פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 640 צפיות
לאחותי יש רדיו ברכב עם rds. כל שתי דקות התחנה עוברת לבד לתחנה מסוימת. איך אני מבטל את זה?
הודעה אחרונה מאת zvir, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, אני אמור לקבל אאודי A3 חודש הבא. ברצוני להתקין מצלמת רוורס שמתחברת לMMI של הרכב. האם מכירים מישהו שעושה את זה במחיר סביר? בנוסף רוצה לפתוח את האופציה לאנדרויד אוטו יש לי OBD ואת התוכנה, האם מישהו עשה את זה ויכול להגיד לי אם זה פשוט תודה
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
- 2 תגובות
- 893 צפיות
שלום לכולם, ברשותינו יונדאי i20, שנת 2013, יד שלישית אצלינו. שמתי לב לאחר זמן מה שלא שומעים כלום מהטוויטרים בדלתות, רציתי לדעת האם זה תקין ויש שם רק מקום לטוויטר? או שאמורים לשמוע משם גם והם פשוט מקולקלים? ואם כבר אז גם אשמח להמלצה לקומפוננט טוב שיעבוד בלי מגבר, מחיר עד 500 ש''ח. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Tomer Karen, -
שדרוג סאבוופר. 1 2
מאת OmriAtiya-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם, בהמשך לשדרוג הסט אפ שלי הגעתי לחלק של הסאב. אני מחפש סאב SQ, מהיר פאנצי וחזק, יחליף סאב של הרץ hx300d מצויין אך נשמע כאילו הוא נגרר אחרי הסט הקדמי. כרגע לא הוחלט תקציב, פתוח להצעות. ישודך למגבר מוסקוני 200.4 שמוציא בגישור 640 בגישור של 4 אוהם, 950 בגישור של 2 אוהם. תודה מראש לעוזרים, עומרי. Sent from my SM-N950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת OmriAtiya, -
-
חיבור מצלמה
מאת קוביבוי- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
משהו יכול לומר לי לאיזה פין מתחבר החוט שנותן מתח למעבר מצב מצלמה ברוורס? (במערכת מולטימדיה לרכב שקניתי...) לא מצליח לצרף תמונה של מדבקת חיבורים. אכתוב את השמות שבהם אני מסתפק: BRAKE BACK IN ILL KEY 1 LGNITION SWITCH אשמח אם משהו יכתוב על כל אחד מהחיבורים הנ"ל. תודה.
הודעה אחרונה מאת MA210, -
- 0 תגובות
- 546 צפיות
שלום לכולם עוזר פה לחבר , מדובר בניסן אקס טרייל 2016 שרוצים להיכנס להגדרות במולטימדיה הוא מראה שגיאה זו: http://www.siz.co.il/my.php?i=4qmfywtznk2x.jpg עכשיו למרות שהוא במצב "P" ובלם יד מורם זה עדיין נותן את השגיאה הזו! מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה? תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת MatanKz, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 598 צפיות
היי. רכשתי את הרדיו דיסק Pioneer AVH-2400NEX בארצות הברית. מסתבר שהתחנות רדיו לא מסתדרות בארץ. ביצעתי חיפוש וראיתי המון תוצאות מלפני 2011. האם יש עדכון בנושא הזה? מישהו מכיר מישהו שיודע לסדר קומבינה? תודה רבה ושבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת re'em1, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, שוקל לרכוש טוויטרים של HAT ויש לי אופציה לרכוש L1PRO אך ראיתי שקיימים גם L1PRO R2 , הבנתי שההבדל ביניהם שהראשון הוא DOME וה R2 הוא RING, קצת קראתי, נראה על פניו ש RING מביא לא מעט יתרונות (התקנה שלי בדרך כלל ON AXIS), אשמח להבין מאלו שמכירים את ההבדלים בין DOME ו RING להסביר לי קצת יותר, שנית אם מכירים מניסיון את טויטרים האלו אז עוד יותר טוב (סטאפ 3 WAYS) אם כבר עסקינן בטוויטרים, אשמח לאלו ששמעו איך ה L1PRO (או R2) ביחס ל BRAX ופוקל אוטופיה (בריליום)? תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת re'em1, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 713 צפיות
