פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ערב טוב. בבעלותי סיאט איביזה שנת 2011. לאחרונה החלפתי ברכב מערכת. ברכב קיימת ידית של שליטה מההגה שעבדה עם המערכת הקודמת אך עכשיו היא לא עובדת עם המערכת החדשה. את ההחלפה וההתקנה ביצעתי בעצמי, זו לא פעם ראשונה שלי בהתקנה של מערכות, אך מעולם לא התעסקתי עם שליטה מההגה. ניסיתי להבין אלו חוטים שייכים לשליטה מההגה, וכרגע יש לי רק חוט אחד בצבע צהוב שחור שנראה ששייך לה. האם זה היגיוני שקיים רק חוט אחד? ההיגיון אומר לי שצריך מינימום 2 חוטים. משיטוטים וחיפושים בפורומים כאן ובאנטרנט הבנתי שכנראה צריך מתאם בשביל שהידית תופעל. אך נשמע לי מוזר כי הידית עבדה במערכת הקודמת, אז למה שהיא לא תפעל גם כאן? המערכת הישנה אינה המערכת המקורית של הרכב, היא מדגם ddx4028bt של…
הודעה אחרונה מאת מורפיום, -
- 1 תגובות
- 593 צפיות
אהלן חברים רציתי לשאול אם יש דרך לשדרג או "לפרוץ" את המולטימדיה המקורית של הרכב בכדי שאוכל להתקין עליה WAZE וכדו? *דגם אקטיב טורבו 130 כ''ס תודה!
הודעה אחרונה מאת AND1, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי, התקינו לי לפני שבועיים מולטימדיה 7 אינץ אנדרואיד של סינקופה. הכל עובד פיקס חוץ מדבר אחד נורא מעצבן. שאני רוצה לשים שירים בטלפון ושזה יעבור לשמע ברכב השמיעה לא בקצב הנכון של השיר. השיר מתנגן בסוג של סלוומואשיין.... ניסתי ביוטיוב, אייטיוב אותו דבר. מדובר במכשיר שיאומי רדמי נוט 7. חיברתי לצורך העניין את הטלפון של אשתי גלקסי A5 ועובד מצויין. אודה לעזרה האם מישהו נתקל במקרה כזה ?
הודעה אחרונה מאת kobkob555, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום אבקש את עזרתכם בהמלצות על תצורת התקנת רמקולים חדשים ברכב מסוג פיאט 500 ,וחברות רמקולים מומלצות כרגע אני לא מעוניין להחליף את ה hu המקורית ,ברשותי קיים כבר מגבר 5 ערוצים דגם infinity kappa k5 וסאב וופר 8 אינץ בתיבה אטומה סופר קומפקטי ,ההתקנה תכלול גם יריעות בידוד למניעת קירקושים מיותרים של הפלסטיקה בדלתות , הדגש הוא הוא על איכות הסאונד ולא על העוצמה (אני אדם מבוגר שאוהב להנות ממוזיקה בחלונות סגורים) אופציה ראשונה שחשבתי עליה היא התקנת רמקולים קומפוננט 3 way כאשר מקדימה יותקנו הרמקולים בגודל 6.5 אינץ והטוויטרים בחלק האחורי הרמקולים שלה-3.5 אינץ' כמובן בשילוב הסאב בבאגז' אופציה שניה רמקולים קומפוננט מקדימה גודל 6.5 אינץ' ,מאחור…
הודעה אחרונה מאת tal-shine, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 541 צפיות
היי היה לי עד עכשיו jbl pro 2 שעשה את שלו (הוופר שבק) מחפש משהו טוב בסביבות 1000 ש'ח אקטיבי בלבד (מוגבר) אני אוהב סאב חזק ומרעיד, אודה להמלצה של מישהו ששמע את הסאב שעליו הוא ממליץ תודה רבה
הודעה אחרונה מאת yanivd28, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 606 צפיות
הי התקנתי מערכת ברכב הכוללת מגבר 4×300 שאליו מחוברים 2 רמקולים 6×9 וסאב קנווד של 14 אינצ. מהמערכת חיברתי rca אחד (שמאל וימין) לקרוסובר הזה שמפוצל לסאב ולמקולים . http://www.lanzar.com/sku/VIBEX6/Vibe-3-Way-Electronic-Crossover-Network-wRemote-Subwoofer-Control הייתי שמח להבין יותר את האפשרויות של הקרוסובר ומה ההמלצות הכיוון שלו אם אני אוהב בס עמוק ופחות דופק . תודה מראש
הודעה אחרונה מאת viv80, -
-
- 1 תגובות
- 577 צפיות
האם קיים דבר כזה ?
