פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, רכשתי לאחרונה רכב כזה. לא ברור לי: א. האם כניסת ה-USB שנמצאת מתחת לידית בין המושבים הקדמיים היא כניסת ה-USB היחידה או שיש עוד אחת. כשעוברים בין ה-Sources השונים מופיעות משום מה שני כניסות ברשימה. מהי השניה? איפה השקע הנ״ל? ב. האם יש יכולת ניגון קבצי וידאו דרך ה-USB על גבי המסך המרכזי או שזה אך ורק לקבצי אודיו? ג. יש Source שנקרא A/V ויש גם Source שנקרא Aux. אני מניח ששניהם בעצם מאפשרים ניגון דרך חיבור ה-Aux שנמצא בין המושבים הקדמיים. האם אכן זה המצב? ד. בהנחה ודרך ה-USB אין אפשרות לנגן וידאו, מה האפשרויות שלי לנגן וידאו על המסך הזה כך שהילדים יוכלו להסתכל תוך כדי נסיעה? אידיאלית, אם אפשר היה לשקף תוכן מהאייפון למסך או לחבר איזשהו סטרימר שמשתמש בחיבור הא…
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 582 צפיות
שלום. הייתי רוצה לדעת מה ניתן לעשות ברכב הנ"ל שתצוגת המערכת והמזגן עובדת דרך הרדיו לתצוגה על מסך יעודי. האם ישנו כבל שמאפשר התקנת מערכת מולטימדיה כלשהיא ברכב הנ"ל? האם ניתן לכבל גם שליטה מההגה?
הודעה אחרונה מאת quantum, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 9.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אז ככה.. האישה התרגלה למערכת מולטימדיה מרכב הליסינג שהיה לי מהעבודה, לפני מספר חודשים הוחזר הרכב ונרכשה i30 cw שנת 2011 ללא מערכת מולטימדיה וללא BT מובנה, ועל כן הוחלט לשדרג למולטימדיה. התלבטתי אם לבחור במערכת סינית על בסיס אנדרואיד, שתשמש גם לניווט וכו', או במערכת של מותג ללא אנדרוריד וללא ניווט. מכוון שעיקר השימוש הוא לשיחות ולמוזיקה מהנייד, העדפתי לוותר על הרפתקאות של מותג סיני, ובחרתי במותג שעל הנייר אמור להיות איכותי יותר. כי ממש לא בא לי שהמכשיר יעשה בעיות לאישה ואז זה יעלה לי בבריאות אז פרט למערכת עצמה, נרשנו מס' מתאמים 1. פנל HU מותאם 2DIN (לצערי באיכות ירודה) 2. מתאם קונקטורים כדי לא לחתוך את הצמה המקורית 3. מתאם …
הודעה אחרונה מאת ofir84, -
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
שלום, ברכב שלי - קיה סיד 13' יש מערכת שהגיעה עם הרכב מולטימדיה מקרטעת של טרגט, בשבועות האחרונים התגברה בעיה שהייתה יותר נדירה לפני כן. יש ניתוקים של הרמקולים המלווים ב "תיק" (רעש כזה) לפעמים זה רק הרמקולים ולפעמים זה כולל גם מסך שחור, הניתוק מתמשך בערך 2-3 שניות לחוזר לעבוד. זה קורה לפעמים סתם, זה קורה כשאני מסובב הגה עד הסוף, לפעמים כשלוחץ גז/ברקס. ממה יכולה לקרות הבעיה? אשמח לייעוץ תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת b-e-n-n-y, -
- 2 תגובות
- 986 צפיות
העליתי ביקורת וידאו באנגלית, המוצר נקנה מאמזון, כולל את כל הפונקציות של דאבל דין אך מתאים לכל רכב עם דין אחד בשל מסך חשמלי 7" נשלף, פאנל חיצוני נשלף, בלוטות' לשיחות ואנשי קשר, נגן דיסקים DVD, CD וכל היציאות לכרטיסי זכרון ו-USB. מערכת זו עברה רוט ו- XPOSED לפי מדריכים ב-XDA וניתן להתקין אפליקציות על כרטיס זכרון וכמובן ניווט בווייז ואפילו YES GO https://www.youtube.com/watch?v=xq_BBFmNcmo בקרו בערוץ לקטעי משחק מ- GTA V עם כל המודים הויזואליים, HALF LIFE BLACK MESA , המוד המעודכן למשחק הקלאסי ב- 4K
הודעה אחרונה מאת er557, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום. מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה המידה של הרמקולים ביונדאי i30 2014 ? תודה
