פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 666 צפיות
היי, אני מבין שצריך לקנות רכיב כלשהו. אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק לרכישה + מדריך התקנה ברור. אפשר גם באנגלית. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת bv12, -
- 0 תגובות
- 777 צפיות
שלום, יש לפי פיקנטו מהדגם החדש. אני רוצה לקנות עכשיו מערכת אנדרואיד (במקום המערכת הפשוטה שמגיעה בדגם הלא מאובזר) חיפשתי בEBAY ובאליאקפרס, שמתי לב למבחר גדול יותר באליאקספרס https://www.aliexpress.com/wholesale?trafficChannel=main&d=y&CatId=0&SearchText=picanto+android<ype=wholesale&SortType=default&page=1 אין לי שום מושג מה כדאי לבחור? ראיתי הבדלים גדולים מאוד במחיר מ300 ש"ח עד מעל 1500 האם יש הבדל גם באיכות? האם משמעותי ההבדל בין 2GB ל4GB?? איזה מעבד מומלץ ? AC8227L Quad-core ARM Cortex-A7 4*1.5Ghz ? Octa-Core 64 bit PX5 Cortex-A53 1.5GHZ Frequency ? PX30? PX5? PX6? אשמח מאוד להמלצה מה לקנות... תודה רבה !!!
הודעה אחרונה מאת ran_punto, -
- 4 תגובות
- 818 צפיות
היי, לא עובד הAndroid CAR עם הדבר הזה בשם intellink 4.0 האם צריך לעדכן או שזה מה שיש? ניסיתי עם כמה טלפונים ללא הצלחה: oneplus 1 oneplus 3 xiaomi mi9 oneplus 7 samsung s9 או שאופציה היחדיה זה לקנות מערכת סיני ולזרוק מה שיש ברכב עכשיו? מתריד אותי הגדרות של רכב שקיימות דרך מערכת שלהם.
הודעה אחרונה מאת Edgar Astrov, -
- 1 תגובות
- 693 צפיות
שלום, אני רוצה להתקין ברכב זוג קומפוננטים. אציין שאני לא מבין בתחום אבל בכל זאת אתקין לבד. רציתי את עזרתכם בשאלה ואולי בהמשך עוד כמה.. ברמקולים המקוריים יש לי 4 חוטים בכל צד שלפי מה שהבנתי 2 לוופר ו-2 לטוויטר (איך אפשר לדעת למה כל אחד שייך? יש חום, אדום, ושני כחולים), בקרוס יש 6 כניסות/יציאות, כלומר - 2 (+/-) יציאות לטוויטר, 2 (+/-) יציאות לוופר, ו-2 (+/-) IN השאלה אם אני צריך מתאם שהופך את 4 החוטים ל-2 או שאני טועה באופן ההתקנה הנכון. (בנתיים לא אחבר מגבר)
הודעה אחרונה מאת android, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 599 צפיות
היי, משום מה מערכת המדיה ברכב חוסמת אותי מלצפות בוידאו כל עוד הרכב לא חונה ונמצא ב- PARKING בטענה שזה עובר על החוק. איך אפשר לעקוף את זה? לא הגיוני שאי אפשר לצפות בוידאו גם כשהרכב בתנועה או מונע, זו צריכה להיות החלטה של הנהג. תודה
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 640 צפיות
מערכת: HU JVC רמקולים MBQ ZC1-216 מגברROCKFORD R400-4D סאב ROCKFORD R2SD4-10 אז ככה, יש לי רעש קבוע של "לחישה" בכל ווליום גם כשלא מתנגן שיר, הרעש מתגבר כשאני מגיע לווליום של מעל 28(הפאנל מגיע ל35). זה קורה גם כשהגיין על מינימום... התדרים חותכים ב80. כשאני על ווליום של 28, והגיין על פחות מחצי, יש יללת אלטרנטור. כשאני נמנע מהמצב הזה, השמע די נמוך. המינוס מקובע טוב מאוד ועם המולטימטר בדקתי התנגדות, כמעט ואין. הוספתי עוד כבל 4 גייג למינוס של המצבר ולגוף הרכב. ליפפתי סביב הPCA חוטים שמתחברים לפאנל ולמינוס רכב. בנוסף, בחלק מהשירים ולא רק בווליום גבוה, יש לי רעש "פצפוצים" מהטוויטרים. כאילו השירים באיכות מאוד ירודה. השמע מתקבל מחיבור BLUETHOOT ב…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום ותודה לעוזרים. ברכב שלי, מזדה 2 2017 , אין את יריעת? הבידוד השחור מתחת למכסה מנוע. שמתי לב שבדגמים 2018 2019 כבר יש . האם בידוד זה אכן תורם לשקט? ואם לא לשם מה הוא שם? תודה רבה,