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 0 תגובות
- 566 צפיות
היי אשמח ליעוף איפה כדי לקנות רמקולים של פוקאל אני אשמח לדעת את ההבדל בין k2 ל kx2 ואם תוכלו להגיד לי על איזה מקום ממליצים לי לקנות שעושה גם התקנות מקצועיות יש לי סקודה פביה 2017 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Zcxs46, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 995 צפיות
היי חבר'ה, ברכב מותקנת יחידת ראש דין 1 של קנווד. המערכת תומכת בבלוטוס אך מאפשרת רק לבצע שיחות ולא להשמע מוזיקה. 1. האם אפשר במערכת הזו להזרים מוזיקה ולא רק שיחות טלפון? א"כ, איך עושים זאת? 2. פירקתי את יחידת הראש ולא ראיתי כניסה ייעודית למיקרופון. האם ישנה דרך לחבר מיקרופון חיצוני למערכת? תודה רבה, דור.
הודעה אחרונה מאת דור--, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 618 צפיות
שלום אני רוצה לשדרג את הרמקולים שלי ולהוסיף מגבר ואולי גם סאב וופר אני מירושלים תודה
הודעה אחרונה מאת itayHW, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מישהו יכול להמליץ על חברות אמינות לקניית מערכת מולטימדיה אנדרואיד ? בארץ דורשים מקסימום על מינימום
הודעה אחרונה מאת tal-shine, -
- 2 תגובות
- 967 צפיות
היי, בזמן הרכישה מכרו לי סנכרון מלא בין הנייד למסך המערכת המקורי ,ככה שאצליח לנווט דרך וויז בנייד ולראות את הוויז במסך של הרכב. בפועל התקנתי כמה אפליקציות שלא נתנו מענה מלא החלפתי טלפון משיואמי לגלקסי , החלפתי כבל ועדיין אני סובל מניתוקים . פניתי לחברה שהפנו אותי מתקין מרשה שלהם שרוצה למכור לי מתאם אנדרואיד וחבילת גלישה . האם מישהו חווה משהו דומה ומצא פתרון ?
הודעה אחרונה מאת Music2020, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
שלום, לצערי ברכב שלי אין בלוטוס או יציאת AUX, לכן אין כרגע דרך להזרים מוסיקה למערכת או להשתמש ברמקולים לדיבורית. הבנתי שניתן לבצע התקנה פנימית של בלוטוס, כלומר הוספת משדר/מקלט בלוטוס לתוך ה"קופסה" של המערכת. אני תוהה כמה עולה דבר כזה והאם האיכות טובה עבור הזרמת מוסיקה (אני מניח שזה תלוי במשדר/מקלט אותו מתקינים). אפשרות שניה שנתקלתי בה היא FM TRANSMITTER. באתר THE WIRECUTTER ציינו דגם בעלות של 35 דולר שלטענתם לא נופל באיכותו מבלוטוס, לפחות עבור מוסיקה. הבעיה היא שהרכיב הזה תופס את החיבור של המצית, מה שאומר שאי אפשר להטעין את הטלפון כמו שצריך (הרכיב כולל יציאת USB עם 1 אמפר, שזה לא מספיק להטענה כשהמסך של הטלפון דלוק עם WAZE). TL;DR, איפה מתקינים בלוטו…
הודעה אחרונה מאת zivfinkel, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 817 צפיות
אהלן שלום, התקנתי לבת זוג שלי מולטימדיה באוטו, לפני זה היה סינגל דין ושמתי דאבל. עשיתי צבע לצבע, הכל עובד והכל טוב. הבעיה היא שהמאוורר ממשיך לעבוד גם לאחר שהרכב כבוי ואני לא מצליח להבין למה. החוט היחידי שלא חובר הוא כתום שלפי הכיתוב על המערכת זאת מצלמה קדמית שגם ככה אין. אשמח לעזרה, תודה!
