פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
התוקנו אצלי אתמול באוטו כמה רכיבים שהיו לי באוטו הקודם ואוספתי גם קומפוננטים שמחוברים למגבר מקדימה. זה הציוד שברשותי: מגבר zapco ST-4B קומפוננטים מקדימה שמחוברים למגבר vega germany 110W rms 6.5 רמקולים מאחורה על המגש 6x9 של פיוניר אין לי מושג מה הדגם וסאב של חברת morel עכשיו באתר של החברה של המגבר רשום שזה הנתונים שלו: Power @ 4Ω: 4 x 65 watts Power @ 2Ω: 4 x 90 watts Power @ 4Ω Bridged: 2 x 180 watts THD @ Rated Power < 0.2% Signal to Noise Ratio > 97dB Channel separation > 45dB Freq. Response 20Hz-20KHz ±1dB Input Sensitivity .25v to 5v Dim. in mm: 182(W) x 52(H) x …
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 16 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום ₪ 75.87 13% Off | Tenghong 1pc 2 Way Audio Speaker Crossover 200W Woofer Tweeter Car Stereo Modification Bass Treble Divider Speaker Frequency DIY https://a.aliexpress.com/_dSICZ3y צריך אותם לוופרים של herz hv165. סה״כ הוואט תואם, האם צריך להסתכל על עוד משהו? אני מאמין שהתדרים לא יהיו בדיוק אותו דבר אבל אם לא אקנה אורגינל זה יהיה ככה בכל קרוסאובר. האם יש לקרוסים השפעה רבה על האיכות בלי קשר לתדרים אלה לחברה? Sent from my iPhone using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת BEEKER, -
-
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברשותי יונדאי איוניק 2017 עם מערכת מולטימדיה אנדרואיד 5.1.1 שסגורה מהחברה לאפשרות התקנת אפליקציות אחרות או playstore. חיפשתי בכל האינטרנט וגם כאן בפורום ומצאתי רק מדריך שהיה פה לפני כמה שנים שהסביר איך לעשות את זה איך לתערי קבצי הפריצה כבר לא זמינים ולא מצאתי אותם בשום מקום. האמת שדיי התחלתי להתייאש ואני מחפש אולי מישהו באיזור שדרות-נתיבות-אשקלון אולי אפילו באר שבע שעושה את פריצת המערכת הזאת בתשלום . אשמח לקבל המלצות Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת orantr, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 636 צפיות
שלום, חברים. לפני שדרוג מערכת שמע ברכב חדש - פורד פוקוס האצ'בק, מתלבט בין סט קומפוננט של אינפיניטי מסדרת קאפה לבין זה של פוקאל צרפתי מקורי מסדרת K2 שיקר משמעותית. אשמח לחוות דעת ממי שמכיר את הסטים. תודה.
הודעה אחרונה מאת avi60769, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן. אני מחפש מתקן לפלאפון לרכב (סוזוקי סוויפט), מין זרוע כזאת שעליה ישב הפלאפון. הקטע הוא שאני רוצה לשים את אותו מתקן בפלסטיק שיושב כאן - תמונה אחת שווה אלף מילים חח: יש אפשרות כזאת? זרוע שמדביקים אותה או משהו? (מעדיף שלא להבריג, אבל אם אין ברירה..) אשמח לקישור לדבר כזה, אפילו בזאפ או משהו.. פשוט אני לא יודע איך לחפש את זה (מה לכתוב). תודה רבה !!
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 845 צפיות
שלום לכולם, יש לי מיצובישי ספייסטאר 2014 שבה יש 4 רמקולים (בדלתות) ועוד 2 קטנים על הדשבורד. נוצרה בעיה בחלק מהרמקולים ונכון לעכשיו הם לא עובדים ולכן אני רוצה לקנות חדשים. איפה אני יכול למצוא חבילה שלמה של הרמקולים האלו ? איך אני יודע איזה רמקול לאן ואת הגדלים שלהם כי קראתי קצת וראיתי את הסוגים ולא ממש הבנתי מה יש ומה צריך אצלי. טווח המחירים שלי הוא עד 500₪ מוכן להתגמש קצת מן הסתם. אני בעיקר מחפש משהו שיתן לי לשמוע את המוזיקה באיכות טובה אבל לא חובה את הרמה הכי גבוהה. בנוסף כמה תעלה לי התקנה ואו כמה זה קשה מומלץ להתקין לבד ? תודה!
