פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,393 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
היי המערכת בהתקנה מקומית אני רוצה לדעת האם ניתן לפרוץ את המערכת הזו ואז יהיה אנדרואיד פתוח, לדוגמא עם יוטיוב ואפליקציות של חדשות ודברים בסגנון זה קיים או שזה דמיוני ?
הודעה אחרונה מאת saharh135, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
הי ותודה מראש לעונים החלפתי מערכת מולטימדיה למתקדמת יותר מהמערכת שהגיעה עם הרכב . מערכת double din עם אנדרואיד 9. ברכב הייתה מצלמת רוורס שעבדה עם המולטימדיה הקודמת כאשר שילבתי רוורס. לצערי לא הצלחתי להבין איך לחבר את המצלמה הנוכחית למערכת החדשה. מהמצלמה ישנם 2 חוטי מתח (אני משער כי הצבעים הם אדום ושחור) וחוט RCA צהוב. לאן אני אמור לחבר אותם במערכת כך שהמצלמה תעבוד כאשר אני משלב לרוורס ? מצרף תמונות עם פירוט החוטים שיוצאים מהמערכת: תודה
הודעה אחרונה מאת viv80, -
- 12 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
אתם מכירים את זה שאתם נכנסים לאתרים של הסינים, רואים משהו במבצע וקונים? רק אחרי זה אתם מקללים למה קניתם את זה. אז נכנסתי ל banggood בסוף השנה וראיתי את המערכת הזאת במבצע של 46.90 $ שזה יוצא קצת יותר מ 160 ש"ח. עכשיו המחיר משתנה כל יום בערך (189 ש"ח כרגע). מדובר במערכת דאבל דין עם מסך 7 איצץ, bluetooth, microsd, usb ומצלמת רוורס. כל זה ב 160 ש"ח. רוב ההתקנות עשיתי לבד, רק את החיבור של המצלמה לנורת רוורס וחור בפגוש האחורי ביקשתי מחבר חשמלאי רכב שיעזור לי אז איך זה עובד? מצלמת רוורס עובדת יופי, עשינו את כל החיבורים כמו שצריך, מכניסים להילוך אחורי והיא נדלקת, יש 4 לדים על המצלמה אז רואים טוב גם בלילה. מוזיקה מ microsd, usb שומעים טוב בצורה מפתיע. סרטים רו…
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
היי, מתלבט בין 2 הדגמים, סטאפ הוא 3 WAYS ו SUB, מעבר ל 96 VS 48 KHZ שלא בטוח שהבנתי איך בא לידי ביטוי, לא ממש הבנתי ממה ההבדלים ומה כדאי לרכוש, בדר"כ אני קונה את הדגם הגבוה אך הפער מכובד ולכן רוצה לקבל מאלו שמכירים חוות דעת מניסיון או רק ידע. תודה ממראש
הודעה אחרונה מאת _boo, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 708 צפיות
היי יש ברשותי סוזוקי סוויפט מותקן מקדימה קומפוננטים שבעוצמה גבוהה גורמים לרעשים מכיוון הדלתות של פלסטיק ניסיתי ללחוץ על מגוון מקומות בפלסטיק של הדלת אבל עדיין לא מצליח לאתר מאיפה הרעש בדיוק האם בידוד הדלתות אמור לפתור את הבעיה ? תודה
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 760 צפיות
אני מחפש מישהו מקצועי שמבין בחשמל ומערכות אימבולייזר בשביל להתקין את המוצר הבא: https://www.aliexpress.com/item/cardot-push-button-start-system-with-slim-start-button-6p-start-wire-ACC-ON1-ON2-start/1818657360.html?spm=2114.search0604.3.93.40cb7faau7buzA&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_9_10065_10068_319_10059_10884_317_10887_10696_321_322_10084_453_10083_454_10103_10618_10307_537_536,searchweb201603_52,ppcSwitch_0&algo_expid=54a96ab9-795e-409f-a645-7aabb1fc5231-13&algo_pvid=54a96ab9-795e-409f-a645-7aabb1fc5231&transAbTest=ae803_4 המלצות לאדם מקצועי ואמין יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת שלומיש, -
-
- 1 תגובות
- 736 צפיות
אז כמה דברים לפני מה שאני צריך בגדול זה חיבור ל Spotify+ bluthoth זה הכל ומידי פעם Waze מה שהבנתי ממה שקראתי פה ש 2G Ram אמור להספיק נכון ? אשמח ללינקים מה שבנתיים הכי הרשים אותי זה Joying עלות של 1200 + מכס + אולי אם אסתבך אצטרך התקנה זה יוצא כמו בארץ אולי אפילו יקר יותר יש סיכיו שלא תומך מצלמת רוורס או שלא הבנתי נכון ? [TABLE=class: data table additional-attributes, width: 100%] [TR] [TH=class: col label, align: left]Reverse Camera[/TH] [TD=class: col]Can not support factory reverse camera, support aftermarket reverse camera type PAL, NTSC[/TD] [/TR] [/TABLE] אשמח להמלצות ...
