פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,395 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 900 צפיות
ערב טוב, רציתי לשאול אם מישהו מכיר איך ניתן לחבר טאבלט אנדרואיד או טלפון אנדרואיד ל2 מסכים שיהיו מותקנים מאחור לילדים? אפרט יותר: אני רוצה שבזמן נסיעה הילדים יראו סרטים מצויירים או כל דבר אחר מאחור אבל הם קטנים וקשורים לכיסא לכן הם לא יכולים להפעיל לבד. אני מחפש זוג מסכים לא משנה איזה, יכולים להיות אפילו טאבלטים גם. שהם יהיו מחוברים עם כבל לטאבלט או לנייד שלי שישב מקדימה. כלומר מה שאני רואה במסך מקדימה זה מה שהם יראו מאחורה. הטאבלט או נייד שיהיו מקדימה לא יהיו קשורים לרכב בכלל מבחינת החלפת hu וכאלה אלא נפרד לגמרי. כמו כן חשוב למסכים מאחורה יהיו רמקולים מובנים גם. מישהו מכיר, יודע משהו כזה? חשוב לציין שscreen share וכאלה לא בחשבון זה עובד על מסך אחד בלבד ומעדי…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
בידוד רעש
מאת Archnemesis-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 668 צפיות
אהלן חברה , רציתי לשאול אם אפשר לבודד רעשים של המנוע והצמיגים מבפנים , כי בנסיעה מהירה זה נשמע כמו טיל בליסטי , לא נעים יש לי רנו קליאו 2004 , צנועה וחמודה אשמח להצעות (אני הבנתי שיש ריפוד אחרי המנוע אבל הוא לא כל כך עוזר)
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
שלום אשמח להמלצה למערכת מולטימדיה לרכב מדובר שנת 2012. בנוסף אשמח לחוות דעת על המערכת של joying - https://www.joyingauto.com/android-8-0-double-din-head-unit.html האם יש טעם להזמין מחול או שעדיף לקנות פה משהו שהוא בהכרח פחות טוב על הנייר ועולה יותר תודה
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן! קניתי לא מזמן מחבר פורום פ'גו 208 דיזל ידנית 2016. רכב מעולה, ועליו אין שום תלונה. עם זאת, כאשר עושים רוורס במיוחד בתנאי תאורה חשוכים, המצלמה באכות מאוד ירודה עם גוון ירוד כזה - שונה מאוד מרכבים אחרים בהם נהגתי עם מצלמת רוורס. האם מישהו מודע לזה והגיוני שזו האכות שהגיעה מהמפעל? האם יש אפשרות להחליף רק את המצלמה עצמה או שעדיף לא להתעסק עם זה?
הודעה אחרונה מאת dani666, -
-
- 3 תגובות
- 927 צפיות
שלום חברים אני רוצה להזמין מערכת אנדרואיד מחול לביואיק לה קרוס 2010. המערכות שם בגרסאות די חדשות כמו אנדרואיד 7.0 ומעלה. בכל המערכות בפירוט שרושם המוכר לא מופיעה השפה עברית. יש דרך במידה ואני יזמין להוסיף עברית למערכת?
