פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ברשותי קורולה 2005 עם אבזור GLI, כולל שליטה מההגה. התצוגה ברדיו נדפקה, אני מעוניין להחליף את היחידה לדאבדין עם מצלמת רוורס, האם קיימת מצלמת רוורס אלחוטית או שיש רק חוטית? איך אני מבטיח שתשמר לי השליטה מההגה? יש היום טעם לקחת דאבלדין לא עם אנדרואיד? לא מתכנן להחליף את שאר רכיבי המערכת ולא להוסיף סאב. תודה!
הודעה אחרונה מאת abcd12, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 695 צפיות
שלום לכולם מחפש מערכת מולטימדיה לרכב הנ"ל. (כרגע יש מסך מקורי עם יכולות מעפנות) חשוב שיהיה plug&play ושכל הכפתורים המקוריים בהגה ובקנסולה המרכזית יעבדו. שיהיה אנדרואיד ועם יכולת חיבור דונגל 4G (ולא 3G!) וויז כמובן. יוטיוב. וכל מה שהולך במערכות האלו. אם למישהו יש משהו כזה על C4 אשמח להכוונה וייעוץ. מחיפוש באליאקספרס עולה שיש אחד - אבל הוא עם יכולות מודם של 3G. קישור - https://he.aliexpress.com/item/32808232047.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.32d1858dYzbjOd&algo_pvid=58bce003-0cb9-43d3-a536-d1b20ad664d4&algo_expid=58bce003-0cb9-43d3-a536-d1b20ad664d4-1&btsid=fbef01aa-b1d9-4281-a743-714eadcd81ce&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb20160…
הודעה אחרונה מאת Igalz, -
-
- 1 תגובות
- 738 צפיות
שלום לכולם, יש לי טויוטה יאריס 2007, המערכת שיש כרגע ברכב מורכבת מזוג טוויטרים וזוג רמקולים 6.5״ בדלתות הקדמיות, המערכת המקורית שמגיעה עם הרכב. אני מעוניין להחליף את הרמקולים לסט קומפוננט בסביבות 400-500 ש״ח, והבנתי שצריך לרכוש גם מגבר, עכשיו השאלה שלי היא האם צריך מגבר למרות שכבר יש טוויטרים מחוברים? או שזה בגלל שמדובר בסוג שונה של רמקולים? אם כן צריך מגבר, האם המגברים שעולים 300 ש״ח הם בסדר? לא מחפש משהו יותר מידי מפוצץ, והמקסימום שאני אוסיף זה סאב-וופר בעתיד ועוד שאלה - כמה מסובך זה להתקין לבד? תודה
הודעה אחרונה מאת El_Soltero, -
- 0 תגובות
- 624 צפיות
היי, ביצעתי עדכון גרסה למערכת המולטימדיה של היונדאי i25 2016, וכאשר נתבקשתי לסמן את האפליקציות שברצוני להתקין כנראה שחלק לא היו מסומנות ולא הותקנו. להבנתי לא ניתן להתקין ישירות אפליצקיות וכרגע מותקנת הגרסה הכי עדכנית אז אני תקוע עם האפליקציות שיש כרגע. האם יש דרך להתקין מחדש את הגרסה הנוכחית או לעשות ריסט שלהם למערכת ? או שיש צורך לחכות לעדכון הבא כדי להתקין את האפליקציות שלא הותקנו? תודה
הודעה אחרונה מאת DannyM111, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, מאתמול (ללא סיבה) המערכת מולטימדיה (תצוגה) לא נדלקת, מדובר ביונדאי i30cw שנת 2016. ניסיתי ללחוץ 12 שניות על כפתור הווליום או לחילופין גם על החריץ הקטן מתחתיו (נראה שמרסט את המערכת). האם יש דברים נוספים לעשות? אשמח לעצות נוספות. תודה.
הודעה אחרונה מאת koby14, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברשותי מכשיר מולטימדיה [אנדרואיד 8.1] נמחק לי המסך הראשי ואין אפשרות שימוש המסך שחור מהבהב [דיבורית מצלמת רוורס עובד] איך אפשר לשחזר את המסך למצבו הראשון .
