פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 593 צפיות
היי, חדש\ישן פה.. לאחרונה התקנתי מתאם בלוטוס על הרדיו המקורי של blaupunkt rd4 ושמתי לב שיש לי רעשי רקע מהאלטרנטור ומהאגזוז, יש דרך לפתור את זה? בדיקת הארקות לא בוצעה עדיין, יש מדריך כלשהו שאפשר למצוא בנושא? מחיפוש בפורום לא מצאתי משהו מועיל. תודה לכולם!
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 699 צפיות
היי חדש כאן (: בכל אופן, הוצע לי : קומפוננטים של FOCAL הדגם ps165v1 מגבר ST 4XP סאב של - GROUND ZERO דגם 12 אינץ' GZIB 300XBR אשמח לחוות דעת ! תודה רבה רבה אציין - שמחפש מערכת ששומעים מדהים וחוויות סאונד מושלמת (חולה מוסיקה)
הודעה אחרונה מאת מיכאל1991, -
- 1 תגובות
- 979 צפיות
אהלן, אני די רחוק מתחום האודיו לכן צריך את עזרתכם. מותקן אצלי מקדימה קומפוננט JBL GT5650C ומאחורה JBLים תואמים 6.5. מחפש סאב נחמד ומגבר שיחזיק את הסאב והקומפוננט מקדימה. תקציב בסביבות 1000 ש"ח. תודה מראש )
הודעה אחרונה מאת FireStar, -
- 17 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
חג שמח. אני מעוניין להרכיב סט קדמי של פוקל בתקציב של עד 1300 - 1000 שח גמיש, כמובן חשוב שהסט ייתן את התמורה הטובה ביותר לכסף גם אם יחרוג מעט מהתקציב. אשמח להמלצות.. בגזרת הגברה אני חושב על genesis profile four, אני אשמח לקבל חוות דעת על המגבר הנל . יחידת ראש... אני מתכוון לשים דאבל דין של pioneer מסדרת z, חשוב לי הנושא של הנוחות ביום יום. לגבי סאב, עדיין לא חשבתי אני אשמח להמלצות, חשוב שיהיה סביב 8". כמובן שהדלתות יעברו איטום על מנת למצות את היכולת של הקומפוננטים . תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
בידוד רעשים
מאת shikoip- 0 תגובות
- 568 צפיות
שלום, הייתי מעוניין לקבל המלצה לחברה טובה ואמינה שמתקינה ברכב בידוד רעשים.
הודעה אחרונה מאת shikoip, -
- 9 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
אני לא מבין מה ההבדל ומהם היתרונות והחסרונות בין מערכות מולטימדיה אנדרואיד לרכב של חברות מוכרות כגון: פיוניר וסוני, לבין מערכות מולטימדיה אנדרואיד לרכב של חברות כמו xtrons שיש להם דגם מומלץ מאוד TE706pl עם מעבד 8 ליבות ו4 גיגה ראם. לפיוניר למשל יש מערכת מאוד מומלצת (Pioneer AVH-X4800BS 7″ Motorized DVD Receiver) שעולה בערך אותו מחיר כמו הxtrons, בסביבות 280 דולר. מה ההבדל בניהם? מה עדיף? אשמח להסבר.
הודעה אחרונה מאת orelizhaki, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני רוצה להזמין מערכת מולטימדיה לרכב מחברה מאוד מומלצת שיש לה סניף בארהב וסניף בגרמניה וסניף בהונג קונג. השאלה שלי היא שאני יודע שיש הבדלים בתדרי רדיו ואני צריך משהו שיתאים לי לרדיו בארץ כדי שאוכל לשמוע רדיו כמו שצריך באירופה התדרים הם: 85.5MHz - 108.0 MHz ובארהב: 87.9MHz-107.9 מה מתאים לארץ?