הודעה אחרונה מאת יובל501, -
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
ראיתי כל מיני הסברים אבל לא מה שאני צריך. יש לי מאזדה 3שנת 2008 , הבנתי שניתן ע"י פירוק קל של הפאנל להוציא aux אני מחפש מכשיר (באייבי/אליארספרס)שאוכל לחברו ל aux שאוכל להתחבר אליו בבלוטוס ולחבר לו dok כך שאוכל בעצם לשמוע שירים דרך המערכת מולטימדיה דרך בלוטוס ודרך dok וגם להשתמש בזה הדיבורית(רק שמע) אשמח להמלצה/כיוון בנושא ראיתי את המוצר הבא https://m.aliexpress.com/item/33012525067.html?pid=808_0000_0131&spm=a2g0n.search-amp.list.33012525067&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=9719s_-phlNaNjeiRb4OqUaq33tIU4Bdkyb9txp2ILCgKmo4s8Mvl742UCEqHbmIoyCf1577744824567&browser_id=163eda75f0a84d9fa608d2618ac7bcab&is_c=Y לא ברור לי א…
הודעה אחרונה מאת חיימון123, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אני חדש כאן אז... לאט לאט יש לי מיצובישי אוטלנדר 2014. יש ברכב מערכת מולטימדיה מקורית (לפי הבנתי). יש בה הרבה תקלות, איטיות מטורפת, כיבוי פתאומי של המערכת, לאחרונה גם הפלאפון (וואווי) לא מתאפשר השמעת שירים רק שיחות וכו'.... אני מנסה לעשות עידכון למערכת. ראיתי בהגדרות שיש אופציה כזאת... א. האם באמת זה ניתן? ב. מהיכן ניתן להוריד עידכון? ג. האם המאמץ שווה או שלוותר ולקנות מערכת חדשה? מצרף תמונה של מסך האינפרמציה שקיבלתי....
הודעה אחרונה מאת babails, -
- 2 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
מקווה שזה המקום הנכון.. שלום לכולם יש לי ריו 2013 והכפתורים של השליטה על המערכת אינם עובדים. מערכת מקורית. לא יודע אם עבדה בעבר או לא [ האחרים כן עובדים , RESET/ TRIP] מה זה יכול להיות ? אולי פיוז או משהו בסגנון ? עצות איך לבדוק ולסדר את זה ? ובאין ברירה אשמח להמלצות לבעל מקצוע . עדיף בראש העין/הרצליה.
הודעה אחרונה מאת Pilot99, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יונדאי i20, שנת 2016, עם מערכת מולטימדיה מקורית (תוכנה של גיל-קאר). המערכת לא מצליחה לעלות. מופיע הלוגו הראשוני הכחול של יונדאי, אבל שום דבר מעבר לכך... אחרי כ 20-30 שניות המערכת מנסה כנראה לאתחל מחדש, אבל ללא שינוי. Hard Reset בלחיצה ארוכה על כפתור ה-Power לא שינה את המצב, וגם לא Reset עם סיכה בחור היעודי... רעיונות למישהו מה עוד אפשר לעשות ? בתודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Carkitopen, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים, לאחי יש מזדה 6 שנת 2008, חיבור ה-aux שיש ברכב אינו תקין, בלי קשר הוא מעוניין להוסיף חיבור usb האם יש כבל aux/usb או שניהם יחד, שניתן לקנות ולחבר למערכת המקורית של המזדה?
