פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
היי לכולם. לא מבין בזה כלום, לכן באתי להתייעץ עם מומחים. 1) האם ניתן לעדכן אותה או רק את ווייז בלי נזק למה שכבר קיים, כי סה"כ הווייז וובלוטוז עובדים בסדר גמור, אבל למשל אין תצוגת מהירות מותרת ומהירות של הרכב שזה קצת חסר לי. אם כן - איך עושים זאת? 2) איכות השמע בינונית מאוד. איך אני יכול לדעת האם החלפת רמקולים בלבד תעזור? לא רוצה לזרוק סתם כסף לפח. במקרה וחייבים להחליף מערכת, כמה תעלה מערכת שמוציאה סאונד טוב (לא צריך מערכת של אודיופילים) תואמת מקור לפוקוס? אם אפשר המלצה - אשמח.
הודעה אחרונה מאת arco1, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 76 תגובות
- 19 אלף צפיות
שלום לכולם, אז כן - הסובארו שלי עברה אל אשתי ואני התיישנתי לי בSUV (לא ממש יכול לקרוא לזה ג'יפ) - DODGE NITRO SXT 2008 למי שרוצה לקרוא את הסיקור על הרכב ואת לוג התחזוקה שלו ללחוץ - סיקורכב הרקע הנוכחי שלי בזמן פתיחת הפרוייקט אם קראתם קצת מהסיקור אז כבר הבנתם שעברו עליי שנתיים מאוד מוזרות - קשות נפשית וגם פיזית וגם מנטלית מצד אחד ומצד שני גשמים של ברכות. נפרדתי מאמא שלי בו בזמן שהיינו בתקופה שניהלנו שלושה חוזי מכר - דירה שמכרנו, דירה שקנינו ודירה שירשנו. מצד אחד לקחתי על עצמי וועד בניין וקלטתי והקמתי את כל מערכות הבניין החדש ואת כל הדיירים וזה לבד למען האמת - משרה מלאה בפני עצמה. בסופו של דבר מצאתי את עצמי בשלושה החודשים האחרונים בקושי עובד וז…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי אני רוצה להזמין מאמזון קומפוננט 3 way של הרץ המחיר הוא כ-1600 ש״ח משלוח + מחיר המוצר, השאלה שלי האם המחיר שאני משלם הוא הסופי או שיש לי עוד מיסים לשלם בארץ? שאני מזמין מאמזון ארצות הברית המחיר הוא סופי כולל מיסים. זה לא רשום בשום מקום במדיניות שלהם, בנוסף ניסיתי ליצור איתם קשר והם מתחמקים מתשובה משום מה. למישהו יש נסיון איתם ויכול לתת לי תשובה?
הודעה אחרונה מאת kalmangar, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, רכשתי לאחרונה Suzuki SX4 GLX שנת 2013. לא הצלחתי למצוא חיבור aux בו- האם זה הגיוני? במידה ואכן זה המצב, האם יש אילתורים שאפשר לעשות כדי לנגן מוזיקה מהאייפון דרך המערכת המקורית של הרכב? תודה, נדב
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום, אני בעלים של סיאט אטקה 2017. ברכב ישנה מערכת שהותקנה ע"י גיל קאר, ללא וויז, ללא יכולת להתחבר לאנדרואיד אוטו. אני יודע שבמערכות האלו יש אפשרות לגשת להגדרות של המערכת עצמה - כלומר הגדרות האנדרואיד של המערכת שבה אפשר להגדיר WIFI והגדדרות נוספות. מישהו יודע כיצד ניתן לגשת אליהן? אני יודע שצריך קוד טכנאי, השאלה איך בכלל מגיעים למסך שמבקש קוד טכנאי. בבעלותי גם סיאט איביזה שבה ניתן לגשת להגדרות באמצעות לחיצה בנקודה מסוימת במסך מסוים - 4 פעמים ואז נפתח מסך המבקש קוד. המערכת באטקה מעט שונה אז זה לא עובד. תודה
הודעה אחרונה מאת hunter22, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי, יש לי מערכת עם Head unit עם אנדרואיד. עם החלפה למגבר חזק יותר החלו לי רעשי רקע במערכת. לדברי המתקין עם מגבר חזק יותר הוא גם מגביר את רעשי הרקע. הוא התקין מנחת וזה יחד עם הורדת ה-GAIN ביטל את הרעשים....אך כדי לקבל ווליום טוב צריך להגיע לאיזה 25 מתוך 35. לשאלתי - הוא לא יודע מה צריך לעשות (להחליף את כבלי ה-RCA לאיכותיים יותר? כבל POWER?...) וזה רק לפתוח הכל ולאתר את מה שגורם לכך (הוא גם חושד שזה האנדואיד שגורם לכך). אך העלות עבודה - גבוהה, כ-700שח! באם אני לא רוצה להחליף את ה-HEAD UNIT: האם התקנה מחדש עם כבלי RCA איכותיים, עם בידוד, שיונחו כמו שצריך, יסדרו זאת? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת shabydog, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
