פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,393 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום ראיתי מערכת מולטימדיה 10 אינץ באתר עלי אקספרס במחיר של 420 שח. היא תשב במאזדה 3,האים כדאי או שמדובר במוצר זבל?
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 0 תגובות
- 685 צפיות
שלום, ברכב יש מערכת בסיסית מהתקנה מקומית. אני מעוניין להחליף למערכת אנדרואיד פתוחה שתתמוך בהתקנת אפליקציות באופן חופשי (WAZE וכו') ושניתן יהיה לשלוט בה מההגה וכל שאר הפיצ'רים. האם יש המלצה למערכת שתשרת את הצרכים האלה ? כמו כן, ראיתי בסרטונים ביוטיוב ונראה שהפירוק מאוד פשוט, רק הסרה של פאנל קטן ולא פירוק של כל הדשבורד ורק ניתוק וחיבור הכבלים. האם זה פשוט כמו שזה נראה לי ואוכל להתקין בעצמי או שפספסתי משהו ? תודה.
הודעה אחרונה מאת erosen, -
- 2 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היי רכשתי את המערכת הנ"ל : https://www.ebay.com/itm/Double-2Din-Android-Car-Stereo-MP5-Player-GPS-Navi-AM-FM-Radio-WiFi-w-o-Camera/113378401270?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 על פי המוכר היא תומכת בחיבור מודם USB על מנת לספק אינטרנט למכשיר . במערכת הקודמת שהייתה לי המודם עם כרטיס הסים הנוכחי עבד בצורה תקינה מול המערכת וסיפק רשת . מדובר על אנדרואיד 8.1 להבנתי מכניסה למסך המפתחים במערכת ההפעלה - חיבור ה USB לא פעיל למרות שהחוט מחובר כמובן בחלק האחורי שלה או שהמערכת לא יודעת " לעבוד " מול רשת סלולרית . בחיבור הוטספוט מהנייד המערכת ברכב מזהה את הוויפי ומתחברת ללא בעיה אשמח לעזרתכם
הודעה אחרונה מאת AMOS, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברים עזרה עשיתי התקנה בפורד שלי מגבר וקומפוננטים מקדימה הכל מחובר חוץ מהremote של המגבר חיברתי לצמע של המסך מולטימדיה בדקתי שנדלק שאני שם סוויץ ונכבה בכיבוי ברגע שאני מחבר את הצמע למסך ונותן סוויץ לא נדלק המגבר לא משנה איפה אני מנסה לחבר כלום .
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפי ההמלצות שקיבלתי, הבנתי שאפשר להסתפק רק ב2 קדמיים? ביום יום יש באוטו נהג, ולכל היותר נוסע לצידו.
הודעה אחרונה מאת saharzo2, -
- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, היום מערכת המולטימדיה שלי ברכב הפסיקה לעבוד. נראה שמגיע מתח למערכת, כי היא תקועה על הסמל של KIA (שיש בד״כ כשהמערכת מתחילה לעלות) מישהו יודע איך עושים reset למערכת? לא מצאתי את הכפתור שעושה את זה. חשבתי שאולי זה יעזור, אבל לא מצליח למצוא. תודה
הודעה אחרונה מאת bmw700, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 780 צפיות
אני מחפש המלצה לרמקולים קדמיים ליונדאי I30 (אם זה משנה) למערכת מובנת של החברה. באיכות טובה יחסית חשוב שלא יהיה צורך במגבר. מחיר באיזור ה600 ש"ח
הודעה אחרונה מאת Nisan Mai, -
- 0 תגובות
- 884 צפיות