הודעה אחרונה מאת Vadim Guzman, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
עד 2013 לא היתה מערכת מולטימדיה למיני קופר כלל. הרדיו שם מאוד מתסכל. כפתורים קטנים ולא מגיבים היטב, דיליי של 2 -3 שניות בין העברות תחנה ובאופן כללי מכשיר לא נח. החלפתי רמקולים והסאונד סבבה לגמרי,אבל בזה העניין מסתכם. מאוד רוצה להתקין שם מולטימדיה, זה נח מכל הבחינות. בליק שמצורף, כל היצרנים סיניים ואין שם איזהשהו מותג מככב. אבל בכל זאת יש הבדלים כאלו ואחרים.. אשמח לתובנות והמלצות כלשהן, דעה. לא מאמין שמשהו כאן יגיב על סמך ניסיון :/ תודה. https://he.aliexpress.com/item/32896341517.html?spm=a2g16.search0104.3.58.353f772fZyHA99&ws_ab_test=searchweb0_0%2Csearchweb201602_8_10065_10068_319_100…
הודעה אחרונה מאת nimo, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
קניתי מתאם bluetooth-aux לרכב יונדאי i20 משנת 2012. חיבור הaux נמצא ליד הידית הילוכים ואת המתאם חיברתי מימין להגה. יש דרך להעביר את הכבלים בצורה אסתטית יותר, למשל מאחורי ההגה? האם צריך לפרק את הפנאלים מתחת להגה כדי לעשות זאת? או האם יש רעיון טוב יותר? תמונה כללית של המערכת: מאיפה אני רוצה להעביר את הכבלים: תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת itaiyy, -
- 2 תגובות
- 712 צפיות
אני יודע שמסוג פשוט האם מישהו ניסה? https://www.aliexpress.com/item/P5120-4-1-inch-1-Single-DIN-Car-Stereo-Dash-Auto-audio-Player-MP5-Player-FM/32986671266.html?spm=2114.search0604.3.99.7a512a86Hvw7iK&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_8_10065_10068_319_10059_10884_317_10887_10696_321_322_10084_453_10083_454_10103_10618_10307_537_536,searchweb201603_53,ppcSwitch_0&algo_expid=445dc57e-5059-4032-8f41-69ab5613c64a-15&algo_pvid=445dc57e-5059-4032-8f41-69ab5613c64a
הודעה אחרונה מאת itsik30, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 571 צפיות
הי החלפתי רמקולים בדלתות הרכב , הרמקולים חוברו לתשתית הקיימת , כרגע אני רוצה לחבר את הרמקולים הקידמיים למגבר שיושב מאחור , חשבתי לייצר את נקודת החיבור מאחורי מערכת המולטימדיה ולא לפרוס כבלים חדשים מהדלתות, השאלה היא מה עובי הכבל שצריך? , הרי הכבל מהרמקול ועד למערכת הוא כבל דק (לדעתי 0.75) , האם יש סיבה לפרוס כבל עבה יותר מזה מהמערכת ועד למגבר ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת viv80, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 726 צפיות
שלום לכל החברה המדהימים, אני נהנה לקרא את התגובות והשירשורים שלכם עם הידע העצום שנשפך פה. ניסיתי לדלות מידע שיתאים לי אך קטונתי! אולי אוכל לקבל מכם תשובות ספציפיות יותר. אז ככה: ברשותי טויוטה פריוס פלוס 2017, ברצוני להתקין מגבר +רמקולים+קומפוננט+סאב קטן שיכנס בצידו של הבגאז' הקטן ממילא. אינני מעוניין לפרק את המערכת המובנת כדי שלא תהיה לי בעיה עם האחריות יצרן. הדברים החשובים לי זה איכות, צלילי באס מדוייקים ולאו דווקא חזקים. התקציב בסדר גודל של 5000שח. אין לי מושג מה היתרונות ומה החסרונות של מגבר 5 ערוצים ראיתי באיביי שני דגמים של אלפיין v75 , v9 שניהם 5 ערוצים, כמובן שאני לא נעול עליהם פשוט סתם מצאו חן בעיניי. חשוב לי מאוד שהמגבר יכנס מתחת למושב. תודה מר…