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 2 תגובות
- 941 צפיות
ברשותי מערכת תחליפית ל-RCD 510 שהציעו בזמנו לפולו. מעוניין להחליף למערכת מקורית מתקדמת יותר. בהתחלה חשבתי פשוט לחפש יד שנייה RCD 510 , אבל הבנתי שניתן להתקין את ה-Discover Media גם כן בפולו R6. האם מערכת זו תתן תמיכה ב-Waze או לא? האם מישהו התנסה / מוכר מערכת כזו יד שנייה / מבצע התקנה? מקווה לראות פורום פעיל תודות,
הודעה אחרונה מאת Segevg1, -
- 4 עוקבים
- 16 תגובות
- 5 אלף צפיות
מה קורה אנשים? אז מהסופ"ש עד היום די חרשתי את גוגל, עליאקספרס, איביי, אמזון ובקיצור כל מקום אפשרי כדי למצוא מסכים איכותיים, לא יקרים מדי אבל גם לא פשוטים מדי. הדרישה היא שתהיה מערכת אנדרואיד ומינימום של 2 ג'יגה ראם. אני עם הונדה סיוויק 2011 (האצבק, 5 דלתות) בסופו של דבר, מההמלצות של הרוב - Joying די לוקחים בהליכה כל דבר אחר שנמכר ברשת. הבעיה היא שיש יותר מדי דגמים ופחות מדי מידע, ואני די מתלבט. יש לי אחד שדי נכנס לרשימה הסופית שלי, אבל לפני שאני סוגר אני רוצה לקבל את חוות הדעת שלכם לגבי חברות שאולי ברחו לי מהרדאר, אולי יש משהו יותר זול שיציל לי את הכיס מעוד נזק? בכל מקרה, זה מה שבכוונת שלי נכון לעכשיו: ג'ואינג 7 אינץ'. 4GB ראם, 64GB אחסון ואולי גם זה (…
הודעה אחרונה מאת aviaviavi, -
- 2 תגובות
- 969 צפיות
שלום. אני מחפש לקנות מערכת מולטימדיה מקורית לפולקסווגן פולו 2008. מישהו יודע מאיזה אתר אפשר להזמין ואיזה דגם אני צריך ? תודה רבה. http://www.up2me.co.il/v.php?file=25004130.jpeg
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 676 צפיות
שלום לכולם קניתי לא מזמן רנו קליאו מודל 2014, אני אוהב את הביצועים של הרכב אבל מערכת הסאונד פשוט מזעזעת. הרמקולים הקדמיים בקושי נשמעים (BASS REFLEX) והאחוריים לא נשמעים בכלל, כנראה לא קיימים. הייתי רוצה המלצה להתחלת שדרוג המערכת בשלבים, חשבתי להתחיל בקניית זוג רמקולים 5.2 ואולי גם מגבר, אני יודע שמומלץ כבר לשדרג לרמקולים גדולים יותר אך אני לא יודע אם הם יתאימו. את התתקנה הייתי רוצה לבצע לבד, אין לי הרבה ניסיון לכן אני מחפש רמקולים שיתאימו יחסית בקלות. אשמח להמלצות, תודה!
