פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 510 צפיות
היי חברים, בבקשה בבקשה עזרתכם לפני כחודשיים הרכשתי והתקנתי זוג רמקולים קדמיים ברכב שלי מסוג יונדאי i25, רמקולים יקרים יחסית של אינפיניטי, הרמקולים מחוברים למערכת מולטימדיה של JVC שהיא "טובה" יחסית ותקינה לחלוטין ההתקנה היתה בסדר ושמעו מעולה עד שאתמול אחד הרמקולים התחיל "לגמגם" והפך להיות "צרוד"... כלומר שמעו בו אבל עם רעשי רקע, כאילו משהו דפוק שם, כמו טרנזיסטור... התקשרתי ליבואן ואמרו לי שיש אחריות וכו' אך כנראה זה "משהו בהתקנה" אציין שההתקנה התבצעה במקום רחוק מאוד מביתי (טעות) אני עולה חדש, סמכתי על מישהו ולכן נסעתי רחוק כדי להתקין (חשמלאי רכב שנמצא רחוק יחסית מביתי) בערב הדלקתי את הרכב ונסעתי ופתאום שמעו כרגיל, כאילו אין שום בע…
הודעה אחרונה מאת Icecold7, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 545 צפיות
שלום חברים, אין לי יותר מדי ידע בנושא לכן הגעתי להתייעץ. יש לי מגאן דיי חדשה עם מערכת לא רעה בכלל מובנת, (8 רמקולים) במקרה וארצה להוסיף סאב מגבר וכו' כדי לשפר משמעותית את הסאונד, אצטרך להחליף גם ראש? ( נראלי שהמערכת המובנית דיי טובה), אצטרך לשים קומפוננטים? גם להחליף מאחורה? אשמח גם לדעת פלוס מינוס כמה תעלה לי מערכת ששווה את ההשקעה ושהנה ממנה כולל התקנה. דבר נוסף ואחרון, יהיה צריך לעשות משהו בפלסטיקה של הרכב? אני זוכר ברכב הראשון שלי הסאב גרם לרעידות בדלתות ובחלונות וזה זימזם לפעמים. תודה!
הודעה אחרונה מאת DRcarLEd, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, ברשותי רכב מסוג יונדאי i35 שנת 2014. מערכת המולטימדיה היא iPod משום מה, ולא אנדרואיד. כאשר אני מנסה לפתוח את מערכת הניווט, הוא מציג לי את ההודעה "File path does not exist!" כלומר, שאין קובץ ניווט ושיש צורך להתקין כנראה. מישהו יודע מה עושים? אולי למישהו גם היתה את הבעיה הזו? תמונות מהמסך: 1. מפרט המערכת 2. כשפותחים את מערכת הניווט 3. ההודעה שהקובץ לא קיים
הודעה אחרונה מאת LidorHale, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי הונדה crv 2013 הדגם המפואר שיש בו מגבר מקורי למערכת השמע. הבעיה שאין לי שמע בכל ההתקנים כולל הדיבורית אבל הכל דולק. לפי דעתי זה קשור לכך שהיה צריך להתניע את הרכב בגלל שהמצבר היה חלש. בתקופת הקורונה הרכב לא נסע וחברת שגריר הניע את הרכב ככל הנראה שהם החליפו בין הפלוס והמינוס כתוצאה מזה הפיוז של ה 100 אמפר נשרף ואחרי זה גילתי את הבעייה הבנתי שהמגבר נמצא פנימה פנימה מאירי המולטימדייה (זה מגבר מקורי) יש גם סאבופר מקורי מתחת לכיסא ליד הנהג. הבנתי גם שכבך הrca מתחבר ישירות לרמקולים וגם בדקו על ידי רמקולי חיצוני שהמולטימדיה משמע שמע. צריל להיות פיוז ליד הכבל החיובי שיוצא הממצבר. לא מצאתי אותו שהוא יכול לעזור
הודעה אחרונה מאת shmuelamar, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 560 צפיות
שלום יש לי קאיה ספורטאג 2012 אני מעוניין להרכיב לה מכשיר תואם מקור תנו לי כיוון איזה דברים אני צריך לדעת בעת הקנייה ואם יש המלצות למכשיר ספציפי אשמח לשמוע תודה
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 610 צפיות
שלום . אני מתקין ברכב שלי קיה ריו 2015 מולטימדיה. עכשיו המתאם שהביאו לי לחיבור מתח יש עוד איזה תקע קטן כזה שאין לי מושג מה התפקיד שלו . האם מישהו יכול להגיד לי מה זה ואיפה אני מחבר אותו
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 639 צפיות
רצוי עם שיקוף הטלפון או אנדרואיד אוטו מישהו מכיר משהו מתאים?