הודעה אחרונה מאת liadovdat5, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 649 צפיות
הי בשעה טובה רכשתי את הרכב יש אומנם מולטימדיה עם מסך קטן והשאלה שלי אם ניתן להתקין אפלקאר/אנדרואיד קאר או שפשוט כדאי להחליף במסך 10 אינץ של JOYING שקראתי שיש הרבה המלצות עליו + פלסטיה שיושבת ? חשוב לציין שאני צריך גם אפל וגם אנדרואיד - כי יש בבית 3 מכשירים שונים או שפשוט עדיף לעשות מולטימדיה של אנדרואיד ובזה לסגור סיפור ? במידה ואכן JOYING, איזה מהאתר עדיף ? והאם כדאי בזמנים כאלה להזמין משם ? מה יהיה המחיר הסופי עד לבית ? וכמה יעלה התקנה והכל ? JOYING
הודעה אחרונה מאת nirurshon, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 750 צפיות
שלום חברים האם יש מקום,אתר,קבוצה שניתן לרכוש מערכות מולטימדיה משומשות יד 2?
הודעה אחרונה מאת noam76, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 764 צפיות
שלום לכולם, רכשתי לאחרונה יונדאי i20 ידנית אשר מגיע עם מערכת מקורית פשוטה. אשמח אם תוכלו להמליץ על מולטימדיה אנדרואיד לרכב. מחיר עד 1000 שקל שיהיה אפשרות חיבור לוייז וחיבור מצלמת רוורס ואם אפשר שיראה כמו מקורי(כמו המערכת שמגיע עם הרכב בדגם הבחיר) . תודה מראש לכל מי שיכול לעזור.
הודעה אחרונה מאת ofervars, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 774 צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת האים גולף 2017 דגם קונפורט ליין מגיע עם אנדרואיד אוטו פתוח? יש בכלל אנדרואיד אוטו? ראיתי שיש מסך גדול מקורי השאלה עם יש שם אופציה? Sent from my SM-N950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת צ'וצ'ו, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 912 צפיות
שלום לכולם, לאחרונה הטאצ׳ במערכת מולטימדיה המקורית של הרכב פשוט הפסיק לעבוד וכבר לא מייצרים מכשירים מקוריים כאלה (אלא אם אני מוכן להיפרד מכמעט 3000 שקל - לטענת א.ד.י מערכות) וחשבתי להחליף למולטימדיה חדשה, שכבר יש בה אנדרואיד/וויז וכו' ..בגדול אני מחפש משהו שיוכל להתממשק עם השליטה מההגה שמגיעה עם הרכב , לא משהו יקר, לא מחפש להשקיע יותר מדי כי זה רכב עבודה אבל כרגע המולטימדיה בכלל לא פעילה וזה פשוט נורא ואיום. מבחינתי להזמין את המכשיר מהאינטרנט ולהתקין בנפרד איפשהו. מה עלות של מכשיר כזה? מעבר לזה אני לא משתמש ביותר מדי פיצ׳רים במערכת כמו ניווט וכו׳.. אבל אם כבר אני לוקח אז שתהיה את האופציה . ראיתי באלי מחירים של 400-700 וקצת קשה לי לסמוך על זה / או על ההתאמה לרכב שלי …
הודעה אחרונה מאת LuppiK, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי את המגבר הזה ואת שני הסאבים האלה רציתי לדעת איזה סאב מבניהם עדיף לחבר לרכב? הרמקולים ברכב הם המקוריים יונדאי אלנטרה 2015 ועוד רציתי לדעת בכבל rca איזה צבע זה ימין ואיזה זה שמאל והאם דאי לי להגביר את הרמקולים הקדמיים? הם מקוריים ואני לא יודע אם הם מספיק חזקים. ומה זה יציאת ה out ב front? ובנוסף רציתי לדעת אם אני יכול להוסיף את הרמקולים האלה ?? ואם צריך עוד rca או שאפשר להשתמש בקיים
הודעה אחרונה מאת elhai, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היי לכולם, אני עומדת לקראת רכישת פיקנטו 2016. התבאסתי מאוד כשהבנתי שהמערכת שלה מיושנת וללא בלוטות' ועכשיו מחפשת פתרון - מה להתקין ואיפה. ברכב הקודם השתמשתי במתאם בלוטות' עם A2DP שנתן לי דיבורית והזרמת מוזיקה, אח"כ החלפתי החלפתי למערכת בסיסית של פיוניר, MVH-295BT הכל בהמלצת הפורום. הייתי מרוצה מאוד משני הפתרונות. אני מחפשת פתרון זול ופשוט שיתן לי דיבורית והזרמה מוזיקה מהטלפון בהשקעה מינימלית. ואשמח גם להוסיף שליטה מההגה. אבל זה פחות קריטי. יש לפיקנטו יציאות Aux ו- USB אם זה עוזר. מסך טאצ' ב-2,000 ש"ח לא מדבר אלי ונראה לי חסר תועלת לגמרי לצרכים שלי ובלי סים. אין לי בעיה להזמין חלקים מאיביי ולקחת אותם להרכבה אם זה יוזיל משמעותית. …
הודעה אחרונה מאת newbie1, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 747 צפיות
יש תקציב של 1800 ורציתי המלצה על משהו אמין פה מהארץ. הייתי רוצה כבר מחר לגשת לרכוש ולהתקין. אז יש למישהו מידע מה רצוי להתקין על קיה פורטה 2012? ראיתי שלPIONEER שי מכשירים שנראים טוב. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת DRcarLEd, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 780 צפיות
יש לי הונדה סיוויק 2007 הרמקולים מאחורה לא עובדים לי מישהוא יודע אם מסדרים את זה דרך המערכת מקדימה? (אין לי מולטימדיה יש לי את מה שמגיע עם האוטו)
הודעה אחרונה מאת DRcarLEd, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים, מערכת שמע jvc kw-v30bt, הטלפון הנייד מחובר לבלוטוס וניתן לדבר בדיבורית אך לא להשמיע מוזיקה מהטלפון הנייד למערכת. מישהו יכול לעזור?