שלום רב, ברשותי אימפרזה 1600 2014. אני רוצה לצרוב על כרטיס זכרון את הגרסה של תוכנת המפות (מכיוון שלא השאירו ברכב את כרטיס הזכרון לצערי). באתר https://subaru-maps.com/#/vehicles ניתן לרשום את הרכב עפ"י מספר שלדה ולקבל הורדה של גרסה מותאמת. אבל זה מחזיר לי: "מספר ה-VIN שלך אינו חוקי או שלא נרשם עדיין. נא לנסות שוב או לחזור בעוד מספר שבועות. ". כנראה שהוא לא נרשם. מה אפשר לעשות? רעיונות? גרסת מערכת הפעלה: ar a6 g bc8 vin u1
הודעה אחרונה מאת עידן משה, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, מעוניין לשדרג את הסאב ברכב כרגע יש סאב דאיימונד d3 משודך לתיבה 45×45 ללא פורט. הסאב נשמע מרוך ולעיתים "מתפוצץ" בחלק מהתדרים גם מרשרש ולא נשמע טוב. אשמח להמלצה על סאב טוב יותר. אין מניעה מהזמנה מחו"ל, רכישה בארץ חדש או יד2 בתודה שחף
הודעה אחרונה מאת Ib1709, -
- 0 תגובות
- 649 צפיות
המגבר הישן שלי (planet audio 5 ערוצים ) לפני חודש התחיל להראות סימנים של זהו כל פעם עוד ערוץ במגבר היה לא עובד ואתמול הוא לא יוצא ממצב ההגנה. אז כנראה שהגיע הזמן להחליף. יש לי ברכב 4 רמקולים וסאב. 2 רמקולים 6*9 מאחורה של JBL GTO 939 ומקדימה עוד קומפוננט של JBL סאב של JBL 1000W רדיו דיסק של JVC אשמח לקבל המלצה למגבר. בנוסף יש לי כמה שאלות 1.עדיף מגבר אחד של 5 ערוצים או 2 מגברים לכל המערכת שלי? 2.למה בכלל שמים 2 מגברים? 3.ואם יש 2 מגברים אז חובה להתקין קבל? תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת Mazdaspeed 6, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מותקנת לי ברכב (סוזוקי בלנו) מערכת מולטימדיה (cape town 945 blaupunkt) עם אפלקיציות כמו Waze וכו'. מכיוון שאני יותר מעדיף להשתמש עם Google Maps, הורדתי את האפליקציה ללא שום בעיה. אבל הבעיה היא ברגע שאני מוריד את הבלם יד ומתחיל נסיעה, אין לי אפשרות לפתוח את האפליקצייה ולראות את הניווט כי קופצת לי אזהרת בטיחות. איך ניתן להפעיל את האפליקציה הנ"ל בזמן נהיגה?
הודעה אחרונה מאת kudo, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אנשים, שוקל לשדרג את מערכת הסאונד שמגיעה עם אלפא סטלביו (First Edition )אשר מגיע עם 10 רמקולים וסאב, כמו כן לפתוח אותה לשימוש עם Apple CarPlay, אשמח לשמוע הצעות, האם ניתן והאם הייתם נוגעים בכלל... תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת netsys, -
- 1 תגובות
- 750 צפיות
הי, עד לא מזמן השתמשי באפלקציית אנדרויד אוטו והצגתי את וויז דרך האפלקציה ופתאום זה הפסיק לעבוד האם יש דרך אחרת להציג וויז במוטימדיה של שברלוט? תודה
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
- 3 תגובות
- 896 צפיות
שנתון 2015. תקציב עד 1000 שח כולל הפאנל אם נדרש. בינתיים מצאתי את זו: https://www.pioneer.com.au/shop/car/avh-a205bt/ מה אומרים המומחים? אשמח להמלצות. תודה! Sent from my LG-H930 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 1 תגובות
- 670 צפיות
אהלן חברים שלום לכולם , המערכת שלי היא קומפוננט הרץ היי אנרגי סאב הרץ 10 אינצ מגבר הרצ hd4 והמערכת עצמה מקורית של מאזדה 6 שמחוברת ב high lvl , התקלה היא כזאת : הרמקולים מכובים עד שאני מפעיל מספיק ווליום (35 מתוך 50 במערכת לצורך העניין) ואז רק הם נדלקים אם אני מוריד את הווליום לנמוך הם מתכבים שוב עם הזמן, מה זה יכול להיות?
