Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבקשה לענות לפי הסדר אם אפשר כדי שאבין.

1. אני מנסה להבין מה ההבדל בין מערכת מולטימדיה שמוציאה יותר ווליום ואיכות למגבר לבין אחרת סינית שתוציא פחות ווליום ואיכות למגבר? (בהנחה שלשניהם יש 3 יציאות RCA)

אני זוכר שהייתה לי מערכת מולטימדיה פשוטה של 500 שקל מחוברת על סאב ו 4 רמקולים ושני מגברים, כשהחלפתי את המסך לאחד אחר איכותי ויקר יותר פשוט הווליום והאיכות השתפרו פלאים.

2. האם יש מערכת אנדרואיד ממש איכותית שכוללת שליטה בחיתוך של ההרצים? אם כן אשמח לדגמים (המחיר לא רלוונטי זה לצורכי ידע כרגע)

בעתיד אני מתכוון לרכוש מערכת אנדרואיד שתחובר לשני מגברים 4 רמקולים ושני סאבים, חשוב שיהיה לי חיתוך הרצים ומערכת איכותית.

המחיר לא רלוונטי אני אשמח להבין איך הדברים עובדים כדי שאוכל לחפש בעצמי.

בסופו של יום כולם זורקים ז#ן על כולם בכביש. רק שהז#ן של האוטובוס גדול יותר.
פורסם (נערך)

1. אין קשר בין איכות לכמו שאתה מתאר "ווליום". הרכיב שעושה המרת סיגנל מדיגיטלי (קובץ, CD, אינטרנט) לאנלוגי מה שמגיע בסוף מוגבר ולרמקולים ברכב, נקרא (DAC (Digital to Analog Converter. ככל שהרכיב הזה איכותי יותר הסיגנל הסופי יהיה תואם למקור. בדרך כלל במערכות זולות גם הרכיב הזה זול יחסית לכן אין מה לצפות שלאחר הגברה שלו הוא יהיה איכותי. אני לא אומר שעכשיו צריך להשקיע במערכת מולטימדיה מאוד יקרה שבה גם הרכיב הזה יהיה טוב ואיכותי אלא פשוט לקחת דברים בפרופורציה ולראות תמונה כללית כי גם אם סיגנל יהיה איכותי אבל בסופו של דברים הרמקולים או הגברה לא, העיוות יהיה בחלקים האחרים.

2. אתה לא רשמת איזה מגבר, רמקולים וסאב אתה רוצה להוסיף לכן קצת קשה להמליץ לך על משהו אבל כן הייתי ממליץ ללכת על משהו לא הכי זול ועם אפשרות של חיבור לאחד הממשקים של טלפון נייד זה נותן לך בנוסף לאפשרויות נגינה רגילים של (USB, CD ורדיו) גם חיבור למקורות אינטרנט, חיוג קולי ותוכנות ניווט כמו waze לדוגמה באותו מקום וגם במחיר סביר כאשר אתה מקבל חברה ידוע עם כל הבקשות שרשמת (יציאות של Pre-Amp לחיבור מגבר חיצוני בלי צורך במנחת ועם אפשרויות גמישות של חיתוך תדרים).

עריכה אחרונה על ידי Johnik
פורסם

קודם כל תודה רבה על התשובה המפורטת והמקצועית!

1. הרכיב שנקרא DAC איך אני יכול לדעת כמה הוא איכותי במערכת שאני עתיד לקנות? כלומר האם יש איזשהו מדד לכמה הוא טוב יותר או פחות?

2. כמובן שאני מעדיף גם אנדרואיד וגם יכולות של חיתוך תדרים הבעיה שלא מצאתי משהו כזה.

מצאתי שתי מערכות יקרות שאחד עם אנדרואיד בלי אופציות של חיתוך תדרים (ולכן אני מניח שהיא פחות איכותית) והמערכת השניה ללא אנדרואיד אבל עם יכולות של חיתוך תדרים ונראה לי שהיא מערכת איכותית יותר.

הראשונה עם האנדרואיד זה - Pioneer avh-z9250bt

קישור - http://www.al-galgalim.co.il/catalog.php?id=7479

השניה ללא אנדרואיד - Alpine iXA-W585BT

קישור - http://www.al-galgalim.co.il/catalog.php?id=7530

מה שלא הבנתי זה מי תהיה איכותית יותר, ומה עושים אם אני רוצה גם אנדרואיד וגם חיתוך תדרים?

פורסם

1. כמו שכבר כתבתי לך לא צריך להשתגע בדגמים ברמה סבירה ולא מותגי מדבקה או דברים זולים מאוד מסין הרכיב הזה יהיה מספק וטוב למערכת ממוצעת.

2. הדגמים אלא די יקרים בעיניי אפשר לבדוק את האפשריות זולות יותר עם אותה אפשרות של חיבור ל-Android Auto בדוק בנושאים שאנשים פתחו כאן בפורום לא מזמן לגבי דגמים.

שיהיה לך בהצלחה :)

פורסם

אתה מבלבל בין אנדרואיד לאנדרואיד אוטו.

מה שיש בקישור שלך זה אנדרואיד אוטו שזה מפעיל אפליקציות בטלפון שלך.

אנדרואיד זה מה שיש באתרים הסינים ב 200 ₪ עם אנדרואיד מלא שאפשר להתקין עליו הכל.

אנדרואיד אוטו מתחיל להיות סטנדרטי אצל המותגים בכל הדגמים שלהם.

אייל

פורסם

אין אנדרואיד מלא למותגים איכותיים?

• תוכן חדש...