הודעה אחרונה מאת Shayhell, -
- 0 תגובות
- 632 צפיות
צהריים טובים יש לי סובארו פורסטר 2008 (הדור המאוחר יותר שיצא ב2008 ) ומערכת המולטימדיה שם היא "רגילה" עם CD וכדו' אני רוצה להתקין מסך טאצ' עם וויז, וחיבור Bluetooth נורמלי שאוכל להשמיע מוזיקה מהסמארטפון לרכב בדקתי אצל מתקינים והמחירים בשמיים יש מאיפה להזמין ולהוזיל את העלויות? כמו כן האם זה דבר שצריך שמתקין יעשה או שגם אני יכול להרכיב? אני גם רוצה להתקין מצלמת רוורס, ולחבר אותה למסך שאזמין אשמח להמלצות, חדש בתחום תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Dov7, -
- 0 תגובות
- 587 צפיות
שלום לכם רציתי לשדרג את המערכת שלי במגבר וקומפוננט חדש התקציב הוא באזור 3000/3500 רק למגבר וקומפוננט. מה שיש לי על הרכב עכשיו מערכבת מולטימדיה של סוני וסט של קומפוננט של הרץ סידרה בסיסית ורוצה לשדרג אותו ואת המגבר . אני יחסית שמח מהקומפוננט אבל לא מספיק עבורי באיזשהו שלב הרמקולים כבר מאבדים כיוון ושומעים לא יפה ונקי איזה מגבר אני צריך בשביל קומפוננט וסאב 2/4/5 ערוצים או מונובלוק ומגבר נוסף ואיזה קומפוננט אתם ממליצים. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Aviad Anker, -
- 0 תגובות
- 566 צפיות
שלום לחברי הפורום.קניתי מולטימדיה למאזדה 3 החדשה מאליאקספרס.צמת חוטים ששלחו לי לא מתאימה ואין לי שום דרך להגיד להם מה אני צריך.המערכת תואמת מקור מאזדה 3.אני תושב ראש העין.הייש מישהו שיכול לעזור לי בהתקנת המערכת?בעלי מקצוע? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת efident1, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
2008 שנת 2015. המערכת המקורית לא נותנת הרבה. מעוניין להוסיף מולטימדיה. מי מתקין עבור לובינסקי את המערכות? איך הן? האם יש איזו המלצה מסויימת?
הודעה אחרונה מאת Idan87, -
- 2 תגובות
- 909 צפיות
היי, מבקש המלצה לשדרוג המערכת ליונדאי I35. הרכב מודל 2014, כרגע מותקנת מערכת מולטימדיה ישנה ולא הכי תקינה. ראיתי באליאקספרס את המערכת הבאה: https://tinyurl.com/y28jnxqn 1. האם מישהו התנסה במערכת הזו / בחברה הזו? 2. האם המערכת הזו נחשבת "תואם מקור"? כמו כן אשמח להמלצה על מתקין טוב שאביא לו את המערכת ויתקין לי אותה (חיפה / צ'ק פוסט).
הודעה אחרונה מאת ronaldo17, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום, לבקשת אשתי, אני נדרש להוסיף מצלמת רוורס לרכב שלה (בעקבות תאונה קלה ולך תשכנע שהחיישני הרוורס המקוריים מספיקים אם רק פותחים עיניים בכיוון הנכון). הרכב הוא פיג'ו 308SW, אקטיב, מודל 2016. אז אפתח בשאלה לגבי התכנות הפתרון הקל - האם אפשר להוסיף מצלמת רוורס כך שההקרנה תהיה למסך המקורי? במידה ולא, איזה מערכות מולטימדיה אלטרנטיביות מומלצות? (אם בכלל כדאי לגעת בזה לאור העובדה שלא מעט מערכות נשלטות משם?) מכיוון שאין לי שום ניסיון בהתקנות כאלה, אשמח לקבל המלצה על מקום קנייה והתקנה. התקציב לא מוגדר אבל השאיפה היא להישאר רחוקים מ-2000 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת Idan87, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 759 צפיות
הגיעה לי המערכת של האזעקת ביפר, שאותה הזמנתי מעליאקספרס, ואני רוצה לדעת אם זה אכן מערכת אזעקת ביפר או שעבדו עליי. מצרף תמונה של כל מה שהגיע בחבילה. Sent from my GM1913 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת maor23, -
- 3 תגובות
- 716 צפיות
היי, שוקל לקנות את הדגם שבכותרת, הוא אותו הדבר כמו שיש לי עכשיו רק עם CarPlay, הבנתי שיש בעיה עם ההתאמה של הרדיו בארה"ב לרדיו כאן? יכול להיווצר לי עוד איזשהן בעיות מעבר לזה(מעבר למחסור בעברית)?
