פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 807 צפיות
אהלן חברים , מחפש המלצה לרכיבי אודיו להתקין ברכב כולל התקנה עד 3 שח הרכב הוא דאצ'יה סנדרו סטפווי 2017 בדגש על מערכת שתפיס צליל איכותי עם באס חזק בתצורה של קומפוננטים מקדימה סאב ואם אפשר להכניס גם דלתות אחוריות אני ממש אשמח אני מתכנן גם להחליף את המערכת מולטימדיה כרגע נמצא עם המקורית - רוצה לרכוש JVC KW-M855BW בנוסף אני מחפש המלצה לתושבת לסמארטפון (מבחינתי לקדוח בדשבורד ) בלי מגנטים או דברים להדביק לי לפלאפון . יש לי סלולר יחסית כבד OP7T PRO MCLAREN
הודעה אחרונה מאת MaTaNxX, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 628 צפיות
שלום לכולם, אופל אסטרה 2017 המערכת הפסיקה להשמיע סאונד, כשלוחצים על המסך מגע להחליף תחנות שומעים ביפ אבל אין מוזיקה, אין סאונד של הטלפון, אין סאונד מהusb. המערכת שולטת גם על חלק מההגדרות של האוטו בתפריט הראשי כמו הגדרת תאורת לילה וכדומה. הכול נראה תקין, כשמרימים ווליום המספרים עולים אבל הרמקולים שותקים... יש למישהו רעיונות ?
הודעה אחרונה מאת Roycohen1979, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 907 צפיות
הי, האם יש מערכת מולטימדיה תואמת לסוזוקי ספלאש או שצריך לרכוש מערכת אוניברסלית? האם מערכת המולטימדיה הזו מומלצת? https://www.banggood.com/YUEHOO-7-Inch-2-DIN-for-Android-9_0-Car-Stereo-Radio-8-Core-4+32G-Touch-Screen-4G-WIFI-bluetooth-FM-AM-RDS-GPS-p-1549242.html?admitad_uid=9fdb63a56bcbe6214f118f27ed9d2e41&utm_content=262831&tagtag_uid=9fdb63a56bcbe6214f118f27ed9d2e41&ID=514802&cur_warehouse=CN על אילו דגשים צריך לתת את הדעת לפני רכישת מערכת מולטימדיה? תודה!
הודעה אחרונה מאת wantootree, -
בעיית קליטה ברדיו 1 2
מאת shabydog-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
היי, הזמנתי מארהב מערכת jvc. טרם ההזמנה וידאתי כי התדרים הינם גלובלים ולא רק לאמריקה ואכן התדרים גלובלים. אך יש בעיות קליטה והתחנות המוכרות בכלל לא נקלטות...אולי 2 תחנות (לא מוכרות) וגם זה בקליטה לא חלקה. טרם מערכת זו היתה לי מערכת אחרת (סינית של Joying) והקליטה היתה תקינה. מה עלי לעשות? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Righter, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 572 צפיות
מישהו יודע איך להוסיף או למחוק אפלקציות במערכת המקורית של הנירו ?
הודעה אחרונה מאת nadavmiler, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני שוקל להזמין מחו"ל מערכת מבוססת אנדרואיד לרכב שלי, שווה לייבא את זה מחו"ל? כי ממה שראיתי באיביי פחות או יותר המחירים נעים סביב 1000 ש"ח ובארץ סביב 1900 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת eladns, -
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 776 צפיות
היי למישהו יש ניסיון\ידע על מערכת אנדרואיד להונדה ג'אז 2007? תודה אריאל
הודעה אחרונה מאת ariel:-), -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאחר הרבה לבטים ובדיקות, התקנתי את המערכת המיוחלת בעילית אודיו אצל יוסי האמן.. רכיבי המערכת: 1. HU - 2Din Pioneer AVH Z5250 2. קומפוננט - BLAM Audio 165RX 6.5 הותקנויחד עם 2 טבעות MDF שחור. 3. מגבר - ARC Audio XDI 450.4 הותקן מתחת לכסא הנהג. באדיבותו של יוסי גם יצר השלמה למסגרת למולטימדיה כי הפלסטיקה לא התאימה 100% ואצל יוסי חייב שיהיה מושלם. וגם הכין לי שקע USB כדי שהכבל מהמולטימדיה לא יטייל על רצפת הרכב. עבודה מושלמת, מדוייקת, כל הפרטים הקטנים, לא ממהר, תענוג להגיע אליו. מי שרוצה להבין את המחירים של יוסי, צריך להגיע לאליו לאחת ההתקנות ולראות איך הוא עובד.