הודעה אחרונה מאת liamosko15, -
- 0 תגובות
- 569 צפיות
שלום חברים, מתכוון להתקין קומפוננט של פוקל SP165V1 עם מגבר 4 ערוצים של ALPINE וסאב (שעוד לא רכשתי - אשמח להצעות) במידה ואני לא מעוניין במערכת מולטימדיה , אלה רק ב HU שייתן לי איכות שמע טובה עם הציוד שרשמתי , האם עדיין מומלץ להחליף את ה HU המקורי? תודה!
הודעה אחרונה מאת OmerK, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
היי, לפני כשנה רכשתי יונדאי i30, שהגיעה עם מערכת android auto, המערכת מסורבלת ומיותרת בעיני ואני רק רוצה בלוטוס', אחרי כמה שעות טובות שישבתי על המערכת הצלחתי להגיע לרובריקה בהגדרות שתמנע מהמערכת לעלות אוטומטית ברגע שאני מתניעה את הרכב. לפני שבוע עשיתי טיפול 15,000 והם עידכנו לי את המערכת ושוב היא עולה אוטומטית ועושה לי בעיות עם הבלוטוס (כמתקשרים אין לי שליטה מההגה, לא מתחבר לדיבורית, לא מצליחה לשמוע שירים מהאייפון וכו') לאחר כמה שעות טובות ששוב ישבתי על המערכת אני לא מוצאת את אותה רובריקה שמאפשרת לי לבטל את ההעלאה האוטומטית של המערכת. זה מתסכל! בקיצור - איך אני מבטלת את זה? אני רק רוצה בולוטוס. תודה!!
הודעה אחרונה מאת bv12, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי לכולם, קניתי לא ממזמן אקסנט GL 2008 והיא באה עם רדיו דיסק פשוט, ויש דיבורית חיצונית BT ברכב. רוצה להתחדש ברדיו דיסק שבעיקר יהיה עם אוקס, הכי חשוב. בלוטוס יכול להיות נחמד אבל לא חובה אם מקפיץ את המחיר משמעותית, USB פחות קריטי, תכלס גם קורא דיסקים לא קריטי, לא רואה את עצמי משתמש בזה. ראיתי מחירים שנעים בין מאה שקלים לכמה אלפים, לא הבנתי את ההבדלים כל כך, מניח שכמות הפונקציות ואיכות השמע (למרות שחושב שזה תלוי ברמקולים אבל כנראה טועה), אולי עדיף להזמין בכלל מחו"ל... לא קריטי מותגים, העיקר אמין ואיכות מספקת גם בווליום גבוה ברמקולים הגנריים שיש לי, מעדיף שיהיה כמה שיותר זול, 500 גג. אשמח לסדר ולכמה המלצות. * ישלי חבר שיוכל להתקין לי אז אין צורך להתחשב …
הודעה אחרונה מאת BenE, -
- 4 תגובות
- 900 צפיות
אשמח להמלצה על מעבדה איכותית לתיקון מגברים עדיפות חיפה/צפון אבל גם מרכז טוב תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Nati2707, -
- 0 תגובות
- 581 צפיות
איזה מידות נכנסות בדלתות הקדמיות והאחוריות והאם אני יכול להכניס 6x9 ?[h=1][/h]
הודעה אחרונה מאת Asi Garcia Knafo, -
- 8 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
בשעה טובה הזמנתי את המערכת מולטימדיה שרציתי, עכשיו אני מחפש לצייד אותה באינטרנט, אני מחפש דונגל עם כרטיס סים או אם יש משהו אחר יותר טוב, אם מידהו יכול להמליץ לי על משהו שיהיה ממש טוב אני אשמח
הודעה אחרונה מאת orelizhaki, -
- 0 תגובות
- 570 צפיות
האם אפשר להתקין מולטימדיה bolero עם סמארטלינק כמו שיש בדגמים החדשים, באוקטביה 2013?
