פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום האם יש כאן מישהו ששדרג מערכת אודיו ל-Harman Kardon בארץ? מה היא כוללת? מה ההבדלים בינה לבין High Performance 8 Speakers? אני ראיתי מה יש בחול, אבל לא ברור מה מציעים כאן
הודעה אחרונה מאת michael12345, -
- 9 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
אהלן, אני מעוניין להתקין מצלמת רכב אבל לחבר אותה לתיבת פיוזים ולא לחיבור רגיל של מצת. אני רוצה לרכוש מפצל פיוזים, חיבור USB או מצת ואז לחבר את המצלמה לחיבור ואת החיבור למפצל פיוזים. מישהוא עשה את זה ? זה עובד תקין אין הפרעות מתח וכו' ? זה המפצל פיוזים. זה החיבור USB:
הודעה אחרונה מאת גיא .ב, -
יש לי טויטה יאריס עם מערכת עוד מהבעלים הקודמים Pioneer DEH-S4050BT לפני שנה הוספתי סט קדמי בדלתות 6.5 JBL CLUB 6500C ומאחור שמתי 6*9 JBL STAGE 9603 שומעים נהדר ברכב אבל לפעמים בא לי קצת יותר איכותי או בווליום גבוהה טיפה יותר עוצמתי ולכן חשבתי על מגבר אני לא מבין במגברים ומעולם לא היה לי ברכב מגבר אז אשמח לעזרה שלכם אני מבין שאני צריך מגבר 4 ערוצים (לא מעוניין בסאב, כי הבאסים ברמקולים מספקים אותי וגם אין לי מקום אפילו לסאב קטן) חשבתי על מגבר גם של JBL שיתאים לכל הרמקולים? אשמח לחוות דעת, מה אתם ממליצים (תקציב מגבר עד 550 שקל) בנוסף הבנתי שאני צריך עוד חיווט, מה קונים איך בוחרים? במידה ואני רוצה ללכת למתקין האם אפשרי להביא את הכל מראש שאני …
הודעה אחרונה מאת jako1234, -
- 2 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
יש ברשותי מאזדה CX5 החדשה , ואני מעוניין להתחבר בקישרוית בלוטוס אבל להשמיע דרכו מוזיקה . איך אני משמיע דל בלוטוס ?
הודעה אחרונה מאת lishaina, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי חברים, אני חדש פה ואשמח לסיוע. יש לי מערכת מולטימדיה "תואמת מקור" שקיבלתי בזמנו כהטבה בעת רכישת הרכב. אם זה משנה, המערכת הותקנה מקומית ע"י רדיו מילאנו - במקום המערכת המקורית שהגיעה עם הרכב. התאפקתי עם המערכת הזו ב-4 השנים האחרונות, אבל זהו נמאס לי ממנה.. היא גם בזמן האחרון כבר עושה בעיות. צירפתי 2 תמונות של המערכת הקיימת אצלי: אבל לצערי הרב, השדרוג התגלה כשנמוך - המערכת והסאונד שיוצא ממנה פשוט נוראיים!!! צליל שטוח, מעוות, לא נעים לאוזן ומעלים כל קשר בין הנאה של נהיגה עם מוזיקה טובה למציאות. התחלתי קצת לברר מה האופציות שלי - ואשמח להכוונה, אני כמו כל ישראלי טוב מחפש לשדרג את מה שחובה בלבד במחיר זול אבל עם תמורה הרבה ביותר הבנתי שיש בפניי 3 …
הודעה אחרונה מאת dudu_, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי מיצובישי לנסר לימיטד 2009 (עם סאב ומגבר מקוריים מהחברה). אני מתקין כרגע מערכת אנדרואיד ברכב הבנתי שיש צורך במתאם בשם connects2 על מנת שהמגבר המקורי והסאב יעבודו עם המערכת אנדרואיד מישהו יודע איזה דגם של connects2 אני צריך ? כי יש כמה סוגים עם מספרים שונים תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 665 צפיות
שלום, יש ברשותי את הדגם AVH-Z2050BT ויצא לו עדכון תוכנה חדש. יש לי אחריות רשמית אבל הם פתוחים רק בשעות עבודה שחופפות לשלי ויושבים ברשפון. יש מישהו שעדכן את המערכת לבד? (אני יודע שזה לא מסובך, אני איש טכני, השאלה היא מה גודל הסיכון שהעדכון ייפול באמצע) האם העברית מופיעה גם בעדכון שבאתר הרשמי של פיוניר?
