פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם מעוניין לשפר את הסאונד בסיאט לאון שלי, לא סגור ככ מה לקנות ולמה, חשבתי לקנות רק את זה http://www.al-galgalim.co.il/catalog.php?id=7041&utm_source=zap האם אני יהנה מההבדל? האם צריך להחליף מגבר? לא ככ מבין מה עליי לעשות איך ולמה תודה רבה לכולם!
הודעה אחרונה מאת HighDeath, -
- 0 תגובות
- 563 צפיות
הי, קניתי לאחרונה סיאט איביזה 2013, והיא מגיעה עם מערכת מקורית, חסרת BT וישנה. אני מעוניין להחליף את המערכת למערכת מולטימדיה, שצריך להיות בה BT (גם לשיחות ברמה גבוהה וגם למוסיקה מהטלפון), GPS + WAZE, ושתתחבר לשליטה מההגה. מעדיף מקום לSIM בשביל השקט התעשייתי, אבל לא נעול על זה. פתוח לאפשרות ללכת ולסגור את הכל במקום אחד באיזור תל אביב, או (כמו שאני מניח שתמליצו) לרכוש באינטרנט בחו"ל וללכת להתקין בנפרד. תודה רבה על העזרה מראש. מצורפת תמונה של המערכת הקיימת. (מבחינת גודל \ פאנל וכו')
הודעה אחרונה מאת yigalk, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן חברים חדש בפורום! בשעה טובה קניתי יונדאי i30 2013 אני רוצה לשים מערכת מולטימדיה לרכב, ואני לא בטוח לגבי הפאנל והמערכת עצמה. תוכלו לעזור בבקשה במציאת פאנל ומערכת שתתאים? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Eden Butbul, -
- 0 תגובות
- 747 צפיות
מתלבט בין שתי מערכות, האחת עם px6 והשנייה היא עם סנפדרגון 625. המעבד של קוואלקום אמור להסתדר יותר טוב עם החום הישראלי ולמיטב ידעתי אמור להיות קצת יותר מהיר. ההפרש במחיר פחות חשוב לי ($50). דילמה נוספת, המערכת עם px6 מגיעה עם מסך ברזולוציה 1980X720 והשנייה עם 1280X480 (שתייהן עם מסך רחב 10.25). אשמח לעזרה.
הודעה אחרונה מאת ch2856, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
פירקתי את המערכת באוטו (קורולה 2008 ) ונקרע כבל (הכבל הכחול מהחיבור הימני העליון כמו שרואים), איך מחברים את זה חזרה? יש דרך לחבר את זה חזרה בלי להלחים? *מערכת מקורית
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 661 צפיות
שלום לכם, אני בקרוב מתחדש ברכב חדש ואני מנסה לחשוב איך היום משדרגים את המערכת ברכבים החדשים? ברוב הרכבים החדשים מקבלים HU מקורית ששולטת על מערכות ברכב ולכן יש בעיה בהחלפה של אותה המערכת. ועם זאת, החלפת מערכת מבלי להחליף את הHU פוגע באיכות, לא כך? מה הפיתרון היום? Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
צריך עזרה למצוא מערכת אנדרואיד תואמת מקור(לא חובה) שתשמור על כל הפונקציות הקיימות(USB\AUX\BTׂׂׂ) בנוסף מצלמת רוורס וDVR מומלצות SKODA OCTAVIA 2013 אני אעלה תמונה של הקונסולה עם המערכת הקיימת בהמשך הערב
הודעה אחרונה מאת nchmoka, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 13 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