הודעה אחרונה מאת mottilevy, -
- 0 תגובות
- 549 צפיות
אני רוצה לקנות מערכת מולטמדיה לרכב מיצובי ספייס סטאר, ואני צריך עזרה. 1. ביררתי בכמה מקומות בארץ, מנסים לדחוף לי מכשיר בשם target2160 ב 1200-1500 שקל כולל התקנה שזה נראה לי מחיר יותר מידי יקר, בהתחשב בזה שהמפרט של ה target2160 שווה בערך 300-400 שקל במקרה הטוב. 2. נתקלתי באתר שמפרסם בשם, /www.banggood.com והמחירים נראים שמה ממש סבבה, שווה להזמין משמה, אתר אמין? אשמח לשמוע על חוויה קנייה של מישהו שהזמין משמה 3. איזה מערכת תתאים לרכב שלי? ( לפי מה שהבנתי נכנס אצלי דאבל דין ) 4. אם מישהו הזמין מהאינטרנט, והתקין במוסך, אשמח לשמוע. 5. האם אתם מכירים מישהו בארץ, שאפשר לסמוך עליו ואני לא ארגיש כאילו הוא "גונב" אותי? מצטערת על החפירה חח, תודה מראש! ואחלה …
הודעה אחרונה מאת naorbar, -
- 0 תגובות
- 600 צפיות
היי, שאלה שהיא קצת שאלת קיטבג, אבל ננסה את מזלי: יש לי כרכב גישור Seat Alhambra Style Plus 2016. צפויה להיות אצלי חודש-חודשיים עד קבלת הרכב החדש. יש אפשרות לפתוח את ה- Android Auto (Full Link בלי להחליף את שקע ה- USB אצל היבואן? תודה.
הודעה אחרונה מאת Nemesis, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מערכת לרכב שלי יונדאי I10 2014 אני רוצה להחליף רמקולים מאחורה, להוסיף 6X9 ולהוסיף סאב יש לי מגבר Rockford R300X4 שאני מתכנן להשתמש בו התקציב שלי הוא עד 2000 שקל אשמח לעזרה והמלצות תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 841 צפיות
הייי! פעם ראשונה כותב בפורום למרות שכבר הרבה זמן נעזר בו לאחרונה רכשתי לאנד קרוזר קצר חדש והוא הגיע עם מערכת משלו ועוד כפתור מצד שמאל מתחת להגה שכתוב עליו Toyota Connect ברגע שלוחצים עליו עולה מערכת הפעלה אחרת לפי מה שהבנתי קוראים לזה לאנצר הלאנצר הוא אנדרואיד ובחברה רצו על כל אפליקציה כסף אז הוסיפו לי ריק waze וזה ממש מבאס כי לפי קטלוג יש ספוטיפי שאזרח יוטיוב ועוד משהו יודע איך ניתן להתקין יוטיוב ועוד אפליקציות בלי פירוק המערכת? או איך עושים ואם אפשרי? תודה רבה מראש לעונים מצורפת תמונה של הגרסא של המערכת
הודעה אחרונה מאת Omriasulin12, -
- 3 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
היי, יש לאחותי קיה סורנטו שנת 2016, היא קיבלה טלפון חדש גלקסי S8+ והיא מחברת אותו למערכת דרך בלוטוס והשמע לא עובר, דיבורית רגילה עובדת שומעים הכל, אבל שמפעילים WAZE או מוזיקה דרך יוטוב אז ברכב לא שומעים כלום, בדקתי את כל ההגדרות הכל מחובר , מה זה יכול להיות? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת yoelb00, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אחרי בדיקה רצינית אני עדיין מתלבט בין שתי מערכות אנדרואיד לרכב. יש על שניהם המלצות טובות מאוד באינטרנט אבל בגלל שאני לא הכי בקיא באנגלית יכול להיות שפספסתי דברים חשובים. 1. https://xtrons.co.uk/double-din-android-8-0-te706pl-1 2. http://www.myatoto.com/index.php?m=content&c=index&a=show&catid=15&id=62 אשמח לעזרה/מידע בכל דבר כדי שאחליט מה עדיף. אפשר למצוא את שני הדגמים גם באמזון.