יש לי את המערכת הנ"ל ברכב הונדה ג'אז (קניתי לאחרונה יד שניה). שמתי לב למספר סוגיות עם המערכת: 1. רעשי רקע חזקים בזמן שיחות- אנשים בצד השני מתלוננים שיש רעשים חזקים כמו רוח. בהגדרות הבלוטוס שיניתי מרמקול פנימי לרמקול חיצוני וזה הסתדר, אך היום שוב התלוננו על רעשים חזקים. 2. שעון- למרות שאני מכוון את השעון, פתאום השעה משתנה לשעה אחרת בלי לגעת בשום הגדרה. 3. כיביתי את האוטו ולחצתי על כפתור הוויליום של המערכת ופתאום היא נדלקה (למרות שהאוטו היה כבוי). למישהו יש פתרון לסוגיות האלו? איך אפשר לעדכן גרסה למערכת מבלי לאבד את העברית ומבלי לגשת לנקודת שירות?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 674 צפיות
יש לי רדיו דיסק של panasonic דגם cq-c1305u. לאחרונה הייתה לי בעיה באוטו שתיקונה כלל בין השאר ניתוק של המצבר מה שגרם לאיפוס של הרדיו כנראה. עכשיו התדרים השתנו מתדרים רגילים לתדרים מ-76 עד 89. אולי יש איזו קומבינציה של כפתורים וכאלה להחזיר לתדרים שלנו? אם מישהו יודע זה יעזור מאוד תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Arik1997, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 576 צפיות
אהלן, לפני שאפתח ואפרט בחתימה שלי ניתן לראות את הרכיבים שהיו מורכבים עד לא מזמן, הכל פורק לקראת החלפת הרכב (כנראה אעבור ל קןדיאק במידה ומשנה), כרגיל בתחביב זה התאבון מגיע מאוד מהר וחשבתי לעשות שינוי או לגוון את הסטאפ הקיים כגון שימוש ROCKFORD במקום ה P2 על וופרים, לשקול וופר אחר במקום ה MILE, את האמת לא יודע לאיזה כיוון לקחת את זה חוץ מהעובדה שאמשיך ב 3 WAYS , שוקל להחליף את ה MILE , אכן האלמנטים המעולים שהיו לי ובמיוחד ל 2 WAYS אך מניח ש ב 3 WAYS יש עוד אופציות (שקלתי להחזיר את +M6 כיון שכמעט לא השתמשתי בהם אך כבר לא זוכר אך ניגנו, ברור ל 2 WAYS הם לא אופציה אך מחשבות איך הם ביחס ל MILE , למרות ש וופר יחסית קל להחליף ולבדוק בפועל, במיוחד שיש לי אותו). אני די…
הודעה אחרונה מאת yossiam, -
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
היי אשמח להמלצה על מצלמת רוורס טובה להזמין מאתרים , חשוב שיראו טוב בלילה בעיקר ושיהיה לה מחיר טוב מעוניין בהמלצה על מצלמה שכבר התקנתם ככה תוכלו להגיד לי את החוות דעת הכי טובה אם אפשר תמונות מאיכות התמונה ביום ובלילה זה יהיה נחמד אני כבר הזמנתי מולטימדיה רק זה מה שנשאר לי ואלך עם זה למתקין עם הכל ביחד רק אני חייב להזמין כבר מצלמה למה הזמנתי היום את המסך והוא עם משלוח די מהיר של DHL ככה שאני לא רוצה להתעקב עם הזמנת המצלמה
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 898 צפיות
היי, כחלק מהתקנת סט 3 חלקים, עשיתי בנייה של קורות, כך שהטוויטר יישב שם. ניסיתי לרפד לבד, אך לא יוצא לי יפה. מישהו מכיר רפד שיכול לעשות את העבודה? וגם, כמה זה אמור לעלות? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת AlexRC, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש חשמלאי רכב שיכול לפרוץ מסך של v40 2015 ולהתקין מצלמת רוורס + חיישנים קדמיים. בנוסף יכול לבטל קודן ברכב ולהתקין מצלמת דרך. אשמח להפניות לאדם שיכול לתת לי את השירות הנ"ל.