צהריים טובים, אשמח לקבל המלצה למערכת דאבל דין שתחליף את זו הקיימת אצלי ברכב, מאחר וזה באמת מרכיב חשוב בעבורי באיכות הנסיעה. ההעדפה הברורה היא שאוכל לרכוש את המערכת בארץ, אך לא פוסל רכישה מאתרים בחול, בהנחה והתמורה לכסף תהיה טובה. דרישות מסוימות הינן שלמערכת תהיה אופציה לWaze או Google maps, ובנוסף שלמערכת תהיה אפשרות חיבור Bluetooth עם מכשיר הטלפון. למיטב הבנתי מערכת אנדרואיד תהיה המתאימה ביותר. התקציב שאני מעמיד לרכישת המערכת הינה 500 שקלים, לא מעוניין לחרוג מהסכום הזה. ברשותי פולקסווגן פולו שנת 2003, מצ"ב תמונה של מרכז הקונסולה. תודה לעונים ולעוזרים, והמשך שבוע טוב Polo 9N 1.4
הודעה אחרונה מאת Pecan, -
-
- 1 תגובות
- 534 צפיות
התקנתי שתי רמקולים חדשים לרכב שמעו טוב לאחר 10 דקות נסיעה הרמקולים חדלו מלעבוד אגב המערכת עובדת , בדקתי גם את הרמקולים הישנים והם גם לא מגיבים , אשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
- 0 תגובות
- 552 צפיות
היי, האם יש אופציה לעדכן את המערכת הזאת לבד? ישלי רנו קליאו 2017 ונראה שהניווט שם לא כלכך מעודכן.
הודעה אחרונה מאת Felony, -
- 0 תגובות
- 563 צפיות
היי, קניתי קיה ריו 2012 לפני כמה ימים והסאונד אנמי לא איכותי ולא גבוה מספיק אני לא מבין כל כך בנושא אבל רוצה להחליף את הרמקולים והטוויטרים (אולי גם להוסיף מגבר) אם ייכנס בתקציב. התקציב 500-1000 ש"ח אשמח להמלצות על רמקולים ועל מקומות להתקנת מערכת
הודעה אחרונה מאת raniing1, -
- 0 תגובות
- 546 צפיות
אהלן, חיפשתי קצת בפורום אבל לא מצאתי מישהו שהחליף למיטו שלו רמקולים. אני קונה Alfa Romeo Mito מחבר בסוף השבוע, והרמקול הימני הקדמי שלה הלך. באפשרותי לקנות כזה (אני באיטליה כרגע) בקצת יותר ממאה שקל, לא כולל התקנה, אבל חשבתי להחליף כבר את שני הרמקולים בהזדמנות הזו. מחיפוש באינטרנט נראה שהמידה המתאימה היא 6.5". 1. רציתי לשאול - כמה כסף אצטרך להשקיע בשביל שיפור משמעותי? האם הרמקולים ה"פשוטים" של JBL מוצלחים? 2. האם הHeadunit שלי - Sony XAV-AX5000 יצליח לדחוף את 6 הרמקולים שיש במיטו בהנחה שאחליף את שני הקדמיים (התחתונים, לא חשבתי להחליף את הטוויטרים)? באתר של סוני מצויין הספק של 55W ל4 ערוצים. 3. האם יש צורך בעטיפה כלשהי כשמתקינים רמקולים שאינם של היצרן? האם זו…
הודעה אחרונה מאת yonm13, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 804 צפיות
היי צריך עזרה בחיבור 11-18 לאן הם מתחברים? ואיפה מתחברת מצלמות רוורס
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 2 תגובות
- 619 צפיות