הודעה אחרונה מאת orenk400, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, ממש מזמן בעזרת עמיתי הפורום הצלתי ליישם מערכת אודיו נחמדה שכללה קומפוננט מורל דוטק, סאב jbl ומגבר jbl gto. הרכב נמכר והמערכת איתו. הייתי הרבה זמן בלי רכב, ועכשיו יש לי הונדה סיוויק 2010. הסאונד המקורי של הרכב לא נעים לאוזן, במיוחד בווליום קצת גבוה (אציין שאני לא מחפש להרים את כל הרחוב). עכשיו ברצוני להתעניין איך אפשר לשפר את הסאונד שיהיה נעים לאוזן בצורה אופטימלית, לא יודע מה יש היום בשוק. האם כדאי ללכת על אותו הרכב של קומפוננט, סאב ומגבר (קטנים, שלא יתפסו הרבה מקום), או שאפשר להסתפק בקומפוננט ללא הגברה. שוב אציין שאני רוצה פשוט סאונד טוב ונעים ברכב (לא מצויין). בכל מקרה אשמח למצוא משהו נחמד במחיר סביר 2000-3000 שקל (אם קיים כמובן, או שבטווח כזה כדאי ל…
הודעה אחרונה מאת NFS, -
רדיו לא עובד
מאת eitan63- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. יש ברשותי יונדאי i25 עם מולטימדיה של jvc,נדמה לי גירסה 2014... משום מה פתאום בלי שום התראה הרדיו לא משמיע קול,הכול דלוק ונראה תקין ,אין השתקה ווליום גבוה ולא שומעים כלום. לציין שאם אני מחבר מוסיקה דרך בלוטוס אני שומע כמו שצריך. חיפשתי איזשהו כפתור מאתחל ולא מצאתי. אשמח לקבל עזרה. תודה
הודעה אחרונה מאת NFS, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
בוקר טוב, יש לי יונדאי איוניק עם מולטימדיה אנדרואיד של כלמוביל ללא פריצה. למערכת הזו יש בעיה בדיבורית bluetooth , המערכת מקושרת למכשיר והרבה פעמים ברגע ששיחה נכנסת השיחה לא נשמעת דרך המערכת אלא דרך הטלפון או לפעמים בזמן שיחה נכנסת שיחה ממתינה ופתאום השיחה עוברת לטלפון. 2 הבעיות האלה קורות באופן לא קבוע ולכן קשה להראות את זה כשמגיעים למרכז שירות. המכשיר הוא סמסונג גלקסי S9. מישהו עוד נתקל בבעיות דומות במערכת הזו?
הודעה אחרונה מאת NFS, -
קורא תיקיות
מאת agizri- 1 תגובות
- 616 צפיות
איך ניתן לדעת האם מכשיר המולטימדיה קורא תיקיות שנמצאות על דיסק און קי ?
הודעה אחרונה מאת NFS, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם, אני עומד לרכוש מערכת חדשה באמזון ויש לי כמה שאלות לגבי תדרי הרדיו. 1. האם כל המערכות של pioneer יש בהם Euro Tuning כלומר שאפשר להגדיר להם אם זה תדרים ישראלים/ארופיים או אמריקאים כמו שקורה בכל דגמי JVC? 2. אם אני קונה מערכת שהתדרים שלה אמריקאים בלבד, הבנתי שיש איזה שנאי (רכיב חומרה) שאפשר לחבר והוא ממיר את התדרים בין האנטנה לרדיו עצמו. מישהו שמע על השנאים הללו ויכול להגיד מה הטיב שלהם ואיזה לקנות? המערכת שאני רוצה לקנות היא PIONEER MVH-1400NEX ולפי מה שהבנתי לה אין Euto Tuning, אולי זו טעות אבל זה מה שהבנתי עד עכשיו תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת NFS, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי אני הולך להזמין למאזדה 3 - 2009 - את המערכת מולמטימדיה הזאת: https://www.aliexpress.com/item/FUNROVER-2-5D-android-9-0-car-dvd-gps-player-radio-for-mazda-3-mazda3-2004/33005722155.html?spm=a2g16.10010108.1000001.11.cf324d7euku0zl המלצות? אזהרות? חוות דעת? והאם המחיר שווה. משהו חשוב מאוד: הדגם שלי הוא מאזדה 3 - 2009 - Active - הצורה החדשה. ככה זה נראה בפנים: https://imgur.com/a/qNyRaR8 המסך שאני רוצה לקנות מתאים? בעתיד אולי עושה הגברה: לא בטוח בכלל כנראה מחליף רק קומפננטים.
