פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אהלן חברים, יש ברשותי מערכת מולטימדיה+מצלמת רוורס שאני מעוניין להתקין. אני מחפש מתקין מומלץ באיזור חיפה והקריות שלא יגבה ממני יותר מדי עבור התקנה. כמו שהבנתם, אין לי טעם בלקנות משהו אלא רק בלהתקין וזהו. אני אשמח גם לדעת מה הטווח מחירים שאמורים לדרוש ממני שאלמד מעט על השוק שאין לי מושג לגביו. בנוסף, סתם אני רוצה לשאול שאלה. ברכב יש אזעקת ביפר, האם אני אמור להודיע למתקינים על הימצאות האזעקה או שאין קשר בין התקנות המערכות לבין האזעקה שמותקנת באיזור שמתחת להגה?
הודעה אחרונה מאת maor23, -
אהלן חברים, בהנחה שאקטיבי לא בא בחשבון. יש לי את הסט הזה בלי קרוסים ואני לא רוצה לוותר עליו. יש למישהו רעיון מהיכן ניתן להשיג קרוסים כאלה, למי לפנות, אולי אפילו לחפש את הערכים ו לבנות אחד כזה? תודה רבה לכולם
הודעה אחרונה מאת -מוטי-, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 688 צפיות
יש לי מצלמת ספורט זולה שיש בה פיצ'ר לשמש כמצלמת דשבורד שאני מעוניין להשתמש בה, הבעיה היחידה היא שהיא מופעלת מסוללת ליתיום. הרכב שלי חונה שעות ארוכות בשמש, אני צריך לפחד שהטמפ' ברכב ייגרמו להתלקחות הסוללה? יש למישהו נסיון שהסוללות האלה מחזיקות מעמד בטמפ' גבוהות ברכב? תודה!
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
אז קיבלתי את ה-UMIK-1 לפני יומיים שלוש, יצא לי לשחק בכיוונים בקטנה חצי שעה פה שם, ואני רוצה להגיד לכם המיקרופון הזה הוא אלוהי הסאונד מדוייק ברמות בלתי הגיוניות. לפניו היה לי ברנינגר ECM8000 גם מיקרופון עם מוניטין לא קטן, אבל בא עם חסרון אחד - אין לו קובץ כיול מהמפעל(מצורף כאן לינק שמראה את הסטיית תקן שלו 100 מיקרופונים כאלה) וכאן בא לידי ביטוי הUMIK-1 הוא בא עם קובץ כיול מדוייק עד רמת המאית הדציבל מהמפעל. (שלא לדבר על רצפת רעש מעולה, הוא מתחבר ישירות למחשב - לא צריך כרטיס קול,נוחות וכו' וכו') עם הברנינגר הגעתי למצב שאחרי שניסיתי מעל 80 שעות לבצע כיוונים איתו העדפתי לעבוד עם כיוונים לפי האוזן, הוא כל כך גרוע התוצאה היית כזאת עלובה שהיה עדיף …
הודעה אחרונה מאת kalmangar, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
היי ללא קשר למערכת שהוחלפה. כאשר הרכב לא מונע רואים נהדר. כאשר מניעים יש הפרעות, ואפילו קשות . פסים שחורים שעולים ויורדים. חיבור הוידאו מחובר שלצידו עטוף באיזולירבלנד {הנס של מתקני ארץ ישראל} + ו-. אשמח לעצות מה לעשות. תודה.