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 20 אלף צפיות
הזמנתי מערכת מולטימדיה של חברת joying ויש להם חיבור לכרטיס סים כבר מובנה במערכת ולא צריך לקנות דונגל חיצוני, רציתי לדעת אם יש למישהו ידע לגבי זה, האם החיבור שלהם איכותי ומהיר או שבכל זאת עדיף לקנות משהו חיצוני, מה היתרונות והחסרונותשיכולים לעלות בגלל שהחיבור מגיע עם המערכת ולא דונגל עם usb והאם הכרטיסי סים שיש בארץ עם אינטרנט מתאימים בכלל לחיבור שלהם? החיבור של המערכת תומך ב GSM GSM850 EGSM900 DCS1800 PCS1900 WCDMA BAND1 BAND2 BAND5 BAND8 ועוד כמה אופציות. מה מתאים לארץ? הדגם של המערכת זה: https://www.joyingauto.com/joying-7-inch-double-din-android-8-1-0-car-audio-system-with-built-in-4g-module.html
- 1 תגובות
- 619 צפיות
היי אז אחרי שעברתי על הרבה ביקורות באינטרנט רצית לשמוע חוו"ד על המערכת הבאה שהרכבתי מכל זה מגבר אלפיין PDR V75 קומפוננט קדמי 6.5 אינטש Polk Audio DB6501 6.5-Inch 2-Way קומפוננט אחורי 6.5 אינטש אותו הדבר או Kicker 40CSS654 אשמח לשמוע את הדעות לגבי זה ולגבי סאב אפשרי לכזאת מערכת (עדיפות לסאב שיש מתחת לאחד הכסאות.
- 1 תגובות
- 675 צפיות
שלום יש לי רמקולים jbl gt5650c ויש 2 מגברים יש מדריך להתקין את זה?
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 618 צפיות
אז ככה מדובר בקיה פיקנטו 2014. רדיו דיסק 2 יציאות פיוניר DEHX3950BT מגבר 4 ערוצים PLANET AUDIO AC1200.4 רמקולים ALPINE SPS TYPE S 410 וסאב של קנווד. כרגע: הסאב מחובר בגישור למגבר(ערוץ 3 4). עובד מעולה. הבעיה- רוצה לחבר את הרמקולים למגבר, חיברתי פלוס ומינוס לערוץ 1 ו2. והעברתי rca מערוץ 1 ו2 לחלק האחורי של הרדיו(לכניסה השנייה הפנויה) וכנראה בגלל זה הרמקולים שלי מנגנים רק באס. איך אני אוכל לחבר אצ הרמקולים למגבר כמו שצריך כדי לכוון אותם שינגנו את התדרים הגבוהים בלבד? כלומר כדי שהסאב ינגן את הנמוכים והם את הגבוהים. תודה לעוזרים.