היי, יש לי רעשים באוטו שאני שומע מוזיקה - שמקורם מן המנוע. מן שריקה כזו עם הלחיצה על דוושת הגז. נראה שזה מה שיביא את הפתרון, לחבר את זה בין ה-RCA של הרמקולים ולבין המגבר. השאלה\בקשה: מניח שרצוי שזה יהיה באיכות טובה. איזה לקנות? משיטוט קל אני מניח שב-15$ אפשר לקנות משהו באיכות נורמלית. אולי זה מ-eBay? תודה! https://www.ebay.com/itm/Boss-Audio-B25N-RCA-to-RCA-Ground-Loop-Isolator-Noise-Audio-Filter-Stereo-Amp/141364187822?hash=item20e9f652ae:g:phYAAOSwDk5T2vwE
הודעה אחרונה מאת shabydog, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכולם, אני עוקב אחרי הפורום ולמדתי מפה הרבה אבל אף פעם לא כתבתי הודעה. אני כותב כדי לשתף אנשים שאולי ילמדו מהתהליך שעברתי. אז ככה: קניתי רכב חדש - טויוטה ראב 4 היברידית 2019. הדגם הכי מפואר, המאכזב הוא שהסאונד לא טוב ומערכת המולטימדיה זה בלי אפל קארפליי ובאיכות ירודה מאוד. אחרי מחקר ארוך מאוד הגעתי ליוסי אלפיין. הגעתי אליו כי רציתי איכות מקסימלית בלי פשרות. קראתי בפורומים בחו״ל שיש מכשיר פיוניר שמתאים לרכב שלי שיצא השנה. אז דבר ראשון קבלתי החלטה שיוסי יעשה את ההתקנה ומפה הפירוט: 1. למזלי ליוסי היה דרך להשיג את המכשיר במחיר סביר והוא כבר התקין אותו בעבר. אז סגרנו HU. 2. לגבי קומפוננטים רציתי גרמני לפי נסיון עבר והלכתי על קומפוננטים של גלדן זירו פרו מק…
הודעה אחרונה מאת splesh, -
אני כבר המון זמן עם המערכת שלי (המפרט מופיע בחתימה שלי) ,ואני רוצה להחליף את ההגברה שיש לי כרגע ,למשהו יותר איכותי ויותר עוצמתי. יש המלצות להגברה איכותית ? אפשרי גם להזמין מחו"ל.
הודעה אחרונה מאת ofer1973, -
- 0 תגובות
- 734 צפיות
שלום לכולם, הרכב המשפחתי הישן נשלח לפירוק השבוע והורדתי ממנו את הסטאפ הבא: קומפוננט: Hertz Energy ESK165 (בני 11 שנים) סאבוופר: Hertz ES300 (בן 8 בערך) מגבר: Phoenix Gold Octane R8.0:4 (בן 11) בנוסף לכך רכשתי לאחרונה סיאט איביזה 18', הרמקולים המקוריים עושים את העבודה בצורה מאוד בסיסית ולכן אני שוקל לעשות לעצמי פרוייקט ולהתקין את הציוד הישן על האיביזה. מה דעתכם? יש לציוד מה לתרום או שעבר זמנו? האם להתקין את הכל או להשתמש רק בחלק מהסטאפ? *המערכת שימשה אותי עד לפני 6 ומאז נהגתי ברכבי ליסינג עם רמקולים מקוריים.
הודעה אחרונה מאת vrtk, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 921 צפיות
שלום כשמתחבר עם האיפון לאפל קאר ברכב סובארו פורסטר ובמקביל מאזין למוזיקה מהרדיו , אזי ההנחיות הקוליות של וויז כמעט ואינן נשמעות . האם הבעיה מוכרת ? יש המלצה לפתרון ? תודה שבת שלום
הודעה אחרונה מאת hezysp, -
- 1 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי המערכת מולטימדיה המקורית של הרכב, מצאתי איזשהו קישור באינטרנט לWAZE וגם לGOOGLE MPAS אך אחרי שאני מנסה להתקין הוא רושם לי "היישום לא הותקן" בכלל לא מבין את המערכת מולטימדיה הזאת, היא של אנדרואיד ומסורסת לגמרי, מישהו שיש לו את הרכב יכול אולי להסביר לי איך אני מתקין את זה? אני יודע בוודאות שאפשר כי לפני שקניתי את הרכב הזה , ראיתי רכב נוסף באותו שנתון והיה בו WAZE+SPOTIFY, אשמח לעזרה בנושא !!!