הודעה אחרונה מאת hagggg55, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מכר שאל אותי לגבי המתקין הזה: https://www.netocontrol.com/ גוגל נותן ביקורות טובות מאוד אבל שמח לאינפוט מחברי הפורום לפני שאני ממליץ כי אינני מכיר. תודה!
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי, לחברה יש אטראג' 2014 והמולטימדיה שם זוועה. במסך כבר קשה לראות, אין וויז וכו'. מה ניתן להתקין שם? היש מתקינים בארץ מומלצים לבדוק איתם? דגמים באיביי? אשמח לכל עזרה, שחר
הודעה אחרונה מאת Shahar Halperin, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אבא שלי התחדש בסיאט Mii 2014. הרכב מגיע עם מערכת שמע בסיסית של VAG שדווקא נשמעת לא רע בכלל. בכל אופן, בחו"ל הדגם הוצע עם אופציה למה שנקרא maps and more, שזו בעצם יחידה נפרדת של גרמין שניתן להתקין בצורה OEMית ברכב. יש צמה, שמתחברת לזרוע שבתורה קולטת את היחידה של גרמין ומספקת לה טעינה וחיבור למערכת השמע. היחידה של גרמין מאפשרת ניווט (בחו"ל לפחות), חיבור בלוטוס למערכת להזרמת שמע ודיבורית, ומחשב דרך. כל מה שאני צריך לצורך התקנת היחידה הזו יעלה לי ככל הנראה 1000-1500 ש"ח. ומיטב הבנתי היא לא מפעילה ווייז אז הניווט דרכה יוצא לא ממש רלוונטי. אולי יש פיתרון נוסף שיאפשר חיבור מודול בלוטוס למערכת המקורית? ואז הסמרטפון בעצם יבצע את כל מה שהגרמין יודע לבצע אפילו …
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 514 צפיות
הי, ברצוני להחליף את הרדיו במערכת מולטימדיה. רציתי לדעת איזה דגם של מערכת מולטימדיה מתאימה לאוריס 2012? המערכת מיועדת לצורך חיוג וניווט לכן חשוב לי שהמסך מגע יהיה איכותי ולא יתקלקל הפירמה לא חשובה לי. האם יש המלצות? תודה.
הודעה אחרונה מאת popa, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 606 צפיות
היי קיבלתי את הרכב עם מערכת פיוניר אבל בלי המסך של המזגן יש איזושהו סיכוי להחזיר אותו לפעולה אם אקנה אחד המאזדה 3 2006 שלי היא אקטיב ללא שליטה מההגה הבנתי שבחלק מהדגמים האלה אי אפשר לשחזר את המסך Sent from my SM-N960F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Shay Shd Dave, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מחפש dsp במחיר נורמאלי מצאתי באלי אקספרס dsp עם רכיבים נורמאלים אני מחפש להפעיל אודיו באמצעות הבלוטות מהטלפון והאפוציות האלה זמינות במכשירים אלה אני חושב שיהיה עדיף לקנות dsp שכזה מאשר לשדרג את ה head unit אני לא משתמש בדיסקים ולא בפלאש אשמח לשמוע חוות דעת על המכשירים האלה או הצעות אחרות אם עדיף לשדרג את ה head unit או raspberry pi #Aliexpress ₪ 455.12 21%OFF | ISUDAR DA04 Car Amplifier DSP Auto Digital Audio Processor 700W MAX Bluetooth 5.0 31 Band EQ Position Frequency Division Filter https://a.aliexpress.com/_d8druKD או #Aliexpress ₪ 360.20 32%OFF | Sennuopu Car Digital DSP Amplifier 4X72W Power Car Audio Processing Amplifier 3…
הודעה אחרונה מאת קראנק, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 595 צפיות
אהלן, אני רוצה לנתק את הרדיו ולצלם את החיבורים, ואז להחזיר שוב פעם. האם יש צורך לנתק את המצבר לפני? הרכב זה סובארו אימפרזה B3 2009
הודעה אחרונה מאת ProRules, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 585 צפיות
שלום חברים, התחדשתי ביונדאי גטס ושדרגתי את המערכת למשהו בסיסי נחמד. קומפוננטים, סאב ומגבר וגם HU קומוניצ'י שהמליצו לי הרבה עליו. לאחר ההחלפה שמתי לב לשריקה חלשה והסאונש הרגיש לי לא מספיק טוב ומדוייק לא יודע אם זה עניין של כיוון במגבר או שמשהו לא תקין בכל מקרה השריקה מתחילה מרגע ההנעה ומתגברת כשלוחצים גז משהו מוזר.. בתחילה חשבתי שזה מגיע מהמנוע אבל כשמכבים את הHU יש שקט מוחלט. די נואש לעזרה, השקעה לא קטנה במערכת ואני רוצה להפיק ממנה את המירב, מה לדעתכם התקלה ומה צריך לסדר שיהיה סאונד טוב ממה שיש? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Omerss, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, יש לי אופל אסטרה סטיישן 2016 טורבו. קניתי את האוטו עם מערכת אפטרמרקט של windows CE והיא לא עובדת טוב בכלל ורציתי לדעת אם יש דרך לעדכן אותה או להחזיר את זה למערכת מקור.