הודעה אחרונה מאת Paz Gruberg, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מחפש להחליף את המערכת סאונד הבינונית מינוס שמגיעה עם המזדה3, אשמח לשמוע המלצה מה לקנות , ואצל מי. תקציב- עד בערך 2000 שח
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
תקופה ארוכה אני מחפש מערכת אנדרואיד איכותית ללאון קופרה שברשותי, מערכת תואמת מקור שתומכת בכל מה שקשור למאפיינים היחודיים לקופרה, אך ללא הצלחה. הפתרון היחיד שכרגע יש זה קופסאת אנדרואיד שמשתמשת במסך הקיים וזה לא מספיק לי, גם בגלל שהיא חלשה ומלאה באגים וגם בגלל שאני מחפש תצוגה קצת יותר גדולה ואיכותית מהמסך המקורי ברכב. חשבתי על רעיון להוסיף טאבלט קומפקטי אך עם מסך גדול 10 אינצ' עם מעמד שמתחבר למחזיק הכוסות או לעריסה של הכיסא (מתקן מיוחד). השימוש לטאבלט יהיה בשביל Waze, Maps, Spotify, Torque. האם תהיה בעיה להשאיר ברכב טאבלט עם סוללה בימים החמים (המכשיר לא יהיה חשוף לשמש ישירה אך כן ישב ברכב)? האם יש למישהו עוד רעיונות יצירתיים לקבל אנדרואיד על מס…
הודעה אחרונה מאת Aדי, -
- 1 תגובות
- 616 צפיות
אהלן רכשתי מולטימדיה מסין הכל עובד פיקס רק בעיה אחת ברגע שאני מכוון את השעון הכל סבבה מכבה את הרכב חוזר זה משום מה מתאפס חזרה לשעת סין רק השעון, התחנות של הרדיו האפקלציות הכל נשאר במקום יש דרך לעשות עם זה משהו ?
הודעה אחרונה מאת agizri, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן חברים, אני חייב את עזרתכם! אני מעוניין לעשות מסך באוטו: * 9 אינץ * שליטה מההגה * USB * גרסת 7.1 אנדרואיד יש לציין שאני מתכוון לעשות סוג של הגברה ברכב- * סאב + תיבה של אינפיניטי * רמקולים אינפיניטי 5×7 מותאמים למאזדה לכל האוטו * מגבר ווגה גרמני 5 ערוצים * קיט התקנה קומפלט לאוטו כולל כל החוטים עכשיו כמו שרובכם יודעים מחירים בארץ הם כפול 3-4 מהמחיר בחו"ל, אני רוצה להביא מסך מAliExpress,eBay,Amazon, במחיר שהוא פחות מחצי. אין לי כרגע דגם ביד שאני יודע עליו לכן אני צריך אותכם. האם אני יכול לקנות מסך מחו"ל למרות כל המערכת שהולכת להתבצע באוטו (עוד לא בוצעה) האם עדיף לקנות מסך ממישהו מוסמך מהארץ וזהו? ואם אפשר עזרה במציאת דגם מסך …
הודעה אחרונה מאת agizri, -
- 0 תגובות
- 624 צפיות
היי חברים, יש לי הונדה ג'אז צורה חדשה 2015 דגם קומפורט. מציק לי שאין WAZE מובנה. מהיבואן הפנו אותי ל"אדי מערכות" ונאמר לי על ידם שאני צריך בשביל זה להחליף את מערכת המולטימדיה. השאלה היא, כמה זה אמור לעלות והאם יש מקומות שמוכרים מערכות מולטימדיה מפירוק? והאם בכל זאת מישהו הצליח להתקין WAZE על המערכת המקורית?. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
- 0 תגובות
- 593 צפיות
היי אשמח לדעת מה רמת ההבדלים בין הרמקולים וכמה הבדל אשמע בהם באוטו?
הודעה אחרונה מאת Zcxs46, -
- 1 תגובות
- 11.4 אלף צפיות
שלום לכולם, רכשתי טויוטה קורולה, 2019, מסך מולטימדיה עם מערכת "Toyota Touch 2". המערכת תומכת ב: Miracast MirrorLink (בשתיהן על גבי USB וגם WiFi). הרכב מגיע עם מערכת מולטימדיה של גיל קאר (צריך ללחוץ על כפתור כדי להעביר ל-AV ואז רואים את התצוגה שלהם) מה הדרך הזולה והאפקטיבית ביותר עבורי לראות במסך המולטימדיה של הרכב Apple CarPlay? נכון לרגע זה, זה לא נתמך במערכת ההפעלה הקיימת של הרכב. אני מודע שבאפשרויות שלי אני יכול להחליף את המערכת מולטימדיה לחדשה, אך העלות יקרה עבורי - 2200 ש"ח. תודה! עמית
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי , דיי חדש בתחום אז סליחה על הבורות... מנסה להבין איזה מגבר אני צריך בכדי לנצל הייטב זוג Focal PS165V1 80w RMS אבל לא מחפש עוצמתי מידיי. האם בשביל סאב ושני רמקולים מגבר שניי ערוצים מספיק או שצריך 4 ערוצים? אם ארצה להוסיף שניי רמקולים אובליים מאחור כן אצטרך 4 ערוצים? מתלבט בין Alpine MRVF300 4 ערוצים אבל אם שניי ערוצים יספיק אז אלך על Alpine PMX-T30 תודה!