הודעה אחרונה מאת kalmangar, -
- 3 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
רק לשם ההבהרה - אין לי שום ידע ו/או הבנה בתחום המולטימדיה, ולכן אני פונה לעזרת חברי הפורום. בעוד כחודש וחצי, אני מתכוון לקנות טויוטה קורולה אקסייט חדשה. הרכב מגיע עם מערכת מולטימדיה מקורית TOYOTA TOUCH 2 + מערכת וייז (כמובן, התקנה מקומית). כמו כן, דרך המסך של המולטימדיה אני שולט בהגדרות של הרכב (עד כמה שניתן) + צופה במצלמת רוורס (עדיין לא סגור - חושב בנוסף גם על הוספת חיישני נסיעה לאחור שמתריעים דרך מסך המולטימדיה). וכאן בא לידי ביטוי בקשת העזרה -> האם מישהו מכיר /יודע האם קיימת מערכת מולטימדיה תואמת-מקור (מבוססת אנדרואיד) שלמעשה שולטת בכל התפקודים של המערכת המקורית ? כל מידע יתקבל בברכה.
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
ערב טוב וחג שמח. קניתי את הרכב, ועדיין היתה עליו חבילת גלישה, שנגמרה היום. איפה נמצא כרטיס הסים על מנת שאני אוכל להחליף? תודה, ליאור.
הודעה אחרונה מאת dalet11, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם, שבוע שעבר התקנתי מערכת אנדרואיד, האייקון של ההגדרות מערכת הפעלה(אנדרואיד) היה נמצא בתפריט שיורד מראש המסך(איפה שנמצא בד"כ WIFI,בלוטוס,וכו") הספקתי לשנות שפה ומאז נעלם האייקון של ההגדרות, אין לי איך לשנות אפילו תאריך ושעה, אשמח אם מישהוא שיודע יוכל להדריך אותי איך מגיעים להגדרות ואיך ניתן להחזיר את האייקון. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת dudi.g, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם , לאחר שנפרדתי בצער מהויטרה שלי בגלל חוסר מקום, החלטתי לקנות CRV2002. בהונדה היה רדיו שיצא עם הרכב מהחברה, רמקולים עייפים ורצון גדול שלי לשנות הכל. ניגשתי אל המתקין שאני עובד מולו שנים , סאונדר ברחובות למי שמכיר. רכשתי קיט התקנה של JBL , צינור שרשורי לבידוד קו הפלוס העובר בתא המנוע , מערכת של פיוניר 1din וסט מוראל מקסימו בקוטר 6.5". מגבר Hifonics zeus Z440 בן 12 הותקן, לצד סאב 8/10" (לא זוכר במדויק) שעבר מהויטרה. מתחילים. מבדיקה קצרה שערכתי המגנט לא נכנס בדלתות , ומכאן ידעתי שאצטרך לבנות הגבהות, לחורר את הטבעות ולעשות פאזות לברגים הקודחים שיושיבו את כל העסק הנ"ל בבטחה. סימונים ... חיתוך בדיקה ראשונית יצירת פאזות לראשי ה…
הודעה אחרונה מאת tu3s, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן, בבעלותי אלפא רומיאו ג'ולייטה עם מערכת מולטימדיה דאבל דין מסוג Pioneer AVH-P8450BT כפי שניתן לראות בתמונה מצ"ב. היה לי טל"ס OnePlus 5T, וכאשר הייתי מתחבר לבלוטות', יכולתי לשלוט במוזיקה, להעביר שירים קדימה ואחורה דרך המערכת, כמו כן לראות את שם השיר שמתנגן באותו הרגע. קניתי Galaxy S10+, ומאז כאשר אני מתחבר לבלוטות', אני יכול להפעיל מוזיקה ולשמוע שירים, אבל אין מידע לגבי השיר ואני לא יכול להעביר קדימה / אחורה דרך המערכת. ניסיתי כל מיני דברים כמו למחוק את ההתקן ולהתחבר שוב, ניסיתי לשנות גרסת AVRCP בפלאפון, אך שום דבר לא עזר. פונה אליכם בתקווה שתוכלו לעזור לי.