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 0 תגובות
- 695 צפיות
שלום לפני כשנה ביצעתי התקנת מערכת ברכב אצל מתקין, באמצע ההתקנה היה קצר שאחריו נדלקו כל הנורות ברכב. המתקין אמר שאלו פיוזים שנשרפו בבית הפיוזים שמתחת להגה, בתקופה הזו הייתי בשלילה שבהן הנורות תמיד היו דלוקות ורק עכשיו חזר הרכב. לאחר בדיקה במוסך מורשה הבעיה היא בחיישן זווית ההגה. קשה לי להאמין שזה כלול באחריות של הרכב, והמחיר עומד על 2000-3000 ש"ח. חשוב לציין שהמתקין [המנהל של המתקין יותר נכון] לא אדם נעים במיוחד וכבר קרה שנשרפו הרמקולים כי הוא כיוון אותם לא נכון וכבר אז היה לי איתו פיצוץ שבסופו של דבר אני שילמתי חצי והוא ספג חצי על רמקולים חדשים [כמובן אחרי המון ריבים וצעקות ואי לקיחת אחריות מצידו, האשים אותי בלבד]. מה האופציות שלי? מה הסיכוי שלי בבית משפט במידה ואני תוב…
הודעה אחרונה מאת Maorswan, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום , בשעה טובה קניתי לעצמי רכב שתואם למעמדי הסטודנטיאלי הדל - b3 2010 יד ראשונה שמורה יחסית מזוג זקנים. הרכב נטול פוזה לחלוטין אבל הופתעתי לגלות פיצרים נחמדים ברכב כמו מצלמת רוורס במראה האחורית (בכלל לא ידעתי שהדבר קיים) , בלוטוס יחידה עצמאית , ואת המולטימדיה הזאת CQ-VW220W . כאן אני מגיע לשאול אתכם כי אני חסר הבנה לחלוטין בנושא - על פניו נראה שהמערכת הייתה יקרה פעם . דגש על פעם. המערכת אחרי שמדליקים אותה מאוד ישנה מתאימה לאייפון אחד או משהו דומה ובכלל השימוש היחידי שמצאתי בה זה הרדיו . בנוסף יוצא איזהשהוא קבל USB שלא ברור לאן הוא מחובר מצד אחד שלו לתוך התא כפפות. השאלה היא האם יש אפשרות לשדרג את המערכת הקיימת ? (למשל מאוד חסר לי כניסת AUX). האם ני…
Android Auto
מאת bonny144- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
שלום רב התקנתי בטלפון את "Android Auto"....עובד בסדר אבל סתם מיתוך סקרנות, למה אני לא רואה את האפליקציה בסיפריה, אני יכול להגיע אליה רק דרך "הגדרות/ישומים"...וגם שם אם אני רוצה להסיר את האפליקציה אני לא יכול...יש לי רק שני אפשרויות - השבתה או עצירה, אם אני מעוניין להסיר לגמרי את האפליקציה, איך אני עושה זאת? הטלפון שלי הוא סמסומג גלאקסי נוט פלוס....ו Android Auto גירסה 5.0.500214-release תודה
הודעה אחרונה מאת micha, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 621 צפיות
חבר קנה רכב בן 15 וקיבל איתו מערכת נחמדה: יחידת ראש של קלאריון, סאב וופר של הרץ עם מגבר של משהו כמו HIF COM, בתא כפפות יש 2 קופסאות של "BLUE משהו" עם חיווט. הטוויטרים מקדימה והבמה מאחורה נראים לא תקינים, הרמקולים/טוויטרים בתוך הדלתות/דשבורד עובדים אך כמובן אין לי מושג באיזה ציוד מדובר. הערכה שלי שהמערכת בת 10+- בנוסף יש מסכים במשענות ראש באותו גיל כנראה שאלת גישוש: יש טעם בכלל לברר ולהתעסק עם פירוק ומכירה של דבר כזה או שזה לא שווה כלום/אין שוק/ווטאבר? אם יש טעם אני יצלם בצורה מסודרת ויעלה כאן. אני מבין בזה מעט מאוד ומתנצל אם כתבתי שטויות, נא לחסוך תגובות בנושא. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת tza, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 643 צפיות
שלום! יש ברשותי קיה סיד 2015, היום במהלך נסיעה שגרתית הרדיו עבד ביחד עם כל מערכת המולטימדיה עד שהגעתי לחנייה העברתי לרוורס היה אמור להופיע המאחורה שלי (כי יש לי מצלמה) ופתאום הכל נראה מטושטש , ומאז גם המערכת עצמה כולל הרדיו והכל מטושטשים ולא ניתן לראות כלום. (אולי קשור לגשם? משהו נרטב שם ? אין לי מושג....) אשמח לעזרתכם תודה
הודעה אחרונה מאת yosefasher, -
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
שלום, יש לי את הרדיו הזה ששייך לרכב של רנו. אין לי את הצמת חשמל שלו. מהיכן אני יכול להשיג כזו בבקשה? תודה.