הודעה אחרונה מאת Pavlik, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נאמר לי שלא ניתן להתקין מצלמת רוורס שתשדר למסך המולטימדיה הרגיל ברכב כי לא ניתן לפרוץ אותו. וכי עלי למצוא אפשרויות חלופיות כגון מסך חיצוני שנצמד לדשבורד או מסך מראה. אני מעוניין להתקין מצלמת רוורס שתשדר למסך הרכב וחיישנים קדמיים שגם הם ישדרו למסך הרכב. האם זה ניתן בדגם הזה ואשמח להמלצות לבעלי מקצוע רצוי באזור צפון השרון קו חדרה זכרון. תודה
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 632 צפיות
שלום לכולם. רכשתי לאישתי פיאסטה 2012 עם מצלמת רוורס עם צג במראה אחורית ( הותקן ברכב אצל היבואן כשנקנה חדש). המצלמה לפעמים מראה תמונה ממש מרוחה לפעמים מטושטש ולפעמים בסדר. האם המצלמה לא תקינה ? כרגע היא מותקנת בפגוש באמצע . אם אקנה חדשה היית מעדיף להתקינה מעל לוחית הרישוי. במידה והבעיה היא המצלמה הייתי רוצה להחליפה בחדשה בעצמי - איך אני יודע איזו מצלמה לקנות ?אשמח ללינק. לעזרתכם אודה
הודעה אחרונה מאת NIMRODVA, -
- 0 תגובות
- 656 צפיות
היי, מעונין לרכוש את https://m.aliexpress.com/item/32813504863.html?pid=808_0000_0101&spm=a2g0n.search-amp.list.32813504863&aff_trace_key=179726946d0243c2881a2db11d27278a-1546107289910-07248-cWkwJnjS&aff_platform=msite&m_page_id=4953amp-42Y5Uc13p6t72M8fBlnZDw1549732218929 כרגע יש לי מערכת מולטימדיה עם מצלמת רוורס. אני תוהה, האם החיבורים הם סטנדרטים לפשוט אצטרך להוציא את הקיימת (כבר ידעתי זאת לצורך לימוד ....) ולחבר את החדשה וזה הכל? לא מעניין אותי עברית וכו .. Sent from my LG-H930 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת TheSurfer, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 576 צפיות
שלום, חשבתי אולי לשדרג את המערכת המקורית של הרכב למערכת מולטימדיה אנדרואיד. מצאתי את הדגם הזה https://www.aliexpress.com/item/Funrover-Car-Radio-Multimedia-10-1-Android-8-0-car-dvd-audio-stereo-player-Navigation-for/32948709416.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.68b42e0ebDqjRr שהמחיר שלו נראה סביר. מישהו החליף את המערכת המקורית למערכת כלשהי? אם הולכים על מערכת אנדרואיד, יש איזה דגשים שאתם ממליצים עליהם במאפיינים של המכשיר? חברות סיניות ידועות?
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום חברים, אני מעוניין לשדרג את מערכת השמע ברמקולים, מגבר וסאב. האם למישהו יצא לשדרג את הסאונד ברכב? אני אצטרך להשאיר את המערכת המקורית ולכן שוקל האם באמת ניתו לשפר משמעותית או שחבל על הכסף. אני מתכנן להשקיע סביב 2,500 - 3,000 ש"ח. אשמח להמלצות על מתקינים באזור נס ציונה או ראשון.
הודעה אחרונה מאת rotem182, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אהלן חברים אשמח לעזרה בחיבור הסאב למגבר סאב almani s3f-10 מגבר 4 ערוצים cadence ua600 הבנתי שצריך לעשות משו שנקרא גישור אבל אני קצת חדש בכל העסק אשמח שמישהו יסביר לי איך מחברים אני מצרף תמונות של הסאב והמגבר תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Nir-Buhbut, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
ברשותי מאזדה 6 חדשה תומכת אנדרואיד אוטו וטלפון אנדרואיד גלקסי אס 8 שמותקנת בו אפליקציה אנדרואיד אוטו. ניסיתי לשקף את הטלפון במסך הרכב לפי ההנחיות שמצאתי ביו-טיוב. הכל עובד בטלפון עצמו אבל אין שיקוף במסך הרכב. מישהו יכול לעזור?
הודעה אחרונה מאת gideons, -
- 1 תגובות
- 581 צפיות
היי, שאלה - אם המערכת של הרכב לא תומכת בעברית, ויש לה קארפליי ( של אפל) האם המערכת ( אנשי קשר, שמות שירים ו GPS ) יוצגו בעברית או ג'בריש? תודה.
