פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי את המגבר הזה Pulse audio ba2900 https://images.app.goo.gl/VLpYmkquiTqGqyb29 יש לי את הבאס הזה pioneer ts-w306c אני רוצה לקנות את הסט הזה http://www.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=1665&siteurl=http%3a%2f%2fwww.hanizoz.com%2fproduct.asp%3fPid%3d6968%26Cat2Cat1ID%3d166%26Cat2ID%3d0%26aff%3dZap%26lang%3dhe&modelid=0&prodid=1425053699&platform=2&qid=Lt9z+qZDVVr6LEwrjMdkPg==&sog=t-soundaccessories רציתי לדעת לאיזה מהחיבורים אני מחר את rca ואם הסט הזה מתאים לי
הודעה אחרונה מאת elhai, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום , אני מתלבט בין 3 סוגי קומפוננטים לגימני שלי , הם הולכים להיות מורכבים מקדימה עם סאב ומגבר ומאחורה לא יהיו עוד רמקולים. מה שהכי חשוב לי שהם יהיו עוצמתיים מכיוון שמתכוון להרכיב רק 2 רמקולים. עד עכשיו היו מורכבים לי jbl gto509c ואחד נשרף אז מתכוון לעלות ל 6.5.ההתלבטות היא בין אופציה ראשונה jbl. Gto609c https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=906405אופציה שנייה infinity ref-6520cxhttps://www.zap.co.il//model.aspx?modelid=948345&utm_medium=cpc&utm_source=google&zapsrc=ppc&gclid=Cj0KCQjww_f2BRC-ARIsAP3zarHV4SP4sw7_DmcbqtGx2nl20874lihWDRPC14nrtC11ucRLorJv_TIaAnTJEALw_wcBאופציה שלישית morel maximo 6.5https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=771800שוב אני מד…
הודעה אחרונה מאת DRcarLEd, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 595 צפיות
היי ברשותי סיויק 2019 (הדגם הארוך, מנוע 1.6 ללא טורבו) עם מערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית שמגיע מהיצרן. מקדימה אחלה רמקולים מבחינת עוצמה ובסים למשתמש הממוצע, מאחורה אין עוצמה ובסים כלל, ונשמעים כמו אוזניות בפולל ווליום, שאותם הייתי רוצה לחליף בטובים יותר. לדעתי אלו רמקולים 5.25 עם טוויטרים נפרדים (כפי שרואים בתמונה). איזה רמקולים מומלץ לשים במקום כדי שישמעו כמו הרמקולים הדקמיים ? אין לי כוונה להשקיע במערכת הגברה, כי זה רכב מעבודה או אולי זאת המערכת המובנית ? (כל הכיוונים מבחינת ימינה\שמאלה קדימה\אחורה מוגדרים על אמצע) תודה מראש
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 536 צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש לכל הרכבים של בני המשפחה מצלמת דרך קדמית. למען הסר ספק, המצלמה מיועדת אך ורק לצילום יום-יומי ושיגרתי לצורכי (חס וחלילה) תאונה, וענייני ביטוח. 1. על איזו מצלמה אתם ממליצים? אני מכוון לכמה שיותר זולה, אבל כמובן שתהיה מספיק אמינה וצילום באיכות המתקבלת על הדעת. תקציב: לא בטוח אבל אני מעריך עד 300 ש"ח למצלמה (אפשר גם מחו"ל אם עדיף) 2. האם אתם ממליצים על מצלמה נוספת לאחור? ולמה? 3. אני ממש לא בטוח אם זה התת-פורום הכי מתאים, או אם אני עומד בתנאי השימוש בפורום... סלחו לי לא הייתי פה שנים. תודה רבה רבה
הודעה אחרונה מאת Roy94, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום יש לי בעיה עם הווייז במערכת המולטימדיה של הרכב, סופקה ביחד עם הרכב מהיבואן (התקנה מקומית של קוברה), דגם Roadrover ChangeAn S, גרסת אנדרואיד 4.1.1 הווייז מותקן על כרטיס זיכרון SD, המערכת סגורה לא ניתן להוריד אפליקציות אין גוגל סטור. אני משתף נקודה חמה מהטלפון כ-wifi למכשיר המולטימדיה ואכן יש סימון בצג שיש קליטת wifi. כאשר אני מנסה לחפש כתובת בווייז, החיפוש לא מסתיים, כאשר אני יוצא מהחיפוש רשום בווייז - מחפש רשת. היו פעמים בודדות שהווייז עבד, אבל רוב הפעמים הוא לא עובד - מחפש רשת. הווייז מציג את המפה של האזור בו אני נמצא, כלומר מערכת הניווט עובדת. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ויש לו פתרון? תודה
הודעה אחרונה מאת g.horen1, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, צריך עזרה בתפעול המערכת. אני לא מצליח להגיע לתפריט שבו אני יכול להפעיל אפליקציות\ אפילו לא להכנס לחנות אפליקציות ולא לדפדפן מצרף תמונות של הדגם, אם מישהו יוכל לעזור לייעץ תודה.