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 575 צפיות
היי, יש לי סוזוקי ספלאש. > מערכת אנדרואיד של JOYING (ממליץ בחום!) > JBL קומפוננט מקדימה (CS-760C) ' + זוג JBL מאחור ברמה דומה מפרט הרמקולים הקדמיים (האחוריים יחסית דומים) [TABLE=width: 237] [TR] [TD=align: right]6.5" גודל[/TD] [/TR] [TR] [TD]טווח תדרים[/TD] [TD=align: right]55Hz-20kHz[/TD] [/TR] [TR] [TD]עוצמה מקסימלית[/TD] [TD=align: right]150W[/TD] [/TR] [TR] [TD]עוצמה אפקטיבית[/TD] [TD=align: right]50W RMS[/TD] [/TR] [TR] [TD]נצילות [/TD] [TD=align: right]92db[/TD] [/TR] [TR] [TD]התנגדות[/TD] [TD] 4Ω[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] המגבר המוצע: Premier PA654 ב-250שח (חבר שיודע להת…
הודעה אחרונה מאת shabydog, -
- 0 תגובות
- 589 צפיות
היי, אני על סף רכישת איביזה סטייל עם מסך של 6.5 הבנתי שיש אפשרות להחליף את המערכת במקומות של אביזרי רכב, במערכת תואם מקור בסדר גודל של 2500 שקלים עם מערכת אנדרואיד פתוחה ומסך 10 אינצ. האם כדאי לי ללכת על זה או שעדיף להישאר עם המערכת המקורית + connect it? תודה.
הודעה אחרונה מאת eyal797, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפני כ 8 חדשים התקנתי מערכת קומפלט ברכב שומעים יפה מאוד ואני מבסוט....החלטתי שאני רוצה לתת קפיצה קלה כלפי מעלה ולעבד את הצלילים על ידי פרוססור....באיזו צורה עלי להתקדם וכמה אמורה לעלות התקנה מקצועית לרכיב הפרוססור בלבד הרכיבים שלי הם : ראש מערכת מולטימדיה של alpine w977BT רמקולים קדמיים קומפוננט blam signature 165.8 רמקולים אחוריים קומפוננט blam relax 165RX סאב blam relax R10DB מגבר 4 ערוצים zapco st 4xp מגבר מונו zapco st-500xm2 הפרוססור שקניתי הוא zapco dsp z8 השאלה היא מה הלאה? האם אצטרך עוד מגבר 4 ערוצים? האם זו התקנה מורכבת? האם אצטרך לקנות עוד חיווטים? מה העלות של התקנה כזו? Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת aitzik26, -
-
-
- אחראי פורום
- 39 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
בשעה טובה קניתי את המגבר מחבר פורום כאן, חיברתי הכל עברתי לעבוד אקטיבי על הקומפוננט הקידמי, באיזה תדר לחתוך את הHAT CLARUS עכשיו שאני אקטיבי? החלפתי טוויטרים לHERTZ HT25 והשארתי רק את הוופר שלו(זמני בהמשך החליף גם אותם) משהו אחד מוזר לי קצת במגבר עברתי לאקטיבי ז"א שיש לי 4X120RMS AT 4OHM ל4 אלמנטים בקומפוננט הקדימי, לפי כן עבדתי עם HERTZ HDP4 שבפועל נתן לקומפוננט שהוא עבד פסיבי 120RMSX2 AT 4OHMS (לפי בדיקות המגבר נותן 120 ולא 150 לפ) איך זה הגיוני שהסט מרגיש יותר חלש עכשיו? משהו פה לא מובן לי הוופרים בגיין על +5DB שזה המקסימום והטוויטרים על -11DB כי צריך לאזן בניהם בכל זאת. יכול להיות שהמגבר אוברייטד?