היי, יש לי כרגע I10 שנת 2013 - ואני רוצה להעיף את הרדיו דיסק PIONEER ולהתקין מערכת מולטימדיה במקום ( מסך ). השאלה היא קודם כל איך אני מוודא שיש לי חיבור מתאים לזה - כי לפי הבנתי זה לא ככ קשה לחבר, או שאני צריך עכשיו לשלם עוד כסף למישהו שיעשה לי את זה. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת sumtingwong, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפש מולטימדיה לרכב שיתאים בדיוק במקום המקורי או טיפה יותר גדול גם טוב,מישהו יכול לעזור עם קישור? תודה Sent from my MI 5s Plus using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Oshri Peretz, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 701 צפיות
אהלן חברים, מפרסם את המפגש של חבר מסדנת Drive Club מדובר על מפגש ענקי של רכבי SPL החזקים בארץ והולך להיות מעניין מאוד אפילו יותר מהמפגש הקודם שהיה ששם נשבר שיא נוסף של 15 בודד של 149.5DB על השמשה! המפגש יתקיים בנצרת ברחוב החרושת 4 בשעה 17:00 לדף המפגש וסרטון של המפגש הקודם: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2620877291277802&id=1513178272047715
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 930 צפיות
היי יש לי הונדה ג'ז 2005 ואני רוצה להחליף את המערכת המקורית והרמקולים הקידמיים. לגבי מערכת מולטי מדיה אני מתלבט בין 1) ATOTO A6 PRO - קראתי עליו המלצות באתרים מחו"ל 2) JOYING JY-UO135N4GS - שראיתי עליו המלצה פה לגבי רמקולים לפי מה שקראתי אני יכול לשים רמקולים של 6.5 אינצ'. מכיוון שאני לא מתכוון לשים מגבר אז הרמקולים שמצאתי הם: Focal R165S2 אשמח מאוד לשמוע את דעתכם והמלצות על אפשרויות עדיפות תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת meidadraz, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
אחרי העדרות ארוכה (מדיי, יש לומר) מהתחום (ממיליון ואחת סיבות), סוף סוף אני חוזר. כבר כמה שנים טובות שאני לא באמת משתתף פעיל בפורום, וגם לא בסצנת האודיו לרכב (המערכת האחרונה שהיית מורכבת אצלי ברכב הייתה ב147, וזה היה לפני כ-5 שנים), כל פעם היו תכנונים, הציוד ברובו קיים, אבל זה תמיד חמק לי מבין הידיים - הפעם אני לא מתכוון לזה לקרות. אני מבקש לגלות סבלנות, וסובלנות שכן הפרוייקט יהיה איטי (להחריד) ויתקדם ב baby steps. הרכב שבו תתבצעה ההתקנה - אלפא 156 (לא, לא זאת שהייתה לי בעבר), אמנם עם המנוע הנכון הפעם (אבל אם יש Busso למה אתה צריך מערכת? - צריך צריך - אתה לא מתגרזן על 7K סל"ד כל היום, ואני גם נהנה ממוזיקה - זה מרגיע אותי עם כל המטורפים על הכביש - תגיד את זה לעצ…
הודעה אחרונה מאת BEEKER, -
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
שלום חברים, אני רוצה לחבר רדיו טייפ ושני רמקולים בדלתות לרכב האספנות שלי יש לי רדיו טייפ של Jvc וזוג רמקולים 6.5 של polk ואני לא מעוניין לחבר מגבר. השאלה שלי היא כזאת האם אפשר לחבר את הרמקולים בגישור במקום הרמקולים האחוריים ובכך אקבל כפול עוצמה בנוסף אשמח לדעת מה ההשלכות ואיך זה ישפיע על העוצמה ואיכות הצליל. מהנתונים על הקופסא הרדיו מוציא 8 וואט rms ליציאה בנוסף מצורפות תמונות של הרכיבים.