הודעה אחרונה מאת Shay Shd Dave, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 525 צפיות
היי, יש לי מאזדה 2 שנת 2014 ועד עכשיו היתי עם הרמקולים שהגיעו איתה, החלפתי את המערכת המובנית למסך מולטימדיה. רציתי לבקש מכם עזרה בבחירה של רמקולים חדשים (מה שמעניין אותי בגדול זה שיהיה חדות יותר גבוהה בצליל). ואם אפשר לבקש הצעה למקום שאפשר לקנות שם ולעשות את ההתקנה בצורה נכונה שיהיה בין אשקלון לתל אביב. התקציב עד 2000. אם יש עוד פרטים שצריך לדעת כדי לעזור בהתאמה, תציינו ואוסיף אותם. תודה!
הודעה אחרונה מאת valik, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 574 צפיות
שלום לכולם , מחפש מתקין מקצועי, אמין ויסודי לשיפור משמעותי באאודי A3 SEDAN חדשה מעוניין להביא חלק מהציוד בעצמי ולשלם על ההתקנה בהתאם לבקשתו
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 734 צפיות
אני מחפש את הקבצים של הפתיחת מסך ראיתי הרבה פוסטים על זה אבל הקישורים שם לא עובדים כי עברו שנים מאז למישהו יש את הקבצים של ההתקנה דרך recovery mode או אולי מדריך שעובד תודה Sent from my SM-N975F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת amiT_T, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 525 צפיות
שלום לכם, יש לי איביזה 2013 ידנית, אני מחפש לדעת איזה מערכות מולטימדיה, חברות ודגם שאתם יכולים להמליץ לי הנחשבות לטובות במחירים הכי זולים שנותן תמורה טובה , גם איכות שמע נעים.
הודעה אחרונה מאת noam76, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי טויוטה אוריס 2012 (היברידית) ואני מעוניין להחליף את המערכת הקיימת במערכת חדשה שמבחינה חיצונית תואמת מקור. מעולם לא יצא לי להתעסק עם החלפה כזו וגם אין לי בעיה ללכת להרכבה אצל איש מקצוע. העניין הוא שאני לא יודע מאיפה להתחיל, רב המערכות שראיתי הן מאליאקספרס ואני לא יודע אם אני לא אקנה מערכת ב1200 שח ובסוף מסתבר שמסיבה כלשהי לא ניתן להתקין אותה. מישהו יודע להמליץ על מקום בארץ שמוכר מערכת כזאת? או לחילופין אתר אמין מחו"ל? כרגע זאת הרשימה שמצאתי באליאקספרס, אשמח לחוות דעת. https://he.aliexpress.com/android-car-toyota-auris-2012_reviews.html בנוסף אציין שאני משתמש באייםון ומעדיף מערכת שיש בה CARPLAY או לפחות גם אנדרואיד וגם קארפליי. תודה רבה ל…
הודעה אחרונה מאת Talw, -
- 10 תגובות
- 12.8 אלף צפיות
בדיוק קניתי סוזוקי בלנו, רכב ראשון שלי אז תבינו שאני חדש בעניינים האלה, שמותקנת בו דיבורית כזו: יש לי פלאפון E71 ומי שקניתי ממנו את הרכב מעולם לא השתמש בדיבורית אבל הבעלים לפניו השתמש בה בהצלחה. ניסיתי לחפש עם ה-bluetooth בפלאפון והוא לא מצא כלום. מישהו יודע איך מכשירים את זה לשימוש? תודה רבה מראש!!!
