פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 895 צפיות
שלום, סובארו פורסטר 2014, יחידת ראש של פיוניר avh-x5850bt, לחצני ההגה עובדים באופן חלקי. עובדים: ווליום, קדימה אחורה. לא עובדים: כפתורי השליטה של הדיבורית (עונה, ניתוק), mode. רעיונות מישהו? Sent from my SM-G960F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת boazlaron, -
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
כבר כמה שנים שאני משתמש בטאבלט של נקסוס ,בתור יחידת ראש במערכת שלי. הסאונד משודר בבלוטות ומומר לאות אופטי בעזרת מקלט של מוסקוני ,שמחובר לכניסה האופטית שבביט וואן של אודיסון. בשנה האחרונה התחלתי להאזין למוזיקה בעזרת האפלקצייה של סופטיפיי בתשלום. האם לדעתכם איכות הסאונד נחותה בהרבה לעומת הורדת קבציי מוזיקה ?
הודעה אחרונה מאת ofer1973, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה, קיבלתי במתנה את מצלמת הרוורס ולכן, החלטתי להתקינה (לבד) בשל העובדה כי אני הייתי חסר (כמעט) ידע בנושא, לקח לי לא מעט זמן, אבל בסוף השלמתי את כל העבודה - חוץ מדבר אחד קטן, אחרון - לא יודע איך למקם אותה! אפרט כי עשיתי את כל החיבורים הדרושת וכבר בדקתי את המצלמה - הכול עובד. רק שבזמנו החלטתי למקם אותה מתחת לספויילר תקרה (באמצע של הספויילר יש לי פנס בלם). אולי מתחת לפנס ולכן, ריכזתי את הקצוות של ככל וידאיו וחשמל למעלה, ליד התקרה. אבל איך אני מעביר אותם החוצה!? דרך הספויילר... ? לפרק את כל הספויילר - את זה לא אדע לעשות. חשבתי שניתן להוריד לפחות את המכסה מתחת לפנס בפויילר, אבל לא הצלחתי. אני מבקש עזרה!!! יבגני
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 12.7 אלף צפיות
יצרתי סט סמלילים (לוגו) עבור 30 תחנות רדיו פופולריות, לשימוש במערכת מולטימדיה Composition Media המותקנת ברכבי קונצרן vag. יצרתי את כל הסמלילים בגודל אחיד של 200X120 פיקסלים. ניתן להוריד את הסמלילים בקובץ rar. הנחיות כיצד ניתן לשייך סמליל לתדר רדיו במכשיר, ניתן למצוא בחוברת "Discover Composition Media" בעמודים 33-34. יש לכם סמלילים נוספים? מוזמנים לצרף אותם לשימוש הגולשים, בשרשור זה.
הודעה אחרונה מאת pasat04, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 625 צפיות
שלום רב קיבלתי הצעה מעניינת להתקנת מערכת ב: AG-system. מיקומם - ראשון לציון(או נס ציונה...) יש להם עמוד פייסבוק בשם מולטימדיה & אקססוריז עם 2,450 עוקבים. אין לי מושג אם זהו שמה של החנות בפועל... מעבר לכך לא מצאתי עליהם פרטים בגוגל... אשמח לקבל חוות דעת או אפילו היכרות עקיפית עליהם. יום טוב ותודה
הודעה אחרונה מאת croovy, -
- 1 תגובות
- 872 צפיות
שלום ברכב הנ"ל היתה מערכת לא מקורית כלשהיא שפורקה והקונקטורים נחתכו, עכשיו אני רוצה להתקין מערכת מקורית של הונדה ונתקל בקשיים. יש ברכב מגבר של bose שהגיע מקורי מהמפעל, ויש כבל עם 8 חוטים שהולך מהמגבר עד הרדיו. אני משער שזה לרמקולים, אבל איך אפשר לדעת איזה חוט הולך לאיזה רמקול? החוטים שמתחברים לרמקולים עצמם הם בצבעים אחרים, כי הם מתחברים דרך בתי הפיוזים (החיווט הוא גם מקורי וקיים גם בדגמים בלי מגבר). ניסיתי עם רב מודד לבדוק המשכיות אבל אין.