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 558 צפיות
אני עובר על הפורום אחורה ועוד אחורה, ולא מוצא עזרה לאנשים פשוטים כמוני, פשוט אני עם רדיו דיסק פשוט [מקורי של פורד פוקוס 2010] אפילו בלי יכולת להכניס כרטיס זיכרון, ובלי mp3. איך משדרגים? למי פונים? לא מבין בזה, לכן מחפש מי מוכר בזול יחסית ובאמינות מספיקה, מערכת או רדיו דיסק עדכני יותר. באזור ירושלים תודה מראש למסייעים בעיצה ומידע.
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 538 צפיות
שלום התקנתי מערכת ברכב, הוא עובדת מצויין, אבל כשאני עוזב את הברקס, מתחיל רעש סטטי בדקתי את הערקה, והיא מחוברת כמו שצריךיש לכם רעיונות?
הודעה אחרונה מאת Ido Yonatan, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 880 צפיות
היי חברים , עד לפני כמה ימים הייתי מצליח להתחבר מהטלפון באופן אוטומטי למכשיר סרכב . הייתי שומע שירים וגם מנהל שיחות טלפון . ללאחרונה נותק הקשר בבלוטוס ואני לא מצליח להתחבר . כשאני עושה חיפוש אני מקבל במכשיר הרכב שהנייד שלי מוכר ומחובר אבל בטלפון אני מקבל את המספר לזיהוי וכשאני מאשר, מופיע לי שאני לא יכול להתחבר . ניסיתי למחוק את החיבור של הטלפון מהמכשיר ברכב ולא מצליח .נא עזרתם מה לעשות .תודה
הודעה אחרונה מאת אביאבי, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 744 צפיות
שלום יש לי קורולה חדשה מליסינג, התוכנה שהגיעה מגיל קאר על הפנים. יש אפשרות להוריד תוכנה אחרת נורמלית? מעבר לזה, גם הסאונד דרך BT וכבל USB חלש יחסית (מאד) לווליום ברדיו. תודה
הודעה אחרונה מאת dor_xd, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 880 צפיות
שלום מחפש פתרון שמערכת המולטימדיה לא תיכבה עם הוצאת המפתח מהסוויץ אלא תשאר במצב sleep או מסך מכובה למשך שעה פלוס. (לחסוך את זמן העליה המעצבן כל הדלקה) חשבתי על סוללת גיבוי (בעזרת מעגל מתאם כולל מטען מובנה שעקרונית אני יודע לתכנן) אבל לא בטוח שהמערכת תקבל מתח סוללה.. גם לא יודע איך לסמן למערכת להכנס לsleep או כיבוי מסך בזמן הוצאת המפתח. במילים אחרות, יש פתרון מוכר ופשוט? אם צריך לתכנן מעגל כזה, מה הממשק הסטנדרטי של מערכות כאלו (מתח כניסה מנימאלי, איזה עוד אנדיקציות, וכו) תודה נרי
הודעה אחרונה מאת orel_v, -
מערכת מולטימדיה
מאת A&A- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 587 צפיות
שלום לכם חברים הטאצ במערת שלי SONY הפסיק להגיב, לא נותן ללחוץ על שום דבר. יש משהו לעשות עם זה? ואם לא יש מערכת שאתם ממליצים לי? עד 1500 שקל בערך, אפשר גם יד שניה במצב טוב הציוד שלי באוטו עם אתם תצטרכו לדעת כדי להתאים: קומפוונט focal ps 165 fx מגבר hertz hdp4 וסאב ברח לי השם שלו תודה לעוזרים ושבוע טוב לכולם.
הודעה אחרונה מאת A&A, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 543 צפיות
מחפש המלצה למולטימדיה לניסאן X-TRAIL, המקורית היא ממש בדיחה ושינמוך מאוד רציני מהסקודה שהיתה לי, מחפש מערכת שכמובן תומכת בעיברית הכוללת הכל כולל וויז, שיהיה לה ממשק נעים לעין וכמובן שניתן יהיה לשלוט מההגה.