- 1 תגובות
- 659 צפיות
שלום לכולם הורדתי לאחי שירים לדיסק און קי למערכת מולטימדה סינית ( לא אנדראיד. דגם לא ידוע .בלי אמא ובלי אבא) יש לה עברית בתפריטים הבעיה שהשמות שירים מופעים בעברית מבולגנת במחשב השמות בסדר האם ניתן לסדר? תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת Scort, -
אהלן, לאחרונה, שמתי לב שיש המון שרשורים המבקשים חוות דעת על מערכות ANDROID למינהן וכמובן, מערכות DVD כאלו ואחרות. הייתי רוצה להציע לכם לבחון את הפתרון של חברת EONON, אשר יש בארסנל שלה כמה וכמה יצרניות רכב ותמיכה במספר שנתונים רחב. (אלו מכשירים דומים המיוצרים כנראה במפעל אחד, יחד עם JOYING לדוגמא, אבל הכל תלוי בחברה שמייעדת אותה לרכבים כאלו ואחרים). ברשותי, בפורד מונדאו 2011 ישנו מכשיר שכזה למעלה משנה, פועל נהדר ומתממשק עם מערכות הרכב השונות דרך חיבורי PLUG AND PLAY והתקנה פשוטה לחלוטין. לחבר נוסף, יש סקודה פאביה עם מערכת זהה, מאמין שהוא יוכל לתת את חוות דעתו בנושא כאן בשרשור. אין לי מניות ומן הסתם אין לי אינטרס אלה רק לעזור, היות ולא כולם מכירים, א…
הודעה אחרונה מאת Avi135, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 708 צפיות
היי.. כדי להשלים את המערכת אני צריך סאב, אני חושש שזה מוגבר שטוח לא יעשה את העבודה. חשבתי על סאב בקוטר 6.5" ולמצוא לו מקום בתוך הרכב, תוך כדי חיפוש באיביי נתקלתי בסאב של massive audio. ישנם 2 סוגים לחברה הנ"ל בקוטר 6.5". האמת שהייתי בכיוון jl6w3v3 שעולים סביב ה 1000 שקלים כולל מכס. המחיר של המאסיב אודיו נמוך בחצי. שאלת השאלות אם למישהו יש נסיון עם הסאב הנל ועם כן איך הוא ביחס ל jl6w3v3. תודה רבה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
שלום, אני רוצה לקנות מולטימידה חדשה של JOYING עבור קיה פיקנטו 2014. מישהו יודע במידה ואחליט לחבר אותה לבד, האם בשביל השליטה מההגה יש צורך בCANBUS ? איך אני יודע אם צריך כזה או שפשוט חיבור החוטים הרגיל יספיק? כלומר האם צריך לקנות מתאם כזה יקר: מתאם 1 או שמספיק משהו בסגנון הזה לחיבור החוטים: מתאם 2 תודה מראש למי שיודע ויכול לעזור
הודעה אחרונה מאת lior44, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 556 צפיות
הי לכולם, האם מישהו יודע אם ניתן לרכוש מערכת תואמת מקור ישירות מ nippon וללא התקנה אלא קניה בלבד. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת HawHaw, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 762 צפיות
שלום חברים הרדיו דיסק הוותיק שלי (פיוניר שעבר מהרכב הקודם, בנוכחי כבר מעל 11 שנה !) מראה סימני גסיסה וכנראה שצריך רדיו דיסק חדש לא רוצה להשקיע הרבה אבל רוצה מכשיר פשוט לשימוש ואמין שיקרא CD ופורמט MP3 (יש לי אוסף גדול שחבל לזרוק) חיבור USB יהיה בונוס אבל לא חובה. האם המכשירים הפשוטים של פיוניר שווים את המחיר ? (לדוגמה זה https://www.pioneerisrael.co.il/index.php?dir=site&page=products_items&op=view&cs=512&tab=specifications) או שאפשר להסתפק במוצר מדבקה ? מה לגבי מכשירים עם דיבורית BlouTooth כלולה ? האם היא שווה משהו במכשירים הפשוטים או שעדיף הדיבורית שיש ברכב(שגם היא לא משהו) ? ראיתי שיש בקטגוריה הזו מכשירים עם קישוריות ל-iPhone, למישהו יש נסי…
הודעה אחרונה מאת Eily,