הודעה אחרונה מאת Jonathan Stamler, -
רכב היברידי
מאת asmily-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 876 צפיות
שלום לכולם, רציתי לדעת האם אני יכול להתקין את הציוד שיש לי בחתימה ברכב היברידי? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני שוקל לרכוש מגבר מחו"ל MCINTOSH 6 ערוצים, אשמח לשמוע ממי ששמע אלמנטים מוגברים או מחזיק באחד איך המגבר למשל ביחס ל GENESIS והאם הוא מתאים באופי הצליל גם להגביר וופרים בסט 3 WAY ולא בהיר מידי בחתימת הסאונד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
שלום, HU עם יציאת RCA אחת. הרמקולים מחוברים דרך המגבר. אין סאב. HU עובד מצוין בהזרמה , מתחבר בקלות ל BT ולא נראה שיש בו בעיה. מחובר אליו מיקרופון חיצוני. הבעיה היא שבשעת שיחה רק הצד השני שומע ואני לא שומע. משתמש באייפון 7. הבנתי שבדגם הזה אמורים לשמוע את השיחה דרך הרמקולים הקדמיים אבל אני לא מצליח לשמוע גם אם אני מחבר RCA ישיר לזוג הקדמי של המגבר. בהגדרות Intilal של ה HU המצב היחיד שמפיק צליל הוא Rear\Rear. אשמח לעזרה.
הודעה אחרונה מאת אביעד, -
- 0 תגובות
- 569 צפיות
היי שלום , אני רוצה להחליף את ארבעת הרמקולים המקוריים של האוטו ברמקולים טובים יותר שיהיו איכותיים , למוסיקה חזקה , עם קצת באסים ושלא יעלו יותר מידי על איזה חברה ללכת מה העלויות והכל אם אפשר עזרה בנושא יהיה לי דאבל דין שיתמוך ב 50W לכניסה
הודעה אחרונה מאת tomer4477, -
- 2 תגובות
- 718 צפיות
יש לי סט קומפוננט של JBL שעלה לי לפני שנה ב300 שקל הטויטרים נשרפו לי ואני מחפש אחרים אשמח להמלצות לטויטרים עד 150 שקל (בהשוואה לרמקולים שקניתי זה חצי מחיר) אשמח להמלצות
הודעה אחרונה מאת NFS, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
התקנתי מגבר לרמקולי JBL שברכב. בתחילה הייתה בעיה ששמעו מאוד חלש ברמקולים, ראיתי שיש הרבה "קומבינות" בחיווט ושמתי חוטים ישירים חדשים ועבים מהרמקולים למגבר. הרמקולים נהייו חזקים יותר אבל עדיין יש רעש רקע. הבנתי שיש בעיה במערכות של פיוניר עם הארקה, עשיתי הארקה מכל ה RCA לגוף הרעש פחת אבל כאשר אני מדליק את הרדיו ואין מוזיקה יש רעש נוראי שרק הולך ומתגבר כאשר אני נותן גז, נראה שזה רעש אלטרנטור. הבנתי בגדול שזה בעיה עם המינוס, כנראה המינוס של המגבר שכן חיברתי את המינוס אל החגורה של המשוב האחורי.. מה אני מפספס או מה אני טועה כי אני כבר משתגע אחרי התקנת המגבר. שכן לפני המגבר לא היו כלל רעשים. המגבר מחובר לרמקולים קדמיים וסאב. אשמח לעזרה.
הודעה אחרונה מאת OmriAtiya, -
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, כמו שנכתב בכותרת, לאחר חיבור המגבר מתקבל רעש מעצבן מהטורים של המנוע (רק כאשר הרכב מונע). על ה HU יש כבר פילטר שמגיע עם היחידה עצמה (חיבור פלוס ראשי, פלוס לזיכרון ומינוס ראשי עוברים דרכו) אבל הרעש התקבל רק לאחר חיבור המגבר. לא נראה לי שבכלל אפשר להתקין גם מסנן בכניסה למגבר מפאת עובי הכבל שמזין את המגבר, אז איך נפתרים מזה?
