פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,393 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 736 צפיות
אני מעוניין לקנות את המולטימדיה הזו https://he.aliexpress.com/item/33015175055.html אולי היא לא מושלמת אבל לי היא מספיקה,בעיקר וויז ו..זהו. האם מישהו מכיר התנסה בזה? מה שחשוב לי זה להסיר את האפליקציות של יוטיוב וגוגל ואפליקציות סיניות שככל הנראה ישנם, יש איך לעשות זאת? אפשר למצוא רוט למכשיר כזה? תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת ארי62, -
- 0 תגובות
- 584 צפיות
היי! קניתי מצלמת דרך ללא מסך, שאמורה להתחבר למערכת מולטימדיה של הרכב. הבעיה שיש צורך להתקין תוכנה בשביל שתעבוד, והמערכת בקליאו (2014) פשוט לא מזהה את הקובץ, מה גם שלא מדובר על מסך הפעלה "חופשי", ככה שלא ניתן לעשות כלום מלבד הגדרות היצרן (רדיו\ ניווט \ מדיה \ נייד וכו..) האם מישהו מכיר דרך לעקוף את זה ולחסוך קנייה של מצלמה נוספת? תודה!
הודעה אחרונה מאת AL-GATO, -
- 4 תגובות
- 920 צפיות
היי, אני מחפש לקנות דאבל דין לסקודה ראפיד, חשבתי על הדגם הבא :Pioneer AVH-Z2150BT האם יש המלצות לדגם טוב\משתלם יותר? אין לי בעיה עם קניה מחו"ל, אבל תאימות רדיו מלאה לתדרים ישראלים היא חובה. בנוסף, אשמח לקבל המלצה לקיט אפטר מרקט לחיבור להגה + פלסטיקה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Kidis, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קניתי מהאיביי דאבל דין סיני אנדרואיד, הכל עובד טוב הבעיה המגבר פנימי שלה חלש. אי אפשר לשמוע גבוה. לפני זה היה דאבל דין סיני רגיל שמעו ממש גבוה. יש לי 4 רמקולים 6.5 אינטש JBL CLUB 6520 ושתי טווטרים אלפין מקדימה. חשבתי לקנות את המגבר הזה: מגבר לרכב Premier PA654 (איך הוא למשתמש בסיסי?) הרמקולים האלה מתאימים להגברה? בשביל להתקין מגבר ראיתי יש סט חוטים: פלוס. מינוס. רימוט. פיוז. RCA צריך לקנות גם חוטים עבים לרמקולים? הם צריכים להגיע מהרמקולים עד המגבר? אני התקנתי הכל גם את הדאבל דין וגם את הרמקולים. מגבר לא יצא לי להרכיב ראיתי את המדריך באתר. מתכנן גם להרכיב לבד.(אולי נוסיף גם סאב בהמשך) אשמח לייעוץ. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
טוב אז הזמנתי חבילה של 50SQFT עובי 1.3mm כל יריעה, בהתחלה חשבתי שלא יספיק לי ל-2 דלתות אז העדפתי את הגרסא היותר דקה - 50MIL ע"פ הגרסא העבה 80MIL כי מקבלים פחות יריעות - 30SQFT ביחס ל50SQFT. כמו שאתם יודעים קיה ריו זה אוטו עם פלסטיקים בכל מקום אם היה אפשר גם הגלגלים היו מפלסטיק מבחינתם. 50SQFT = 4.65 M^M ז"א אם תשרטטו קוביה של 4.65 מטר על 4.65 מטר על הרצפה זה הגודל שזה המון לפי דעתי. עלה לי גרושים עם משלוח פחות מ-500 ש"ח, ראיתי ביקורות טובות אמרתי ננסה מה יש להפסיד מקסימום נזמין בכפול את החברות היותר מוכרות DYNAMAT SECONDSKIN STP וכו' אבל לפחות ניסינו. הזמנתי מאמזון עולה עוד כמה גרושים אבל תוך 4 ימים זה היה אצלי בבית עם שליח(נשלח מארה"ב מטורף). בנוסף הזמנתי…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אהלן חברים. הHU שיש לי עכשיו מתחיל להראות סימני גסיסה והגיע הזמן להתקדם למשהו אחר. אני מעוניין בסינגל דין עם מסך נשלף ושיהיו לו פיצ'רים מודרנים כמו ספוטיפי, בלוטות' באיכות טובה וwaze. חשוב לי שהמסך יהיה נשלף ככה שגם כאשר הוא סגור יהיה ניתן לנגן מוזיקה. אין צורך בנגן דיסקים או יציאות AUX/USB, אם יש, מה טוב אבל זה לא קריטי. דרוש יציאות למגבר, ערוץ קידמי וסאב. אני מקווה הדרישות שלי הגיוניות ואני לא סתם מפנטז. תקציב באיזור ה1500 ש"ח. עכשיו יש DEH-X8750BT ואני די מרוצה מהסאונד אבל יפריע לי ממש מכשיר עם איכות נמוכה יותר.
