פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,392 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
היי, ברשותי אופל קורסה 2011 עם מערכת מובנת כולל שליטה מההגה, בדקתי על האפשרות להתקין מערכת מולטימדיה אך הדבר נורא יקר והחלטתי לחפש אלטרנטיבות. הבנתי שיש אפשרות להתקין בלוטוס ברכב שמתחבר ישירות לרמקולים של המערכת. לא דיבורית בלוטוס עם רמקול חיצוני. ציינגר fm לא בא בחשבון, ניסיתי והאיכות מזעזעת. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אז לאחר חיפוש ארוך של מערכת נורמלית ואיכותית החלטתי לרכוש מערכת של חברת joying בעלת קישורית 4g ו 64Gb. I את המערכת הזמנתי ישירות מאתר החברה בעקבות מבצע של 15% הנחה. המערכת הגיעה אלי עד הבית באמצעות משלוח של חברת DHL ולקח בערך 5 ימים עד שהמשלוח הגיע מהונג קונג עד אלי, יש לציין שנאלצתי לשלם עליה מכס בעלות של 280 שקל אבל אין מה לעשות בעניין... חשוב לי לציין שהמערכת עובדת מעולה פשוט חלק אין שום תקיעות לא משנה כמה העמסתי עליה המכשיר פשוט רץ בצורה חלקה. לעוד שאלות מוזמנים לפנות. Sent from my SM-G975F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת ereznaa, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 945 צפיות
אחרי שהתעמקתי בנושא, נתקלתי בחברת rockville יש עליהם הרבה המלצות טובות ויחסית המחירים שלהם מאוד נמוכים ביחס לשוק, הם גם בין החברות היחידות שמתמשות בתקן cea גם למגברים וגם לרמקולים, למישהו יש נסיון עם החברה הזאת???
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 740 צפיות
שלום חברים יש לחבר שלי פאסאט 2013 והחיבור BT הפסיק לעבוד לפתע, טלפונים מזהים את המערכת אך לא מצליחים להתחבר. במסך המערכת החלק של ה-BT מופיע באפור. הבנתי שמותקן מודול BT היכן שהוא ברכב, עפ"י סרטונים ביוטיוב אמור להיות מתחת לכסא הנהג, אך לא מצאתי באף מקום. יש למישהו מושג היכן המודול נמצא? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת shai82, -
- 0 תגובות
- 661 צפיות
אהלן, לצערי המערכת של Pioneer הפסיקה לעבוד ואני חושב לקנות מערכת אנדרואיד גנרית במקום, בהנחה שכל הרמקולים מוגברים ממגבר חיצוני, אני עדיין צפוי לאבד מאיכות הסאונד?
הודעה אחרונה מאת Albetx, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, יש לי מערכת מולטימדיה של גיל קאר, אנדרואיד 5.1.1 (מיצובישי). הווליום מדי פעם עולה ויורד כששומעים דרך בלוטות, וגם באפליקציות של מערכת ההפעלה. מישהו מכיר הבעיה? יש דרך לתקן את זה?
הודעה אחרונה מאת yuvalkesi, -
- 0 תגובות
- 682 צפיות
היי לכולם. התחדשתי במכשיר חדש ולצערי כבר לא קיים לו שקע אוזניות - משמע אני לא יכול להתחבר יותר לחיבור AUX ללא מתאם (שגם הוא לא הגיע בערכה ) אז החלטתי להתקין מערכת מולטימדיה ברכב כי גם ככה מזמן הגיע הזמן. אשמח לקבל מכם המלצות למערכות מולטימידה מומלצות ומקום להתקין בו באיזור חדרה והסביבה. אם יש מקום שמתקין ומוכר את המערכות אז בכלל יהיה מושלם. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת galnl, -
מולטימדיה פיונר
מאת yorng- 0 תגובות
- 582 צפיות
שלום, רציתי לשאול אם שווה להזמין את זה? https://www.ebay.com/itm/Pioneer-MVH-300EX-MVH300EX-2-DIN-Digital-Multimedia-Video-Receiver-7-Screen-NEW/362264126855?epid=12030504251&hash=item54589fe587:g:ccsAAOSwS6Zap9ci או שעדיף לקנות משהו אחר? וכמה יעלה התקנה של זה בארץ?