הודעה אחרונה מאת אלי55, -
- 0 תגובות
- 702 צפיות
שבת שלום חברים ברשותי קאיה סיד סטיישן שנת 2015 עם מערכת מולטימדיה. אני לא מצליח לשמוע שמע מהטלפון במערכת מולטימדיה של הרכב. כלומר למשל אני רוצה לשמוע את השמע מהיוטיוב. עכשיו כאן הדבר המוזר. הטלפון (S8, S9) מתחברים לבלו טוט ללא בעיות. כלומר ניתן לבצע שיחות וגם השמע של הטלפון מכוון למערכת של המולטימדיה. כלומר הוא מתחבר אבל לא שומעים. ההוכחה לכך היא שאני לא שומע את השמע מהטלפון שמנגן את סרטון מהיוטיוב. כי כנראה הוא מחובר לרכב. ברגע שאני מנתק את השמע טלפון אז מייד מתחיל לשמוע דרך הטלפון. משמע, הוא מתחבר לרכב. ניסיתי למייטב הבנתי את כל ההגדרות במולטימדיה של הרכב אבל לא מצאתי פתרון. במולטימדיה הכל עובד מבחינת סאונד ממקורות אחרים. האם מישהו נתקל בבעיה כזו ברכב הזה ספציפי א…
הודעה אחרונה מאת sd177, -
- 2 תגובות
- 968 צפיות
אז ככה.. חיברתי למגבר של 4 ערוצים סאב ואת הרמקולים הקידמים ועבד טוב אבל בגלל חוסר ערוצים במגבר חיברתי את הרמקולים האחורים בחזרה לרדיו דיסק..ברגע שהפעלתי את הרכב ושמתי שיר רק הרמקולים שמחוברים לרדיו דיסק פועלים והאלה של המגבר לא עובדים.. מה הבעיה ואיך אני פותר את זה?? תודה מראש..
הודעה אחרונה מאת Gabi Avramov, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
*****למי שמכיר, יודע, התעסק וכד׳***** למרות שהרכב חדש, המולטימדיה עדיין תקועה לה הרחק מאחורה. מישהו התעסק עם פתיחה של המולטימדיה המקורית של אודי A3 דור אחרון, כדי לחבר אנדרויד אוטו, אפל קארפליי או כל דבר אחר שייתן משהו מעבר לבייסיק? מקומות/אנשים להתקנה, מחירים, צילומים וכל דבר דומה, יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
- 5 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
היי חברים, רכשתי מאזדה 2 שנת 2008 דגם דינאמיק, והחלטתי שאני רוצה להתחדש במערכת מולטימדיה לרכב, אחרי שביררתי בארץ על מחירים הבנתי שהם מאוד יקרים (נע בין 1500 ל 2800) אז אמרתי לעצמי שאולי כדאי להזמין את המערכת מהאינטרנט ופשוט לתת למישהו להתקין לי אותה פה בארץ. (בתשלום כמובן אבל זה עדיין יוצא לי שווה) השאלה הראשונה שלי האם למישהו יצא לעשות את זה ויש בעיה עם להזמין מוצר כזה ולהתקין אותו פה בארץ ? והשאלה העיקרית שלי היא איזה מערכת מולטימדיה מהבאות עדיפה, או שיש לכם להראות לי אופציות אחרות אני מאוד אשמח. אציין בנוסף שאני מעוניין להתקין מצלמת רוורס שתתחבר לרכב ולמערכת. אופציה 1: https://www.aliexpress.com/item/Seicane-Android-8-1-2din-9-Car-Radio-GPS-Navigati…
הודעה אחרונה מאת dalet11, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 824 צפיות
(האמת? שאלה אחת- האם יש איש מקצוע שיידע להתמודד עם הנושאים האלו?) יש לי C3 פיקאסו 2013 בלי מסך מגע. איש רדיו אמר לי שהתקנת מערכת אומרת שלא תהיה שליטה מההגה ולא תהיה שליטה בצגים ובפרמטרים של התצוגה המרכזית למעלה. האם ניתן להשיג מולטימדיה שלא תדפוק לי דברים במחיר יותר שפוי מזה שלובינסקי רוצים? פזו 2008 2015 עם מסך מגע שאיננו כולל עברית. לובנסקי אמרו שהדרך להוספת עברית היא החלפת מסך (וזה יקר). אני די משוכנע שזה עניין של תוכנה שניתן להסדיר מי יכול לפתור לי את הנושאים האלו במחיר סביר? בחיפה או באיזור השרון עדיף תודה
הודעה אחרונה מאת מלטבשי, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 13.2 אלף צפיות
חברים מישהו הצליח לפרוץ את מערכת connect it של צ'מפיון ? מישהו הצליח להתקין אפליקציות נוספות מהצד ? מישהו הצליח לעבור את מסך הסיסמא ? מישהו הצליח לעשות משהו ? אשמח לתגובות !!