הודעה אחרונה מאת eladns, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 560 צפיות
שלום נראה שהאינטרנט במערכת שלי כבר לא עובד? משום מה הסימן המשולש שמראה על קליטה כן דולק - אבל וויז ואפליקציות מוזיקה לדוגמא מראות שאין אינטרנט.. מצורף תמונה. האם יכול להיות שהסתיימה לי חבילת הגלישה? (אם כן למה זה מראה "קווים" בסימון הקליטה?) או שיש עניין להגדרות שאני צריך לסדר. חשוב לציין, אני לא בטוח ב 100 אחוז אבל זה קרה ממש בסמוך לזה שנגמר לי המצבר ברכב ובעכבות היה איזו נורה על תקלת חשמל שהסתדרה לבד.. באותו עניין אשאל- אם הסתיימה החבילת גלישה (שנעשתה בעבר לא על ידי במוסך המורשה) האם אפשר במקום זה לשים סים מישני של הטלפון הנוכחי שלי וזה יעשה את העבודה ? תודה , אחלה יום ובשורות טובות
הודעה אחרונה מאת gomo, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 824 צפיות
היי, אני מתעניין ברמקולים PHD 6.1 (לצד morel virtus 602 ו-blam 165 rx). אולי יש פה מישהו איתם שאוכל להיפגש בכדי להתרשם? מאיזור נתיבות בדרום עד נתניה בצפון. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת shabydog, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 735 צפיות
מחפש נואשות דרך להזרים מוזיקה מהטלפון שלי למערכת המולטימדיה המקורית של מיצובישי אאוטלנדר 2012. לא מצאתי חיבור AUX, וכאשר הטלפון מחובר דרך בלוטות' זה רק לביצוע שיחות. מישהו מכיר דרך חלופית?
הודעה אחרונה מאת DRcarLEd, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 990 צפיות
החלפתי את המערכת המקורית, למערכת משנתון יותר מתקדם עם mp3, ומההחלפה כל זמן שהמערכת דולקת, יש ביפ כל 3 שניות, שמנמיך לי את המוזיקה. למישהו ישרעיון ממה ה נובע
הודעה אחרונה מאת zebra, -
- 0 תגובות
- 515 צפיות
היי שלום , רכשתי רכב לא ממזמן שהרכב הגיע עם מגבר סאב. המגבר 4 ערוצים מחובר לרמקולים הקדמיים ולסאב. שאני מניע את הרכב צד ימין (הקדמי הלבד) לא עובד עד שאני מעלה לעוצמה של 40 ואז הוא מתחיל לעבוד . לפעמים קורה שבזמן הנסיעה יש קפיצות כאלה וגם אז הוא חוזר לעצמו... החלפתי בין החיבורים של הצדדים אז זה החליף צד ( הבנתי שזה לא מהרמקולים) אני צריך להחליף את המגבר? יש משהו שנוסף אפשר לעשות לפני אני הולך לבעל מקצוע? המגבר מסוג alpine bbxf1200 והרמקולים מקוריים של הרכב . בנוסף , שמתי לב שליד המגבר באזור הכבלים היה דבק כנראה משהו מהחום של הרכב נמס.
הודעה אחרונה מאת Liranlaze, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום יש לי רכב c3 2019 בעבר היה לי מכשיר אחר של שיאומי הכל עבד חלק כיום יש לי מכשיר mi 9t pro xiaomi למי שמכיר והאנדוריד אוטו עובד מצויין חוץ מהוויז שהמסך של הפלאפון כביכול נכבה הוויז נתקע לי ולא מגיב כאשר אני פותח את המכשיר הוויז ממשיך לפעול אני כבר תקופה מנווט עם הוויז ללא האנדוריד אוטו אבל זה פשוט לא נוח ומסוכן. מחקץי והץקנתי מחדש את הוויז והאנדורואיד אוטו לא עוזר.
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ברישותי רכב יונדאי שנת 2018 I10 יש לי אנדרואיד 5.11 חדש עדכון משנת 2018 אני מצרף תמונות. יש לי את הקבצים של שנת 2017 שהורדתי כאן באתר. אם אני מתקין של שנת 2017 זה לא מתאים מה שיש לי כי אנדרואיד שלי חדש יותר כרגע היא מערכת סגורה. האם יש כאן מישהו שניסה? או להתקין את הרום הישן שנת 2017?