הודעה אחרונה מאת yorng, -
- 3 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום חברים, כאיש הטכנולוגי של המשפחה לאחרונה נדרשתי לסוגיה של בת משפחה לרמקולים לרכבה. יונדאי i35 אלנטרה. בכנות, אין לי מושג ירוק כשמדובר ברמקולים, מגברים, קומפננט וטוויטרים עושים לי בלאגן בראש. לצערי גם איו לי את מי לשאול.. הדרישה לפי סדר עדיפות: 1. כמה שיותר חזק מבחינת עוצמה הרעש...סליחה, מוזיקה 2. ועם זאת צליל נקי 3. סאב שלא תופס הרבה מקום. (עכשיו, אולי יש הבדל בין מה שהיא רוצה, למה שהיא צריכה. כמובן שאשמח לשמוע הערות) בנוסף, היא רוצה להחליף גם את הרמקולים בדלת האחורית..אז אם אפשר בבקשה על הדרך להתאים לה זוג לרווחת הנוסעים מאחורה. עם כל זאת, אני יודע שהיא תהיה מרוצה ממערכת שמע שפשוט תהיה באופן ממוצע, בעוצמה גבוהה. תקציב 1200 ש"ח בלבד. (…
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
- 0 תגובות
- 653 צפיות
מערכת מולטימדיה מקורית אין יציאת AUX? האם ניתן להגדיר שפה עברית לצורך אנשי הקשר מהטלפון?
הודעה אחרונה מאת מוסך גבע, -
- 3 תגובות
- 978 צפיות
אני מאמין שדגם המערכת הוא RCD 310 ניסיתי במשך כשעה ולא הצלחתי, האופציה במערכת עצמה מאופשרת(ראו תמונה) אבל בטלפון אני לא רואה משהו שמזכיר SEAT או רכב או משהו שיכול לתת רמז שזה האוטו האם הבלוטות' ברכב תמיד גלוי? איך אפשר לדעת את הכתובת BT שלו? עזרה ממישהו שהצליח או מכיר? תודה
הודעה אחרונה מאת aviaviavi, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם יש אפשרות להוסיף אפליקצית במולטימדיה של סקודה קארוק? ראיתי שבאירופה זה בא עם חבילת connect שמכילה כמה אפליקציות חיוניות ומאפשרת להתחבר עם טלפון דרך wifi במקום כבל שנדרש לחיבור של Android Auto.
הודעה אחרונה מאת sashoks, -
- 3 תגובות
- 860 צפיות
שוקל להרכיב מערכת מולטימדיה חדשה בקיה סיד 2016, באחד המקומות הציעו לי מערכת של טרגט, בגדלים של בין 7 ל 10 אינץ ומאוד המליצו על המערכת שלהם, מה אתם חושבים? קראתי על מערכות של joying, איך הטרגט מולה? מי באזור הצפון מתיסר ומתקין מערכות שלהם?
הודעה אחרונה מאת zoyaniv, -
- 2 תגובות
- 830 צפיות
מישהו מכיר את הדגם ? אני כבר לא בטוח אם זה בא מהרדיודיסק או מהאנטנת רכב (סריון) אני חושב שזה לא מהרכב מכיוון כי ניסיתי לשמוע ב3 סריונים שונים רדיו ושמעו אצלהם חלק. כמו כן הלכתי למקום שמתקין ונאמר לי כי "אם ישנה בעיה באנטנת רכב ישמעו רעש לבן, ולא שום תחנה כלל." אני תוהה אם הדגם הנ"ל ידוע בבעיית קליטת רדיו ? כי אינני בטוח עדיין שמוכן להוציא על רדיודיסק חדש --רק-- עקב הבעיה הזו ואולי זה בכלל עניין פשוט לפתור זאת... ? תודה נ.ב אם כבר וכן אאלץ להחליפו לצערי ... מה לדעתכם ייתן לי סאונד טוב יותר , ה 4750 של פיוניר או אלפיין באותו אזור מחיר ? ואיזה דגם מומלץ ? (מכיוון כי ה ute 92 ייקר מדיי בארץ) או אולי נאקאמיצ'י ? למרות שהמחיר קצת מחשיד אותי.. כמו כן …
הודעה אחרונה מאת asd1301, -
חיפוש קולי
מאת jacob300- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 582 צפיות
שלום מערכת מולטימדיה אנדרואיד גירסה 4.4.4 משנת 2016 נרכשה בניפון. היה עובד יפה עד לא נזמן החיפוש הקולי, המערכת לא מעדכנת את עצמה, כך שלא ברור מה השתנה ? כל חיפוש קולי לא עובד, לא ב Waze לא ב Google ולא באפליקציה הבנויה עצמה, כותב על המסך בעיה בחיבור ונותן אפשרויות ביטול או דבר שוב, לחיצה על דבר שוב לא מבצע הוראה קולית, הערה: בזמן שנותנים את ההוראה הקולית נראה גרף של אודיו שכביכול המיקרופון עובד אבל בפועל מוציא הודעת שגיאה זו, גם הורדה של אפליקציה אחרת מ Google play - חיפש קולי, מפעילה את אותה אפליקציה של המקור ושוב מתקבלת הודעת שגיאת חיבור, איך ניתן לפתור נושא זה ? תודה.