הודעה אחרונה מאת Ib1709, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 823 צפיות
אהלן במאזדה 3 2018 שברשותי כאשר מחבר את הטלפון למערכת המולטימדיה ברכב דרך Blutooth ומפעיל וידאו ביוטיוב למשל שם לב שהקול והדיבור לא מתואמים, או אם לוחצים על כפתור קדימה אן אחורה לוקח שניה עד שיחליף. לא בקיצור הכל לא מסונכרן מהר. איך אפשר לפתור את זה? תודה
הודעה אחרונה מאת sasa_204, -
- 0 תגובות
- 666 צפיות
היי , אשמח לחוות דעת על ה head unit הזה ? הבנתי שהוא אחד החזקים אבל דגם ישן משנת 2011 שלא תומך בקבצי פלאק השאלה האם עדיין שווה לרכוש אותו הוא די יקר ?!?!? אני שומע מוסיקה דרך ה BT לרוב קבצי FLAC ו 320bps אשמח לשמוע חוות דעת למי שיש ברשותו את הרדיו הזה מודה מראש ...
הודעה אחרונה מאת shimiefr, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי שלום לכולם לאחר " חפירה " מעמיקה בפורום וברחי הרשת . הבנתי שהפיתרון לבעיה הוא להביא מסך כזה משנתון יותר גבוה ולחבר לצמה המקורית של האוטו. עכשיו רציתי לדעת אם משהוא יודע איך לחבר את המסך לצמה המקורית של האוטו . כי נסתי לחפש מידע אך ללא הצלחה . אשמח למידע בנושא זה . בברכת המשך יום טוב.
הודעה אחרונה מאת FIAT TURBO, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
היי לכולם קיבלתי מהעבודה אוריס חדשה 2017. כפתור NAV על המכשיר לא מפנה ל waze יש כפתור פיזי ליד בורר הילוכים שמעיל את הקופסה של האנדרואיד. 1. האם אפשר לעדכן את המכשיר ולהתקין לו תוכנת ניווט ? IGO או משהו כזה ? האם יש דרל לסגר את בעיית העברית - נורא מציק 2. קופסת האנדרואיד שככל הנראה לא מתחברת OEM למערכת - איך אפשר להתקין לדוגמא youtube ? או להפעיל hotspot ? 3. הטאצ' במכשיר אנרואיד לא מאפשר גלילה ולכן אי אפשר באמת להשתמש במכשיר אן בוויז עליו. תקלה שאפשר לסדר לבד או להביא להם לתיקון ? כל טריק רעיון לשפר את איכות הסאונד (נוראית) ואיכות הטאצ' במסגרת הקיים תתקבל בברכה. זה רכב ליסנג ואני לא מתכוון להשקיע בו יותר מדי תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Carkitopen, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 890 צפיות
היי, אז רכשתי לי סיוויק 2005, וכעת מעוניין לשים מערכת מולטימדיה בקטנה ברכב. כל מה שמעניין אותי שם, בכנות זה ה bluetooth כדיבורית והזרמת מוזיקה. בנוסף, תהיתי: האם ניתן לרכוש בקרי שליטה להגה, במיוחד כשאין עליו? זה בהחלט מסייע להתרכז יותר בכביש (העברת שירים, ווליום)? אשמח לעצות והמלצות בבקשה. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, יש לי טויוטה אוריס סטיישן היברידית עם מערכת שהגיע עם הרכב (שנת 2017). אנשי הקשר שמסתנכרנים עם המערכת מופיעים לי עם סימנים במקום אותיות (בעברית). האם יש משהו שניתן לעשות? תודה מראש,