הודעה אחרונה מאת saharzo2, -
- 2 תגובות
- 628 צפיות
שלום לכולם, אולי תוכלו לעזור לי החלפתי את הרמקולים הקדמיים והטוויטרים בקומפוננטים JBL GTO609C, והוספתי סאב של BOSS (לא יודע מה הדגם, הוא יד שניה) ומגבר PLX44 של לוג'יק. הדלתות הקדמיות עברו בידוד אקוסטי. בהתחלה הקומפוננטים לא היו מוגברים דרך המגבר , אלא קיבלו אות מהHU. רק הסאב היה מוגבר. הכל עבד חלק וטוב ללא צרימות. כשאתמול חיברתי את הקדמיים דרך המגבר.. התחלתי לקבל צרימות מהטוויטרים בווליום בינוני ומעלה. הGAIN הוא על מינימום, ואין כרגע פילטר HP או LP על הערוצים הללו. כשחיברתי טוויטרים אחרים מרכב אחר הצרימות נשארו. עכשיו.. אני חושד במגבר. יכול להיות גם משהו בחיבורים אבל זה יהיה יותר מסובך לבדוק. אני אנסה להחליף את המגבר עם מגבר מקרוב משפחה או…
הודעה אחרונה מאת Enforcer, -
- 2 תגובות
- 651 צפיות
מחפש מתאם כאבל אוקס לסוזוקי ספלאש, אשמח לטלפונים או לדעת למי יש בטוח באיזור חדרה , אפשרי גם להדרים טיפה תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת amirxt, -
- 1 תגובות
- 567 צפיות
שלום קניתי רמקולים מדגם מורל הדגם הזה כמו בתמונה 2 רמקולים אחורים וקידמיים כולל טוויטרים השאלה בשביל לנצל את האיכות השמע שלהם עד הסוף במה לשדרג ברדיו דיסק או מגבר ? לא חשוב לי בשלב הזה האוצמה יותר האיכות שמע
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש ברשותי סוזוקי בלנו 2019 יש מערכת מערכת שרמן. ניסיתי לחפש ולפשפש אבל לא מצאתי גרסא לצריבה לפתיחת המערכת. מישהו מכיר ויכול לעזור?
הודעה אחרונה מאת Carkitopen, -
- 5 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
ברכב שלי (C4 2015) הבעלים הקודמים עשה קומבינה כלשהי והתקין אנדרויד על המערכת של הרכב. האנדרויד משתלב באחד המסכים ועובד בצורה איומה. ה-WAZE ישן מאד ובקיצור - הכל מקרטע. הבעיה הגדולה היא שהקומבינה דרסה את האפשרות ל- MIRROR LINK ועכשיו אי אפשר לחבר את הטלפון ולעשות שיקוף מסך. יש למישהו מוסך מה הותקן על המערכת? איך מסירים אותו וחוזרים לגרסה של היצרן?
הודעה אחרונה מאת gollu, -
- 0 תגובות
- 560 צפיות
שלום לכם. אני מעוניין לנסות ולהתקין בעצמי רדיו דיסק במקום הרדיו המקורי בסוזוקי אלטו. היכן ניתן לרכוש פנל מסגרת וצמת חיבור במחירים שפויים באזור פרדס חנה/חדרה? בדקתי ברשת וכמובן שעלי אקספרס ייצא פחות מחצי מחיר, אבל אין לי סבלנות לחכות חודש וחצי (יש הרי פסח באמצע).
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
בוקר טוב חברים אני חדש בתחום הסאונד לרכב,אבל מכור נחשב לאודיופיל לשעבר (שומע גם היום הרבה מוסיקה במערכת הביתית,אבל כבר לא מחליף אלמנטים יותר מעשור). לאחרונה רכשתי ג'יפון (גראנד ויטרה) ושבועיים לאחר מכן התחדשתי לצערי במכשיר סיני (טעות לא אופיינית,אבל אני רק בן אדם). רכשתי זוג קומפוננט 6.5" פוקל 165F , והגברה מסוג alpin pdr-75/ המגבר מספק 4X75 rms ,ויש לו גם יציאה לסאבוופר 250W RMS לאחר הרכישה החלטתי סופית שאני לא מעונין בסאב וופר ברכב,גם משיקולי אסתטיקה ,אבל בעיקר כי מעולם לא התחברתי בהאזנה לאודיו סטריאו- לסאב וופר. גם סרטים בבית,אני רואה כשהמסך מחובר לקדם מגבר+מגבר כח חזק. כדי להתחיל לשנות משהו בסאונד-כי הסיני ממש על הפנים-הזמנתי אמש את הפיוניר 80PRS …
הודעה אחרונה מאת עוזי ש, -
-
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי, יש ברשותי 2 רמקולים קדמיים ויש מגבר עם סאבופר שמגביר אותם, היום בנסיעה עם חברים שמענו שירים בפול ווליום ולפתע השירים הפסיקו ולא נשמע סאונד. יש רעשים של כמו רדיו ללא קליטה ברמקולים הם נשארים באותו ווליום גם אם מלמיכים לגמרי וגם אם מגבירים, עזרה בבקשה https://youtu.be/9TCiy6_3bco https://youtu.be/49HPTR_UNlE
הודעה אחרונה מאת Niv Ziv, -
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
היי לחבר יש פורד פוקוס שנת 2005 הרמקולים שמותקנים אצלו כרגע זה קדימה: DCX 570.3 של הרץ מאחורה: TS-A6885R של פיוניר השאלה היא האם ניתן לחבר להם מגבר חיצוני ? כי הרדיו דיסק שלו (deh-x4850fd) חותך את הרמקולים שלו בעוצמות גבוהות תודה
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אז ככה יש לי ברכב אנדרואיד 7.1.1 הבעיה כזאת >> אני פותח סוויץ המערכת עולה >> מניע >> עושה לי ריסטרט לאנדרואיד מה שאני רוצה שהיא פשוט תשאר דולקת ולא תעשה ריסטרט. בעיה נוספת אפשרי להגדיר את הסאב וופר ע"י המערכת בלי לגעת בעוצמה שלו מאחורה ?