הודעה אחרונה מאת orelizhaki, -
- 0 תגובות
- 783 צפיות
שלום יש לי קיה ריו 12 ויש לי מגבר וסאב והם עדין לא מחוברים ויש לי 2 זוגות רמקולים מחוברים אבל נראה לי הם לא שווים. השאלה שלי איזה רמקולים (קומפוננטים) הכי כדאי לקנות וכמה עולה פחות או יותר ההתקנה של כל המערכת יש לי מגבר של sound x ra-6400 1600w וסאב של kenwood KFC-w3011 מוכן להשקיע סביבות 600+- חשבתי על קומפוננט 6.5 אינטש Hertz DSK 165.3. כדאי? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Dorel Itach, -
- 5 תגובות
- 855 צפיות
מחפש לשדרג את המערכת הנוכחית שלי ברכב מדובר על פונטו קבריולט המקומות לרמקולים: -קדימה בדשבורד 3.5" -דלתות קדמיות 5.25" -דלתות אחוריות 4X6" -מגש אחורי 6X9" בפועל היום הסטאפ כזה: רדיו דיסק של Pioneer DEH-X1950U 5.25 בדלתות הקדמיות של Rockford R152 במגש האחורי 6X9 של JBL מדגם ישן JBL GTO963 יש מגבר די מעפן סיני של V12 + סאב וואפר של Rockford מדגם PUNCH 12" חשבתי כשדרוג ראשוני להחליף את ה 6X9 הישנים ב JBL GTO939 מכיוון שיש לי אותם על רכב נוסף ומרוצה מהם. להחליף בדלתות את ה Rockford R152 ל 5.25 (למרות שהם די חדשים) גם לרמקולים JBL כדי לשמור על תאימות. + להוסיף טוויטרים בדשבורד איפה שכרגע יש רק תושבת לרמקול 3.5" האם כדאי לנצל את כל האזו…
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 885 צפיות
היי, אני רוצה לקנות סט קומפוננט, מגבר וסאב יחובר לרדיו דיסק S4150BT של פיוניר תקציב 1600-1700 מה הכי מומלץ כרגע? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת Allen Iverson, -
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
היי בשעה טובה התחדשתי במאזדה CX5 מודל 2016. כרגע ישנה יחידת הראש המקורית, שיש לה גם פונקציות של שליטה במערכות הרכב. ברצוני לחבר מגבר שכבר קיים אצלי, לשדרג את הרמקולים הקיימים לקומפוננט ברמת כניסה, ואולי לשדרג גם את יחידת הראש הקיימת. האם יש יחידת ראש אחרת תואמת מקור שתשמור לי על כל הפונקציות הנ"ל, וגם תתמשק עם הג'ויסטיק בקונסולה ועם הכפתורים על ההגה? במידה ואין, האם ליחידה הנ"ל יש חיבור RCA? כי ארצה גם לחבר את היחידה למגבר הקיים אצלי. אשמח לקבל המלצות ליחידת ראש וגם לקומפוננט, התקציב 1500-2000 ש"ח. תודה
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 536 צפיות
ישנה מערכת בפיזו מקורית שאינני מעוניין להחליפה למשהו אחר (מטעמי חסכנות), אבל כן אני רוצה לשמוע נקי וטוב יותר (הבהרה- אינני שומע מוסיקה בווליום גבוה כלל) , אבל רוצה לשמוע את כל הצלילים. בדרך כלל הבאס אצלי הכי נמוך, מורגש רק ברקע כתוספת לסאונד הכולל,אך איננו דומיננטי (אבל קיים בקטנה). בדרך כלל אני עם קומפוננט 2WAY. איזה סוג אתם ממליצים איכותי ולא יקר ? ואיזה גודל נכנס לי בפיזו? יש לי עוד מגבר שהורדתי מהבמוו X3 שנמכרה וסאב קומפקטי שמגיע עם מגבר משלו , אבל הוא מאלה שנכנסים מתחת לכיסא וישב בתוך הגלגל רזרבי. האם זוג קומפוננטים יספק אותי 2 חלקים 2 WAY ? האם עדיף להשקיע בסט 3WAY? במקום להרכיב את המגבר והסאב? לא כל כך בא לי להשקיע אלפי שקלים ברכב שירות שעלה…
הודעה אחרונה מאת menir1, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן, לאחרונה רכשתי סמסונג גלקסי S10+ וחיברתי אותו למערכת המולטי של מיצובישי (אוטלנדר) וגם לזו של יונדאי (איוניק) (כן- אנחנו חובבי כלמוביל ) ויש לי בעיות בעוצמת השיחה במצב בלוטות'. כלומר עוצמת הקול של האיש אליו אני מתקשר או שמתקשר אלי במערכת מאוד נמוכה. שיטת מעקף שעובדת זה לבצע כיבוי והדלקה מחדש של כפתור ה BT במסך ה PHONE - אבל זו שיטה מאוד לא טובה ובוודאי לא בטוחה. ביצעתי UPDATE מלא למערכת וגם איתחול מחדש של כל המערכת וזה עדיין לא עזר. האם יש למישהו עצה איך להתמודד עם התופעה? בתודה יואב רוקמן (חדש בפורום).
