פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 740 צפיות
המולטימדיה הקיימת קורסת כל כמה זמן (מבצעת איתחול) כיום עובד גם עם AA וגם MIRROR עובד סבבה אם לא היתה קורסת הייתי שמח להישאר איתה (למרות שחסרה לי אפשרות לחיבור מצלמת רוורס) לא הצלחתי למצוא מישהו שמסוגל לתקן או לבדוק (גיל קאר זו בדיחה...רק דוחפים מערכות יקרות - אין באמת שירות מקצועי) לכן מבקש עזרה בבחירת מולטימדיה חדשה עם סאונד טוב וקליטת רדיו טובה. הבנתי שהמכשירים הסיניים שעולים בארץ (תואמי מקור) כ-3000 ש"ח כולל התקנה הם מכשירים זבל ולא איכותיים (KAIER NIPPON)... אשמח לעזרה בבחירת מערכת חדשה ואיכותית: רצוי שיהיה בה אפשרות חיבור AA (או וויז מובנה) קליטת רדיו איכותית! וסאונד איכותי ואפשרות לחיבור 2 מצלמות (רוורס +קידמית ...כי אין לי חיישנים קד…
הודעה אחרונה מאת NFS, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 786 צפיות
הי אשמח להמלצה לחברה ומחירים- ומה גודל גלישה מספק לשימוש סטנדרטי? תודה
הודעה אחרונה מאת yuvalganim, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 694 צפיות
שלווווום לכולם, אני מזמין אתכם ל- כאן! מדובר במפגש של חובבי רכב באשר הם, אספנות, שיפורים, שטח, רכב דיילי דרייבר וואט-אבר! תבואו, תגיעו! תהנו! נתראה שם. אדי
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בבקשה לענות לפי הסדר אם אפשר כדי שאבין. 1. אני מנסה להבין מה ההבדל בין מערכת מולטימדיה שמוציאה יותר ווליום ואיכות למגבר לבין אחרת סינית שתוציא פחות ווליום ואיכות למגבר? (בהנחה שלשניהם יש 3 יציאות RCA) אני זוכר שהייתה לי מערכת מולטימדיה פשוטה של 500 שקל מחוברת על סאב ו 4 רמקולים ושני מגברים, כשהחלפתי את המסך לאחד אחר איכותי ויקר יותר פשוט הווליום והאיכות השתפרו פלאים. 2. האם יש מערכת אנדרואיד ממש איכותית שכוללת שליטה בחיתוך של ההרצים? אם כן אשמח לדגמים (המחיר לא רלוונטי זה לצורכי ידע כרגע) בעתיד אני מתכוון לרכוש מערכת אנדרואיד שתחובר לשני מגברים 4 רמקולים ושני סאבים, חשוב שיהיה לי חיתוך הרצים ומערכת איכותית. המחיר לא רלוונטי אני אשמח להבין איך הדברים עו…
הודעה אחרונה מאת Ariel242, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
זאת המערכת. וזאת האפליקציה https://apps.apple.com/us/app/appradio/id434811742 וזה הכבל https://www.ebay.com/itm/PIONEER-CD-IU200V-USB-IPOD-CABLE-FOR-AVH-P4300DVD-AVH-P4200DVD-AVH-P4100DVD/302569918981?hash=item4672929205:g:rd0AAOSwt7hZdrUk אשמח לשמוע חוות דעת לפני קניה והתקנה {יש אייפון 6 זרוק בבית, אשמח שיהיה באוטו עם סים קבוע. והמכשיר יעלה לי 500 שקל}
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
- 0 תגובות
- 603 צפיות
כזו שלא צריך לטעון ולהדליק אלא נדלקת אוטומטית. משהו פשוט אבל שישמעו אותי ואני אשמע נורמלי. יש מערכת שמע פשוטה באוטו יש משהו מומלץ? סדרי גודל של מחיר?