הודעה אחרונה מאת AvStyle, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי! ברצוני לחבר USB עם מוזיקה ל- i30 פרימיום 2016, ואני לא מצליח למצוא שום מידע רשמי לגבי זה. - האם ניתן לחבר USB 3.0 או 3.1 ? או שעדיף להישאר עם 2.0? - האם המערכת תזהה דיסק און קי בקיבולת של 128GB או 64GB בהנחה ואפרמט אותם על FAT32 ? (לאחר שאבין מה התשובה לשאלות הללו- אצטרך לבחור רק בין סאנדיסק או סמסונג, בבחירת דיסק-און-קי קומפקטי. אני רואה בינתיים שיש הרבה תלונות שהסאנדיסק מתחמם יותר מידי, ועלול אפילו לפגוע בכניסת ה- USB.) תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת eladbari, -
- 1 תגובות
- 4 אלף צפיות
היי לכולם, שבוע טוב! עד לא לפני שבוע היה לי טלפון עם מערכת הפעלה של אנדוראיד והוא התחבר לשברלוט שלי דרך אפליקציה שנתמכת באנדרואיד. (מישהו מהמוסך מורשה הוריד לי 2 אפליקציות- APKPure ו- Android Auto) עכשיו אני עם אייפון ומנסה למצוא אפליקציה שתוכל להתחבר לטלפון... מישהו יכול בבקשה לעזור? ניסיתי לחפש בגוגל והורדתי את MyChevy אבל זה בסינית(?!)....
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
- 0 תגובות
- 738 צפיות
קיבלתי רכב רנו גראנד קופה 2019 . רכב דיזל עם מערכת של אדי מערכות . מערכת סגורה לשימוש . האם יש אפשרות פתיחה ? קוד ? תודה
הודעה אחרונה מאת Vlad Kuzminski, -
- 0 תגובות
- 570 צפיות
היי, יש מישהו שמבין במערכות המולטימדיה של קרייזלר ויודע להגיד או לעזור בשינוי תדרי הרדיו של הרכב מאי זוגי (אמריקאי) לזוגי (אירופאי/ישראלי)? בקריאה וחיפוש של כל מיני שרשורים ישנים בחו"ל, נראה שיש מקומות שעושים את זה בהתקנה כלשהי כחלק מפריצה כוללת של המערכת. קשה לי להאמין שאין פתרון יותר פשוט לנושא, בשביל מי שרוצה לייבא את הרכב הזה (או רכבים אמריקאים של קרייזלר באופן כללי). אשמח לעזרה, כיוון או פשוט הנחיות בנושא. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת shalit100, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 549 צפיות
היי, יש לי מאזדה 3 2010 עם מערכת מולטימדיה אנדרואיד. יש לי בעיה כבר תקופה ארוכה ( גם עם המערכת המקורית ) כאשר השיר מגיע לטון גבוה או שאני מגביר את העוצמה למעל 14-15 והמערכת משתתקת והפתרון היחידי הוא כיבוי והדלקה של הרכב. זה קורה גם כאשר אני מדבר בטלפון דרך המערכת והאדם שאני מדבר איתו מרים את הקול פתאומיות אז גם הבעיה מופיעה. האם מדובר בהגנה כל שהיא? האם יש דרך לגרום למערכת להפסיק להתנהג כך? תודה, אבי.