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
חברים יקרים, נמאס לי מהאיכות הירודה של מערכת המולטימדיה מהתקנה מקומית שהגיעה עם הרכב לפני 3 שנים. מערכת סינית שהותקנה על ידי א.ד.י מערכות ( ) איכות השמע זוועתית וממשק המשתמש נוראי. אני מעוניין להחליף את המערכת במשהו יותר איכותי, עם מסך בגודל 8" לפחות שיאפשר התקנת וויז, יתממשק למצלמה, ויספק חווית משתמש ואיכות שמע גבוהה. המלצות ל HU בתקציב סביר, מגבר ,רמקולים וסאב שינצל את טבור הגלגל הרזרבי (חישוק מלא מאפשר סאב 10" סביר) . סיוע בהתקנה , יתקבל בברכה.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
התחדשתי במאזדה 5 2010. ברכב מותקנת מערכת מולטימדיה ומגבר. אני מנסה למצוא את הפרטים של המערכת ע"מ להוריד מדריך ועדכונים, מה שמצאתי בהגדרות זה את הפרטים הבאים: MCU version: MTCC-KLD6-V2.91 May 31 2016 19:54:14 גרסת Android: 5.1.1 800*480 גרסת ליבה: 3.0.101+ root@chun #44 Tue May 17 21:50:51 CST 2016 מספר Build: rk3188-userdebug 01062016.16:39:28 כיצד אפשר לפי זה למצוא את היצרן? כמו כן מותקן ברכב מגבר (נראה לי) solid audio f43. איך בודקים שהוא מותקן טוב ועובד היטב תודה
הודעה אחרונה מאת s_a_m, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 891 צפיות
שלום לכולם, ברשותי יונדאי איוניק מסוף 2018, ואני מעוניין להתקין אפליקציות על מערכת הקונקטד קאר. הסתבכתי עם כל המדריכים והעדכונים, ואשמח אם מישהו יעשה לי סדר בדברים. בחודש האחרון היו כמה עדכונים שהמערכת ביקשה לעדכן, האם זה יפגע בתהליך? תודה
הודעה אחרונה מאת toroy, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 725 צפיות
היי, יונדאי אקסנט 2009, HU פשוט יחסית, ללא מגבר מקדימה Audison APX6.5, שחסר לי בהם קצת מיד (MID) מאחור רמקולים שהגיעו עם הרכב 6*9, רוצה להחליף אותם מחפש 6*9 עם נצילות גבוהה (אזור 94-95) שישלימו לי באס ומיד תקציב: 350-500 ש"ח חשבתי על: DCX690.3 HERTZ, נצילות 93db, עוצמה 90W RMS - עולים 490 ש"ח ECX690.5 HERTZ, נצילות 95db, עוצמה 100W RMS - עולים 590 ש"ח שווה לקחת את היקרים יותר? משמעותי? שמעתי שהחומרים של HERTZ פשוטים יותר ולא עמידים למשך זמן, שמועות או שיש דברים בגו? רעיונות אחרים? כל מידע יתקבל בברכה תודה רבה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת dotan3310, -
- 0 תגובות
- 631 צפיות
הי חברים ברכב שיש בו מראות חשמליות ,סגירה ופתיחה עם כפתור בתוך הרכב ,אבל ללא סגירה ופתיחה אוטומטית בלחיצה בשלט. האם זה בסך הכל קינפוג ? או שצריך להוסיף חלק מסוים ? (הרכב אלפא מיטו)
הודעה אחרונה מאת SHAY820, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש ברשותי הונדה סיוויק 2009 עם המערכת הבסיסית של הרכב, עכשיו נמאס לי ממנה אני רוצה אפשרות לחבר אוקס ובלוטוס אז בקיצור אני מחפש מערכת מבוססת אנדרואיד ויש המון ואני לא יודע מה כדאי לבחור תקציב בערך 900~1000 מעדיף להזמין מאליאקספרס אשמח אם מישהו ימליץ לי על מותג או דגם ספציפי
הודעה אחרונה מאת Pannel23, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
קניתי כבל AUX לחיבור לרדיו המקורי של סיטרואן והעניין הוא שצריך ככל הנראה לחבר מחשב עם תוכנה של סיטרואן כדי לפתוח את האופצייה הזו מישהו יודע מי יכול לעזור לי בזה וכמה זה אמור לעלות? אלון 0548860251
הודעה אחרונה מאת אלאו, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, מודה מראש על כל מי שיגיב ויעזור לי. יש לי פולו 2013 עם מערכת סטוק לא שיניתי בה כלום. ברצוני לשפר את העומק וחוזק של הצליל בלי א לשבור את הכיס לשנות את הרכב בשום צורה כגון סאב ענק בבגאז וכו לכן הפיתרון שאני סבור שהוא יעזור זה להחליף את הרמקולים הקדמיים לזוג קומפוננט איכותי עד ל1000 שקל לזוג אשמח להמלצות מהיכן לקנות והאם בכלל הקו מחשבה שלי סביר. גר באזור פרדס חנה ונייד עד חיפה קריות גג אם יש מקום שממש מומלץ להתקין או לקנות ממנו מחדרה עד קריות בגדול.