הודעה אחרונה מאת kalmangar, -
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
היי יש לי פורד פיאסטה 2014 אני רוצה להחליף את המערכת מולטימדיה למערכת אנדרואיד מצורף תמונות של החיבורים שיש מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב וכמה שיותר זול? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת matanarad, -
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום חברים. אחרי חודש של שימוש המערכת עבדה תקין. עכשיו כבר שבוע ברציפות יש בעיה ואני אפרט: שאני מניע את הרכב המערכת נדלקת, בוחר שיר מפעיל, השיר עובד ואין קול, גם רדיו עובד ואין קול, אני עושה ריסטארט עם קיסם, מכניס לחור הקטן ואז זה עובד חלק. אני יכול להוציא את המפתח, לכבות ולהדליק את הרכב זה לא חוזר הבעיה, מתי זה חוזר שהרכב במנוחה נגיד 3 שעות, אני בא מניע עוד פעם אין קול, צריך לעשות ריסטארט, וחוזר הקול למה זה קורה?(זה קורה כל יום שבוע ברציפות) המערכת מחוברת שתעבוד רק עם סווויצ. חוטים: אדום לאדום צהוב לצהוב. *עוד תופעה שאני מדליק את הרכב, היא ישר ממשיכה מאיפה שכיביתי אותה, נגיד באמצע שיר אז היא ממשיכה מאמצע השיר, אין הפעלה עם הלוגו ישר עובדת תוך שנייה, לא עולה כמו מ…
הודעה אחרונה מאת R2B, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים יש לי טויוטה קורולה היברידית. מידי פעם צצה בעיה כלשהי במולטימדיה שמסתדרת מעצמה אחרי זמן קצר. הבעיה הכי שכיחה היא שהבלוטוס לא עובד למרות שמפעיל בלוטוס בטלפון. אין את סימן הבלוטוס במולטימדיה. במצב זה לא יכול לדבר בטלפון. אחרי כמה זמן העניין מסתדר, זה קורה די הרבה וממש מעצבן, אחרי רבע שעה מסתדר. אני לא יודע אם צריך לקבל את זה כמשהו שאמור לקרות לפעמים, כמו שבטלפון לפעמים אין קליטה. או שללכת ולתקן תחת האחריות (אף פעם קודם לא היתה לי מולטימדיה) תודה ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת zvi-ka, -
- 0 תגובות
- 524 צפיות
אני מעוניין לקנות מערכת מולטימדיה לרכב תואמת מקור למאזדה 3 (יש טעות בכותרת) שנת 2009 צורה ישנה. הבנתי שאני צריך שהגירסא של האנדרואיד תהיה כמה שיותר גבוה, אז מצאתי יחסית לתקציב שלי: 8.1 ו 9. יש באמת הבל בין 8.1 ל 9? האם 8.1 זה בסדר? או שחייב 9? לגבי הזיכרון, החלטתי שאני רוצה 2gb ונפח אחסון 32gb למרות שאני צריך בסך הכל בשביל ה waze יוטיוב וסלקום טיוי. השאלה העיקרית שלי, מה זה ה 4g כי הוא יקר יותר. אני מעוניין לחבר סים על אינטרנט ולא לגלוש על ה wifi של הטלפון של הנייד. לכן האם זה מחייב 4g או שאפשר לקנות Wifi (כי הוא זול יותר) ולחבר ל usb של המולטמדיה דונגל עם סים ולגלוש על הסים של הרכב ולא נקודה חמה של הטלפון. או שאין קשר בין Wifi ל 4g? פשוט אין לי מושג מה זה 4g ו…
הודעה אחרונה מאת ryehidi, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 534 צפיות