הודעה אחרונה מאת avi9899, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי ברשותי סוזוקי סוויפט 08 מותקן בה רמקולים קדמיים עם טוויטרים בחלק העליון של הדלת הרמקולים והטוויטר מחוברים על אותו כבל כאילו הטוויטר מחובר על הרמקול רציתי לדעת האם ככה זה אמור להיות או שעדיף לשים קרוס אובר ביניהם ? תודה
הודעה אחרונה מאת Blior32017, -
- 2 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
יש לי קיה ריו שנת 2015 דגם LX. אני רוצה להתקין מערכת מולטימדיה. אני צריך המלצות למערכת אנדרואיד נורמלית שתוכל לשמר את השליטה בהגה אוקס ויואסבי שקיימים ברכב. בחיפוש אינטנסיבי ברשת מצאתי מערכות פשוטות(תואמי מקור לפחות בסין טוענים שכבר לא מיוצר משיחה עם ספק מסויים כי אין ביקוש ושאר הדגמים שמוצאים באליקספרס הם לא לדגם שלי) אבל צריך מתאמים לחיבורים. מצאתי את זה: ₪ 41.56 10%OFF | Car Stereo 20 PIN Power Adapter Wiring Harness for KIA K2 K3 K5 K7 RIO Sorents Sportage/Hyundai IX25 IX35 H1 SANTA Car Radio https://s.click.aliexpress.com/e/bDxEF0JX אבל אני לא יודע בדיוק לאיזה מערכת הוא יתאים חשבתי לכיוון של משהו בסגנון הזה: ₪ 238.84 47%OFF | Android 8.1 2 Din…
הודעה אחרונה מאת nchmoka, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן, אני מחפש מישהו שמכיר את התהליך של עדכון + התקנת Frameware פרוץ למערכת המקורית של מאזדה על מנת לתקין AA. מכירים מישהו בעל ניסיון?
הודעה אחרונה מאת Tamir FR, -
שלום אני מתלבט בין את סוגים של רדיו דיסק לרכב יש לי רכב מדגם טויוטה אוריס 2012 הדגם הראשון הוא זה ₪ 1,071.61 | 32G ROM Vertical screen android car gps multimedia video radio player in dash for Toyota Corolla auris 2007-2012 car navigaton https://s.click.aliexpress.com/e/i7SczkV וככה הוא נראה ביטיוב לבין הדגמים האלה https://www.alexsander.co.il/product/5853/pioneer-avh-x595bt הם בערך אותו מחיר השאלה מה היתרונות וחסרונות ומה מתאים יותר לרמקולים ברכב שקניתי
הודעה אחרונה מאת Itay Ezra, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אבי קנה רכב מדגם סוזוקי קרוסאובר ומותקנת שם המערכת הנ"ל. היו שם מספר אפליקציות שימושיות כגון וויז ויוטיוב אך איפסתי את ההגדרות במערכת כיוון שחשבון המייל של אותו בחור שנהג ברכב לפני היו מוגדרים. נראה שזו הייתה טעות כי כעת אני לא מצליח להתקין אפליקציות כלל. מישהו יודע איך עושים זאת? מקריאה ברשת הבנתי שצריך "לפתוח/לפרוץ" את המערכת לשם כך. שאלותי הן כאלה: א. למה היכולת להתקין אפליקציות מהחנות מוגבלת? ב. איך פותחים את המערכת שכן תהיינה האפשרות? תודה
הודעה אחרונה מאת avk, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 622 צפיות
האם צריך להיות ברכב זוג טוויטרים מקדימה וזוג טוויטרים נוסף מאחור ?
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 3 תגובות
- 780 צפיות
רוצה להוציא אודיו למגבר שיש לו כניסות rca Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- 4 תגובות
- 772 צפיות
שלום לכולם! החלטתי להתקין מערכת מולטימדיה לרכב. לאחר בירור קצר עם כמה חנויות/מתקינים הגעתי למסקנה שעדיף להזמין לבד את הכל מחו״ל כי גובים מחירים הזויים על דברים כמו מתאם שליטה מההגה - באינטרט אפשר למצוא סביב ה50$ ובארץ רוצים משהו כמ600-700 שח.. מצאתי מתקין מומלץ (ע״י חברים) שמסכים להתקין את הכל כולל מצלמת רוורס ב350 ש״ח. אני לא מחפש משהו יקר ומפוצץ בפיצ׳רים אבל מה שהכי חשוב שיתמוך ב-CarPlay. תגידו לי אם אני מפספס משהו כמו דגמים אמריקאים שלא עובדים בארץ, או שצריך לקנות גם כבלים מיוחדים או כל דבר אחר. מערכת - אופציה 1: http://www.radio-rafi.co.il/ProdDetails.asp?prodid=1326 מערכת - אופציה 2: https://www.ebay.com/itm/SONY-XAV-AX1000-6-2-DDIN-CAR-…
הודעה אחרונה מאת djushi,
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 2,237 אורחים (הצג רשימה מלאה)