הודעה אחרונה מאת otot1, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 15.7 אלף צפיות
שלום חברי פורום אאודיו. באוקטביה של אישתי, 1.8 2016, המצבר שבק חיים ולאחר החלפתו ממשק המולטימדיה מבקש קוד טכנאי, כאמור בכותרת זהו ממשק אנדרואיד לוויז שהוצקן על ידי גיל קאר, לאחר שיחה איתם הם מסרבים למסור בטלפון ומבקשים להגיע לנקודת שירות, מישהו מחברי הפורום יודע לתת לי את הקוד ולחסוך ממני את בזבוז הזמן? תודה מראש אורן
הודעה אחרונה מאת mcaspi, -
- 5 תגובות
- 998 צפיות
שלום לכולם,יש לי מערכת שמורכב מקומפוננט של מורל טמפו+סאב של קיקר שמחוברים ל2 מגברים,אחד מונובולק והשני 4 ערוצים מערכת שעברה איתי שלושה רכבים,ברכב שיש כרגע בווליום גבוה(בלבד)כל פעם שיש מכת בס כאילו הרמולים נעלמים וחוזרים במיידית,אציין שזה קורה רק במצב עמידה. בתודה
הודעה אחרונה מאת orikoif, -
- 2 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אז עברתי כאן על הפורום, וחיפשתי באינטרנט, אך לא מצאתי מה שמחפשת יש לי סוזוקי סוויפט 2015 ידני GLS, עם המערכת המקורית (בלי BT או AUX כפי שאתם יודעים) עד עכשיו נסעתי עם משדר/מתאם BT לרדיו (מתיישב במצת, ומתחבר ל bluetooth דרך ערוץ FM קבוע), שני בעיות איתו- 1.יש הרבה רעשים ברקע, שכבר הפכו לבלתי נסבלים אחרי שנתיים. 2.שיחות בלוטוס לא ככ עובדות כרגע התקציב שלי מאוד מצומצם, לכן מערכת חדשה לא נכנסת בחשבון, מצאתי כמה פתרונות עבור סוויפטים למיניהם אך כולם איכשהו לא מתאימים לשנת יצור שלי- 1)מצאתי באיביי כבל AUX נקבה שמתחבר ישירות לאינטרפייס (כך נקרא?) של הרדיו מאחור, כמו- רק שהוא בעל 8 פינים, ומתאים לסוויפטים בשנות 2007-2010. אצלי החיבור הוא 11 פיני, כ…
הודעה אחרונה מאת carakozabra, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי אני מחבר כונן קשיח למערכת דרך כניסת ה USB אך המערכת לא מזהה אותו. מדובר ברכב קיא סיד שנת 2015. המערכת המותקנת היא של אדי מערכות. כאשר אני מחבר דיסק און קי הכל בסדר. כאשר אני מחבר את הכונן הקשיח נשמע צליל החיבור (כמו עם הדיסק און קי) אבל הסימון של ה USB נשאר אפור ולא ניתן לגשת לתוכן שבכונן. הכונן קשיח הוא של WD 2.5 אינטש בנפח TB2 מערכת הקבצים היא exFAT (כמו בדיסק און קי) ואת המתח החשמלי הכונן מקבל משקע USB נוסף דרך כבל מפוצל. יצרתי קשר עם אדי מערכות ועם מתקין פרטי ולשניהם לא היה מושג מה אפשר לעשות בכדי שאוכל להשתמש בכונן הקשיח. כל פיתרון יתקבל בברכה מערכת ההפעלה וגרסת התוכנה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
שלום, אני רוצה להתקין דיבורית BURY פשוטה בהונדה סיוויק 2008. יש לי את התרשימים של החיווט ובגדול החלק היחיד שהוא לא סתם להעביר כבל מפה לשם זה חיבורי החשמל של הדיבורית. יש 4 גידים - 1 צהוב השתקה של המערכת ברכב, 1 שחור "מינוס", 1 אדום "פלוס" קבוע ו-1 כחול "פלוס" אחרי הסוויץ'. אחרי שאני מפרק את הדשבורד והמערכת סטריאו - איך אני יודע לזהות בדיוק אל אילו גידים אני אמור להתחבר ברכב ? האם אני אמור לחתוך ולהתחבר אליהם באמצע או שאמורה להיות מעין הכנה כלשהי לדברים כאלה ? תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת erosen, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הרכב שנת 2016, אני מעוניין רק להוסיף מצלמת רוורס למערכת המקורית. הייתי בכמה מקומות שכנראה לא מעוניינים להתעסק עם זה ואמרו שיבדקו עם הספק שלהם ולא נותנים פתרון. מישהו עשה ויש לו כיוון?