הודעה אחרונה מאת gilad2211, -
- 0 תגובות
- 653 צפיות
שלום רב, האם לחברי הפורום יש ניסיון בשימוש ב SIM רגיל ולא ב SIM DATA M2M, במערכות עם WAZE ו PANGO+ CELLOPARK, שמתקין גיל-קאר לטויוטה? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Grass, -
- 0 תגובות
- 659 צפיות
שלום חברים, עוזר לחבר - אשמח להמלצות על מתקין מצלמת דרך ברכב, באיזור הצפון, מתקין מקצועי וסבלני. תודה,
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 1 תגובות
- 657 צפיות
היי לכולם . Lexus IS-300 לא מזהה USB (דיסק און קי) במחשב אחר או לדוגמא HU של אלפיין זה עובד . מישהו נתקבל בבעייה הזו ? כשמחברים אייפון לאותה כניסה של USB זה מזהה את המכשיר . מדובר רק ב-USB סטיק . תודה לעוזרים .
- 0 תגובות
- 616 צפיות
יש לי סובארו B4 שנת 2016. אני רוצה להחליף את מערכת המולטימדיה למשהו עדכני יותר. אני לא צריך משהו מתוחכם מדי. מה שאני רוצה שהמערכת תוכל לעשות: להשתמש בוויז וביוטיוב\ספוטיפיי ללא צורך בכרטיס סים עצמאי של המערכת. שאוכל לראות את מצלמת הרברס. אם אפשר שיהיה אפשר לראות מה לחץ האוויר בצמיגים, אבל לא חובה. אם אני מבין נכון אני צריך לחפש מערכות שמתאימות לסובארו לגאסי 2015. חיפשתי כאלה באיביי ומצאתי כמה אבל אני לא מצליח להבין מה ההבדל בינהן. מישהו יודע: לפי מה כדאי להחליט על מערכת? האם כדאי לקנות בחו"ל או שיש מקום בארץ שמוכר במחירים סבירים ואם כן מהו?
הודעה אחרונה מאת Jooby, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
נמאס לי מאיכות השמע הנוכחית ברכב שלי, ובא לי לשדרג. הבעיה היא שיחידת הראש אחראית לעוד מערכות ברכב חוץ מהשמע (מצב מערכת המיזוג למשל), בנוסף לכך, אחרי מספיק התקנות סטנדרטיות (קומפוננט קדמי וסאב בגישור, במקרה הטוב עם החלפה של יחידת הראש ובמקרה הפחות טוב, שימוש במנחתים), אני רוצה לנסות משהו שונה הפעם. מדי פעם (לפחות בעבר), היו צצים פה פוסטים על bit 1 ועוד כל מיני פרוססורים (DSP, זה אותו דבר?), שתמיד הראו אפשרויות כוונון ושיפור סאונד שלא ניתן למצוא ביחידות ראש, בטח לא סטנדרטיות. העניין הוא שזה עניין של כמה אלפי שקלים טובים רק לפרוססור, ולזה צריך לשדך גם מגבר, סט רמקולים וסאב. אני רוצה (לפעם הראשונה לפחות), להתחיל את העניין על הצד הזול של הסקאלה. מכירים משהו מעניין? …
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
שלום לכולם, יש לי טוויטרים לaudio development mm1 האם אני יכול לחבר אותם לקרוס של הרץ מיל לג׳נד? תאני פשוט כבר לא עובד אקטיבית תודה אבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים יקרים. היונדאי קונה החדשה שלי בדרך לארץ, ואחד הדברים הראשונים שאני רוצה להחליף ברכב זה את המערכת סאונד ולהוסיף איזה סאב חביב אולי. הבעיה היא שאין לי מושג מה כדאי לעשות מה הסיכונים מבחינת בעיות חשמל עתידיות וכו'. הרמקולים בדלתות כדאי להחליפם? או שעדיף להוסיף מגבר וסאב? אשמח להיעוץ והכוונה ומקום במרכז הארץ שכדאי לעשות דרכו את ההתקנה. איפה מתחילים תודה מראש חברים יקרים!
