דבל דין 10 אינץ פליי האודיו התקנתי סט אפ מלא של אלפיין כולל שני מגברים הכל עבד יפה בערך שבוע ואז התחיל זיופים נפילת עוצמאת שמע עד שפשוט כל הסאונד התחיל לפרפר ... פירקתי הכל חיברתי את הרמקולים ישירות למערכת עובד הכל פיקס (לוודא תקינות ) אז ניסיתי להחליף מגברים לא עזר RCA חדש לא עזר להחליף ערוצים כבלים אבל כלום חיברתי את כל הרמקולים אם המגברים ברכב אחר שלי והכל פתאום עובד פיקס באמת עבוד עצות צריך עזרה ניסיתי כל דבר אפשרי
הודעה אחרונה מאת Bruce Viil, -
- 4 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
היי, קיבלתי יונדאי סונטה עם מערכת מולטימדיה אנדרואיד של יונדאי. אני מחפש את המדריך שאפשר לפרוץ למערכת הנל (היה קישור לאתר iandroid אך האתר הנל כבר לא פעיל ואני לא מצליח לאתר את המדריך ואת הקבצים) אשמח מאוד אם משהו יוכל לעזור לי בפרטי או במייל ולקבל את המדריך ואת הקבצים תודה רבה וחג שמח לכולם !!
הודעה אחרונה מאת moshez53, -
- 0 תגובות
- 614 צפיות
בעת נסיעה (נראה כי מתגבר במהירות גבוהה) הרדיו מתחיל לקפוץ בין התחנות (presets) במהירות גבוהה, כשמשמיעים שירים הוא מתחיל לקפוץ קדימה על הפלייליסט. במוסך החליפו את המערכת אך עדיין ללא שינוי.. שום דבר בתכנות של המערכת או במערכות באוטו אותם ניתן לכבות (חימום, אורות..) לא משפיע על זה. הרכב הוא הונדה גאז 2014
הודעה אחרונה מאת haimkaplan, -
- 2 תגובות
- 961 צפיות
קניתי מולטימדיה לרכב, ויש 2 כניסות ל2 אנטנות שהבנתי שזה G4, האם זה חשוב לחבר אותן? ואם כן איפה ממקמים אותם, ויש גם אנטנת GPS כדאי לחבר, או שזה מיותר, בגלל שיש היום וייז?
הודעה אחרונה מאת שלומי55, -
- 2 תגובות
- 816 צפיות
יש לי טויוטה יאריס. מחבר האנטנה המקורי הוא בצורה מלבנית. אני רוצה לקנות מתאם למחבר אנטנה סטנדרטי, העגול הרגיל. אשמח אם תוכלו לתת לי שם וכתובת של ספק שמוכר אביזרי התקנה באזור המרכז/דרום.
הודעה אחרונה מאת avz, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 11.5 אלף צפיות
היי מי מכיר איך אפשר להדקין אפליקציאת וויז למולטימדיה מקורי של סקודה קודיאק? תודה
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
- 2 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אהלן חברים . אני מעוניין להתקין מצלמת רוורס, כמובן שהמחיר בארץ הוא שחיטה... אז חשבתי לקנות באייביי משהו זול, וללכת לחשמלי רכב שיתקין לי תמורת תשלום סמלי . אם אפשר לקבל המלצות לגבי איזה סוג ? איפה עדיף שהמצלמה תשב ? (שלא תהיה חשופה ותישבר מהר וכאלה)
הודעה אחרונה מאת Mesikasaf1, -
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
Midbass 1800.3 Mid700.3 Tw280.3 למישהו סט הנל ויכול לתת אינדיקציה לכיוונים hp lp וסלופים, למשל את המידבס לחתוך ב300-400 או מעל 1000(לאחר קריאה בנושא הבנתי שרובם חותכים את המידבס עד 250 ויש גם כאלו שמגיעם אותו ל1.5-1 ) מה המשמעות לכך או לכך בשילוב עם שאר האלמנטים שציינתי.... אשמח לחוות דעת .
הודעה אחרונה מאת Eran Harpazz, -
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 15 אנונימיים, 1,712 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Benor
- asix
- hans
- Boris
- לירון .ה.
- Igalz
- makatuvkan
- אורח לרגע
- אור1111
- GTI33
- elad18
- David32