הודעה אחרונה מאת eladbari, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
בעקרון, המצב שם טוב יותר משמעותית מה- 107 ואפשר גם לחיות בשלום עם המצב כפי שהוא. החולשה העיקרית היא רעשי דרך מהרצפה ומבתי הגלגלים ולעתים רעשי רוח. המנוע במהירויות שיוט ובהאצות נינוחות כמעט ולא נשמע או מורגש. אין בידוד על מכסה המנוע. על אספלט איכותי זה פחות מורגש, אבל רוב הזמן יש רעשי דרך נוכחים בתוך המרכב. הפעם אני רוצה לתכנן הכל מראש ולעבוד בצורה יותר מסודרת. התנאים: 1. אני לא רוצה להוסיף יותר מדי משקל. 2. לא לפתוח דיפונים, כל מיני פלסטיקים או להוריד את רצפת הרכב/ריפודים/שטיחים או לפרק דאשבורד גלגלים וכד'. כרגע - מעדיף להמנע מזה לחלוטין. 3. תקציב אני - מקצה לזה עד 1000 ש"ח ועדיף כמה שפחות. 4. לא רוצה לפגום ולפגוע באסתטיקה של הרכב. תכנון: …
הודעה אחרונה מאת dalet11, -
-
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם. היום התקנתי לחבר מצלמת רוורס באוטו (כבר היה לו מסך מולטימדיה). אך ישנה בעיה: בעת שילוב לרוורס, המסך אמור לעבור למצב מצלמה באופן אוטומטי ע"י כך שהוא מקבל "פלוס" בחיבור המיועד לכך. הדבר לא קורה. המסך לא עובר למצב הנ"ל. יש לציין שהמצלמה טובה ומחוברת כהלכה. לצורך הבדיקה (מלבד שבדקתי שיש מתח במצלמה. ושמתקבל "פלוס" בחוט שגורם לפקודה הנ"ל) חיברתי את כבל הנתונים לחיבור AUX, ואכן יש תמונה (במצב AUX כמובן). יש למישהו רעיון מה הבעיה? האם פיספסתי משהו, או שפשוט יש להניח שיש בעיה במערכת המולטימדיה? אשמח למענה. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת קוביבוי, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי הזמנתי את המצלמה הפשוטה הזו: https://s.click.aliexpress.com/e/csF9ecfm בהתחשב שאין לי מסך מולטימדיה - איך אוכל לראות? האם צריך מסך קטנטן בנוסף? אם כן - איזה? אשמח לקבל לינק במידה ומתאפשר. רוב תודות
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 965 צפיות
שלום לכולם קרוב משפחה קנה מארצות הברית bmw סידרה 4 חדשה 2019, הרכב הגיע לארץ וממתינים לשיחרור שלו. הרכב נקנה מארצות הברית ולכן התדרים של הרדיו לא מתאימים. האם יש דרך לסדר את הרדיו שיתמוך בתדרים של הארץ? תודה.