הודעה אחרונה מאת hagai30, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם. אז ככה: המערכת בתצורה הנ"ל מתפקדת כבר כמה שנים ללא שום פגם. עד שהגיע הרגע שהכנסת אופניים בתוך הרכב, כנראה שלא זרמה יחד עם כל הכבלציה של המגברים ברכב כמו שצריך קצת מידע: פנל-פיוניר אחד מהמתקדמים לא זוכר דגם , אם חשוב אבדוק. מקדימה - מורל פולס. מאחורה- פיוניר 80 WATT RMS. שני מגברים - אחד JBL, אחד מונו לסאב וופר. סאב וופר פיוניר. להלן השתלשלות העניינים: לאחר העמסה האחרונה, המערכת הפסיקה לעבוד. ככל הנראה, ניתקתי את כבלי החשמל שמגיעים לאחד המגברים (יש שניים). זה מה שראיתי לאחר שהצצתי לראות מה קרה. חיברתי הכל חזרה, סהכ שני כבלים (עבים) שאחראיים על הספקת החשמל למגבר (אני לא ממש מתמצא במונחים, אבל זה אלו) שום דבר. עברתי יחד עם א…
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אהלן, יש לי טוויטרים שמגיעים עם קרוס (או פילטר) נפרד, ואני מעוניין לחבר אותם במקום הטוויטרים המקוריים של הקומפוננט. האם אני יכול לחבר את הוופרים לקרוס ואת הטוויטרים במקביל לקרוס? או שעדיף לחבר את הטוויטרים לקרוס המקורי כדי שהחיתוך יהיה זהה לחיתוך של הוופר? אציין שהקרוס של הטוויטרים נותן שליטה גדולה יותר עליהם (ולכן מעדיף אותו) וגם חותך נמוך יותר מהקרוס של הקומפוננט.
הודעה אחרונה מאת Ooga, -
-
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום חברים, מתלבט ברעיון להתקין מגבר, קומפוננט קדמי וסאב בלאון 2017 3 דלתות. יחד עם זאת, רוצה לשמור על המערכת המקורית. מה הפתרון הכי bvfm לתענוג הזה? יש מצב שיש במקורית יציאות rca? מגבר מומלץ עם מנחת מובנה במבצעי משלוח חינם מאמזון? פרוססור? זו המערכת אם מישהו מזהה. אשמח לנסות להשיג עוד פרטים פשוט חדש עם הרכב. תודה רבה לכולם. Sent from my SM-N950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת -מוטי-, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום, יש לי סקודה יטי אשר יש בה מערכת מולטימדיה עם מסך מגע, היא מערכת סינית לא הכי איכותית לטעמי וכעת גם עושה בעיות עם הפתורים וגם קליטה ולכן מחפש להחליף אותה. קשה לי להגיד איזה מחיר אני מוכן להשקיע, אבל אני חושב שאם אגיד את הרצונות שלי, אולי תסכימו לכוון אותי לדברים המתאימים. אני מעוניין שיהיה שם תוכנת ניוט, אפשר iGO, אבל האם לא עדיף Waze?. בלוטות' טוב בשביל דיבורית וקצת מוזיקה. האמת שאלה כל הדרישות שלי, אני לא שומע מוזיקה הרבה, יותר רדיו. האם 7 או 5 אינץ' יתאימו ליטי?. תודה רבה על עזרתכם.