הודעה אחרונה מאת jacob300, -
אהלן חברים, אחרי רכישה של הHEAD UNIT הבא המותאם ללאון iLX-702LEON http://www.alpine.co.il/p/Products/SingleView/iLX-702LEON ואחרי שאני עומד לקנות קומפוננט היי אנד רציני של BLAM AUDIO (Multix OSS 60/80) https://www.blam-audio.fr/index.php/en/product-line/live-system/speakers/multix-os-60-80 אני מתלבט בין 3 מגברים שהוצעו לי בהפרש מחירים לא גדולהיסטרי מדיי - 1. 4160 Focal https://www.cheaper.co.il/product/%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%A8-high-end-%D7%A2%D7%9D-4-%D7%A2%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%9D-%D7%AA%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%AA-focal-%D7%9E%D7%93%D7%92%D7%9D-fps-4160 2. Zapco Z-150.4 SP https://www.zapco.com/z-150-4-sp 3.KS 300.4 - Arc Audio…
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 597 צפיות
שלום חברים הותקן לאותו מתאם אנדרויד על ידי גיל קאר. לאחרונה המתאם תקוע במסך "ANDROID" הנוצץ . זה המסך השני אחרי הרובות הכחול... לא זז משם. ניסיתי לנתק מחשמל ולהחזיר אבלל ללא הצלחה. צלצלתי ל גיל קאר ושאלתי אין מבצעים התחול אבל לא רצו להתייחס וביקשו להגיע למרכז השרות בת"א. אין לי בררה ואני אגיע לשם. לא יודע האם למתאם עדיין יש אחריות. לאוטו האחריות מסטיימת בסוך החודש. והשאלה האם משהוה יודע איך לעזזל אפשר לאפס את הזבל הזה...?? דינו נ.ב. המכשיר הוחלף פעם כ חצי שנה אחרי הכנייה של הרכב. אחר כך
הודעה אחרונה מאת DinoSlmn, -
- 2 תגובות
- 753 צפיות
היי יש ברשותי מורל פרימו 10 אינץ. מעוניין לבנות לו תיבה פתוחה(עם פורט), בנפח 31 ליטר (עפ"י נתוני יצרן). אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי מבחינת המידות, ניסיתי להיעזר באתר הנ"ל:https://subbox.pro/en/ טיפה הסתבכתי עם הפרמטרים... תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 0 תגובות
- 586 צפיות
אני רוצה להזמין חיישנים מקוריים מצאתי באיביי קיט שלם ב1000 שח עם משלוח מישהו התנסה עם זה ויכול להדריך אותי בהתקנה? או להתקין בתשלום תודה!
הודעה אחרונה מאת guybenza, -
מגבר מומלץ
מאת Ido Lavi- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפש מגבר מומלץ שיכול להחזיק 2 רמקולים קדמיים של עד 75 rms כל אחד וסאב של 200 rms רמקולים אחוריים לא מתחברים למגבר תודה
הודעה אחרונה מאת kalmangar, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי I20 שהמערכת שמע מדי פעם הייתה עובד ומדי פעם מתאפסת על כל ההגדרות . לפני כמה ימים המערכת הפסיקה להגיב בכלל "מתה" , בדקתי פיוז מתחת להגנה ונראה שהוא תקין . אשמח ממי שיודע , איך מפרקים את המערכת , האם צריך לפרק את כל הקונסולה או שיש דרך לשלוף את זה ביותר קלות , והאם ישנו פיוז על גבי המערכת עצמה או אם מישהו מכיר מחלות נפוצות של המערכת הזו ויודע כיצד לסדר . תודה
הודעה אחרונה מאת Dan Chekanov, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, שאלתי היא בנוגע להחלפת הרדיו המקורי ברכב (הונדה אינסייט 2014) למערכת שקניתי באופן פרטי. עברתי על המדריכים פה באתר ובאתרים רבים אחרים, אך יש לי בעיה אחת. הצבעים של צמות החוטים לא בדיוק תואמים לצמה הרלוונטית למערכת שרכשתי (אציין כי בצמה של המערכת שקניתי יש שמות על כל חוט צבעוני מה שמקל על השימוש בה, אך בצמות הרכב אין שמות ואין דרך להבדיל מעבר לצבע) בנוסף, במערכת המקורית יש 2 צמות נפרדות התחברות למערכת ובמערכת שקניתי יש רק צמה אחת (שקשורות למערכת בלבד מעבר לאנטנה הכפתורים אחרים) איך אוכל לזהות את הכבלים? עברתי על ספר הרכב ולא מצאתי תשובה... סוג הרכב - הונדה אינסייט 2014 Honda Insight 2014
