פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי יש לי סקודה פביה חדשה ורציתי לדעת חוות דעת על kx2 לפני שמתקין אותם והאם יש הבדל רב בנהם לבין k2 תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Zcxs46, -
- 3 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום איפה אפשר להתקין קאר פליי במחיר הזול ביותר?? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
- 1 תגובות
- 634 צפיות
יש לי סוזוקי SX4 שנת 2009, יש דרך שאני יכול לעשות לרכב חיבור AUX?
הודעה אחרונה מאת yoni11551, -
- 2 תגובות
- 975 צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין להתקין את כל מה שמופיע לי בחתימה ברכב לקסוס ct200h, הבעיה העיקרית שיושבת לי בראש זה ״איך??״ האם ניתן להתקין ברכב היברידי?, האם זה לא יגרום נזק לסוללות?, והאם זה שווה לקחת את הסיכון בכלל? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת asmily, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 589 צפיות
הי אני רוצה לשדרג את המערכת ברכב מסוג יונדאי i30cw . התקנתי מגבר 4X300 אליו מחוברים 2 רמקולים 6X9 בתוך תיבות עץ נפרדות (ברכב סטיישן אין פלטה עליה אפשר לחבר את הרמקולים) בנוסף חיברתי סאב לשתי היציאות האחרות של המגבר (מקבל 600W) בנוסף יש 4 רמקולים מקוריים בדלתות אשר מחוברים ישירות למולטמדיה ברכב. יש לי שתי בעיות עם המצב הנוכחי: 1. בעותמות גבוהות הרמקולים בדלתות מורדים את איכות הסאונד ברכב. 2. התיבות החיוניות של הרמקולים לא הכי נוחות (הילדים דורכים על זה, זה זז תוך כדי נסיעה וכו/) חשבתי על להחליף את הרמקולים בדלתות האחוריות לרמקולים component ולחבר אותם למגבר במקום ה - 6X9. איכות הסאונד ובדגש על עוצמת הסאונד תיהיה זהה בין ה component ל- …
הודעה אחרונה מאת viv80, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאמי קיה פיקנטו 2013 מהדור הראשון האבזור דיי בסיסי. רדיו מקורי עם MP3, חיבור AUX ו-USB. מפריע לה שאין לה דיבורית, והיה יכול להיות נחמד אם היה מסך עם WAZE וכפתורים לשליטה על ההגה (על מענה לשיחות למשל). המסך פחות קריטי יותר חשובה הדיבורית ומענה מההגה או במיקום נוח. האם אפשרי הדבר וכמה כל "השדרוג" הזה אמור לעלות?
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 900 צפיות
שלום לכולם, אני בתהליך של התקנת יחידת ראש אנדרואיד ברכב שלי, קניתי את כל מה שצריך שזה בעצם יחידת הראש, מסגרת תואמת מקור ומתאם לצמת חשמל של metra, עכשיו צריך לחבר בין חוטי החשמל של המתאם לבין חוטי החשמל תקע יחידת הדיסק, ואינני רוצה להשתמש באיזולירבנד כי הבנתי שזה "חאפרי" ויכול לגרום לקצר ואפילו הצתה. מבדיקה שערכתי באינטרנט נראה שצריך להשתמש ב"butt connectors", שלא מצאתי להם תרגום טוב בעברית חוץ מ"מחברים", שגם זה לא נותן את מה שאני צריך, נסעתי אפילו לכמה חנויות אלקטרוניקה ואף אחד מהם לא הבין מה אני רוצה ממנו ולא יכלו לעזור לי. מצאתי אותם בעיקר באמזון, אבל חוות הדעת לא מי יודע מה והבנתי גם שצריך כלי מיוחד בשביל לסגור אותם. מישהו יכול לעשות לי קצת סדר בבלאגן? ל…
הודעה אחרונה מאת alpine, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