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לפני כ-12 שנים קניתי מחבר פורום (נדמה לי שכינויו SOUNDMAN) סט רמקולים 3WAY של ריינבו. הרמקולים היו משומשים (אין לי מושג בני כמה הם היו כשקניתי אותם) אבל עבדו נהדר והייתי מאוד מרוצה מאיכות השמע. לא יכולתי לבקש יותר טוב, קנייה מאוד מוצלחת. לפני כ-4 שנים הרמקולים פורקו מהרכב ולא הורכבו ברכב החדש בגלל סדרי עדיפויות שונים, בקיצור, לא הגעתי לזה. לאחרונה יצא לי לפתוח את הקופסה בה ישבו הרמקולים וראיתי שהעיגול מסביב לממברנה התפורר והפלסטיק איתו/ עליו תופסים את הברגים נשבר. בקיצור הגיל עושה את שלו. האם לתקן או לקנות חדש ? מה הצפי של העלויות לתיקון לסט כזה ? תודה מראש למגיבים
הודעה אחרונה מאת BEEKER, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 690 צפיות
שוקל לקנות סופרב או קודיאק שנת 2017. האם יש אפשרות לחבר את המערכת המקורית למגבר ולשדרג את הרמקולים? מישהו עשה את זה ושרד לספר?
הודעה אחרונה מאת idof321, -
- 0 תגובות
- 537 צפיות
אהלן חברים, אני צריך ממכם המלצה בשביל חבר שרוצה להחליף את הרמקולים מהיצרן, הוא רוצה להחליף הכל 4 רמקולים ולהוסיף סאב וHU חדשים מה אתם ממליצים לעשות ? - אישית המלצתי על פשפוש בשוק היד שניה ( וגם לדעתי התקציב קצת לחוץ) אשמח לחוות דעת ואולי המלצה למוצרים חדשים ומשומשים. (שיוכל לראות את היתרונות חסרונות של חדש/משומש תודה רבה על העזרה!
הודעה אחרונה מאת Gordon, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 563 צפיות
יש לי מולטימדיה זד ואני רוצה לחבר לה וויז. היא קולטת ג'י פי אס. איך אני מחבר לה קליטת אינטרנט? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת צפוניאא, -
- 4 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
שלום, לאחרונה קנינו טיוטה קורולה חדשה היברידית מדגם Luxury מייבוא מקביל. בגירסאות הבסיס הדגם מגיע עם מסך לא מקורי בהתקנה מקומית שכולל בתוכו וויז. בגלל שקנינו את הגירסא היוקרתית ביותר (הדגם הזה לא קיים אצל היבואן הרישמי) האוטו הגיע עם המסך המקורי (שאם שואלים אותי יפה וטוב יוצר) אבל הבעיה המרכזית שאין בו וויז.. המקום שקנינו ממנו רוצה מחיר יקר מאד של סביבות ה3 אלף ומה שהוא אומר בעצם זה להתקין לי את המסך הלא מקורי .. שזה בעצם הפסד כפול? גם לשלם הרבה כסף וגם להוריד את המסך המקורי כדי לקבל מסך ישראלי פחות טוב. השאלה שלי האם יש אפשרות להתקין את הוויז על המסך המקורי ומה אמור להיות סדר גודל של המחיר? תודה רבה ושבוע טוב, מעריך אותכם
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
יש לי מאזדה 3 ספיריט שנת 2015 גרסא שמותקנת ברכב היא כרגע 33.0.500 אשמח אם מישהו יוכל להסביר או לקשר אותי למדריך מסודר על סדר התקנה תוכנה עדכנית וכו? בנוסף, קיים ברכב כרטיס נייוט iGo הבנתי שניתן לעדכן מפות ללא עלות מישהו יודע איך? תודה רבה לכולכם.