הודעה אחרונה מאת Superdror, -
- 2 תגובות
- 641 צפיות
אני מעוניין לקנות תואם מקור לפורד קוגה מ AliExpress יש כמה אפשרויות מחפש מישהו באיזור המרכז שיסכים להתקין לי אותו . כמו כן מחפש המלצות למערכת מתאימה תודה אייל
הודעה אחרונה מאת george, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מולטימדיה לרכב עם אפשרות לשים sim בתוך המערכת (לא רוצה וואי פי או סטיק חיצוני) היחידה שמצאתי בתקציב שלי (500 -600 ש"ח) היא זו: https://www.aliexpress.com/item/Ownice-C500-7-1024-600-Android-6-0-Quad-Core-2-din-Universal-For-Nissan-GPS/32771085167.html?spm=a2g0o.cart.99999999.259.3b513c0009V28D אם יש למישהו ניסיון עם החברה הזאת, אשמח לשמוע חוות דעת. או לחילופין אם יש למישהו המלצה על חברה אחרת, בתקציב הזה, גם אשמח. תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת ROBIN03, -
פאזות ברמקולים
מאת Ib1709-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
האם מישהו יכול לתת הסבר רציני על חשיבות ומשמעות הפאזות ברמקולים ? האם היפוך חוטים חשמלית (פלוס למינוס ומינוס לפלוס) הוא בדיוק אותו הדבר כמו הפיכת הפאזה במכשיר ב 180 מעלות ? אשמח לאיזה מאמר רציני בנושא תודה
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי , רציתי לדעת אם מישהו יודע האם יש יציאה למגבר ברדיו דיסק מקורי של יונדאי i30 שנת 2008. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת XVSTI, -
- 2 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, קניתי רכב - קיה סיד 2016. יש ברכב מערכת מולטימדיה וחיבור AUX שנראה כך: אך כשאני מחבר את הסמארטפון (אנדרואיד) לחיבור הAUX אני לא שומע כלום (לא מהמכשיר ולא מהמערכת ברכב). חרשתי את כל האופציות במערכת המולטימדיה ולא מצאתי שום מעבר לAUX. האם זו תקלה? או שאני צריך איכשהו לעבור ל"מצב" AUX? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת itzik13, -
- 2 תגובות
- 725 צפיות
הרכב IX35 שנת 2013 כרגע המולטימדיה שלו קטנה, איטית וכבר לא רלוונטית. ראיתי כמה מוצרים בשוק כמו זה - https://he.aliexpress.com/item/33012630984.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.687e2e0euUIblr יש מישהו שהתקין מערכת ויכול להמליץ?
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 4 תגובות
- 761 צפיות
הי חברים, העברתי את השירים לפלייליסט ועכשיו אני רוצה לשנות את מיקומם ולא מוצא דרך. האם זה כל כך מסובך?...
הודעה אחרונה מאת Zeev Soler, -
- 3 תגובות
- 839 צפיות
בהמשך לשרשור - https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?660203-%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%90%D7%A1%D7%A4%D7%A0%D7%95%D7%AA החלטתי להתקין גם אחוריים וקדמיים כלומר הרכב של 5.25 אינץ' ו6X9 אינץ' אחוריים לצורך השלמת צלילים נמוכים שיהיו חסרים עקב גודל האלמנט הקדמי ישנם מתאמי רמקולים שניתן להתקין אלמנט בגודל 5.25 שעדיין לא הגיעו. המתאמים מרחיקים את הרמקול מהחלונות אבל עדיין תהיה מגבלת עומק https://www.bneshop.com/collections/240/products/240-5-25-speaker-bracket-and-grill מתלבט אם כדאי לשלב שני סטים מאותו יצרן כמו השילוב הזה https://www.alexsander.co.il/product/11218/dcx690-3-hertz https://www.alexsander.co.il…
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 0 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
ברצוני להתקין מצלמת דרך אך נתקלתי בבעיה לגבי חיבור המתח למצלמה . להיכן ניתן לחבר את כבל המתח בקורולה 2019 ? 1) קופסת הפיוזים היחידה שמצאתי נמצאת מתחת למכסה המנוע - אן קופסת פיוזים בתא הנוסעים 2) היכן נמצא פלג ה OBD? 3) שקע 12V היחידי נמצא במשענת יד בין מושב הנהג לנוסע שלידו.