הודעה אחרונה מאת ATTARGUR, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 78 תגובות
- 12.4 אלף צפיות
הי, מישהו התנסה עם כבלים מסדרה זו? (עם ה- DBS) הבנתי שסדרה זו הובילה בשנת 2010 ושיבחו אותם המון. אנשים שהתנסו איתו במערכות ביתיות אמרו שהכבל מחליק את המוסיקה מהסורס למגברים בצורה מדהימה, הרבה רעשים סוננו, וצליל ההססססס בווליום גבוה נעלם. אני רוצה להוסיף שני כבלים כאלה למערכת שלי באורכים קצרים 0.5 מטר כל אחד. http://www.youtube.com/watch?v=2ro_WF8VIS0 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
איטום תא מטען
מאת שקש-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי בעיה רצינית עם רעשים באופן כללי וברכב בפרט ואצלי ברכב יש רכבים חזקים מתא המטען ואני רוצה לאטום אותו לרעשים לאחר חיפושים הגעתי למסקנות הבאות- 1. בוטיל עד 75% כיסוי כי הוא רק מפחית רעידות 2. מעליו ccf לספיגת הרעש כיסוי מלא 3. מעליו mlv לחסימת הרעש בכיסוי מלא בעבר לפי מה שזכור לי היה רק את דיינמאט. היום יש המון חברות noico, kilmat ועוד המון, האם ביריעות בוטיל זה בכלל משנה איזה חברה קונים כל עוד מדובר על 2 ממ? יש מוצרים שנראה כאילו זה שילוב של שני מוצרים כמו soundskins pro מה זה בדיוק והאם שווה לרכוש מוצר היברידי כזה? איפה קונים? נראה כאילו אין ייבוא מסודר של הדברים האלו לארץ ובימים האלה לך תדע מתי תקב…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
שלום, הרכב שלי (קשקאי 2011) עמד הרבה זמן בלי מצבר ועכשיו שהחלפתי מצבר הוא מבקש ממני קוד - הכנסתי את הקוד שהיה לי עם הרכב (אני יד רביעית...) ומסתבר שהקוד לא נכון כי מישהו מבעלי הרכב בעבר כנראה החליף את הרדיו ולא עידכן את הקוד בספר רכב. צילצלתי למוסך ניסאן בכפ"ס והם אמרו לי שצריך לפרוץ את הרדיו לקבלת קוד חדש ודרשו 400 ש"ח!!! יש מצב לעשות דבר כזה לבד? מישהו אולי מכיר מישהו - באזור השרון) שעושה את זה במחיר יותר שפוי?
הודעה אחרונה מאת shachama, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה שחסר הכי הרבה בלקסוס זה בעצם Waze או CarPlay/Android Auto על מנת לשקף את הטלפון בשביל Waze. משיטוט באינטרנט ראיתי את הפתרון הזה: https://a.aliexpress.com/_dWNtMUa שזה בעצם תחליף אך ורק למסך המקורי תוך שמירה על כל הפונקציות המקוריות של הרכב (תצוגת המזגן, המערכת ההיברידית וכו') אבל עם הוספה של אנדרויד ועל הדרך גם הגדלה של המסך. היתרון הוא שהמערכת עצמה, כלומר יחידת ההגברה, נשארת מקורית אז איכות הסאונד לא נפגעת. אשמח לשמוע יתרונות/חסרונות של הפיתרון הנ"ל. האם קיים פתרון טוב יותר?
הודעה אחרונה מאת MMi, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 683 צפיות
שלום רב בסוזוקי אלטו שלי מורכבת מערכת פיוניר ורמקולים 6x9 של קנווד שאני לא מרוצה מהם בלשון המעטה. מחפש לקנות רמקול חדש בתקציב של 200-400 שח שיתן באס --ללא הגברה--. כרגע הכיוון הוא רמקול jbl club 9630 בעלות של 344 שח. קראתי המון ביקורות מעולות עליו באמאזון. מישהו מכיר ויכול להמליץ? או ללכת על משהו אחר? תודה מראש לעוזרים Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת guy858, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 543 צפיות
היי מעוניין לרכוש מערכת מולטי מדיה לשברולט קרוז 2010 ראיתי שיש חדשים עכשיו עם מסך 10.4 אינטש אנדרואיד האם יש חברות מומלצות שלא יקרות אני יודע שיש את המותגים היקרים אני מחפש זול וטוב לא בא לי להשקיע אלפים זה אותו שיוחלף עוד שנה שנתיים גג ואני צריך להחליף את המקורי שהתקלקל. האם יש מותג סיני ידוע שטוב מניסיון של אנשים פה ? ודבר נוסף מה צריך לדעת על תדרים בהשוואה לחו"ל כי זכור לי שהיה פעם עניין עם תדר זוגי ואי זוגי ? אשמח להמלצות פלוס לינקים תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 524 צפיות
אני צריך המלצות רצוי עם מחירים להחלפת רמקולים לרכב אפשרי גם יד 2
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, אחי רוצה לקנות מגבר לרכב, ברכב מותקנים רמקולים מהחברה JBL שבוצע שידרוג אליהם ברכישת הרכב (לא ידוע הדגם) בנוסף, ישנו סאב של PIONEER בסיסי (לא ידוע הדגם) הוא מתלבט בין 2 המגברים האלו: אופציה 1 - BOSS AR1600.4 (קישור) אופציה 2 - JBL A9004 (קישור) האם עבור רמקולים וסאב בסיסיים, הוא יקבל את המיטב בעזרת אחד מהמגברים האלו? אשמח לתגובות, תודה.