רציתי כבר המון זמן להחליף את המערכת הסטוק ביאריס שלי, אבל פשוט לא מצאתי זמן להתעסק בזה. לצערי \ שמחתי, מחשב הדרך שלי שבק חיים (נשרף), אז הזמנתי HU חדש - Pioneer AVH-Z7200DAB (כמובן שהDAB לא רלוונטי אלינו). עכשיו, לדוד שלי יש ציוד מהרכב הקודם-קודם שלו וזה ככה: רמקולים: MB Quart QWD 160 Bazooka RS690 מגברים: Boss Chaos C600 Bazooka ELA100 חסר סאב שנלקח ע"י בן משפחה אחר, אבל זה מה שנשאר. האם משהו מהם שווה התקנה? יש לי ביאריס גם מקום ל4" בדאשבורד, וגם מגש אחורי - איך שווה לנצל את המקום? עד שראיתי את אותם החלפים, פזלתי לכיוון קנייה של Alpine PDX-V9 בתור מגבר, ולשלב אותו עם הMB Quart של הדוד. השאלה איך מנצלים את ה4" בדאש? (ביאריס יש רמקולים בדלתות ובד…
הודעה אחרונה מאת SaarN, -
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
היי, קניתי סוזוקי אלטו שנת 2011. אני מעוניין להחליף את המערכת המקורית של הרכב (שאין בה אפילו כבל אוקס או USB) ולשים פאנל נורמלי. מולטימדיה לא בא בחשבון כי זה להזמין מעלי אקספרס משהו ב600 שקל שלך תדע כמה זמן יחזיק. אז אני מחפש פאנל טוב ורמקולים טובים לדלתות הקדמיות. אשמח להמלצה.
הודעה אחרונה מאת Hihiz, -
- 0 תגובות
- 560 צפיות
שלום חברים האם יש למישהו באיזור הקריות והסביבה להשאיל לי את ה4 מפתחות ברזל שאיתם שולפים את המולטימדיה.
הודעה אחרונה מאת shlapen, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, מדובר על מיצובישי לנסר 1.5 שנת 2009. מותקן ברכב מערכת מולטימדיה 10.1 אינץ (תואמת מקור) של סינקופה. ומצלמת רכב שנקנתה מאלי אקספרס. שנוסעים רוורס אז התמונה מהמצלמה לפעמים מרצדת. זה לא קורה תמיד (בערך כל נסיעה שלישית). לפעמים הכל עובד תקין ולפעמים התמונה מהמצלמה קופצת. ניסיתי להחליף את המצלמה, קניתי 3 מצלמות מסוגים שונים במחירים שונים אך לא עזר. ניסיתי להעביר את החיווט מחדש גם למסך וגם לחשמל (מחובר למנורת רוורס) אך גם זה לא עזר. יש לכם רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
הודעה אחרונה מאת 323lantis01, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 856 צפיות
אהלן, אני חושב לחבר מגבר שמוציא בגישור 200RMS, ספציפית JBL CLUB-704, לסאב שמוצהר כ250RMS, ספציפית JBL CS1214T. במה זה יכול לפגוע בתנאי שאני לא מתכוון להביא את הסאב לקצה? מה דעתכם בכללי על המגבר הנ"ל?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
יש ברכב את המערכת המקורית, כפתורים וצג תחנה, מחפש את המקורי שבא עם מולטימדיה ומצלמת רוורס , לדעתי מסך 7 או 8 למי שיש ומעוניין למכור אז בבקשה. תודה
הודעה אחרונה מאת פוגלש, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 748 צפיות
הסמארטפון אנדרואיד שלי הוא ללא סים. האם אפשר לנווט בישראל ללא חיבור אינטרנט ובחינם? אם כן איזה אפליקציה מאפשרים זאת?
הודעה אחרונה מאת shmulik88, -
מצלמת רוורס
מאת lior186- 0 תגובות
- 550 צפיות
שלום לכולם התקנתי ברכב מסוג סיאט איביזה החדשה מצלמת רוורס . המצלמה עובדת כמו שצריך אך יש פס בצבע תכלת בקצה השמאלי של המסך? אשמח לעזרתכם וכמובן שיש לי אחריות ומחר אגש למקום בו התקנתי
הודעה אחרונה מאת lior186, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 14 אלף צפיות
החבילה של גיל קאר כבר לא משתלמת ואינה מספיקה.