הודעה אחרונה מאת Blap, -
- 2 תגובות
- 846 צפיות
היי , האם במערכת השמע של סיאט לאון 2013 דגם FR האם מישהו יודע אם זה הגיע עם SUB מובנה? או שזה מובנה בדיוק כמו ה8 רמקולים שיש היום בדגם הסטייל החדש. כי את הסאב המובנה ו9 רמקולים קיים רק בגרסה החדשה 2.0 אשמח לדעת אני מעוניין לדעת כי ישבתי לפני כמה זמן בלאון FR 2013 והשמע היה באמת פצצה ואני הולך לרכוש את הסטייל החדשה ולפי מפרט שראיתי לא הוזכר שום דבר על SUB בשנת 2013 והיה רשום שגם יש 8 רמקולים אז השאלה האם זה אותו הדבר?
הודעה אחרונה מאת אילן בורקו, -
- 1 תגובות
- 965 צפיות
צהריים טובים, ברשותי ניסאן מיקרה שנת 2012, אני מעוניין להתקין מערכת הכוללת סט קומפוננט קדמי, 6x9 במגש, להחליף את המערכת המקורית של הרכב, ואולי להרכיב מגבר. עכשיו, הבעיה היא שאיכות הפלסטיקה בדלתות ירודה מאוד, ואני חושש שאיכות הסאונד לאחר ההרכבה תהיה בהתאם. אני לא מעוניין להיכנס לפרוייקט של בידוד הדלתות, האם גם בלי בידוד יהיה ניתן להגיע לתוצאה טובה?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 1 תגובות
- 603 צפיות
אהלן חברים יש לי מגבר 4 ערוצים ו2 רמקולים על מגש מאחורה שמחוברים אליו, עכשיו כאשר האוטו בסוויצ דלוק(לא מונע) הרמקולים עובדים מעולה ללא רעשים. אך מייד לאחר הנעה של הרכב הם עושים רעש של מנוע כזה, צלילים לא נעימים. ניסיתי לעקוף את כל החיבורים(ווידוי שהכבלים תקינים) אך הבעיה עדין קיימת. ניסיתי בנוסף להחליף מגבר מה שגם לא עזר. מישהו יודע מה הבעיה? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 850 צפיות
מישהו יודע אם אני יכול להתקין אנדרואיד על המערכת? כרגע יש עליה Windows CE
הודעה אחרונה מאת Noam Kvet, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
מחפש המלצות למתקין מערכות מקצועי באזור הצפון. חוויתי התקנות רשלניות בעבר. עדיפות לאזור כרמיאל , עכו , קריות אבל אסע גם לטאבה עם צריך.
הודעה אחרונה מאת Shitu, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 670 צפיות
שלום, למישהו פה במקרה יש רנו מגאן 2019 וחווה בעיות בהעברת תחנות שמורות דרך הגלגלת של ההגה, כשהאנדרואיד אוטו מופעל? זה לא מעביר את התחנות השמורות, אלא את התדרים. זה גם לא מקפיץ את חלון העברת התחנות בתצוגה. כל פעם שרוצים להעביר את התחנות השמורות, צריך ללחוץ 3 פעמים על ה- source כדי שיגיע לתחנות השמורות, ואפשר להעביר רק שהתצוגה של התחנות נשארת על המסך. ברגע שהיא יורדת, צריך ללחוץ שוב על ה- source 3 פעמים. דרך הגלגלת, הוא לא מתייחס למצב שהוא נמצא בו, אלא ישר מעביר תדרים. כשהתצוגה נמצאת ב- rlink, הכל תקין. כאילו משהו באנדרואיד אוטו חוסם אותו. ברנו 2018 זה עובד תקין דרך אגב. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת BMW850, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 9.5 אלף צפיות
הי, יש לי אייפון ורכב עם אפשרות לקאר-פליי, הבעיה שעל מנת לסנכרן חובה להשתמש עם כבל usb, השאלה אליכם: האם יש אפשרות בכל דרך שהי לסנכרן ללא כבל? האם יש מתאם כל שהי ובתשלום כמובן..?
הודעה אחרונה מאת XVSTI,
-
מי מחובר 46 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 203 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- flytomars
- axSupreme
- nechmya
- IsraCar
- tan tan
- carsgo
- Boris002
- discoTD5
- Haim_gds
- om2
- zaf
- Yuval Oren