למחוק
מאת davidov1981- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 520 צפיות
למחוק
הודעה אחרונה מאת davidov1981, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 517 צפיות
ערב טוב, לאחר שמצלמת הדיסקברי שהייתה מותקנת ברכב שבקהחיים, אני מחפש מצלמה ללא סוללה לרכב. ברכב השהי במשפחה יש מצלמת viofo שהוזמנה מחו"ל אך בשל הקורונה אני מחפש לקנות בארץ מצלמה שעובדת ללא סוללה שתתחמם בקיץ אלא על ידי קבל. אשנח להפנות אותי למצלמות כאלו שמשווקות בארץ והפניה לחנויות אמינות. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת hosamz, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 554 צפיות
טוב אז ככה, אני 3 וואי קדמי עם רמקולים אחוריים. יש לי 6 ערוצי הגברה ז"א 6 ל-3 וואי או שאני אצטרך להוסיף קרוס פאסיבי ואז זה יוצא: 4 ל-3 וואי ו-2 ערוצי הגברה לרמקולים האחוריים. בחרתי באופציה השניה. כולם כל הזמן אמרו לי שזה טעות, שזה דפוק ושיהרס לי הסאונד. למרות שהטוויטר והמיד מקבלים מספיק הספק(120 רמס ב-4 אום), ומבחינת כיווני זמן הם יושבים 3 ס"מ אחד מהשני, פוד ליד פוד, ככה שהיה לי פחות חשוב לעבוד איתם אקטיבית כי יש לי שליטה על הכיווני זמן. ישלנו קבוצה בטלגרם של כל מיני חולי סאונד כולם אמרו לי שיש לי "דיפים" במידים בגלל שאני עובד פאסיבי, אז החלטתי לעשות ניסוי, ניתקתי את הטוויטרים וחיברתי את המידים אקטיבי(בלי הקרוס בכלל!…
הודעה אחרונה מאת kalmangar, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 516 צפיות
שלום חברים. אני מעוניין לקבל חוות דעת לגבי שני מגברים, מי מהם עדיף מבחינת איכות המגבר . מגברים בתקציב נמוך יחסית מיד 2 בפורום . מדובר בmassiv audio bx4 מגבר שמוצהר 120 וואט rms לערוץ ב4 אום לעומת רוקפורד r400.4d שמוצהר 75 וואט rms אבל הבנתי שהוא טיפה אנדרייטד. המגבר מיועד לסט קומפננט שעדיין לא נקנה אבל רוב הסיכויים סט ברמה ביניים של 100 וואט rms. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת david1986, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 514 צפיות
יש לי chr עם מערכת jbl שמגיע עם הרכב אני יודע שאין יוטיוב באנדרואיד אוטו מכל מיני סיבות של בטיחות . יש בכל זאת דרך לעקוף את זה בלי לתת גישות root למכשיר האנדרואיד ? תודה לעונים Sent from my SM-G975F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת zeroocool, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 834 צפיות
אהלן חברה אז ככה יש לי התלבטות אני צריך סאב עכשיו חשבתי על אקטיבי כי אין לי איך לחבר למגבר עלה גם הרעיון של סאב רגיל ועוד מגבר מונו אבל אני לא כל כך מבין אז אני לא יודע מה עדיף. אז פה אני זקוק להמלצתכם על סאבים מומלצים ומאיפה אפשר לקנות. התקציב הכולל אמור להיות בערך 800 תודה