הודעה אחרונה מאת orikl, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 757 צפיות
שלום לכם יש לי כבר כמעט שנה את האאודי A4 2011 לקצורי מה שעשו ברכב לפני הוסיפו כמו פתיחת מסך שכוללת מסך טאץ מצלמת רוורס וGPS של IGO עכשיו הקטע שאתה מניע את הרכב ועובר ישר לIGO לפני שהוא עולה יש אפשרות לעבור למצב מוזיקה וכל מיני דברים שיש בפתיחת מסך אבל ישר אחרי כמה שניות עובר לIGO מחפש מישהו שמבין בתוספת הזאת ויכול לדעת איך לעצור שיעבור ישר לIGO כי מעניין אותי מה עוד יש בפתיחת מסך
-
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
יש לי מיקרה 2015, מעוניין לשדרג את הרדיו למולטימדיה פשוטה: טלפון, רדיו דיסק, מצלמת רוורס וכו' האם בכלל מומלץ לעשות כזה מהלך מבחינת התאמה, שמע בעיות שיהיו? מדובר על מולטימדיה ללא אנדרואיד
הודעה אחרונה מאת er12, -
- 0 תגובות
- 611 צפיות
אני מנסה לחבר +Samsung S8 למערכת עם קבל USB אבל כשאני בוחר במערכת MirrorLink היא נכבית ונדלקת מחדש כל הזמן. מישהו נתקל בתופעה?
הודעה אחרונה מאת sharont1, -
- 4 תגובות
- 703 צפיות
יש לי סוזוקי קטנה עם מגבר 4000 mac audio mpe וסאב 10 אינץ. הציעו לי קומפוננט של blam relex 75rms 2 אום. איך הם מישהו מכיר? והאם תהיה בעיה עם המגבר בגלל שהם 2 אום?
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 4 תגובות
- 24.4 אלף צפיות
היי לכולם. חידשנו את אשתי בספורטאז׳ החדשה. כידוע היא מגיעה עם מערכת אנדרואיד סגורה שמותקנות עליה אפליקציות בודדות בלבד (מצורפת תמונה). שתי שאלות - למיטב הבנתי אין למערכת חריץ לכרטיס סים וצריך לחבר דונגל לכניסת ה-USB. מצאתי בבית נטסטיק של אורנג׳ שנרכש לפני כשנה. כשאני מחבר אותו לכניסה ברכב הסימן של הקליטה הסלולרית במערכת מתמלא אבל ללא סימן של 3G או +H והמערכת כותבת שאין חיבור לאינטרנט. אני לא מצליח להבין אם אני משתמש בנטסטיק לא נתמך או שאני מפספס משהו. ברמת העקרון אני יכול לקנות נטסטיק שמתפקד גם כנתב ולחבר את המערכת ב-WIFI אבל אני רוצה להבין האם הנטסטיק שיש לי אכן לא נתמך. בנוסף, המערכת כידוע סגורה להתקנת אפליקציות, לפחות באופן ישיר. מצאתי מדריך…
הודעה אחרונה מאת supermanman, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 10 אלף צפיות
בסוכנות קיה נאמר לי שאני יכול לחבר את המולטימדיה להוט ספוט של הטלפון. האם לחילופין ניתן להכניס כרטיס סים למערכת?
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 572 צפיות
שלום אני חדשה בפורום ואם אני שואלת במקום הלא נכון אני מתנצלת. אני רוצה להתקין מצלמת דרך ברכב , אני רואה הרבה דגמים ואני לא יודעת על פי איזה פרמטר לבחור מצלמה ואיך בגדול לבצע התקנה שלה ברכב. מסובך ומורכב אני צריכה איש מקצוע או שבאופן בסיסי יש דרך קלה יותר לעשות את זה? אשמח לעזרה, הכוונה בנושא תודה מראש למגיבים.
