Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

הרדיו דיסק הוותיק שלי (פיוניר שעבר מהרכב הקודם, בנוכחי כבר מעל 11 שנה !) מראה סימני גסיסה וכנראה שצריך רדיו דיסק חדש

לא רוצה להשקיע הרבה אבל רוצה מכשיר פשוט לשימוש ואמין שיקרא CD ופורמט MP3 (יש לי אוסף גדול שחבל לזרוק) חיבור USB יהיה בונוס אבל לא חובה.

האם המכשירים הפשוטים של פיוניר שווים את המחיר ? (לדוגמה זה https://www.pioneerisrael.co.il/index.php?dir=site&page=products_items&op=view&cs=512&tab=specifications) או שאפשר להסתפק במוצר מדבקה ?

מה לגבי מכשירים עם דיבורית BlouTooth כלולה ? האם היא שווה משהו במכשירים הפשוטים או שעדיף הדיבורית שיש ברכב(שגם היא לא משהו) ?

ראיתי שיש בקטגוריה הזו מכשירים עם קישוריות ל-iPhone, למישהו יש נסיון עם מכשיר כזה ? שווה להוסיף עבור תכונה זו ?

תודה מראש למגיבים

פורסם

כמעט כל או כל מכשיר בסיסי היום מגיע עם USB וכניסת AUX.

ישנם אפילו ר"ד ללא CD בעלי גוף מקוצר (במקרה של פיוניר, עם תחילית MVH).

בחנויות, במה שעשוי להיות יבוא מקביל של אותו מכשיר שקישרת אליו, תחסוך כ-25%.

או במחיר דומה לו, לרכוש מכשיר שכולל גם BT.

בהחלט הייתי שוקל רכישה של האחרון.

קח בחשבון שכדיבורית (לא מוזיקה), רק יציאות קדמיות פעילות (רלוונטי במידה ומשתמש גם במגבר, או עתיד להשתמש בכזה ולהיות מוגבל עם יציאת RCA אחת מהמכשיר, כפי שעלה בשרשור אחר לאחרונה).

לגבי קישוריות לאייפון, לדעתי מדובר על יכולת לשלוט בנגן דרך הר"ד או משהו בסגנון.

אם אתה מאחסן מוזיקה בטלפון או משתמש באפליקציות מוזיקה למיניהן, זה יכול להיות רלוונטי, אבל צריך לבדוק בדיוק באיזה דורות של אייפון זה תומך ואיזה חיבור צריך לייצר בין המכשירים (האם BT מספיק או שיש צורך בכבל USB "מיוחד").

פורסם (נערך)

תודה

בינתיים הצלחתי להחיות את הרדיו דיסק הקיים כך שיש לי זמן לבחור ולהחליט בלי לחץ

אין לי מגבר ויש רק רמקולים קדמיים כך שיציאות RCA ורמקולים נוספים לא רלוונטיים

ראיתי את המכשירים ה-"מקוצרים" אך כפי שכתבתי, יש לי אוסף גדול של דיסקים ואני מעדיף מכשיר שיאפשר לי להשתמש בהם.

איך המכשירים של פיוניר היום ? איכותיים כמו פעם או שגם הם למדו לייצר מכשירים חד-פעמיים ?

ראיתי בזאפ לא מעט מכשירים בייבוא מקביל - דגמים שלא מופיעים אצל היבואן הרשמי, האם השירות שלו שווה את המחיר הנוסף ? (למזלי אף פעם לא הייתי צריך להפעיל אחריות למכשיר של פיוניר)

לגבי האייפון, יש לי עליו אוסף מוזיקה לא קטן וצריך לבדוק את האפשרות לחבר אותו לרדיו ברכב בעיון - למישהו יש ניסיון עם קישוריות כזו ? איך זה חי ביחד עם שימוש באפליקציית ניווט ?

עריכה אחרונה על ידי winner
פורסם

קח בחשבון שכדיבורית (לא מוזיקה), רק יציאות קדמיות פעילות (רלוונטי במידה ומשתמש גם במגבר, או עתיד להשתמש בכזה ולהיות מוגבל עם יציאת RCA אחת מהמכשיר, כפי שעלה בשרשור אחר לאחרונה).

.

מה הכוונה רק יציאות קידמיות פעילות? אשמח ללינק לשירשור .

אם אני מבין נכון ,דיבורית בלוטות תיקח לי יציאת RCA אחת? מה שאומר שאם אני רוצה הגברה של רמקולים וסאב כמה יציאות RCA אני צריך .

רכתי מגברAlpine MRVF300 והבנתי שהוא יכול להתחבר דרך יציאות הרמקולים ולא מחייב חיבור RCA , האם חיבור כזה ישפיע על איכות הסאונד?

תודה

פורסם

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?672907-%D7%A2%D7%96%D7%A8%D7%94-%D7%91%D7%A4%D7%AA%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%93%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%91%D7%A8%D7%93%D7%99%D7%95-%D7%9C%D7%9C%D7%90-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-Pioneer-MVH-S315BT

דיבורית מובנית בר"ד לא תיקח שום RCA.

כוונתי היתה שיציאת הסאונד שלה (למטרת שיחות) במכשירי פיוניר היא רק ביציאה הקדמית, רמקולים או RCA. ולכן, אם מעורב מגבר, רכוש מכשיר עם לפחות 2 זוגות RCA, כי כאשר יש רק זוג אחד, היציאה מוגדרת כאחורית/סאב בלבד. ראה בשרשור המצורף הנ"ל.

יציאות קדם הגברה/RCA מציאות איכות גבוהה יותר מאשר כאלו שעברו הגברה פנימית מוגבלת ביכולתה של המכשיר.

לדעתי מרבית המכשירים עם BT, יציעו ממילא 2 זוגות RCA, כך שאין בעיה, אבל צריך לוודא במפרט, כי שוב כמו בשרשור המצורף, יש רק זוג בודד.

• תוכן חדש...