הודעה אחרונה מאת Ilay Gozlan, -
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
שלום רכשתי פורסטר ומערכת השמע ירודה. אני רוצה לשדרג בעיקר את הרמקולים (בעיקר קדמיים) ואם אין ברירה גם את מערכת המדיה. אופציה ראשונה- החלפת רמקולים קדמיים בלבד- אם יש המלצות למקום וסוג רמקולים. אופציה שנייה- החלפת מערכת המדיה (במקרה זה הוספת וייז מובנה)- המלצות למקום וסוג מערכת. אשמח לדעתכם והפנייתכם. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת druk, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כבר שנתיים אני מתחבר עם הטאבלט לפרוססור בעזרת המקלט בלוטוט mosconi AMAS2 . היום המוסקוני התחיל להבהב באדום ,והוא כבר לא מופיע בחיפוש של הבלוטוט בטאבלט. מישהו יכול לעזור לי עם זה ?
הודעה אחרונה מאת ofer1973, -
-
- 1 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
היי לכולם, ברשותי רכב ליסינג (מהעבודה), סקודה קארוק. הוספתי מצלמת רוורס (שלא קיימת בדגם הבסיסי) ומדי פעם יש תקלה של פסים ירוקים לאורך ורזולוציה מטושטשת: לפי מה ששמתי לב זה קורה כשאני נכנס לחניון/בגשם, שוב - קורה רק לפעמים ולא הצלחתי למצוא חוקיות חד משמעית. בחברת הליסינג (הרץ) לקחו את הרכב ולטענתם החליפו את המצלמה אבל היום נתקלתי באותה בעיה בדיוק שוב... חושד שאין להם מושג, מישהו נתקל במשהו דומה ויש לו רעיון? תודה!
הודעה אחרונה מאת viper83, -
- 2 תגובות
- 869 צפיות
קניתי ספארק 0 קמ סהכ אני מרוצה אבל המסך לא מתפקד כמו שצריך ראו תמונות וזה מבאס שזה קורה ברכב חדש ניסיתי לאפס את המערכת וזה לא עוזר אני עדיין יכול להחזיר את הרכב לחברת הליסינג מה דעתכם ?
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם... מחפש רעיון אין אפשר לעקוף את האות שיוצאת מהמקור הסיני שמגיע עם הרכב(טויוטה ראב 4) . קצת סיפור להחליף אותו מכיוון שהוא מותאם לרכב מסך ענק 10" הבעיה העיקרית היא שאישתי ממש אוהבת אותו. הרכיבים הקיימים : קומפוננט: hertz mille 1600ml מגבר: xetec p4 מונו: massiv audio n3 סאב: idmax"10 תודה לכולם מראש.
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 898 צפיות
ערב טוב, רציתי לשאול אם מישהו מכיר איך ניתן לחבר טאבלט אנדרואיד או טלפון אנדרואיד ל2 מסכים שיהיו מותקנים מאחור לילדים? אפרט יותר: אני רוצה שבזמן נסיעה הילדים יראו סרטים מצויירים או כל דבר אחר מאחור אבל הם קטנים וקשורים לכיסא לכן הם לא יכולים להפעיל לבד. אני מחפש זוג מסכים לא משנה איזה, יכולים להיות אפילו טאבלטים גם. שהם יהיו מחוברים עם כבל לטאבלט או לנייד שלי שישב מקדימה. כלומר מה שאני רואה במסך מקדימה זה מה שהם יראו מאחורה. הטאבלט או נייד שיהיו מקדימה לא יהיו קשורים לרכב בכלל מבחינת החלפת hu וכאלה אלא נפרד לגמרי. כמו כן חשוב למסכים מאחורה יהיו רמקולים מובנים גם. מישהו מכיר, יודע משהו כזה? חשוב לציין שscreen share וכאלה לא בחשבון זה עובד על מסך אחד בלבד ומעדי…
-
בידוד רעש
מאת Archnemesis-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 667 צפיות
אהלן חברה , רציתי לשאול אם אפשר לבודד רעשים של המנוע והצמיגים מבפנים , כי בנסיעה מהירה זה נשמע כמו טיל בליסטי , לא נעים יש לי רנו קליאו 2004 , צנועה וחמודה אשמח להצעות (אני הבנתי שיש ריפוד אחרי המנוע אבל הוא לא כל כך עוזר)
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 1,393 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- רכוב כעומד
- נהג חדש תקציב קטן
- קורן בן אשר
- carmonle
- אוטו קטן
- ידית
- andor
- NickName1
- נירו72
- לירון .ה.
- FROGIE
- WideFocus