הודעה אחרונה מאת DRcarLEd, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם וחג שמח! יש לי פולו שנת 2011 דגם TSI. אני רוצה לחבר את מערכת המולטימדיה שהתקנתי להצתה, מי יודע את מספר הפיוז שאני צריך להתחבר אליו? האם אני צריך להוסיף פיוז נוסף באותה עוצמה או שעבור המערכת זה תמיד 10A?
הודעה אחרונה מאת Erez_sol, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי, בהמשך לפוסט שפרסמתי פה בעבר, אני בעלים של LEXUS CT200H 2013 , ברכב יש מסך מולטימדיה מקורי שלא מכיל אנדרואיד , ונשלט על ידי ג'וייסטיק (תמונה1). בנוסף הבעלים הקודם התקין מערכת ניווט חיצונית מדגם WP9100 עם IGO , שרצה על קופסא שבתוך התא כפפות , ומותקן בה WINDOWS CE6.0 . (תמונה 2) אחרי חיפוש ברשת , הבנתי שהחלפת המסך הקיים קצת בעייתית מכמה סיבות .(בעיקר המרחק בין הנהג למסך ). ואני מנסה להבין האם ישנה אפשרות לשקף את האנדרואיד מהפלאפון, למסך המולטימדיה הקיים. אין לי שימוש במערכת הניווט החיצונית.. ככה שלא אכפת לי לנתק אותה ולחבר משהו אחר. ראיתי בEBAY כל מיני MIRROR BOX למיניהם ( למשל זה: https://www.ebay.com/itm/Car-WIFI-Mirror-Link-Bo…
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 778 צפיות
היי.בעבר ניסיתי להתקין ברכב הנ"ל מערכת סינית.אחרי החיווט (שהיה סיוט) נוכחתי לדעתי שאין צליל של איתותים ושל דברים אחרים מהרכב והתברר לי שצריך מתאם.את המערכת ההיא התקנתי ברכב אחר ,ועכשיו מחפש מתאם פעמון שמתאים למערכות joying על מנת שאשמע את צליל האיתות.תודה לעונים וחג שמח. Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת IRON-MAN, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 803 צפיות
שלום לכולם, האם מישהו ניסע לשדרג את מערכת המולטימידה של אופל אסטרה 2016? עקרונית אני רוצה לשדרג רק בגלל שאני לא מצליח להפעיל בשום צורה את ה android auto. לא משנה איזה טריקים אני מנסה ולא משנה איזה מכשיר טלפון( android 9). לפי מה שהצלחתי להבין מערכת המולטימידה מבוססת על firmware open source של lg והגרסה שלו היא lc7f lc7s. מחיפושים רבים ברשת הצלחתי למצוא מהיכן ניתן להוריד גרסה כלשהי אבל השאלה האם זה מותאם למערכת המולטימדיה של הרכב בארץ? שלא יהיה מצב שאני אכניס את המערכת ל brick mode. בכל מקרה אם יש כאן למישהו ניסיון עם שדרוג המערכת או לחילופין הצליח להפעיל את ה android auto שגם על זה יש טונות של תלונות והמוני פוסטים של אנשים שלא מצליחים להפעיל את …
הודעה אחרונה מאת alexn83, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 963 צפיות
חדש, משומש... פחות קריטי. חייב להתקדמות עם פרויקט. אשמח למידע, פחות מעוניין לחכות למשלוח
הודעה אחרונה מאת kalmangar, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בוקר טוב, יש לי רכב מסוג סקודה יטי אקפיריינס 2010, לרכב יש מערכת מקורית בולרו כוללת חיישני רברס וחנייה אוטו', השאלה שלי היא האם ניתן לחבר למערכת הזאת מצלמה אחורית? מצ"ב תמונה של המערכת. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ATTARGUR,
-
מי מחובר 19 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 859 אורחים (הצג רשימה מלאה)