הודעה אחרונה מאת OmerK, -
- 0 תגובות
- 620 צפיות
היי חברים, רכשתי קיה פורטה 2014 שהגיעה עם מערכת מקורית . רציתי להתקין קומפוננט של פוקל V1 עם מגבר וסאב אלפיין ונאמר לי שחייבים להחליף את ה HU כי צריך preout של לפחות 5V ואיכות הסאונד תשתפר משמעותית (לא רק בגלל ה PRE אני מניח) האם באמת הHU המקורי לא מגיע עם PRE כזה? ואם אני מחליף האם משמעותי להביא מקורי ולא תואם מקור? קיבלתי מהמתקין הצעה למערכת כזאת ב 3000 ש"ח - יקר משמעותית ממה שתכננתי. חפשתי קצת ברשת והנתונים שמביאים הם כללים ביותר . גם אין מותגים שאפשר ללכת לפיהם לפי מה שראיתי. איך אני יודע שהמערכת שאני קונה איכותית? אשמח ללינקים למערכות כאלה . תודה!
הודעה אחרונה מאת OmerK, -
- 0 תגובות
- 571 צפיות
קניתי אתמול טויוטה קורולוה רובוטית שנת 2008, הכפתור של המערכת (הכיבוי/ הדלקה/ וויליום) תקול, הוא תקוע עמוק יותר ממה שהוא אמור להיות והוא לא מגיב בלחיצה ובסיבוב שלו.... איך פותרים את זה? *האוטו אצלי מאתמול אני לא יודע איך זה קרה
הודעה אחרונה מאת yoni11551, -
- 0 תגובות
- 574 צפיות
קיימת ברכב מערכת מולטימדיה של פיוניר. לאחר החלפת מצבר הכפתורים בהגה הפסיקו לעבוד וכאשר מבצעים לימוד במערכת אין תגובה מהלחצנים. יש לציין שנבדקו טיב החיבורים ורציפות של הגידים היוצאים מהקונקטור בהגה עד לחיבור במערכת ונמצא שהכל תקין. מה עוד יכול להיות?
הודעה אחרונה מאת naor6561, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
יש לי רנו קנגו 2012 עם רדיו דיסק פיוניר, ראו תמונות, מעוניין להחליף במשהו חדש יותר עם מסך מגע, ואולי bluetooth האם ניתן ואם כן איזה דגם אפשרי?
הודעה אחרונה מאת itsik30, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כרגע מותקן ביאריס 2009(דור 2) להלן: pioneer 80prs alpine pdx v9 morel hybrid 6.5 hertz ds300 בתיבה מקורית אטומה טוויטרים ממוקמים בקורות A במקומם המקורי(מצורפת תמונה) הדלתות והתא מטען עברו איטום והרמקולים מותקנים על טבעות. בכיוונון המערכת רציתי לכוון באופן הכי מקצועי שאני יכול כרגע אז לבינתיים, בשלב הראשון התחמשתי ברב מודד חישבתי את הוולט הרצוי למורל ולסאב ושם נתקלתי בבעיה: לא הצלחתי להשיג קריאה(כיוונתי על מתח חליפין) מאחר והמגע מתבצע בפנים והרב מודד לא נכנס לשם - האם למישהו יש רעיונות? האם חיבור כבל רמקולים ואז מדידה של הקצוות תתן לי מדידה מדוייקת מספיק? אולי יש פתרונות אחרים? כמו כן בקישור בבדיקה של יציאת הRCA בכל המצבים למעט דיסק המתח בברירת…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 2,414 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- malcishua
- Pavlik
- davemustaine87
- SurfHigh
- romansah
- Night Driver
- `Infinity
- נירו72
- gpm11
- PASHUT
- דובצע
- WideFocus