הודעה אחרונה מאת Ravit161, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני מחפש המלצה למתקן רמקולים בייתים הייתי מתקן אצל רפי האוזמן - אבל מחיפוש באיטרנט הבנתי שנפטר יהיה זכרו ברוך אשמח לקבל המלצות למשהו באזור המרכז (אם זה לא הפורום אשמח לדעת היכן לפרסם) תודה
הודעה אחרונה מאת NFS, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 625 צפיות
שלום לכולם, אני מחפש יחידת ראש (רדיו דיסק, ללא דיסק) לרכב שתתמוך בBluetooth, AUX,וכדומה אשר אפשר לחבר לה מיקרופון חיצוני לטובת ביצוע שיחות טלפון ! לא מחפש משהו יותר מידי איכותי, זה לרכב של אמא שלי, הונדה סיויק 2005.
הודעה אחרונה מאת elicon, -
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
שלום, אני מעוניין להתקין מערכת מולטימדיה ברכב ולאחר כמה בדיקות שעשיתי בפורום יש לי כמה שאלות לפני שאני עושה את זה סופית. אני מתכנן לקנות את המסגרת הזו: https://www.ebay.com/itm/2-DIN-Car-Radio-Stereo-Dash-Kit-for-Subaru-Legacy-Outback-2006-2009-/153173478907 ואת המערכת הזו: https://www.joyingauto.com/joying-latest-7-inch-double-din-android-8-1-0-car-navigation-system-with-built-in-4g-module.html האם המערכת מולטימדיה מתאימה למסגרת? האם המערכת מתאימה לסוג הרכב שלי? (לפי מה שקראתי היא מתאימה, אבל לא יזיק לי לשאול כדי להיות בטוח) האם המערכת היא טובה או שאפשר להשיג באותה רמה במחיר יותר זול? אני אציין שאני משתמש ברמקולים המקוריים של הרכב ואין לי ענ…
הודעה אחרונה מאת nirb1, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 823 צפיות
השגתי גישה להגדרות מתקדמות למערכת האנדרואיד של הרכב שלי. אשמח להסבר לכפתורים בתמונות לפני שאני מתחיל לשנות הגדרות. המטרה שלי זה לאפשר עדכון והתקנה של ספוטיפי וכרום דרך חנות האפליקציות.
הודעה אחרונה מאת Legend, -
- 1 תגובות
- 704 צפיות
היי אני יכול להביא את המגבר הזה במחיר טוב איך הוא? https://www.sonicelectronix.com/item_94433_Soundstream-PN4.1000D.html 700 שקל תודה
הודעה אחרונה מאת NFS, -
- 2 תגובות
- 780 צפיות
שלום לחברי הפורום רציתי לשאול האם ניתן להתקין לאופל אסטרה 2013 (נדמה לי שזה J) מולטימדיה אוניברסאלי עם מסגרת מתאימה? מבלי לפגוע בשליטה מההגה, וכל השליטה והחיוונים של המזגן וכו במידה ולא ניתן, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם תואם מקורי (לינק לדף מוצר) שאוכל להזמין בעלי אקספרס\עלי באבא הדברים שחשובים לי זה: שישאר שליטה מההגה,מזגן,חיוונים וכו גרסאת אנדרואיד מעודכנת אפשרות לסים 3\4 G מסך 10 או 9 אינץ ולא ה 7 הרגיל אפשרות להגדרת שפה עברית ועדיפות לשיקוף מכשירים תודה מראש אבי
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 2 תגובות
- 664 צפיות
שלום וברכה, ברשותי יונדאי I25 עם מערכת מולטימדיה בסיסית. הכל עובד טוב חוץ מכאשר אני רוצה לשמוע קבצי mp3 מתוך usb. במקרה הטוב הוא מעביר לי שיר באמצע. לפעמים הוא יוצא למסע דילוגים משיר לשיר ברצף עד שהוא מגיע לשיר ומתחיל אותו, אבל גם אותו לא מסיים. לא כיף. חשבתי שאולי יש בעיה בהתקן הUSB, פירמטתי אותו ושמתי כמה קבצים לראות מה קורה, אבל הדבר הזה ממשיך. מישהו יודע איך מטפלים בזה?
הודעה אחרונה מאת Tom_22,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 2,082 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- dj_dani
- samg
- stx
- Albetx
- Fazer
- FROGIE
- Boris
- discoTD5
- sperial
- eyalgr
- yahaga
- Supertigre