הודעה אחרונה מאת BEEKER, -
- 0 תגובות
- 625 צפיות
שלום לכולם האם יש לכם הצעות למערכת מולטימדיה חלופית לטויטה קורולה 2019 עם התקנה בארץ תודה מראש
הודעה אחרונה מאת uuzar, -
- 0 תגובות
- 572 צפיות
הבנתי שהמחירים למערכות טובות נעים בסביבות ה-2,000 ש"ח למערכת. בעקרון, אין לי מגבלת תקציבים אבל מעדיף לא להתפרע הרבה מעבר לסכומים הללו. המערכת שיושבת באוטו שרכשתי (יד שניה) די מיושנת וסתמית. כמו כן, האם ישנה אופציה כלשהי לשילוב מצלמות נהיגה אחורית וקדמית בתוך המערכת? (כמובן בכפוף לרכישת מצלמות רלבנטיות). תודה רבה
הודעה אחרונה מאת YanF, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש לי אפשרות לרכוש מערכת מולטימידה אנדרויד ב780 מסך 10 אינץ כולל התקנה. מערכת סינית רגילה אם זה שווה את זה?
הודעה אחרונה מאת Shahar Matana, -
- 0 תגובות
- 624 צפיות
שלום לכולם אחרי הרבה זמן שאני קורא פה מדריכים החלטתי להירשם ולהיות פעיל. אז אני יפרט קודם מה התקנתי: מגבר 5 יציאות pioneer gm-9705 רמקולים קדמיים 6.5 infinity ref6520cx . רמקולים אחוריים alpine s-s50 היה גם סאב של פיונר שנשרף בגלל שעשיתי אחד מהניסויים לראות מאיפה מקור הרעש והגיע פיק גבוהה מידי ושרף אותו, וגם כנראה שההספק היה גבוהה מידי סאב 150w rms והיציאה ל המגבר 300wrms. היה לי בעיה של רעשים במערכת(אלטרנטור), אחרי בדיקה מעמיקה שכללה חיבור כבל אפסים נוסף מהמצבר לשלדה, החלפת נקודת אפס שמחוברת למגבר, והסתכלות מאיפה הבעיה נוצרת, הצלחתי להגיע שכל הרעש בא מהמערכת. בסופו של דבר המתאם שקניתי עשה תרעש(היו מחוברים לכבל נגד משתנה ,כנראה סוג של הנחתה). מה…
הודעה אחרונה מאת Elimuh, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, מה יכול להיות במידה ואני מחבר מגבר סיני כלשהו שנותן בקושי 200rms בגישור, אם מחברים אותו לסאב IDMAX? יכול להגרם נזק?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום, יש לי כמה שאלות בנוגע לתחום האודיו בסוזוקי גרנד ויטרה, 1. איזה גודל דאבל דין נכנס שם? 2. האם יש אפשרות עם דאבל דין סיני להוציא איכות קרובה לדאבל דין פיוניר/אלפיין (אפילו עם DSP, או מערכת סיניות כאלו ואחרות שמגיעות עם צ'יפ סאונד איכותי). 3. האם יש אפשרות לקבל "אפקט" של סאב, מבלי להתקין סאב? אולי רמקולים בדלתות עם באסים? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת ChaoscripT, -
-
- 1 תגובות
- 640 צפיות
היי, חושב לרכוש מערכת אנדרואיד לרכב יונדאי I25. https://www.ebay.com/itm/Android-9-1-Car-DVD-Player-Navi-Radio-GPS-For-Hyundai-i25-Verna-Solaris-Accent/303393878955?fits=Make%3AHyundai&epid=2169214041&hash=item46a3af33ab:g:VTAAAOSwbPld62Sb אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 0 תגובות
- 572 צפיות
אהלן, בהמשך לשרשור הקודם.. הטוויטרים של המקסימו צורמים לי מאז ומתמיד, וכבר חשבתי להחליף את כל הסט עם ההעברה של המערכת לרכב אחר. מצד שני, המידים שלהם ביחד עם סאב עושים עבודה לא רעה בכלל, ולכן אני שוקל להחליף רק את הטוויטרים. תקציב? 300-400 שח. כי ב -500-600 אוכל למצוא סט קומפלט של טמפו אולטרה משומשים. אני מעדיף טוויטרים שיחוברו לקרוס, אבל יש לי 4 ערוצים פנויים ביחידת הראש (ובמידת הצורך גם במגבר) אז חיבור בערוץ נפרד מהמידים גם אפשרי. האופציות שעלו לי: Morel tw-1, שהם הטוויטרים של הטמפו הישנים. הביקורות שמצאתי מעורבות. Alpine SPR-10TW - ביקורות ממש טובות, אבל נתונים יבשים ששמים אותם בדיוק באותה רמה של הטוויטרים של המקסימו, אז יש מצב שהם לא יהוו שדרוג. …