הודעה אחרונה מאת Oren da man, -
-
- 8 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי קניתי קיה פיקנטו 2016 והמערכת נוראית אז החלטתי לשדרג אותה. מקריאה בפורומים הבנתי שדבר ראשון צריך להחליף את הרדיו עצמו בגלל המגבר החלש שלו . התכנון הראשוני שלי היה לקנות מערכת אנדרואיד אוניברסלית מאיביי ולהתקין אותה אבל איך אני יכול לוודא שהמגבר שלו ואיכות הסאונד שיצא ממנו יהיה יותר טוב באמת? בקשר לרמקולים אני מתכנן לקנות גם מחו"ל ולהתקין בארץ, התקציב שלי ממש לא גבוה ורציתי לדעת אם מישהו התקין בעבר בפיקנטו מערכת ויכול לומר לי אם להחליף את הרמקולים הקדמיים (4") ואת אלו שבדלתות האחוריות (5.25") יספיקו לסאונד טוב (לא מצפה למשהו מפוצץ) או שכדאי להחליף רק סט אחד ולהתקין במגש מאחורה רמקולים? אשמח לעצות תודה
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, בבעלותי פולו 2013 רכשתי אותה לפני שנה והיא הגיעה עם מערכת מולטימדיה rns510 מקורית מצ'מפיון. המערכת מגיעה עם חיבור בלוטוט' וחיבור לאייפון 4(30 פינים של אפל). חיבור הבלוטוט' לטלפון עובד מצויין ואפשר לחייג לקבל שיחות, אבל לא היה אופציה במערכת לשמוע שירים ברכב. במשך שנה שלמה אני מחפש פתרון(חפשתי מידע בכל אתר אפשרי בערך) עד שהתייאשתי ולקחתי את האייפון 4s הישן שלי, חיברתי אותו והפעלתי נקודת גישה אישית כל פעם שרציתי לשמוע מוזיקה, עד אתמול. אתמול הייתי ברכב פתחתי ווצאט והקלטתי שיחה לחבר ופתאום הטלפון עבר ממצב של חיוג בלבד להזרמת שירים מלאה של כל תוכן כלשהו. קצת משחק עם המערכת והנה מצאתי את הכפתור הערור שמפעיל את כל העסק. אז לכל מי שיש לו את המערכת הזאת בפולו ש…
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 1 תגובות
- 576 צפיות
שלום לכולם. הרבה זמן לא נכנסתי לפורום הזה , ורציתי לדעת האם יש איזו תוכנה או אפליקציה היום שדרכה ניתן להריץ קרוסאובר אקטיבי? כמובן שהטלפון קבוע מחובר ברכב. גלקסי 7. תודה מראש. או אולי מכשיר חיצוני שיתחבר בין בין נייד למגבר/רדיו.
הודעה אחרונה מאת NFS, -
- 0 תגובות
- 574 צפיות
מה שוויו פחות או יותר של רדיו שהגיע עם סוזוקי קרוסאובר 2017 ומעולם לא הותקן?
הודעה אחרונה מאת sofa_surfer23, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
https://www.ebay.com/itm/Android-8-1-2DIN-Quad-Core-Car-Stereo-Radio-7-GPS-Wifi-Multimedia-MP5-Player/283635822723?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 אנדרואיד 8.1 מעבירה וידאו למסך האחורי. המסך מדהים רואים מדהים היא עולה ממש מהר. סלקום TV רץ בה נהדר. הGPS עובד ללא בעיות ציון 5 מתוך 5 ממליץ לכולם. המשלוח היה סופר מהיר- תוך שבוע הגיע לדואר.