הודעה אחרונה מאת rptk1230, -
- 0 תגובות
- 513 צפיות
שלום לכולם, תוהה אם מישהו נתקל בבעיה הזו. הטלפון מחובר לדיבורית המקורית של האוטו ובעת הוצאת שיחה יש רעשים של קיטוע וגם הד של הצד השני. אם עוברים לספיקר אין שום בעיה. עכשיו הקטע הקצת מוזר - כשמקבלים שיחה באותה דיבורית, אותו טלפון והכל - אין שום בעיה. מישהו יודע איפה הבעיה? אייפון X, רנו קליאו בת שנה. תודה רבה לכל העונים שינסו לפתור את התעלומה המרגיזה הזו.
הודעה אחרונה מאת הצרפתית, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 561 צפיות
היי לכולם. הייתי מאוד רוצה להחליף את הרמקולים המקוריים + להוסיף פרוצססור למערכת הקיימת . תמליצו על מקום שמתעסק עם רכבי יוקרה . תודה !
- 0 תגובות
- 963 צפיות
מישהו יכול לשלוח קישור לסרטון הדרכה איך לפרק מערכת רדיו בקיה נירו 2017, ואיך להתקין מחדש? תודה
הודעה אחרונה מאת כהן50, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 549 צפיות
שלום לכולם, לא צריך מערכת מולטימדיה (מספיק 1Din) Bluetooth - מוזיקה ושיחות טלפון מיקרופון חיצוני - כדי שישמעו אותי שליטה מההגה - כדי כבר יש ברכב את זה (יאריס 2012, דגם סול - הפשוט...) תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת marbarak, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 705 צפיות
יש לי מגבר של אלפיין דיגיטלי וסאב קטן של סרבין ווגה, איזה רמקולים מומלץ לשים ברכב? מחפש איכות שמע טובה בלי לקרוע את הכיס... כמו כן איך ניתן "לפרוץ" את המערכת של הרכב שאפשר יהיה להתקין youtube... לא משהו דרמטי ) תודה Sent from my SM-N975F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת d_medic, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 588 צפיות
שלום לכולם. ככתוב בכותרת.. הסאב יהיה עוד מעט בדרך מחו"ל. אני בשלבי סיום של תכנון תיבה פורטד. אשמח להמלצה לנגר שיחתוך לי MDF לפי מידה, יעשה חור לסאב לפי מידה, וטרים לחלק מהלוחות. אני גר ברחובות, נוסע לפעמים לתל אביב. מישהו?
הודעה אחרונה מאת מלקק מתכת, -
פרויקט SQ חדש 1 2
מאת aitzik26-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לפני בערך שנה שיתפתי לראשונה בפורום על ציוד כניסה ראשוני שהתקנתי אצלי ברכב....זו הייתה טבילת אש ראשונה שלי בתחום המטורף הזה....ההתנסות הראשונה שלי הייתה עם 2 סטים של קומפוננט של BLAM ומגברי כניסה של ZAPCO שמעו נהדר אך מהר מאוד הבנתי שהציוד יחסית בסיסי והרצונות שלי הם הרבה מעבר לבסיסי....הן באיכות הצליל והן ביכולות המגברים לצלילים גבוהים ללא עיוות,בנוסף הבנתי שההתקנה שבוצעה הייתה בסיסית על גבול החובבנית(התשלום לא היה בסיסי כלל) למדתי,חקרתי,קראתי בפורומים בארץ ובעולם ,הבנתי את הכיוון ומכאן נולד הפרויקט והפעם ללא שום פשרות! אז לשמחתי את הראש מערכת לא הייתי צריך להחליף ראש מערכת-ALPINE INE-W977BT סט 3 חלקים כולל בניה בקורות- BRAX MATRIX מגבר 4 ערוצים ראשון…
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 629 צפיות
אהלן כולם אז אחרי תקופה של בלי הקמתי את המערכת לתחייה שוב, איפה אפשר לכוון מערכת באיזור הקריות/חיפה? וכמה בדרך כלל גובים על דבר כזה? כיוון גיינים חיתוכים דיסטורשן וכו' עם מכשירים מיועדים כבר שרפתי זוג טוויטרים בעבר וגם סאבוופר נקרע מקליפינג ולא בא לי לחזור על זה שוב תודה
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 952 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- DareDevil
- itsik170
- טויוטה סופרה
- EliC25
- hwgeek
- Pika007
- פינדר
- yor2
- yuvk
- zvit
- garay
- ArikB