הודעה אחרונה מאת Ooga, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן. כרגע יש ברכב רמקולים מובנים שהם מזעזעים בלשון המעטה. הבנתי שמותקן 4" (10CM) בשוטטות קלה באמאזון, נראה שיש חברות מובילות - JBL,BOSS,KENWOOD ועוד. אשמח לקבל המלצה לדגם מסוים. חשוב שלא יעבור את ה35$ לזוג - קונה שני סטים (גם למאחור) מה שכרגע תפס את עיני: https://www.amazon.com/Pioneer-TS-F1034R-150W-2-Way-Speakers/dp/B00G9T0RJU/ref=sr_1_3?keywords=4%22+car+speakers&qid=1579713643&refinements=p_n_size_browse-bin%3A1293692011%2Cp_36%3A1253504011%2Cp_72%3A1248879011%2Cp_n_condition-type%3A2224371011&rnid=2224369011&s=car&sr=1-3 https://www.amazon.com/JBL-GX402-2-Way-Coaxial-Loudspeaker/dp/B00O8MQCLM/ref=sr_1_8?keywords=4%22+c…
הודעה אחרונה מאת Lior Rachmani, -
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
אהלן, אני חושב על פתרון להשמעת מוזיקה מהטלפון ברכב ומצאתי באמזון קישור למתאם כזה שמחברים למאחורה של הרדיו ואמור לתת יציאת AUX . מישהו מכיר דבר כזה או התנסה עם המוצר? מה גם שרשום שזה מתאים לעד מודל 2010 אבל אני לא חושב שהמערכת שייבאו לארץ השתנתה מאז. אשמח לקבל חוות דעת אם זה יכול לעבוד, או רעיונות אחרים לפתרון פשוט שייתן לי אפשרות להשמיע מוזיקה מהפלאפון. תודה מראש קישור למוצר: https://www.amazon.com/gp/product/B07G3T1KNQ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ADXDBR18SJ0FV&psc=1
הודעה אחרונה מאת Itay1234321, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אהלן, לאחרונה אני מחפש רכב לפרוייקט שידרוש גם בניית מערכת, ולאחר מעל 3 שנים עם המערכת הנוכחית החלטתי שאנסה להתשדרג למשהו שכבר אוכל להעביר מרכב לרכב גם בשנים הבאות. כרגע יש HU של פיוניר, קומפוננט מורל מקסימו 6.5 עם בידודים בדלתות, מגבר massive bx4 וסאב Alpine SBG-844BR. סביר להניח שאת הרכב שאקנה אקבל ללא מגבר וסאב (כי כולם שמים ציוד שהוא אוברקיל גם ככה), ולכן אתמקד באלה: המגבר מניע את הקומפוננט והסאב בלי בעיה, אבל יש לו רעשי רקע חלשים ואני מאוד רגיש לכך. יוסי אלפיין אמר שהמצב תקין, אבל הדגים שהרעשים אכן נעלמים עם מגבר יוקרתי מהמלאי שלו. הסאב נשמע נהדר, אבל הוא קצת [בדגש על קצת, אני לא שומע בווליום גבוה] חלש ולעיתים לא יורד מספיק נמוך. 1. סאב: לאור העובדה…
הודעה אחרונה מאת Ooga, -
-
- 1 תגובות
- 962 צפיות
היי, לאחרונה רכשתי bmw x1 שנת 2018 אני רואה במערכת המולטימדיה שיש לי את connected drive אבל כמובן הוא לא פועל ללא אינטרנט וללא משתמש השאלה שלי היא האם הוא תומך בישראל ואם כן איך פותחים חשבון? ואם צריך להכניס כרטיס סים לתוך המערכת?
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום וברוכים הבאים (לי ) למישהו-י יש מידע, התנסות וחוות דעת על חברה MAC AUDIO? מצאתי שני מגברים שלהם - מתרשם ממגברים ב"רוח הגרמנית"... MAC AUDIO MPE 4.0 XL ב-750 Mac Audio Edition S Four ב-490 המחירים ממש מצחיקים. אשמח לשמוע.