הודעה אחרונה מאת erez1111, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 810 צפיות
שלום, רכשתי קרוסאובר יד 2 מודל 2015. הרכב הגיע עם מערכת מולטימדיה. מספר שאלות (אין המידע הזה בחוברת הרכב): 1. אתמול כפתורי השליטה של ההגה הפסיקו לשלוט על המערכת (מעבר בין תחנות / ווליום). איך מקשרים בחזרה את השליטה? 2. איך מקשרים את הסלולרי שלי לדיבורית ברכב (שליטה דרך כפתורי ההגה)? 3. איפה מכניסים כרטיס סים / מגדירים מייל וכו'? ובכלל - מאיפה אפשר להשיג את חוברת ההפעלה של המערכת הזו? איזה סוג היא? תודה
הודעה אחרונה מאת uripri, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הויטארה הוא רכב רועש בטירוף, לכן הוחלט לבצע איטום תא מטען + תא נוסעים. לפני חצי שנה שמתי Dynamat Hoodliner מתחת למכסה המנוע אך זה לא עזר בכלום. החומרים: - יריעות בוטיל של NOICO https://www.ebay.com/itm/Noico-80-mil-36-sqft-Car-Sound-Deadening-Mat-Sound-Deadener-Insulation-Material/261751448064?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 - יריעות ספוג CCF עובי 6 מ"מ: https://www.ebay.com/itm/6mm-Black-Closed-Cell-Foam-Self-Adhesive-Roll-High-Quality-Waterproof-Sound-Van/252376922287?hash=item3ac2d638af:m:mMTUfxiuo--nBnWrKdjIpgQ&var=551223983727 יריעות MLV של Tecsound: https://www.mgeves.co.il/%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%A2%D7%9…
-
היי לפני כמה ימים קניתי רמקולים חדשים של פיונייר אחוריים שמתי עכשיו לב שבווליום גבוהה הם מחרחרים למה? אלה הרמקולים: [h=1]PIONEER TS-A 6966S[/h]
הודעה אחרונה מאת BEEKER, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני נוהג במרצדס שנת 2014 A180 במצב עמידה יש לי אנדרואיד מלא , גוגל פליי, יוטיוב ,........ הכל עובד כשאני מתחיל בנסיעה מעל 25 קמ"ש הכל נעלם חוץ מוויז נכון לרגעים אלו הוצאתי כרטיס זיכרון מהמכשיר שמשדר את האנדרואיד למסך (לא יודע איך הוא נקרא בשפה מקצועית)אז גם וויז אין לי אבל לא זו הבעייה השאלה שלי היא האם יש דרך למנוע את החסימה הזאת בצורה פשוטה או שזה מצריך ידע מיקצועי? מצ"ב "הרכיב שהוצאתי ממנו את הכרטיס זיכרון"
הודעה אחרונה מאת silence, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 608 צפיות
שלום, לאבי התקלקלה ברנו פלואנס 2010 שלו - יחידת הדיסק של הרדיו-דיסק. אשמח לעזרה היכן ניתן להשיג רדיו-דיסק כזה. תודה
הודעה אחרונה מאת wantootree, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
מחפש חלופה לזבל המותקן ע׳׳י מתקין מקומי ברכב חדש... רכב ב-320 אלף שח מקבל מערכת שאפילו ד׳ציה התביישו לשים. רעין להתקין מערכת אנדרויד כולל mirror link שתתפוס את כל השטח הפנימי , לייצר סביבה טיפה יותר מודרנית ברכב די מיושן בהיבט העיצוב. מה יכול להתאים ממותגים הסינים Eonon ? Joying?
הודעה אחרונה מאת captain_smollet, -
- 1 תגובות
- 582 צפיות
מעוניין להחליף אתה מערכת מולטימדיה סטוק שמגיעה עם הI30 במערכת אנדרואיד 7" איכותית בתקציב עד 2K. אשמח להמלצות. ראיתי באלי אקספרס כל מיני מערכות אנדראויד סיניות באיזור ה250 דולר, עד כמה הדברים האלה איכותיים ו/או שווים את הכסף? לדוגמה כזאת שתואמת מקור: https://www.aliexpress.com/item/32955303996.html תודה.
הודעה אחרונה מאת TheOne23, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי מערכת מולטימדיה ברכב ואיפשהו בפנים מתא הכפפות עמוק עמוק יוצא כבל AUX. הפין של השAUX נשבר ואני רוצה להחליף לחדש. יש מקום מומלץ לעשות את זה באזור ת״א? התקשרתי למקום בו התקינו לי את המערכת והם רוצים 180ֿ שח(!!) על פאקינג להחליף כבל תודה
הודעה אחרונה מאת Tom_22,
-
מי מחובר 12 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 2,045 אורחים (הצג רשימה מלאה)