הודעה אחרונה מאת Jr.McCormick, -
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום ברשותי ניסן אקס טרייל 2017 הדגם הבסיסים עם המסך 10 אינץ (התקנה מקומית של היבואן). כניראה שקיבלתי אינטרנט ברכב ל 3 שנים שהחודש זה ניגמר. הצלחתי לחבר אינטרנט בעזרת הפלאפון שלי דרך wi fi, ה waze חזר לעבוד והוא מקבל אינטרנט מהפלאפון. רציתי לדעת אם יש שיטה פשוטה יותר. לא רוצה לשלם מנוי חודשי בשביל האינטרנט דרך היצרן. האם כדי להחליף סים צריך לפרק המערכת. והאים אפשר לפרוץ המערכת בכמה פעולות פשוטות או שצריך איש מקצוע? Sent from my SM-N950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת boolbolon, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 596 צפיות
שלום לכולם, יש לי יונדאי i20 מודל 2017 ועליה מערכת מולטימדיה. האם מישהו יוכל להנחות אותי כיצד אוכל להתקין יוטיוב על המערכת ? או אפליקציות בכלל?
הודעה אחרונה מאת גלעד32, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן, יש לי סאב של קיקר ויש לו שבר / קרע, הבנתי שיש אפשרות לתקן את זה אך הדעות חלוקות - בחלק מהמקומות קראתי על סיליקון ובחלק על דבק מגע / סופר 7. מה דעתכם? האם ההדבקה צריכה להיעשות מהחלק הפנימי או החיצוני של הסאב? עוד המלצות, עצות וטיפים לתיקון יתקבלו בברכה. Sent from my SM-G975F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Bobby2002, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 738 צפיות
היי אני רוצה לשאול על ניפון חמש ערוצים איך הוא כי המליצו לי עליו ב1500 חדש תודה
הודעה אחרונה מאת S s, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם אז לפני כשעה עליתי לרכב וכרגיל שומע מוזיקה בנהיגה פתאום שמתי לב שאין לי באסים בכלל, רק מקדימה עצרתי בצד, פתחתי בגאז', וחשכו עיניי! הסאב עם חור בממברנה ולא מנגן בכלל! עושה רק רעש פרפור סטטי כזה מוזר לא היה פיצוץ או או משהו מקדים, משום מקום פתאום דממה הסאב הלך? אפשר לתקן? להציל? מה עושים? יש קיט תיקון? אם מישהו יכול להפנות אותי לבעל מקצוע באיזור חיפה\קריות אני אשמח
הודעה אחרונה מאת Bobby2002, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 715 צפיות
אהלן חברים מדובר במאזדה 6 שנת 2016 ללא מערכת ה Bose. בראש ובראשונה - אני מתכנן לבצע איטום בכל ה4 דלתות + בגאז' כדי לשפר את איכות הנסיעה, טריקת הדלתות וכמובן סאונד. מכיוון שאני כבר פותח את הדלתות ומפרק את הרמקולים, תכננתי להרכיב מקדימה סט קומפוננט Hertz dsk 165.3 ומאחורה קואקסלי Hertz dcx 165.3 עלות רמקולים + קיט התקנה (עצמית) כ1000₪ קיט איטום רעשים מאמזון 200-250₪. יש אומרים שהקומפוננט ללא מגבר לא יתנו שיפור משמעותי אם בכלל, למרות נצילות של 93db. ו 'אין מנוס' מהתקנת מגבר+סאב מה שמייקר משמעותית (חלקים + צורך בהתקנה) אני מחפש בעיקר לשפר clarity ועוד קצת נוכחות לבאס, פחות מעניין אותי שכל השכונה תשמע אותי מ…
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
רציתי בבקשה לדעת הזמנתי מגבר ורשום לי גישור לסאב וערוץ אחד רציתי לדעת עם גישור לסאב אומר שהוא לא תופס לי ערוץ כי אני רוצה לחבר על המגבר גם רמקולים תודה לעוזרים❤️