הודעה אחרונה מאת guccii800, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 581 צפיות
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי שברולט ספארק 2016. החלטתי לשדרג מעט את הרמקולים סה"כ 4 (2 קדימה, 2 אחורה). הלימיט מבחינת השקעה הוא 1000 ש"ח. אני לא מחפש משהו מיוחד, אך שיתן חווית שמיעה טובה עם באסים טובים. ראיתי את זה באלכסנדר https://www.alexsander.co.il//product/6228/6-5-jbl-gto609c#0 ? יש המלצות?
הודעה אחרונה מאת gamepol, -
- 0 תגובות
- 547 צפיות
אהלן עשיתי מערכת לאוטו הכל עבד פיקס במשך כמה ימים היום קמתי בבוקר והסאב של חברת redbox 900w הפסיק לעבוד, המנורה הכחולה נדלקת( תקין )ואז שאני מפעיל שיר זה קופץ לאור אדום ( לא תקין ) תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Otheking, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם אז ההורים החליטו להתחדש בסובארו אימפרזה 2007 1.5 RX רכב באמת יפה במצב מצויין עדיין עם הדיסק המקורי Panasonic CQ-1333U אבא שלי התלונן שלא שומעים מספיק נקי - הוא שומע בעיקר בוב דילן ואלוויס והביטלס ועוד בסגנון, אז החלטתי להחליף לו את הרמקולים המקוריים ובעתיד גם את הHU שמספק אותו לעת עתה. השאלה היא מה המידות שניתן להתקין מקדימה ומאחורה - גיגלתי ולא מצאתי תשובה חד משמעית, מקדימה חלק אומרים 5.1/4 חלק אומרים 6.5 מאחור חלק אומרים 4 חלק אומרים 5.1/4 הוא לא צריך ולא מחפש איכות בשמיים לכן לא נחוץ קומפוננטים/מגבר/סאב אלא קוקסיאלים טובים. שאלה: האם קיים מתאם מוכן מ4 אינץ ל6.5 במידה וזו המידה מאחור? חשבתי על זוג Rockford r1653 קדימה וזוג מאחורה …
הודעה אחרונה מאת Yakirki, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
ערב טוב, אתמול התקנתי ברכב 2 מצלמות (קדמית ואחורית) הפיצ'יר המרכזי של המצלמה שהיא יודע לצלם מצב חניה (כשהמנוע דומם) למצלמה יש אפליקה (שמוגדרת בחב' הוראות) בשם kacam שדרכה אפשר לראות את כל ההקלטות ולתפעל את המצלמה אבל האפליקציה לא הכי יציבה השאלה האם יש אפליקציה טובה שאפשר להוריד למכשיר אנדרואיד שיותר אמינה וידידותית? תודה
הודעה אחרונה מאת Pavlik, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 577 צפיות
הי לכולם רכשתי שברולט ספארק עם מולטימדיה chevy-mylink שמתחבר לאפל או אנדרואיד האם יש דרך להשתמש באפליקציות ללא שימוש בסמארפון? (יש לי טלפון כשר) אין לי בעיה לשים נטסטיק עם קו וחבילה זולה
הודעה אחרונה מאת dalet11, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 567 צפיות
שלום, יש לי מערכת parrot ברכב, אך משהו נשבר במעמד ואני לא יכול לקבע את הטאבלט. השאלה שלי היא היכן אני יכול לקנות מעמד כזה, או לחלופין- איזה פתרונות קיימים שיכולים לתפוס את הטאבלט? שימו לב שהכבלים נכנסים דרך האמצע ולכן להדביק מגנט לא אפשרי. ככה זה נראה. הגולה לא מתחברת:
הודעה אחרונה מאת method, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 620 צפיות
הי, בגלל הפרעות בשמע של הצד השני בשיחות דרך הדיבורית המקורית בסובארו XV 2016, אני שוקל להחליף את המערכת המקורית במולטימדיה אפטר-מרקט שתכלול כבר גם אפשוריות מתקדמות יותר לחיבור לנייד (אפל / סמסונג): כולל ניווט ווייז, ספוטיפיי(?) האם למישהו יש ניסיון עם המערכת הבאה (אני מבין שזו מערכת אוניברסלית עם מתאם ייעודי לדשבורד וחיבורי הגה וכדומה של ה- XV): https://larehev.co.il/product/target-an2610-series-10-1/ כלומר, המלצות/אזהרות מבחינת תכונות ואיכות שמע ותיפקוד כללי אחרי התקנה ברכב. תודה, דרור
הודעה אחרונה מאת dror_r, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 692 צפיות
קניתי סטרימר נוידיה שילד הכל בסדר איתו רק אני מעוניין לסכרן את השלט של הנוידיה עם הטלויזיה ככה שאני פותח/סוגר עם השלט שלהסטרימר יש לי טלויזיה הייסנס אם זה עוזר תודה מראש לעונים ?