הודעה אחרונה מאת eladns, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום חברים, ראיתי את המערכת הזו באמזון , ומכיוון שיש עכשיו את המבצע של השילוח חינם חשבתי להזמין אותה, (סך הכל זה יוצא באיזור ה 1200 ש״ח כולל משלוח ומיסים) רציתי לוודא לפני שאני מזמין שהיא מתאימה לי ותעבוד לי בארץ. ובנוסף רציתי לשאול האם בטווח המחירים הזה פחות או יותר ( 1200 ש״ח ~) יש משהו שיותר כדאי? ( חשוב לי שיהיה CarPlay) ושאלה אחרונה לגבי מערכות אנדרואיד מאלי אקספרס למינהם , האם הם תומכים ב 3RCA? כי יש לי מערכת באוטו ( סאב, 2 קדמיים וכמובן מגבר) תודה רבה לעוזרים https://www.amazon.com/gp/product/B07D3N92VV?pf_rd_p=2d1ab404-3b11-4c97-b3db-48081e145e35&pf_rd_r=YWS0V4361CV79CMBEKF5
הודעה אחרונה מאת NFS, -
- 3 תגובות
- 861 צפיות
שלום. ברכב אני מאזין למוזיקה דרך ספוטיפיי בסלולרי. האם ניתן (וכדאי) לחבר ישירות (או עם EQ בדרך) את הסלולרי למגבר חיצוני, במקום לחבר לHU ומשם למנחת ואז למגבר?
הודעה אחרונה מאת NFS, -
- 3 תגובות
- 735 צפיות
מה נשמע חברים ? אני מעוניין להחליף את ה HU בפיוניר חדיש יותר עם apple car play עכשיו באמאזון המחירים ממש טובים. אבל קראתי פה בתגובה של מישהו שהרדיו בישראל לא יעבוד. נכנסתי לפיוניר ישראל ונראה שהם מוכרים אותם דגמים שיש באמזון תחת שם שונה. זה אומר שהשמות לפי שוק ? אני פשוט לא יודע איפה עוד אפשרי להשיג מחירים כאלו. והאם הרדיו 100 אחוז לא יעבוד בישראל ?
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 1 תגובות
- 651 צפיות
היי ברשותי מיני קופר 2 מושבים, גג בד הוספתי מגבר של אלפין PDR-V75 , חמש ערוצים, במקום מגבר חדש קודם , לטובת חיבור הרמקולים האחוריים. אני ממש מתקשה לכוון את כולם לפי האוזן שלי (שסובלת מירידה בשמיעה בתדרי הביניים) אפשר לקבל יעוץ אם כדאי לי לקנות אקולייזר כמו Dayton Audio DSP-408 או Rockford Fosgate DSR1 ובעזרתו לכוון במדוייק תדרים...אשמח לייעוץ כאן או בטלפון ואפילו תמורת תשלום- אני מאזור המרכזרמי
הודעה אחרונה מאת NFS, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי במוו 520 שנת 205, ללא מערכת ניווט, יחד עם זאת יש כפתור NAV ליד גלגל השליטה, השאלה אם וכיצד אפשר להתקין מערכת ניווט, כמובן ללא החלפת מסך כו, על גבי הקיימת, ידוע לי שיש דגמים שנרכשו עם מערכת ניווט ומכאן מסיק שזה רק התקנה... תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת Gidimi, -
- 0 תגובות
- 561 צפיות
מכשיר הרדיו מולטימדיה (נגיד..) שיש לי בקורולה 2004 כנראה כבר לא איתנו. יש לי רדיו מולטימדיה חדש שהגיע עם סוזוקי קרוסאובר 2017 ומעולם לא הותקן. האם יש אפשרות להתקינו ב קורולה?