הודעה אחרונה מאת Evgeni2564, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכם חברה מחפש מערכת מולטימדיה דאבל דין אנדרואיד לרכב עם נתונים אלה : 1.גירסת אנדרואיד 7 ומעלה 2.quad core 3.ram מינימום 2 ג'יגה 4.רום מינימום 32 ג'יגה 5.שליטה מההגה 6.יציאות usb יאללה שוט תודה
הודעה אחרונה מאת roko, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 828 צפיות
הי אני מחבר מערכת מולטימדיה למגבר. אחד החיבורים הוא קונטרול של המגבר. במערכת מולטימדיה שיש לי ברכב אין כבל ששמו amp con או משהו שקשור למגבר. הכבלים שיוצאים מהמערכת הם : Ant-con Ant אחד מהם יכול לתפקד כקונטרול על מגבר? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 1 תגובות
- 570 צפיות
שלום קהל קדוש, התקנתי מצלמה (Viofo A119S) בקיה סורנטו דיזל שלי. כשהמנוע כבה בעמידה ממושכת ברמזור או פקק המצלמה ממשיכה לעבוד, אך מאבדת כוח כשהרכב מניע מחדש, ועוברת איתחול במהלכו אין הקלטה של וידאו. המתקין ניסה כל מיני פיוזים שונים, אך ללא הועיל. רעיונות? רב תודות, ליעד
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
- 1 תגובות
- 677 צפיות
מי הספק בארץ של Lightning Audio ?? ושל רוקפורד??
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, לאלו עם הניסיון עם האלמנטים של HAT, האם יש סיכוי להתקין 8" על דלת ללא בניית תיבות וכדומה?אלא התקנה רגילה (עומק\קוטר?) איך הדרייבר הזה ביחס ל L6SE? שנית מה ההבדל בין L4 ו L3 (לי יש L3SE) מעבר לקוטר הדרייבר? (התקנה בקורות), מתי נכון לקחת L4 במקום L3? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
שלום, אשמח לעזרה: יש לי מערכת אנדרואיד ברכב ומערכת המולטימדיה שלו מקורית של ניסאן קשקאי 2016. כשאני נכנס לדפדפן ומנסה להיכנס לאתר להורדת שירים אני מקבל הודעה מהסגנון של "אין יישום מתאים בשביל לפתוח את האתר"- בקיצור לא מאפשר כניסה לאתר. איך אני יכול להוריד שירים\וידאו למערכת האנדרואיד שברכב?
הודעה אחרונה מאת Max Kleiner, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 770 צפיות
Hello folks. בבעלותי 208 GTI שנת 2015 לפני מתחיחת הפנים, מערכת המולטימדיה די בסיסית יש בלותות' ושאר ירקות אבל אני רוצה לאקטב אפל קאר פליי, אני יודע שקיים בדגמים יותר חדשים, אך אני לא יודע במה כרוך העדכון, האם זה רק עדכון תוכנה? או שמא צריך להחליף את כל המערכת רחמנא ליצלן. אודה רבות לשופכים אור על התעלומה...
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
אנלן חברים מישהו שמע על החברה הזו? נראה שחזקים מאוד בשוק הסיני האם למישהי יש ניסיון ? רוצה להזמין דגם שלהם 4 ראם ל ix35
הודעה אחרונה מאת liamosko15, -
- 3 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אהלן, לאחרונה רכשתי סובארו b4 שנת 2008 ואני מעוניין להתקין לה מערכת מולטימדיה, הבעיה היא שהבנתי שהאבל דין טיפה בעייתי בקטע הזה אז חיפשתי באיביי ומצאתי דאבל דין שיכול להתאים, רציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון עם הדאבל דין הזה ספציפית או משהו להמליץ עליו בכלליות וגם על מערכת מולטימדיה טובה שתתאים. זה מה שמצאתי - https://www.ebay.com/itm/2-DIN-Car-Radio-Stereo-Faceplate-for-Subaru-Legacy-Outback-2006-2009-/153173478907 תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 597 צפיות
אהלן לכולם. כבר הרבה זמן שאני חי עם הקורולה הנהדרת שלי, והגיע הזמן קצת לשדרג אותה. כרגע נמצא עם HU של Pioneer DEH-3050MP וזוג רמקולים (אני מניח קואקסליים) של היצרן רציתי להחליף את הרמקולים הקדמיים לזוג קומפוננט מקשיב ב 95% לטראנס מהז'אנרים: Dark Psy, Hitech Trance, Psycore יחסית כבדים גם על הנמוכים וגם על הגבוהים דיברתי עם כמה מתקינים, כל אחד ממליץ על משהו אחר ואני קצת הולך לאיבוד עם זה אז חשבתי שכדאי להתייעץ פה. שמות שנזרקו לאוויר, Morel, Kicker, Alpine, PhD, Focal וכמו שאמרתי כבר נתנו לי כלמני שפשוט הלכתי לאיבוד בהינתן למוזיקה שרשמתי, מה הייתם ממליצים? תקציב עד האלפייה כולל התקנה (אני מתלבט אם לבצע התקנה לבד תלוי כמה זה פשוט) וחשוב שיהיה …
הודעה אחרונה מאת amit19595, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 11.9 אלף צפיות
היי, יש למישהו המלצה לכבל USB C מדגם מסויים שעובד בוודאות עם ANDROID AUTO? (כל הכבלים שיש לי שהזמנתי מאיביי לא מצליחים לגרום לעניין הזה לעבוד), יש באמאזון אבל הם לא שולחים לארץ. אם מישהו מכיר כבל של חברה מומלצת שאפשר לגשת לקנות בארץ, אשמח לשמוע. תודה.