שלום לחברי הפורום. חמי קנה סיטרואן אליזה שנת 2014. אנחנו מנסים להפעיל ניווט במערכת המולטימדיה ללא הצלחה. (מתקבלת הודעה שחסר כרטיס כלשהו) מחיפושים שעשינו ברשת עושה רושם שזו לא מערכת מקורית. לא הצלחנו להבין מה זו המערכת הזו כדי למצוא הוראות הפעלה. מישהו מזהה לפי התמונה באיזה מערכת מדובר? אשמח לכל עזרה. תחדה רבה. Sent from my TA-1012 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Motish, -
- 12 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום, מחפש לקנות מערכת אנדרואיד לסקודה. מדובר על מערכת פשוטה מאוד לצורך שימוש ב-waze ומוזיקה (רדיו, יוטיוב, ספוטיפיי) ולא מעבר לזה, תוך שמירה על האפשרות של שליטה מההגה. מצאתי כמה מערכות זולות אך מתקשה להחליט בינהם. את החיתוך הראשוני עשיתי לפי זיכרון RAM, כלומר בהתחלה ראיתי מערכות שהיו עליהם המון ביקורות טובות אבל היו כמה שאמרו שעדיף שלא לקחת 1 RAM אלא לפחות 2 וכך נשארתי עם כמה דגמים בודדים ועדיין מתלבט בינהם.. אולי מישהו כאן יכול להכריע? 1. https://he.aliexpress.com/item/4000059343717.html אנדרואיד 9. אפשרות ל DAB, תמיכה ב- RDS, וDSP - והחסרון הוא שאין כניסה ייעודית לכרטיס סים. 2. https://he.aliexpress.com/item/32922143200.html?spm=a2g0s.imconversat…
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
חברים שלום אני מעוניין לקנות מערכת מולטימדיה לרכב תואמת מקור למאזדה 3 (יש טעות בכותרת) שנת 2009 צורה ישנה. הבנתי שאני צריך שהגירסא של האנדרואיד תהיה כמה שיותר גבוה, אז מצאתי יחסית לתקציב שלי: 8.1 ו 9. יש באמת הבל בין 8.1 ל 9? האם 8.1 זה בסדר? או שחייב 9? לגבי הזיכרון, החלטתי שאני רוצה 2gb ונפח אחסון 32gb למרות שאני צריך בסך הכל בשביל ה waze יוטיוב וסלקום טיוי. השאלה העיקרית שלי, מה זה ה 4g כי הוא יקר יותר. אני מעוניין לחבר סים על אינטרנט ולא לגלוש על ה wifi של הטלפון של הנייד. לכן האם זה מחייב 4g או שאפשר לקנות Wifi (כי הוא זול יותר) ולחבר ל usb של המולטמדיה דונגל עם סים ולגלוש על הסים של הרכב ולא נקודה חמה של הטלפון. או שאין קשר בין Wifi ל 4g? פשוט אין ל…
הודעה אחרונה מאת ryehidi, -
- 1 תגובות
- 547 צפיות
שלום יש לי סאב אקטיבי של JL AUDIO, הוא התחיל להשמיע מאין בומים כאלה כמו פיצוצים ואז נכנס לפרוטקשיין, למחרת המגבר של הסאב לא נדלק. שהוא דלוק יש אור ירוק או אור אדום שהוא בפרוטקשיין, כרגע אני שום אור. ביצעתי מדידה של המתח מהכבלים(+, - ורימוט) הכל יציב ותקין. יש לי למי לשלוח את המגבר לתיקון השאלה האם יתכן שנשרף הסליל? כרגע החשוד המיידי שלי הוא המגבר של הסאב לא הסאב עצמו. האם יתכן שהמגבר לא נדלק בלי סגירת מעגל של הסאב(ז"א הסאב הלך ולא המגבר)? דגם הסאב: ACP108LG-W3v3 תודה רבה אנשים
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 0 תגובות
- 539 צפיות
אהלן חברים יש לי מערכת שהזמנתי מחו"ל, מחפש רק התקנה. צריך את עזרתכם במציאת מתקין איכותי וזול.