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 656 צפיות
היי, יש לי קיה ריו שנת 2015, ורציתי לקנות לה מערכת מולטימדיה, מרוב חיפושים באינטרנט הלכתי לאיבוד... יש למישהו המלצה מנסיון/או משהו שאו יודע שזה טוב מאליאקספרס או איביי תודה. מצורפת פה תמונה של המערכת כיום
- 1 תגובות
- 623 צפיות
https://m.aliexpress.com/item/4000430504410.html?spm=a2g0n.detail.0.0.7a9deZrXeZrXp2&gps-id=storeRecommendH5&scm=1007.18500.139671.0&scm_id=1007.18500.139671.0&scm-url=1007.18500.139671.0&pvid=cba89d3d-b7a5-4611-ae71-0fe32858faee&_t=gps-id%3AstoreRecommendH5%2Cscm-url%3A1007.18500.139671.0%2Cpvid%3Acba89d3d-b7a5-4611-ae71-0fe32858faee%2Ctpp_buckets%3A668%230%23131923%237_668%23808%237756%23661_668%23888%233325%236_668%232846%238114%23743_668%232717%237561%23334&browser_id=1c7791a789db4593824a861ca58cb39b&aff_trace_key=&aff_platform=msite&m_page_id=bjpnfxfiwmmcas4t17238143e6b1d1d1c5f3c2a667&gclid=&_imgsrc_=ae01.alicdn.com%2Fk…
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 902 צפיות
רכשתי לאחרונה סקודה ראפיד ספייסבק 2015. אני קצת מאוכזב מאיכות השמע ברכב. הבעלים הקודם הוסיף להם 2 רמקולים 6*9 של רוקפורד במגש האחורי ועדין האיכות די גרועה. מישהו יודע עם איזה רמקולים מקוריים הרכב מגיע? או שאולי הבעיה בעצם במערכת מולטימדיה שמותקנת ברכב שהיא עם 2 אופציות כיוון בלבד (באס וטרבל)? ברכב הקודם היה מותקן לי סט קומפוננט של מורל טמפו מגבר jbl gto804ez וסאב מורל פרימו 12 אינצ' הקומפוננט נמכר עם הרכב, הסאב והמגבר נשארו אצלי והתכנון להתקין אותם ברכב הנוכחי אחרי שאבין אם אני צריך לשדרג את הרמקולים המקוריים או את המערכת מולטימידה שגורעים את איכות השמיעה..
הודעה אחרונה מאת TOMER HGT, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 591 צפיות
היי, אני מוכר רכב ישן שיש לי והייתי רוצה לפרק את המערכת, האם ניתן לעשות את זה לבד? אם יש חבר פורום שמכיר את ההתעסקות עם זה ויכול לעזור אני בכלל אשמח. תודה Sent from my iPhone using Tapatalk
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 680 צפיות
ברכב שלי הפסיק מסך המגע להגיב האם משהוא יודע איך פותרים את הבעיה
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 675 צפיות
היי , הזמנתי מולטימדיה jvc kw-v840BT להתקנה כנראה שאצטרך מתאם לכבלים ולפלסטיקה מדובר בפולקסווגן פולו 2014 ללא שליטה מההגה אז לפי מה שאני יודע לא צריך קאנבס אלא אם אני טועה אשמח לדוגמאות של מה שאני צריך כדאי שאוכל להזמין
הודעה אחרונה מאת kalmangar, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 672 צפיות
זה רכב מאזדה 121 (97) בייבי שלי אני רוצה פשוט מערכת רמקולים וסאב איכותיים אבל שהסאב יהיה קטן ולא בבגאז׳ כי הוא קטן (סורי על ההסבר המצומצם, לא מבין בנושא) שלא יהיה מחיר מטורף.. (סטודנט)
-
מי מחובר 64 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 977 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- zaf
- פריג'י
- yahaga
- yoni162
- daniel.asu
- Jeniafarber
- bv12
- parnuk
- ronrobin
- guy.a
- Avia
- הדיין