הודעה אחרונה מאת hondacivic02es, -
-
- 8 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי, היום התקנתי מולטימדיה לאוטו שלי של חברת Joying שקניתי מאלי אקספרס אחרי בדיקות הסתכלתי ואני לא זקוק לשום עדכון תוכנה מהחברה למקרה ואני על גירסה שמלאה בבאגים אז לא , אני על הגירסה הכי הכי אחרונה שלהם השוואתי מול האתר שלהם הם שלחו צילום מסך מה system info שתואם את שלי קיצר אני נכנס לוויז , מגדיר חשבון מגדיר הכל זה שם לי את הקול על עברית סיוון כולל שמות רחובות שם לי גם את האפליקציה על עברית כי המערכת גם בעברית בא לנווט , בינתיים הרדיו גם מופעל ברקע זה מלמיך את הווליום של הרדיו כאילו בא לדבר , יש שקט ואז מעלה את הווליום חזרה היא הייתה צריכה להגיד "אנחנו מוכנים בואו נצא לדרך" עכשיו נכנס לגוגל מפות , שמעודכן לגירסה האחרונה דרך החנות…
הודעה אחרונה מאת erez1111, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 771 צפיות
שלום, חברים. אבקש המלצות על סאב אקטיבי שאפשר למקם מתחת למושב הרכב. אשמח לתובנות איך זה באמת כי אף פעם לא היה לי סאב אקטיבי די קטן... אודה על עזרתכם. מקס
הודעה אחרונה מאת mitsugli, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 898 צפיות
מה נשמע חברים אני גיא חדש בפורום, השבוע קניתי אוטו חדש מדגם טויוטה קורולה 2009 הרכב ממש טוב והכל ומאיכות השמע עכשיו מבחינת תדרי מיד והיי אני מרוצה אבל חסר לי קצת באס בשביל להרגיש את המוזיקה, השאלה שלי היא מה היא האפשרות הכי זולה להוסיף סאב למערכת והאם אפשר לחבר סאב פסיבי למערכת (לגנוב חיבור מאחד הרמקולים האחוריים) ולשים עליו קרוסאובר שחותך לתדרים נמוכים או משהו כזה
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 1 תגובות
- 588 צפיות
שלום לכולם, ברצוני להתחדש ברכב והדבר הראשון שמעניין אותי זה איך אני מתקין את הסט שלי ברכב החדש, הרכב שאני מעוניין לקנות רוב הגדרות הרכב נמצאים ביחידת ראש, זה אומר שאני לא יכול להחליף אותו, רציתי לדעת אם יש איזה פרוססור שיכול להתחבר ליחידת הראש המקורית ובכך לחבר את הסט שלי אקטיבית, חשוב לי שזה יהיה אקטיבי כל מה שמפורט בחתימה אשמח לעזרה, תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת yuraskor, -
- 0 תגובות
- 549 צפיות
היי המערכת בהתקנה מקומית אני רוצה לדעת האם ניתן לפרוץ את המערכת הזו ואז יהיה אנדרואיד פתוח, לדוגמא עם יוטיוב ואפליקציות של חדשות ודברים בסגנון זה קיים או שזה דמיוני ?
הודעה אחרונה מאת saharh135,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 2,134 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- beresford
- עודדון
- sperial
- meny5
- SlowRide
- viper83
- yoni162
- David32
- גור אדם
- Chmimo
- BEEKER
- avargel