הודעה אחרונה מאת itayHW, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן אני מחפש המלצות ומאיפה לקנות סאב ומגבר בתקציב של 1000 אפשר גם סאב אקטיבי אם הוא נותן ביצועים טובים תודה
הודעה אחרונה מאת itayHW, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 675 צפיות
שלום לכולם, אני בתהליך בנייה של מערכת לרכב שלי, כרגע יש לי HU של פיוניר BT-10 , קומפוננטים של פוקל Focal R165S2 ומגבר 4 ערוצים של Rockford. כרגע הכל בקופסאות ומחכה להרכבה. אני מתלבט עכשיו איזה סאב לקנות שיתפוס מינימום מקום ברכב ויעשה עבודה טובה - אני לא מחפש משהו שירעיד את הרכב.. ראיתי שיש סאבים מוגברים שאפשר למקם מתחת למושב ואז אני לא צריך את המגבר - רק שתי יציאות ממנו, או לקנות סאב קטן 8-10 אינטש ולבנות לו תיבה מותאמת מפיברגלס אשמח להכוונה
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 616 צפיות
אהלן, אני מעוניין לרכוש סאב עם תיבה. הוא יוגבר על ידי ערוץ הסאב של PDX-V9, בשילוב עם קומפוננטים של מורל הייבריד. הטעם שלי הוא יחסית סולידי - אני מעוניין להשלים את התדרים הנמוכים באיכות שמע גבוהה. ממש לא מחפש SPL בתיבה פורטד בתדר גבוה. ממש לא. שומע בווליום סביר בעיקר מוזיקה שחורה ואלקטרונית. חשוב לי תיבה קטנה יחסית כדי לשמר נפח תא מטען. לאור המלצה קודמת, שמתי את עיניי על הסאבים של אודיסיון - מגיעים בתיבות קטנטנות. השאלה היא - איזה מהם לבחור? מועמדים: 1. APBX S4S - סאב 10', סליל בודד של 4 אוהם. 2. APBX 10 DS - סאב 10', 2 סלילים של 4 אוהם. 3. APBX 8 DS - סאב 8', 2 סלילים של 4 אוהם. מבחינת גודל -…
הודעה אחרונה מאת kalmangar, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 783 צפיות
קניתי לאחרונה יאריס שנת 2016 ומאוד התאכזבתי ממערכת אודיו שלה לפי מה שראיתי אין לה חיבור aux, לא בלוטוס, יש אופציה להתחבר רק ל ipad אבל הי, זה מנגן דיסקים..... בנוסף בגלל הצורה שלו מערכת רגילה לא תכנס שם אז אם אני טועה ויש איפשהו חיבור aux אשמח לדעת אם לא ומישהו שדרג, אשמח לשמוע למה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Audi-T, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 784 צפיות
יש לי בעיה: הטלפון האישי שלי 'כשר', ולא תומך בכלום חוץ משיחות. במכונית אני משתמש במכשיר ייעודי לניווט. התחדשתי לא מזמן באיוניק הכוללת תמיכה באנדרואיד אוטו, ואני שוקל לקנות מכשיר אנדרואיד פשוט לניווט בלבד (ופנגו וכאלה) שישתקף על המסך המרכזי בנוחות הרבה יותר גדולה. הבעיה היא שלא הצלחתי לחבר במקביל גם מכשיר אנדרואיד וגם את הטלפון האישי שלי. חיברתי את הטלפון עד היום באמצעות הבלוטות' וכך יכלתי לקבל (ואף להוציא) שיחות מההגה, אבל כשניסיתי לחבר במקביל אנדרואיד אוטו רק כדי שיעשה לי ווייז, הוא 'השתלט' גם על הטלפון ולא הסכים לעבור למכשיר אחר. יש מה לעשות?