הודעה אחרונה מאת Tomerv, -
- 0 תגובות
- 575 צפיות
שלום מחפש לשים מערכת שמע במאזדה 3 2005, יש תואם מקור מקדימה מולטימדיה 9 אינץ. רוצה סט קד קומפוננט, מגבר, סאב, התקנה. תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת hagggg55, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם, חיברתי מצלמת דשבורד למיצובישי אאוטלנדר 2020, אך לא מצאתי פיוז מתאים שכבה ברגע שהרכב כבוי , ונדלק שמתניעים. מישהו יכול לעזור לי? מצורף דיאגרמה של המערכת : ניסיתי לחבר לפיוז מס' : 10 , 11 , 15 (אך לא נכבה). תודה.
הודעה אחרונה מאת Legend, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום, הופיעה לי הודעה כי קיים עדכון קושחה למערכת המולטימדיה ברכב היונדאי IONIQ שלי, דגם 2018. גודל העדכון הוא כ-350MB. העדכון יורד בהצלחה, המערכת מופעלת במצב Recovery אך העדכון נכשל. על המסך מופיע הכיתוב: Update Fail (עם המספר 822218A-0-00002010). הורדה מחדש של הקובץ (כמה וכמה פעמים) הסתיימה בדיוק באותה תוצאה. מישהו יודע איך ניתן להתקין את העדכון? אולי הורדה דרך האינטרנט והתקנה ידנית באמצעות Disk On Key? מצ"ב תמונה שמראה את הכישלון.
הודעה אחרונה מאת ocp1000, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים, אני מעוניין להתקין מערכת שמע איכותית בטויוטה קורולה היברידית . המכונית באה עם מערכת מולטימדיה שמותקנת בארץ.יש לי כיום ציוד ישן בן 12 שנה שמותקן באוטו הקודם שלי (גם אז הרכבתי המערכת בעזרת האתר ונהנתי ממנה שנים רבות). האוטו הישן על ציודו נשאר במשפחה אבל לא אצל אוהבי מוסיקה במיוחד, אז אני יכול להעביר ציוד מהאוטו הישן ואני מתלבט מה אם בכלל להעביר. המערכת הישנה כוללת רמקולים קומפוננט של הרץ high energy (צריך להחליף את הטוויטרים) רמקולים אחוריים של בוסטון אקוסטיק ברמה בסיסית, סאב 12" של הרץ ברמה בסיסית, מגבר 5 ערוצים של אודיסון רמה בסיסית (srx 5) והמקור רדיודיסק של אקליפס cd5000 עם בעיות קלות בפוטנציומטרים, שמחובר לו גם צ'ינגר של אקליפס שכבר לפני 12 שנה נחשב מכשיר …
הודעה אחרונה מאת zvi-ka, -
- 6 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
היי, יש לי LEXUS CT200H שנת 2013, ומותקן בה מסך מולטמדיה מקורי אשר מגיע עם הרכב ונשלט על ידי ג'וייסטיק: אני מעוניין להתקין מערכת אנדרואיד . במיקום הנוכחי זה קצת בעייתי , מהסיבה שזה רחוק ממושב הנהג ואין אפשרות לשלוט בטאצ'. מחיפוש קצר באינטרנט נראה שיש כמה פתרונות, שאחד מהם הוא מסך מולטימדיה בשטח מימין לידית ההילוכים: רציתי לדעת האם זה אפשרי לחבר במקביל מערכת כזו של אנדרואיד, אשר תפעל במקביל לזו הקיימת , ולהגדיר שהשמע לרמקולים יצא ממערכת האנדרואיד? תודה
הודעה אחרונה מאת Tal1988,
-
מי מחובר 61 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 239 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- nadavd4
- TvrSpee12
- `Infinity
- Tal7
- sfargol
- nglancer
- Chmimo
- SlowRide
- itzik123
- shaymolcho
- yuvk
- ofralon