Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

לפני שאפתח ואפרט

בחתימה שלי ניתן לראות את הרכיבים שהיו מורכבים עד לא מזמן, הכל פורק לקראת החלפת הרכב (כנראה אעבור ל קןדיאק במידה ומשנה), כרגיל בתחביב זה התאבון מגיע מאוד מהר וחשבתי לעשות שינוי או לגוון את הסטאפ הקיים כגון שימוש ROCKFORD במקום ה P2 על וופרים, לשקול וופר אחר במקום ה MILE, את האמת לא יודע לאיזה כיוון לקחת את זה חוץ מהעובדה שאמשיך ב 3 WAYS , שוקל להחליף את ה MILE , אכן האלמנטים המעולים שהיו לי ובמיוחד ל 2 WAYS אך מניח ש ב 3 WAYS יש עוד אופציות (שקלתי להחזיר את +M6 כיון שכמעט לא השתמשתי בהם אך כבר לא זוכר אך ניגנו, ברור ל 2 WAYS הם לא אופציה אך מחשבות איך הם ביחס ל MILE , למרות ש וופר יחסית קל להחליף ולבדוק בפועל, במיוחד שיש לי אותו).

אני די אוהב את המיד של L3SE , במיוחד לאור העובדה שעובד ב FREE AIR ולכן פחות שוקל להחליפו, לעומת זאת חשבתי להחליף את הטוויטר של DYNAUDIO ל משהו יותר פתוח ומפורט, שוקל את L1PRO (מחו"ל) אך פתוח לאחרים אם מישהו מחזיק בארון ציוד כמוני :-) , הציעו לי BRAX אך לא מכיר ואולי אלך לשמוע, פרט לעובדה שהם נחשבים ברמה גבוהה אין לי יותר מידי מידע.

בצד הסאב, הדבר היחיד שאולי אשקול לעשות ואבדוק בהממשך זה להעביר את ה IDMAX לתיבה יותר קטנה ואולי לבדוק ולשמוע איך נשמעים 2 SHALLOW SUBS , עם משפחה של 3 ילדים שאחד תינוק, מקום פנוי בבגאז הינו מצרך מבוקש

בצד ההגברה, לא אמהר להחליף את המגברים ולא מצאתי מגבר 6 ערוצים קלאס AB שייתן לי מענה ל 3 WAYS למעט מגבר של ZAPCO מסדרת ה SP\AP אך זה חדש ועולה לא מעט ולא יודע איך רמת איכות ההגברה של ZAPCO היום, בעבר היה לי מגברים ואכן היו לא פחות ממרשימים.

שוקל להכניס מעבד חדש לסטאפ ושוקל את HELIX PRO DSP (אשמח לשמוע דעה).

לגבי שאלה שתבוא למה לא ללכת ל 3 WAYS מאותה חברה, פתוח לזה אך לא ממהר לזה, גם משיקולי תקציב.

(יש לי עוד כמה רכיבים בצד שוכבים בארון כגון CDT AUDIO +M6, עוד זוג מידים L3, מגבר ROCKFORD OLD SCHOOL 851S POWER ומעבד ZAPCO Z8).

עבר המון זמן ממהתקופה שהחלפתי\התנסיתי באלמנטים או מגברים כל כמה חודשים וכיום קצת פחות מעודכן, (עדיין קורא לא מעט, לכן אשמח לקבל את הפידבקים שלכם והצעות.

תודה מראש לעונים.

עריכה אחרונה על ידי yossiam

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

הייתי מציע קודם לגשת עם הרכב החדש למקום שבו אתה מעוניין לרכוש את חבילת הלידה והציוד לילד שרק יבוא בשעה טובה, בכדי לבדוק כמה מקום באמת ישאר לך פנוי בתא המטען של הרכב.

תקפל את המושבים ותבחן באמת אם אתה רוצה שוב ללכת על מערכת עתירת הספק עם מגברים וסאב וופרים שיגזלו לך מקום רב או שאולי אתה באמת תרצה רכיבים כמה שיותר קטנים, קלים בכדי לחסוך בנפח תא המטען.

יש היום מוצרים נהדרים שתופסים מעט מאוד מקום ואפשר להגיע איתם רחוק מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היי, 3 WAY ומגברים וכו...זה סט אפ שהיה לי ברכב יותר קצת יותר קטן (טוסון) אז לא רואה בעיה בקודיאק, לגבי המוצרים הקטנים, אני מניח שאתה מדבר על מגברים רבי ערוצים קלאס D, שמעתי אח או שניים וקראתי לא מעט, נראה על פניו שזה עדיין פחות טוב לעומת איכות של מגברים AB, במיוחד שיש לי כבר את הציוד.

תודה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

• תוכן חדש...