הודעה אחרונה מאת ben ari, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 532 צפיות
מישהו יודע מדוע??
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ערב טוב, חבר טוב שלי קנה אתמול רכב X4 2020, XDRIVE 20D ברמת גימור BUSINESS הרכב הינו 0 קילומטרים שנקנה מסוחר רכב. החבר שלי ניסה לחבר את הטלפון שלו לרכב אך האופציה היחידה היתה התחברות דרך ה BLUTOOTH הוא מעוניין לחבר את הטלפון שלו לרכב דרך CARPLAY אך הוא מצא את הכפתור הנחוץ אז הוא חיפש אופציה אחרת של SCREEN MIRRORING האופציה הזו אינה קיימת ברכב. הוא התקשר לחברה כדי לברר איך הוא יכול להוסיף באופציות ברכב את ה SCREEN MIRRORING שכן הוא מצא שהיא קיימת בהסברים של BMW על האופציות ברכב החברה הפנתה אותו לחברת COBRA שהינה המתקין המורשה של היבואן הרשמי של BMW בבונדד. COBRA טענו בפניו שאין אפשרות לעשות SCREEN MIRRORING או CARPLAY לדגם …
הודעה אחרונה מאת White-Night, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 609 צפיות
שלום חברים קניתי פיאט בראבו והעברתי מהרכב הקודם מגבר mb quart 1000.4 יחד עם מורל הייבריד 5 וסאב קטן שעשה עבודה מעולה. היום מותקנת על הרכב דאבל דין פשוט (לא חברה מוכרת) שמוציא סאונד גרוע מאוד. אני לא יודע איך לחפש יחידת ראש עם סאונד קאוליטי בתקציב של עד 1500 ש''ח עם מסך. חשוב לי מאוד לפחות שני יציאות למגבר (מותקן ברמה מאוד טובה). תודה על העזרה!
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 9.9 אלף צפיות
היי, לאחרונה העליתי את הלאון למכירה על מנת להשתנמך ולרדת מהעץ טיפה, אני מחפש מאזדה 3 2010-2011 או לאון 2013 (צורה ישנה, MK2) ואחרי שהתרגלתי לרעיון של Carplay אני חושב שיהיה לי קשה ללכת אחורה. האם יש אופציה להתקין מולטימדיה טובה עם אופציה לתמיכה בקארפליי ברכבים שציינתי פה? אשמח גם אם תגידו לי (פחות או יותר כמובן) כמה דבר כזה יכול לעלות? תודה רבה :))
הודעה אחרונה מאת Henry123321, -
סוזוקי sx4
מאת דניאל0413- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש לי סוזוקי sx4 שנת 2008 ואמי רוצה להתקין לו מערכת מולטימדיה. השאלה אם אני חייב משהו שמותאם רק לסוזוקי או שאני יכול לקנות אחד באליאקספרס ולחבר, ואם כן אשמח להמלצה לאחד טוב וזול יחסית תודה!