הודעה אחרונה מאת lolo1, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברים רציתי לקבל את הדעה שלכם לגבי החלפה מערכת . קיבלתי את הרכב עם מערכת ישנה מבית פיוניר אין בדיוק שליטה על מסך המערכת ברכב . ורציתי להזמין מערכת מחו"ל מושלמת ולבצע התקנה שלה בארץ . למישהו יש נסיון להתקנה שעבדה עם המסך המקורי ... כיוון שעון , נתונים ... מה חושבים על ? : https://www.aliexpress.com/item/33018248899.html או לקחת יותר קטן עם כפתור ? http://www.iceboxauto.com/peugeot-408-2010-2011-android-8-v5634-b או לקנות מתאם באזור ה100$ ולחבר לכל מערכת שנמכרת בארץ ? השאלה אם האפלקציה ששולטת על המערכת הפנימית של הרכב תעבוד ? המגוון יחסית נמוך באינרנט לRCZ השאלה אם 308 זה אותו רדיו ומערכת רכב ?
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
הי אני רוצה לבנות מגבר לרכב זול ופשוט שמבוסס על TDA7498 כמו בקישור הזה: https://bit.ly/2X5gdp2 זה מגבר class D 100W X 2. היתרון שהוא קטן מאוד, לא מתחמם כמו מגברי A/B, זול מאוד ונותן הגברה יפה. כרגע הוא עם מתח מצבר 12V אבל הזמנתי גם ממיר מתח ל 36V (זה המתח האידיאלי שלו) בשביל שיוכל לתת יותר הספק. בניסוי כלים שעשיתי הוא עובד - חיברתי לכניסה שלו את היצאית אוזניות מהטלפון שלי. כאשר אני מחבר לכניסה שלו את היציאה מהמערכת שלי - RCA - אני לא שומע כלום... המערכת שלי (גם ישנה... אבל עובדת) היא sony xplod MEX-BT4700U שיש לה יציאות יעודיות למגבר (ראו תמונה) מה אני מפספס? האם יצאות RCA הם בעוצמה חלשה וצריך pre-amp לפני המגבר הראשי?
הודעה אחרונה מאת ofer_b, -
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
אהלן, יש לי Ford Focus רמת גימור טרנד שנת 2006, עם רדיו 6000CD. ברדיו יש לי אפשרות של AUX אבל לא קיים חיבור כזה, קראתי פה בפורום וראיתי בכמה מקומות שיש כניסות AUX לקנייה מאליאקפרס לחיבור מאחורי הרדיו. עכשיו יש לי 4 שאלות: 1. למי שיודע, שמעתי גם על חיבור דרך התא ככפות, אבל צריך שקע מסוג אחר, אפשרי להשיג אותו? 2. ראיתי גם במקום כניסת AUX, כניסת BLUETOOTH שאולי עדיפה, אבל השאלה לאן אני מחבר את הפלוס מינוס מאחורי הרדיו בלי יותר מדי בלגן וקומבינות 3.במידה והחזרתי את הרדיו למקום, מאיפה אני מוציא את הכבל ליד הנהג? 4. יש את הכבלים האלה בארץ איפשהו במקום לחכות חודש וחצי? תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת Yoni Michaeli, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 843 צפיות
האנדרואיד אוטו מאפשר לבחור בין השניים. מפת גוגל נותנת תמונה לווינית שהיא הרבה יותר יפה מהתמונה האנמית של וויז, אך מצד שני יש לי הרגשה, על סמך מקרה בודד או שניים, שהוויז יותר מעודכנת לישראל, השאלה אם זה מקרי? אשמח לקבל חוות דעת ממי שהתנסה בסוגיה. תודה, זאב
הודעה אחרונה מאת dalet11, -
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