הודעה אחרונה מאת sofa_surfer23, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאחר חיפוש בפורום לא מצאתי קבצים עדכניים לפריצה. אשמח אם מישהו יוכל להוסיף קישור עם קבצים עדכניים לפריצה. להשתמש במדריך הזה לצורך פריצה ברגע שיהיו פה קבצי פריצה חדשים. https://drive.google.com/file/d/18JafQCPQnkCbqHrtL0_09eXGFDe-k2J3/view https://drive.google.com/file/d/1xC-F1orJLyWrWEIbOV9uMIBZO3OoasMe/view
הודעה אחרונה מאת shoNz, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, קצת קטנוני אבל מעצבן... האם יש אופציה להפסיק את זה שהרדיו יתחיל לעבוד כשמניעים את הרכב? דוגמה - בד"כ אני נוסע ושומע מוסיקה מהאייפון שמחובר דרך כבל USB - Car Play. סיימתי את הנסיעה, חניתי, כיביתי את הרכב. בא למחרת, מחבר את האייפון לכבל ואח"כ מניע. מייד מתחיל לעבוד הרדיו, באותו הווליום שבו שמעתי מוסיקה אתמול. לוקח למערכת 10 שניות לפחות לעלות (יש במסך את הסמל של קיה). בזמן הזה, כפתורי השליטה בהגה לא עושים כלום (להוריד ווליום, להשתיק). אם נוסיף לכך את הזמן שהמערכת "קוראת את ההתקן", לוקח 10-20 שניות עד שהמוסיקה מהאייפון מתחילה לנגן. הרדיו מפציץ בזמן הזה ובחצי מהזמן אי אפשר לשלוט עליו. איך/האם ניתן למנוע את המצב הזה? קיה פיקנטו 2018,…
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מחפש לקנות קומפוננט 6.5 מאמזון עד 125$. איזה מהם עדיף? https://www.amazon.com/Morel-Maximo-6C-6-5-Inch-Speakers/dp/B0035FZJFS/ref=sr_1_1?keywords=Morel+Maximo+6C+6.5-Inch&qid=1574185919&sr=8-1 https://www.amazon.com/Infinity-Kappa-60-11CS-Component-System/dp/B00DH2XYSI/ref=sr_1_2?fst=as%3Aoff&qid=1574184840&refinements=p_n_size_browse-bin%3A1293701011%2Cp_36%3A1253506011&rnid=386442011&s=electronics&sr=1-2 https://www.amazon.com/KICKER-43CSC654-CSC65-Coaxial-Speakers/dp/B01N0LJQV0/ref=sr_1_4?fst=as%3Aoff&qid=1574184840&refinements=p_n_size_browse-bin%3A1293701011%2Cp_36%3A1253506011&rnid=386442011&s=electronics&…
הודעה אחרונה מאת FISHER, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי חברים, אני לא אודיופיל אבל באוטו הישן שלי היו לי רמקולים של morel מגבר איכותי טוויטרים ומוזיקה אז היה תענוג. השקעתי אז מעט כסף ונהניתי שנים רבות. מעוניין שוב. אשמח להצעות ומפרט. - אני בטוח שהרמקולים חייבים לעוף - בוודאי אצטרך מגבר שיכול לנצל את הרמקולים החדשים. לא יודע מה הולך היום בשוק... ומה נכנס למימדים של הרכב לכן אני פה. אודה לעזרתכם
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מעוניין לשדרג את הרמקולים שבאו עם הספארק. איכות צליל חשובה הרבה יותר מהיכולת להרעיד את הרכב. את מערכת הHU אני לא משנה. אני מחפש לשפר את איכות הצליל מבלי לשבור תוכנית חיסכון. יש לי לכן מספר שאלות. 1. האם יש מערכת רמקולי קומפוננט שתשמע טוב בלי מגבר (מקבלת את כל העוצמה מהHU המקורי)? לא מצאתי פירוט של ההספק שניתן לקבל מהמערכת המקורית. 2. האם ניתן לקבל צליל באס איכותי עם מערכת רמקולי קומפוננט (עם או בלי מגבר) ללא סאבוופר נפרד? 3. אם נדרש מגבר, האם רמקולי הטוויטר דורשים חיבור למגבר? כלומר האם מערכת קומפוננט עם וופרים ו2 טוויטרים תתפוס 4 ערוצים במגבר? 4. מה ההספק שמגבר נדרש לספק כתלות בהספק של הרמקולים? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת mickeydiamant, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 896 צפיות
שלום. ברשותי סיד 2019. ברכב מותקנת מערכת מולטימדיה שמצריכה חיבור הנייד עם כבל USB. בעת הפעלת ה wase, המפה מופיעה על גבי המסך ואז נתקעת במצב סטטי ללא הדגמת התקדמות הרכב או הוראות נסיעה. נסיון להתקין מחדש את התוכנה ברכב ובטלפון לא פתר את הבעיה. האם יש עצות אחרות? תודה.
הודעה אחרונה מאת TZR84, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
התחדשתי בוולבו XC40 עם מערכת מקורית (הרגילה, לא ההרמן-קרדון). לא מצאתי ברשת אף אחד שחיבר אפילו סאב לדבר הזה. ההד-יוניט מחובר בשני סיבים אופטיים למגבר מתחת למושב הנוסע. משם יוצאים חוטים לקומפוננט מיד/טויטר בכל אחת מהדלתות הקדמיות, סאב בדשבורד הקדמי שמקבל שני סטים של של חוטים (סליל כפול) וסנטר אחד. בנוסף יש קומפוננטים בדלתות האחוריות ואני רוצה להוסיף, כמובן, סאב בבגאז.. אם הסאב מקבל 2 ערוצים בגישור יוצא לי 9 ערוצים ארורים.. איך יוצאים מזה בתקציב סביר?..