הודעה אחרונה מאת croovy, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כבר שנתיים שאני סובל מרעשי אלטרנטור והבן אדם שהתקין את זה שיש לו שם יחסית התחיל לסנן. הציוד שרכשתי ממנו להתקנה הוא ברמה גבוהה אין ספק אך נמאס לי מהרעשים האלה ואני צריך עצה, כי הבנתי שאם מעבירים מתח וrca האותו צד זה אולי הבעיה יש לי תמונה מרגע ההתקנה ואני צריך לדעת אם מישהו מזהה שזה נכון. המגבר על גב המושבים יושב על קרש עץ בין לבין ככה שאין מגע עם גוף הרכב Sent from my SKR-H0 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת BEEKER, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 561 צפיות
שלום לכולם, התקנתי מערכת מולטימדיה תואם מקור על גלאקסי 09, מאז התחילו בעיות בהנעה, החזרתי את המקורית וכרגע אין בעיה, לכן אני חושד שהמערכת היא שהיתה בעיתית, שאלתי היא איך אני מחבר את המערכת בצורה כזו שלא תצרוך כלל זרם מתי שהרכב כבוי, אם אני מגיע ל+ שע"י בדיקה עם נורת בקרה מראה לי שאין זרם כלל כשהסוויטש כבוי זה אמור לעקוף את הבעיה או שעדיין יכולה להיות זליגה מחוט אחר במערכת, אגב, כשהמערכת היתה מותקנת גם אחרי שהרכב היה כבוי לא היה מתבצע איתחול של המערכת בזמן הפעלה אלא פשוט איך שהיתי מניע מייד המוזיקה מושמעת, אשמח לקבל מידע בעניין. תודה רבה רבה.
הודעה אחרונה מאת dudi.g, -
- 1 תגובות
- 597 צפיות
שלום לכולם. מעוניין להחליף את המערכת הענתיקה שיש ברכב של ההורים AUDI A6 2009 . מישהו יודע אם זה אפשרי? למי כדי לפנות לתהליך? עלויות?
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 689 צפיות
היי, אתמול קיבלתי את הראב 4 החדשה. חיברתי את האייפון דרך הבלוטוס למערכת של טויוטה Toyota Touch2 וסינכרנתי את אנשי הקשר. כל פעם שמישהו מתקשר מוצג רק המספר ללא השם. מישהו עם אותה המערכת נתקל ויודע איך לסדר את הבעיה ?
הודעה אחרונה מאת asix, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חברים, ביצעתי איפוס למערכת אנדרואיד בסובארו XV... כעת על מנת להתקין מחדש וויז המערכת מבקשת קוד של 6 ספרות. דיברתי עם אדי והם דורשים 200 שח על מנת שטכנאי יתקין לי וויז מחדש. למישהו יש את הקוד טכנאי או פיתרון אחר מבלי לשלם להם 200 שח על שטות של פחות מדקה? תודה מראש!!
הודעה אחרונה מאת Yonatansh, -
היי, אני רוצה כבלי RCA ברמה איכות טובה מהסטנדרט. לא high end ולא איכות מעולה. פשוט טובה למי שאינו אודיופיל. פשוט רוצה בכבלים טובים (: לא "זבל" ולא היקר והאיכותי ביותר...בעיקר בעיקר שיהיה עם יכולת "אי-ספיחה"(של רעשים) וגם בגימור טוב ועבה דיו. ההתקנה ללא עלות אז אפשר להשקיע קצת בכבלים. 1. אילו מותגים מומלצים למערכת סטנדרטית? (משהו טוב עבור מערכת סטנדרטית) 2. איפה ניתן לקנות באיזור המרכז-שרון-רחובות? 3. האם יש חשיבות להשקיע במפצל באיכות גבוהה? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- אחראי פורום
- 65 תגובות
- 175.2 אלף צפיות
שלום לכולם , אנו שמחים להצטרף לפורום אודיו ולהציג את עצמנו , לחברתנו אודיו סיסטם בע"מ יש ותק של 12 שנים בתחום האודיו , מוצרי אקוסטיקה ומולטימדיה לרכב , חברתנו יבואנית רשמית ובלעדית של מותגים רבים ובניהם audison , Hertz, Connection , Rainbow , Dynamat, Massive audio ועוד.. היום אנחנו מעוניינים להציג בפניכם כמה מוצרים מהפכניים מבית elettromedia : BitPlay HD - נגן מדיה ברזולוציה גבוהה 24BIT/96Khz מבית audison הראשון מסוגו בעולם Audison Prima : סדרה חדשה של מגברים , רמקולים ומתאמים ל -OEM Integration HERTZ MILLE – ספינת הדגל של HERTZ , רמקולים וסאבוופרים שיוצרו בטכנולוגיות מהפכניות . לפרטים נוספים אודות המוצרים ניתן להקליק על הבאנרי…