הודעה אחרונה מאת maor23, -
- 2 תגובות
- 664 צפיות
שלום קניתי את המגבר והרמקולים הבאים https://www.amazon.com/gp/product/B01KKHT2MY/ref=ppx_yo_dt_b_asin_image_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B075ZGTLV9/ref=ppx_yo_dt_b_asin_image_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 וכשאני מגביר את הווליום עד גבול מסויים הם עובדים מצויין, כשאני עובר את העוצמה הזאת, הרמקולים נקתעים, וכשאני מוריד את העוצמה חזרה הם חוזרים לעבוד חיברתי רק שני רמקולים למגבר הבנתי שמעוצמה מסויימת הוא לא מצליח להביא להם מספיק זרם, ולכן הם נקתעים, השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר רמקול אחד לשתי יציאות של המגבר?
הודעה אחרונה מאת עמרי יונ, -
- 11 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
שלום, התקנתי בסקודה ראפיד מערכת אנדרואיד תואמת מקור ויש כמה דברים שרציתי לסדר וחשבתי שאולי תוכלו לעזור. מראש אציין שיש לי הרבה עניינים שרציתי לטפל בהם ואשמח אפילו לעזרה רק בחלק מהם. 1. קליטת הרדיו במערכת החדשה לא טובה כמו שהייתה עם הרדיו המקורי. הייתה לי אנטנה קצרה והחזרתי את המקורית, זה שיפר מעט אבל עדיין לא משהו. מעבר לזה אני יודע שאני יכול להאזין לתחנות רדיו באמצעות אפליקציה אבל בכל זאת רציתי לשאול האם ידוע לכם האם ניתן לשפר את קליטת הרדיו. ראיתי שיש באלי אקספרס מגבר לקליטה של הרדיו אבל אין לי שום ניסיון עם זה כך שאני לא יודע עד זה באמת אפקטיבי.. 2. שליטה מההגה - במערכת המקורית וגם במערכת החדשה יש אפשרות לשלוט בעוצמת הקול מגלגל בהגה, אלא שעכשיו ובשו…
Toyota touch 2
מאת beliy7- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי, יש לי קורולה 2016 עם מערכת TOYOTA TOUCH 2, יש לי "אנדרואיד" עם וויז ופנגו... האם יש דרך להתקין עוד אפליקציות? סוג של לפרוץ את המערכת?
הודעה אחרונה מאת beliy7, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 773 צפיות
אהלן, ברשותי דאציה סנדרו שנת 2017, חפשתי קצת ולא מצאתי שום מידע על איזה מולטימדיה כדאי, אני מעוניין להחליף את הפאנל הקיים באוטו (מקורי של היצרן) בפאנל אנדרואיד (אשמח להצעות למגבלות מינימום, למשל, כמה RAM כדאי לי לבחור במינימום ויצרן מומלץ), אני צריך עזרה בגודל הפאנל שאני צריך, והאם חובה להחליף את כל הפלסטיקה של הקונסולה המקורית על מנת שהמערכת תוכל לשבת כמו שצריך, בנוסף, רציתי לדעת האם מומלץ או אפילו אם ישתפר במעט הסאונד במידה ואני מוסיף קומפוננטים למערכת ללא מגבר בתור התחלה, כרגע ממגבלות תקציביות, תודה מראש על העזרה. ואם מישהו התנסה אי פעם, אשמח לדעת מה רמת הקשוי של ההתקנה במידה ואתקין בבית (יצא לי להתקין עצמאית לטויוטה פריוס ולקסוס שנת 2010, כך שהתעסקתי בעבר אבל אש…
הודעה אחרונה מאת etamar1122, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 554 צפיות
שלום, ראיתי את המגבר הנ"ל באמזון. https://www.amazon.com/Sound-Storm-EV200-2-Evolution-Amplifier/dp/B00IVEGW2M/ref=sr_1_1?crid=3M72NYBGLH7ZU&keywords=mini+car+amp&qid=1577173426&sprefix=mini+car+amp%2Caps%2C287&sr=8-1 אשמח לדעת האם הוא מספיק כדי להגביר פיוניר 6X9 פשוטים, אני לא מחפש כמובן משהו מפוצץ או בעל איכות סאונד מטורפת אלא להגביר קצת את הרמקולים הקיימים ולשפר במעט את איכות השמע. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
מי מחובר 11 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,636 אורחים (הצג רשימה מלאה)