הודעה אחרונה מאת אלבטרוס, -
-
- 1 תגובות
- 695 צפיות
היי, חיפשתי אך לא הצלחתי למצוא הסבר ל, מה בדיוק צריך כדי להחליף את המערכת המובנת ברכב לאחד כמו זאת שהמליצו עליה כאן : https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?682033-%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA-%D7%A1%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%AA-%D7%A2%D7%9C%D7%95%D7%9E%D7%AA-%D7%A9%D7%9D-%D7%9173-%D7%93%D7%95%D7%9C%D7%A8-%D7%94%D7%95%D7%96%D7%9E%D7%A0%D7%94-%D7%94%D7%95%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%94-%D7%95%D7%94%D7%99%D7%90-%D7%9E%D7%93%D7%94%D7%99%D7%9E%D7%94!-%D7%9E%D7%9E%D7%9C%D7%99%D7%A5-%D7%99%D7%A9-%D7%A7%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A8 אני שוקל להזמין את המוצר, ואני מניח שצריך גם מתאמים לקונסולה, איפה מתחילים ואיך מתקדמים ? תודה.
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 611 צפיות
ברכב שלי מותקנת מערכת שמע עם מגבר, רמקולים חדשים וסאב, והכבלים שמחוברים למגבר קרועים/חתוכים. איפה אני יכול למצוא מקום שיסדר לי את זה? בני ברק מצויין אם מישהו מכיר גם שם Sent from my SM-G955F using Tapatalk
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב, יש לי רנו קנגו 2019 ורכשתי מערכת סינית. השאלה שלי היא כזאת, האם יש דרך לחבר את 2 החוטים שיוצאים מהמערכת (מיועדים לחיבור גלגל ההגה) לגלגל ההגה המקורי ללא הוספת can bus? מחיר המתאם הזה עולה יותר מהמערכת עצמה. במערכת יש אופציה למידה של המקשים. כמו כן החיבורים זהים לשל דאצ'יה (כך אמרו לי) תודה מראש רועי
הודעה אחרונה מאת roynava58, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 739 צפיות
שלום לכולם, מענויין במערכת מולטימדיה תואמת מקור לפונטו איבו 2010, האם למישהו יש ניסיון עם הדגם הבא (4 ג'יגה ראם, 64 רום, 8 ליבות) : https://www.aliexpress.com/item/4000305351316.html?&srcSns=sns_WhatsApp&tid=white_backgroup_101&mb=6QAJbyXVlvEWpyY&tt=sns_WhatsApp&rdtUrl=https://www.aliexpress.com/item/4000305351316/4000305351316.html?&srcSns=sns_WhatsApp&tid=white_backgroup_101&mb=6QAJbyXVlvEWpyY&aff_platform=default&cpt=1573918423071&sk=dSSzqSku&aff_trace_key=6340420d40d040a786326dc2713e1474-1573918423071-05450-dSSzqSku&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=68add8fdfa7d45d881941bf4d83265f3 …
הודעה אחרונה מאת innvision, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 844 צפיות
מישהוא יכול לשלוח לינק לצרף אותי בבקשה
הודעה אחרונה מאת qashoa, -
- 0 תגובות
- 802 צפיות
שלום, קניתי הונדה סיוויק 2011. האוטו מגיע עם המערכת המקורית. אני מעוניין לרכוש מערכת מולטימדיה איכותית עם הדרישות הבסיסיות הבאות: Bluetooth CarPlay USB Input - להטעין את הפלאפון ולהתחבר ל-CarPlay Waze אין לי צורך ב-CD. ראיתי את המערכת הבאה https://www.pioneer-car.eu/eur/products/sph-evo82dab-uni אבל היא עולה קרוב ל-3000 וזה קצת הרבה. רציתי לדעת אם יש משהו עם הדרישות האלה והוא קצת יותר נגיש? אני רוצה קצת להשקיע ולא לקבל מערכת עם מסך מגע שקשה ללחוץ עליו או UI שקשה לתפעול או שיתקלקל תוך שנה. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת ceilat,