הודעה אחרונה מאת Gidimi, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 886 צפיות
חג שמח. כאשר אני נכנס לרכב, טורק הדלת ולפני שמכניס מפתח לסוויץ', אני שומע רחש מהרדיו, כאילו הוא מנסה להוציא דיסק. רחש של כמה שניות, מפסיק לשניה וחוזר חלילה. כך לאורך כל הנסיעה במשך 20-30 דקות. ואז מפסיק עד הפעם הבאה של דימום מנוע ושוב כניסה לרכב. שלפתי את הרדיו ממקומו, ולא חושב שיש שם דיסק תקוע בפנים (אנחנו שומעים רק רדיו). אשמח לפתרון או לאיבחון הבעיה. תודה.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 523 צפיות
אני מחפש פיתרון להזרמת מוזיקה ושיחות בטויוטה יאריס 2005 יש ברכב מערכת ישנה מובנית עם דיסקים ורדיו בלבד כן קיים פתח פנוי של 1din שכיום יש בו תא אחסון אני לא מחפש איכות טובה במיוחד אבל כן פיתרון סביר להשמעה מהטלפון של מוזיקה וקיום שיחות רצוי פיתרון זול (סטודנט...) רצוי כזה שלא יצריך ניתוק של מחשב הדרך (מעוניין להמשיך לעקוב אחרי צריכת הדלק) אין לי בעיה להזמין חלקים לבד מחול ויש לי 2 ידיים טובות יחסית (למרות שמעולם לא התעסקתי עם החלפות חלקי אלקטרוניקה ברכב) תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Eli4490, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
טוב אז נשמעתי לעצת חבריי הפורום וחקרתי קצלת את נושא בידוד הרעשים בדגש על בידוד הדלתות במטרה לשפר תהודה ולקבל שמע יותר נקי ופחות רעש . לצערי לא הצלחתי למצוא מקומות שמוכרים בארץ בוטיל של החברות הגדולות במחיר שפוי ולכן נעזר באמזון ועלי אקספרס . יריעת בוטיל 18Fit שתספיק ללפחות ל2 הדלתות הקדמיות ואולי קצת לאחורויות: https://www.amazon.com/Noico-deadening-Automotive-Insulation-dampening/dp/B012B5EMGO/ref=sr_1_4?keywords=NOICO&qid=1555866134&s=gateway&sr=8-4 CCF בתור שכבה שנייה ( תכלס כל CCF טוב גם מעלי אקספרס יכול לעבוד, אם יש לכם המלצות או על מוצר מקומי אשמח לקישורים במקום. ) https://www.amazon.com/Noico-Waterproof-Insulation-Self-Adhesive-Deadeni…
הודעה אחרונה מאת Ilay Gozlan, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת מה ההבדל בין חיבור כזה: לבין חיבור כזה שזה רגיל בעצם
הודעה אחרונה מאת Shalev Ledani, -
-
- 2 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום חברים, מחפש לשדרג את המערכת במאזדה 3 2009 , ומתלבט לגבי מספר פרמטרים. תקציב: עד 2000 ש"ח מה עדיף מערכת אוניברסלית או דמוי מקור ? ראיתי שיש מערכות עם DSP מובנה , מה דעתכם ? *מעוניין בסאונד איכותי האם יש דגמים אחרים מומלצים ? לינק למערכת JOYING שמעניינת אותי https://www.aliexpress.com/item/7-DSP-Double-2Din-Head-Unit-Intel-1-8GHZ-4GB-32GB-Android-8-1-Universal-Car/32856151646.html?spm=a2g0o.cart.99999999.307.30453c00U1R2rY תודה לעונים !
הודעה אחרונה מאת shaia, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברים קניתי פורד פוקוס 2012 ואני מעוניין להתקין מצלמת רוורס. איזו/אילו מצלמות מומלצות? חשבתי להביא מסין ולהתקין בארץ או לקנות ולהתקין במקום. אני מתכוון למצלמת רוורס בלבד ולא כחלק ממערכת מולטימדיה. הכוונה להישאר עם המערכת המקורית. רוב תודות!
הודעה אחרונה מאת shabydog, -
- 3 תגובות
- 603 צפיות
יש עוד להשיג רמקולים במידה 4x6? כרגע יש על הרכב 6x9 במגש האחורי, 5.25 מקדימה של JBL GTO. מעדיף שיהיו זהים. JBL מצאתי רק באיביי אך המשלוח לבדו 150 שח. חנויות בארץ לא מחזיקות את המידה הזאת. שווה להשקיע 300+ על כאלו?