הודעה אחרונה מאת jako1234, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 640 צפיות
היי, הבנתי שיש אפשרות לתמיכה APPLE CARPLAY במכשיר , אבל הגירסא שלי במכשיר ישנה 1.03 , ראיתי עדכון תוכנה 1.15 באתר סינגפור של פיוניר, אבל חושש לאבד את העברית בעדכון כזה. למישהו יש ניסיון בעדכון המכשיר ? תודה
- 2 תגובות
- 662 צפיות
שלום לכולם, ברשותי אאודי A3 מודל 2013. ברכב מותקנת המערכת סטוק, שהיא מאוד מרשימה - אך חסר לי קצת כוח. ברכב הזה, מותקנים שני טוויטרים ושני רמקולים בכל דלת. ברמות גימור גבוהות יותר - ישנה מערכת בשם Audi Sound System שמוסיפה סאבוופר שיושב מסביב הגלגל הרזרבי ורמקול נוסף במרכז הדאשבורד. בנוסף, ישנה אפשרות למערכת של Bang & Olfusen שמציעה מערכת של כמעט 14 חלקים סך הכל באיכות גבוהה ביותר. אני מעוניין לשדרג את המערכת, אך עם זאת, לשמור על אינטגרציה מלאה עם הרכב. זאת אומרת - שהשליטה תהיה דרך המערכת המקורית (MMI), ולא שליטה חיצונית, כך שהכל ירגיש מקורי. לכן, חשבתי על אופציה של שדרוג רמקולים או טוויטרים בלבד - ללא שדרוג הסאב או הוספת מגבר, מכיוון שנדרשים חלקים מקור…
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 11 אלף צפיות
שלום. אני מבין שבאיוניק החדשה אין מצבר נוסף בתא המטען כמו להיברידיות אחרות. מאיפה ניתן לקחת 12V למגברים? והאם זה יכול ליצור בעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
שלום רב. רציתי לדעת האם אפשר להזרים מוזיקה ממערכת האנדרואיד ברכב לאוזניית הבלוטוס. תודה.
- 3 תגובות
- 564 צפיות
שלום. מברר למישהו. הרכב הגיע עם המערכת הבסיסית של דאצ'יה. ללא מולטימדיה, ניווט, מצלמת רוורס וכו'. אנחנו רוצים להוסיף - מה שחשוב זה בעיקר הוויז והמצלמת רוורס. דגם מומלץ לרכישה אינטרנטית? מקום מומלץ להתקנה? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 0 תגובות
- 626 צפיות
הי, רכשתי את הרכב מעלה עם המערכת המובנית . המערכת עובדת אבל הטאץ לא. מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה? אני לא מצליח להיכנס לתוכן הפרטים ( נגיד לחבר בבלוטות את הסללרי) משמע נכנס לתפריט אבל לא יכול לבחור . מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת eyal188, -
- 1 תגובות
- 903 צפיות
התקנתי מגבר ברכב ולאחר התקנה כאשר אני מגביר את העוצמה במגבר אני שומע כמו רעשי זמזום ברקע מהרמקולים יש לי רדיו דיסק של פיוניר הבנתי שצריך לעשות איזה הארקה לRCA או משהו כזה השאל אם זה נכון כי שאני מנמיך את העוצמה מהמגבר הזמזום די נעלם אבל העוצמה די חלשה שזה גורם לי להעלות מאוד את העוצמה מהרדיו דיסק עצמו מכירים את התופעה או הבעיה? את הכבל של ה RCA והכבלים של הרמקולים העברתי מצד אחר מזה של הפלוס מהמצבר בכוונה אשמח לעזרה.
- 4 תגובות
- 683 צפיות
כרגע הרמקולים המקוריים (וופר וטוויטר) עושים עבודה סבירה עד ווליום מסויים ונמוך יחסית. ברגע שעוברים סף מסויים מתחילים עיוותים משמעותיים בצלילים הנמוכים. לא יודע אם הגורם המגביל המשמעותי הוא הרמקולים או המערכת עצמה. האם לדעתכם קומפוננט נציל יעשה שינוי מוחשי במצב? יש מומלצים?
הודעה אחרונה מאת deltaHF, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 997 צפיות
מעוניין לדעת מה אפשר לשים במקום. המסך הזה במקום מגירה. יש גם מערכת CD mp3 מקורית עם מחליף דיסקים. מצידי לא לגעת בה אלא להחליף את המסך של איתוראן למערכת מודרנית. בעיקרון מעוניין במערכת אנדרואיד פשוטה עם Bluetooth וכניסת USB. מולטימדיה סינית הולך בכיף. פשוט לא יודע מה מתאים. תודה לעוזרים Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Tom_22,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 2,506 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ypz
- orankohn
- pooh-bear
- ברנד
- sperial
- NEW10
- RBRB
- Shay Shd Dave
- RedLabel
- Nico62
- 123Shmuel
- garicho