הנחתי שזה נושא מאוד נפוץ ועם זאת רוב התוצאות שקיבלתי מגוגל היו ישנות. הרכב הוא טויוטה יאריס TS 2003. המערכת כוללת סט טוויטרים, סט קומפוננט 6.5" ו4", מגבר ורדיו דיסק. הספקתי לברר כבר אצל יוסי אלפיין וקיבלתי ממנו הערכת מחיר של כ2,000 ש"ח ללא בנייה לטוויטרים -אבל עם בנייה של טבעות לסטים של הקומפוננט בדאש ובדלתות, ובנייה למגבר. הבחור היה ממש נחמד בטלפון, העבודה שלו נראית מדהימה, אבל בתור סטודנט זה פשוט יותר מדי. אשמח לשמוע לגבי מתקינים יותר "עממיים" מהאיזור, אני מחפש התקנה נקייה ופשוטה, רק שישמע טוב ובלי "שופוני". ועל הדרך אשמח גם לשמוע לאיזה מחיר לכוון, כי אישית כיוונתי לאיזור ה-1000-1500 כולל הבנייה לטוויטרים, זה נשמע סביר? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת SaarN, -
- 3 תגובות
- 852 צפיות
שלום, בפאביה שלי מותקנת היום המערכת מולטימידה ה"מקורית" בהרכבה מקומית כוללת מצלמת רוורס. היות והיא פח וגם עושה בעיות (הכפתורים הפיזיים לא עובדים למעט הVOL וה TUNE) אני מעוניין להחליף אותה. ברכב הקודם היה לי מערכת אנדרואיד סיניית שעשתה את העבודה נפלא, אך ברכב של אישתי (נירו) יש מערכת תומכת CAR PLAY / ANDROID AUTO והפתרון נראה לי הרבה יותר אלגנטי והרבה יותר ביטחותי (פחות פרצות להרצת סרטוני יוטיוב, והתעסקיות במסך בזמן נהיגה). אשמח להמלצה על מולטימדיה שתתאים לי לרכב עד 1000 ש"ח - אפשרי הזמנה מחו"ל כמובן - יש חיה כזו? וכמובן שתוכל לעבוד עם המצלמת רוורס. ראיתי פה באחד הפוסטים את האלפיין הזו https://www.amazon.com/Alpine-iLX-W650-Mech-Less-Receiver-Compat…
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
- 3 תגובות
- 729 צפיות
AVH-X2650BT AVH-P4150DVD AVH-P4450BT תודה רבה על התיחסותיכם.
הודעה אחרונה מאת eladns, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 646 צפיות
שלום הייתי רוצה לדעת מה קורה בהתקנת מערכת מולטימדיה ברכב כמו סקודה אוקטביה שיש לו מולטימדיה משלו שבה אני מכוון כל מיני פיצ'רים של הרכב כמו כיבוי אורות בכיבוי הרכב ובתפתיחתו וכן פתיחת חלונות על ידי המפתח. האם בהתקנת מערכת מולטימדיה אני מאבד את כל השליטה על הפיצ'רים של הרכב? ושליטה מההגה ותצרוכת הדלק וכו'
הודעה אחרונה מאת mosheva, -
- 1 תגובות
- 669 צפיות
שלום לכולם, יש לי יונדאי i30cw. ברדיו יש תקלה מעצבנת שאני יודעת שכבר נשאל כאן לגביה - אחת לכמה זמן הרדיו מתאפס וזה אומר שהתחנות לא נשמרות (אפשר לכוון אבל ברגע שמכבים מנוע הכל מתאפס) ויש קליטה רק לתדרים אי זוגיים. בעבר ניגשתי לטפל בעניין בגיל קאר, למיטב זכרוני ביצעו פעולה של עדכון כרטיס הזכרון או משהו כזה. הסכימו לעשות את זה בחינם למרות שהרכב כבר לא היה באחריות. זה החזיק לשנה בערך ואחכ המצב חזר לקדמותו לצערי... כיום הם דורשים מינימום עלות בדיקה של 180 שח לפני מעמ... מבאס ומרגיז לשלם כל שנה את הסכום הזה. *ניסיתי כמובן לעשות אתחול למערכת. זה לא עוזר... תוהה אם מישהו מצא פתרון אחר? אם יש איכשהו אפשרות לטפל בזה באופן עצמאי? תודה!
הודעה אחרונה מאת Efrat Gilad,