הודעה אחרונה מאת D name, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי חברים יש לי הונדה סיוויק שנת 2006 והמערכת שמע היא רדיו דיסק המקורי של הרכב חבר שיש לו סקודה נתן לי מערכת מולטימדיה להרכיב ברכב 1. איך אני יכול לדעת איך לחבר אותה (התאמת חוטים...) 2. האם אני צריך להחליף איזה חלק בכדי שיתאים לגודל השקע למערכת במדויק? 3. אני לא מצליח לפתוח את המערכת הישנה בכדי להחליף לחדש מעוניין לדעת אם מישהו פתח את המערכת בכדי להחלף שיוכל לרשום לי איך אני פותח
הודעה אחרונה מאת קילומטראז', -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 551 צפיות
רכב ניסאן X-Trail דגם טקנה עם מערכת מקורית שכוללת מצלמה היקפית וחניה אוטומטית. המערכת עצמה היא בעצם מערכת כפולה עם כפתור להחלפה בין המערכות. מערכת אחת היא אנדרואיד בשביל וויז ופאנגו, והמערכת השניה לרדיו, בלוטות, חניה וכו'. הכל נורא איטי ומיושן, ואני רוצה להחליף אותו. מישהו יודע מה יש שתומך ויתן חוויה טובה וזורמת למערכת מולטימדיה לרכב? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת aharonr, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום מצורפת תמונה עם הכתם על המסך . ניסיתי להוריד עם תרסיס ייעודי לניקוי מסכים אבל לא הועיל . במה כדאי להשתמש בכדי להסיר את הכתם ? תודה
הודעה אחרונה מאת ofircpp, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 634 צפיות
איזה מולטימדיה היא מגיעה, יש בה CarPlay ?
הודעה אחרונה מאת dor_xd, -
מצלמה לרכב.
מאת Ilya G- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 666 צפיות
היי חברים, מקווה שזה המקום הנכון. אני שוקל לרכוש מצלמת רכב שיאומי דגם Mi Dash Cam 1S - הבנתי שהיא נדלקת גם שאני מקבל מכה והרכב מכובה. מישהו התנסה איתה? אשמח לפיבדקים תודה רבה :)
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אשמח אם למישהו יש רעיון או פיתרון לתקלה במולטימדיה של פוקוס טרנד 2016, הוייז במערכת לא עובד. המערכת מראה הודעת שגיאה וסוגרת את האפליקציה, מישהו מכיר את הבעיה? אגב, שמתי לב שהאנדרואיד של המערכת ישן מאד, גירסת אנדרואיד- 4.1.1, אולי זה קשור וצריך לעדכן משהו..
הודעה אחרונה מאת שלומקו, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 791 צפיות
שלום יש לי פורד פוקוס 2011 אני רוצה לשדרג את השמע ברכב האם החלפה של הרמקולים הקדמיים והוספת רמקולים מאחור יתן תוצאה טובה ? ואיזה רמקולים מומלצים 6.5 המליצו לי על הרץ 160w מקדימה ו120w מאחורה יש לציין שאני לא מבין כלום בנושא. (אני לא מחפש מערכת שתרעיד את כל הרכב אני רוצה איכות שמע טובה ווליום טיפה יותר טוב ) תודה
הודעה אחרונה מאת haimkm, -
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 952 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- DareDevil
- itsik170
- טויוטה סופרה
- EliC25
- hwgeek
- Pika007
- פינדר
- yor2
- yuvk
- zvit
- garay
- ArikB