הודעה אחרונה מאת amirmoshe, -
DS18 car audio
מאת Johnik-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני חושב בעתיד הקרוב לבצע שדרוג של רמקולים מקורים בספארק 2017. בעיקרון חשיבה היא להשאיר את ה-HU המקורית של הרכב ודרך מנחתים להתקין סט קומפוננט מקדימה ורמקולים בדלתות אחוריות עם הגברה יעודית לכולם כמובן. כרגע ללא סאב אבל רוצה להשאיר את האפשרות להוסיף אחרי במידה ויהיה חסר. התחלתי לעשות קצת שעורי בית ובאחד החנויות נתקלתי בחברה שאני אישית לא הכרתי עד היום ומוכר החנות מאוד המליץ בשם "DS18" הבנתי שזאת חברה אמריקאית והם בונים מערכות איכותיות שיכולות להתחרות עם הטובות בשוק. https://ds18.com זה האתר הרשמי שלהם בגדול נראה מעניין רציתי לשאול האים למישהו היה נסיון עם החברה הזאת ואיך היה ממליץ עליהם מבחינת צליל איכות וכוי. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ראית היום עדכוני אפליקציות בI10 שלי, כולל WAZE (גודל 74.38M). העדכון נכשל. למישהו הצליח? לאיזו גירסת WAZE העידכון מביא?
הודעה אחרונה מאת rafid, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 552 צפיות
שלום, יש לי קיה סיד סטיישן שכורה ולצערי כשאני מבצע שיחות טלפון פתאום נוצרים רעשים מוזרים ואני לא מצליח לשמוע את מי שאני מדבר איתו והוא לא שומע אותי.. מאמין שבשדרוג גירסא (מערכת אנדרואיד) הבעיה תיפתר. יש דרך כלשהי לשדרג את המערכת מבלי לפנות לשירות הלקוחות של חברת ההשכרה? או שאולי למישהו יש פתרון אחר? תודה רבה! עידו.
הודעה אחרונה מאת Ido95, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי סיטרואן C5 שנת 2010. מותקן רדיו RD4 (ללא בלוטות). נאמר לי שיש מתאם כלשהו לרדיו שמוסיף לו את יכולת הבלוטות ועל ידי כך מאפשר דיבורית. יש לציין שעל ההגה יש לחצנים למענה לשיחה וניתוק שיחה (אבל כרגע הם אינם מתפקדים, כמובן). בנוסף, ככל שידוע לי (אאל"ט) מותקן כבר מיקרופון מקורי בתקרה, מעל המראה. אשמח לשמוע אם מישהו מכיר/יודע פרטים על מתאם כזה.
הודעה אחרונה מאת iziatg, -
- 1 תגובות
- 10.8 אלף צפיות
שלום, ברשותי מערכת מולטימדיה לרכב (אנדרואיד) של Nippon ואני מחפש קוד טכנאים לאיפוס המערכת. לא Extra Settings אלא Factory reset/default. מקריאה בפורום הבנתי שיש הבדל בינהם. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת tzachi84,
-
מי מחובר 7 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 1,624 אורחים (הצג רשימה מלאה)