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
אתמול בלילה באמצע הנסיעה הרמקולים הקדמיים והסאב הפסיקו לפעול, שיערתי שכנראה הבעיה מהמגבר. המגבר לא נדלק והבנתי שכנראה הלך פיוז היה חשוך והחלטתי לוותר. היום פתחתי את מכסה המנוע וראיתי את הפלסטיק אכול כמו בתמונה, אך הפיוז נראה שלם מבפנים. על מנת לפתוח אותו יש לשבור את הפלסטיק כנראה בגלל שהוא הומס,החלטתי לפני שאני בודק להתייעץ איתכם. מהי בערך עלות פיוז כזה? (אני משער שאצליח להחליף לבד) האם החברה של הפיוז משמעותית או שאין להשקיע עליו כסף מיותר? יש לכם מקום מומלץ בנתניה לפנות אליו? וסתם דרך אגב, מה יכול להיות הגורם למצב זה? תודה רבה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת OrelWizman, -
- 1 תגובות
- 877 צפיות
היי הרכבתי ברכב שלי (טויטה rav4) מערכת עצמאית. המערכת בנויה מ 2 מגברים אחד לסאב ועוד אחד לרמקולים הקדמיים בדלתות. האחוריים בדלתות מחוברים ישירות למולטימדיה. המולטימדיה זה אנדרואיד 8.1 פשוט אבל עושה עבודה טובה. הרמקולים שהיו מקדימה (סרווין ווגה) הוחלפו ברמקולים mtx שאני דווקא מרוצה מהם אבל יש לי כמה בעיות. 1. שומעים סאונד חזק ועשיר רק בצד הנהג. בדלת השניה הכל מחובר ועדיין שומעים חלש או עמום כזה (פירקתי לבדוק הכל מחובר רגיל) 2. הרמקולים האחוריים כמעט ולא מוסיפים כלום האם ניתן לנצל אותם ? אולי לחבר אותם גם להגברה ? 3. יש לי סאב 12" של קנווד עם תיבה ענקית ומיושנת הבאסים שהוא מוציא טובים וחזקים אבל הייתי שמח להחליף אותו למשהו קטן יותר האם יש סאב מומלץ ש…
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הרכב שלי הוא: הונדה אקורד מדגם שנת 2007 הלכתי למקום לבצע התקנה של רמקולים ומערכת מולטימדיה. הורכב: מולטימדיה: Pioneer AVH-X595BT מקדימה: 6.5" Audison prima apk 165 components אחוריים מעל תא מטען Hertz x 690 uno 6X9 עלה לי 4200 מקווה שלא יצא יקר מידי. בכל אופן אני מועניין להוסיף מגבר וסאב. הכיוון שלי הוא לבחור מגבר 5 ערוצים מספיק טוב לרמקולים הנ"ל ולסאב סביבות 300 350 W RMS לפחות. לפי מה שהבנתי יש מגבר של HERTZ ML POWER 5 היודע להוציא הספק מתאים לכל הסט רמקולים הקיים כרגע ברכב ולסאב בעתיד. בעניין הסאב, אין לי מושג בכלל איזה מומלץ, אז אני צריך גם כאן את עזרתכם. אני מאד אשמח לדעת סביבות כמה שקלים זה יכול לעלות לי המגבר + סאב + רכיבים נלווים כמו חיוט מתא…
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
יש לי מערכת מבוסס אנדרואיד ברכב גרסה 4.1.2 הבעיה שאין בה אפליקציה של חייגן ואנשי קשר על מנת שאוכל להעלות בה אנשי קשר. כל ניסיון להתקין עליו אפליקציות מהחנות לא הצלחתי לגרום הזנת אנשי קשר עלהם! ניסיתי לפתוח קובץ VCF, CSV לא צלח! ניסיתי למשוך מהסים גם לא צלח! משווע לפתרון,.. אשמח לעזרה מהמבינים.
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי מאזדה 2 2009 עם מערכת מקורת של הרכב. משום מה פתאום הוא לא מזהה אל את יציאת AUX (לא רואה בכלל את האופציה הזאת במערכת) חשוב לציית שעד היום הכל עבד טוב. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת silence, -
- 2 תגובות
- 592 צפיות
היי, לא אספר פה את כל ההגדה .. רק תתקציר, שאני מניח שיש לי בעיה בעיה בקרוס (פסיבי). אני בודק אופציה לגבי החלפת הקרוס הקיים(JL_C5, וזה סיפור להשיג) וכעת בשורה תחתונה כבר החלפתי טוויטרם ל MT220, לכן אני מחפש קרוסים מתאים עבור הטוויטרים של מורל - MT220, מאיפה אפשר להשיג HI PASS FILTER שמתאים להם? האם משהו יוכל לתת לי כיוון איזה קרוס אפשר לשדך לו ?, (אני לא מעוניין לרכש את הקרוס המלא של מורל MRX.. הן מבחינת עלות והן מבחינת שאני רוצה להשתמש בקרוס הקיים עבור הMID . לכן אם יש למשהו כיוון על איזה תוצר מוגמר, או חנות \מעבדה (מחו"ל) כאלו שעושות רכיבים וששולחת ישרות לארץ.. אשמח לדעת נתוני MT220 : Power Handling: Peak: 300 watts RMS: 110 watts I…
הודעה אחרונה מאת NFS,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 2,506 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ypz
- orankohn
- pooh-bear
- ברנד
- sperial
- NEW10
- RBRB
- Shay Shd Dave
- RedLabel
- Nico62
- 123Shmuel
- garicho