הודעה אחרונה מאת wildlands2019, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 850 צפיות
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מסך מולטימדיה לגולף mk7 חשוב לי מאוד המהירות שלו ושהטאץ יהיה נורמלי. בנוסף אני מחר אליה מגבר+רמקולים וסאב אז חשוב שיהיה את כל החיבורים שצריך. ביררתי כאן בארץ מסך שיריץ וויז יוטיוב וכל המתלווה מגיע ל 3500 אלף! לאחר בדיקה מצאתי אחד באלי אקספרס מישו פה הזמין פה משם מסך ? זה המסך שאני מעוניין להזמין מבחינת נתונים הוא נראה לכם בסדר אני פשוט לא מבין בזה https://s.click.aliexpress.com/e/cTm4jLbi תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Ori400187, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום לכולם, כנראה בעקבות הקיץ החם נפלה לי המצלמת מובילאיי מהשמשה, וכאשר החזרתי אותה בעצמי היא לא עבדה באופן תקין והיה צורך ללכת למרכז שירות שיבצע הדבקה מחדש + כיול, למזלי זה היה באחריות, אחרת נאמר לי שעלות התיקון הוא 350 ש"ח. אני מתאר לעצמי שקורה להרבה בקיץ שההדבקה של המצלמה לא מחזיקה בחום, ורציתי לשאול אם יש רעיונות מה אפשר לשים על מנת לחזק את האחיזה ושהמקרה לא יחזור להבא. אם מישהו מצא איזה פתרון ויכול לשתף\לצלם אשמח מאוד
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
- 3 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
כבר היו שרשורים בנושא אבל אולי ע"י פתיחת נושא תהיה התייחסות. החלפתי מצבר והרדיו נחסם ודורש קוד. מהמידע שהצלחתי לדלות כאן הבנתי שבשביל לקבל את הקוד צריך לדעת את המספר הסידורי של הרדיו וזה אפשר להשיג ע"י לחיצה במקביל על מספרים 1,6. אבל אני לא יודע כיצד להשיג את הקוד כשיש לי את המספר הסידורי. יש כאן מישהו שיודע? המספר שלי הוא v016895 אנא זה דחוף! אם מישהו יכול לעזור תודה
הודעה אחרונה מאת mati1, -
- 3 עוקבים
- 27 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
הזמנתי היום את המערכת הנל מאמזון והיא צפויה להגיע בשבועיים הקרובים. קראתי המון על התקנה עצמאית של המערכת וראיתי גם המון סרטונים ביוטיוב. צילמתי את המערכת הנוכחית שיש לי ברכב (הרכב הגיע חדש עם מערכת סינית התקנה של גיל קאר) פאנל אני אקנה במידה והפאנל הנוכחי לא יתאים כדי שהכפתורים בהגה יעבדו אני צריך לקנות Metra Axxess ASWC-1 מתאם צמה של Metra 70-7005 השאלה שלי היא כזאת - אני לא אצטרך לחתוך את החוטים שיוצאים מתוך הרכב נכון? בשביל זה הרי יש את המתאם לצמה? עברתי על כמה תרשימים שמראים את הצבע של כל חוט ומה הייעוד שלו. לפי הסרטונים זה לא נראה מסובך. לגבי ה Metra Axxess ASWC-1 ראיתי שהוא מאוד פופולרי - מה לגבי PAC?
הודעה אחרונה מאת PPF, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 584 צפיות
המערכת הנוכחית היא אחת זולה של גילקאר שהגיעה עם הרכב, לא זוכר מה גודל המסך. מה שמרגיז אותי בה שהיא לא מותאמת למכשירי סלולרי אנדרואיד, אלה מתחברים אליה רק לשיחות בבלוטות', ואילו למוזיקה וכאלה אני צריך לחבר כבל AUX (ה-A2DP לא עובד עם מכשירי סלולר אנדרואיד). עם מכשירי אייפון אין בעיה. נסעתי לחברת גילקאר, ואין להם עדכון כלשהו, רק להחליף מערכת. אז אני צריך מערכת מולטימדיה שתעבוד בצורה מלאה עם אנדרואיד ואייפון דרך a2dp, שאוכל לשלוט עליה מהכפתורים שבהגה, וגם שתעבוד עליה מצלמת הרוורס עם החיישן, ואחרון שאיכות הקול תהיה סבבה. רמקולים אחליף בעתיד לטובים במקום המקוריים, ולא הייתי רוצה שמערכת המולטימדיה תגביל אותי. תקציב: 1500 ש"ח למערכת עצמה. אין לי בעיה להזמין מחו"ל אם י…
הודעה אחרונה מאת 666pluto,