הודעה אחרונה מאת ofer1973, -
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
1) הרמקולים המקוריים מאחורה אצלי , בווליום טיפה גבוה ובאסים ,הפנלים מרעישים (לא יודע אם מגיע מהרמקולים גם) ,ניסיתי לשים קצת ספוגים כמו שמגיע עם מקרר חדש ועדיין יש רעש מהפנלים. ה hu ברכב מקורי עדיין גם. השאלה שלי אם אני מחליף רמקולים 6.5 שם זה יעזור ? או שרק לשים ספוג מסוג אקוסטי כמו של אולפן ? או שצריך חומר מיוחד שמיועד לרכב של dynamat נגיד. אם אני מחליף רמקולים לאיזה סוג וחברה? צריך יותר באס ומיד שיגיע מהרמקולים האלו. יש לי שכן עם אותו רכב שהמליץ לי בכלל לשים סאב אנדרסיט ואמר שזה משדרג מאוד את חווית השמיעה. מה אתם ממליצים לעשות ? והאם מישהו הזמין רמקולים או סאב כזה מח'ול פעם וזה השתלם לו? תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת tokame, -
- 0 תגובות
- 609 צפיות
יש לי מיצובישי לנסר 2009 דגם ספורט, 1800/143. 1. איך אני יודע אם יש לי canbus או שאני צריך מערכת שתבוא עם ה canbus? עם amplifire אות B https://a.aliexpress.com/_sbGfm6 בלי amplifier אות A https://a.aliexpress.com/_sCDc6q בעיקרון בדגם שאני קונה רשום with Rockford sound amplifier ויש דגם without Rockford sound amplifier. הבנתי פחות או יותר שאם אין לי תדגם עם המערכת Rockford המובנה שזה דגם קומפורט שלהם אז אני צריך בלי. ושאלתי שני מוכרים אם בכל זאת יש לי ברכב סאב ומגבר אני צריך להזמין עם amplifire אחד אמר שכן ואחד לא. אז מי שבאמת מבין בנושא שיענה בצורה כמה שיותר מפורטת, איזו מערכת לקחת ממה שהצגתי. ואם כבר לוקחים מערכת 2/32 גיגה זה יספיק?…
הודעה אחרונה מאת shai2010, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, יש לי רכב טויוטה קורולה 2020 היברידית מגיעה איתה מערכת TOYOTA CONNECT שהיא בגדול דרך איתוראן יש שם התקנה של WAZE אבל הוא ממש ישן ( גרסה 4.52 ויש עכשיו 4.59 ) פשוט ה CARPOOL לא עובד שם עדיין האם מישהו מכיר / יודע איך אפשר לשדרג את ה WAZE במערכת של טויוטה ? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת darkpuppy1985, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, רכשתי אתמול סיטרואן פיקאסו ברמת גימור exclusive. א. בעל הרכב סיפר לי שהוא הכניס את האוטו בעבר למוסך פחחות וגנבו לו את חיישני מעבר הנתיב (מי גונב חיישנים?!). היכן ניתן לקנות חיישנים כאלו? מה עלות ההתקנה? להתקין לבד? להבנתי, המערכת עדיין קיימת, אבל החיישנים חסרים. ב. האם ניתן להתקין מערכת ניווט כלשהי (רצוי וייז) ברכב? האם יש לכם מקום מומלץ באזור חיפה והצפון? לחילופין, ניתן לבצע לבצע זאת עצמאית? (אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, פרסמתי מודעה זהה בפורום הטכני. סליחה על הכפילות).
הודעה אחרונה מאת bloodymeli,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,511 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- garicho
- SlowRide
- orsh99
- דובצע
- פאטון
- lanosforce
- nglancer
- בנא
- ארז 1
- hunter22
- Obgel
- Rשף