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 710 צפיות
חברים אני מתלבט מה להחליף במערכת אצלי יש 2 מגברים היפוניקס ו mb quart כרגע הצרפתי מביא זרם לוואפר של מורל אולטרה טמפו 6 ישירות למגבר בלי טוויטרים, נשרפו. וההיפוניקס מגביר 6.9 אחוריים infinity kappa וסאב הרץ 12 בגישור. המגבר ההיפוניקס "פותח" את הרמקולים רק בווליום גבוה פתחתי אותו ורואים המון קורוזיה אני מחפש להחליף אותו, מחפש מגבר 4 ערוצים מחול ראיתי את הציוד של ds18 אבל משלוח מאוד יקר כרגע. אשמח לקבל המלצות. מגבר שיגביר אחוריים וקדמיים ולהעביר את הסאב לצרפתי השאלה מה לעשות עם הקדמיים להשקיע בקומפוננט חדש או לסמוך על המוראל ולהשקיע בטוויטרים חלופיים ואיזה טוויטרים
הודעה אחרונה מאת Guy., -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 529 צפיות
אהלן, מתלבט בין מס' דגמים, אשמח להמלצות: מגבר: 1. JBL Stage A9004 - 650₪ 2. JBL CLUB - 704 - 790₪ קומפ': 1. Alpine SPG17CS - 600₪ 2. Infinity REF-6520CX 6.5 - 469₪ 3. Infinity Kappa 60.11CS- 979₪ יחידת הראש תהיה מולטימדיה PIONEER - AVH-Z2250BT, סאב יהיה סאב 12'' ישן מהתקנה ברכב הקודם, עד שימאס ממנו.
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 564 צפיות
שלום חברים . אני מעוניין לקנות מידבאס של לאגטיה l6 ולחבר אותו לטוויטר של מורל mt250 . האם אני חייב לקנות קרוס ואיזה אם כן או שאפשר לחבר את זה רק עם המערכת עצמה (עוד לא נקנתה יחידת ראש, כנראה מסך לא מתוחכם מידי של פיוניר או סיני). תודה לעונים.
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כחלק מהיערכות להתקנת מערכת שהתעכבה בעקבות התפשטות הנגיף המקולל, מחפש לרכוש דאבל דין. כרגע יש את הבסיסי של הרכב, לאחר קריאה במספר שרשורים להבנתי ההמלצה היא לא לרכוש תואם מקור, גם יקר וגם לא איכותי. כרגע שמתי את עיניי על: PIONEER - AVH-Z2250BT התקציב הוא פחות או יותר 1,000₪. נכון, הדגם שרשמתי יותר יקר, שוקל לרכוש דרך איביי, מה דעותיכם והמלצותיכם?
הודעה אחרונה מאת TheOne, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 769 צפיות
אז התחדשתי בגי'פ חדש (2018 ליתר דיוק ) אני מחפש תחלופה לרמקולים המקוריים של הרכב. אשמח לקבל המלצות מהממומחים פה האם לשים 2 קומפוננטים יספיק או כדאי לכל הדלתות? מציין אני מעוניין גם בסאב שיהיה באוטו. לא מחפש רעש ועוצמה אלה איכות תקציב עד 4 אלף אם אפשר להביא משהו יותר טוב ובאמת כדאי אפשר למשוך קצת
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 567 צפיות
היי, אני רוצה להזמין מסך מולטימדיה באלי אקספרס לרכב שלי - רנו מגאן 2008. איך אני בוחר את המסך שיתאים לאוטו? אני לא כל כך מבין בזה.
צריך גישה לטוויטר ישן מה עושים על מנת לקבל את הסיסמא אם אין לי את המייל הישן?
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 711 צפיות
היי, יש ברשותי מגבר PowerBass ASA700.5 שמותקן בסקודה אוקטביה עם הרמקולים המקוריים (זמני). אני מעוניין להתאים קומפוננטים וסאב לא רצחני אבל עם תיבה סגורה למגבר. אחרי חיפוש ארוך מצאתי מפרט של המגבר אשמח לשמוע מה דעתכם עליו ואילו קומפוננטים וסאב יסתדרו יופי עם המגבר הנ״ל מצרף תמונות ומפרט של המגבר , תודה
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 736 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- meir_gi
- Avia
- srool
- Roy142
- RedLabel
- davemustaine87
- דניאל1983
- Beacon
- yuvk
- Liquidator
- לירון .ה.
- sperial