פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
הי כולם, רכשתי לאחרונה קקטוס שנת 2015, ברכב מותקנת מולטימדיה מקורית של הרכב והיא מגיעה ללא מצלמת רוורס. ראיתי באינטרנט מגוון של קיטים להתקנת מצלמה ורציתי לשאול האם מישהו עשה את זה בעצמו ויכול להמליץ על דגם או כל מידע. הקיטים נעים בין 200 ש"ח ל - 1000 ש"ח ואין מספיק מידע מה הם מכילים והאם זה מתאים או שמא צריך חלקים נוספים. אשמח לכל מידע. תודה, רועי
הודעה אחרונה מאת Superdror, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 539 צפיות
יש לי סירה עם 4 רמקולים ומערכת עם 4 יציאות X50, ואני רוצה להתקין 2 רמקולים של רוקפורד קוקסיאלים קומפוננט, https://rockfordfosgate.com/products/details/pm2652x/ לכן אני רוצה להוסיף מגבר ימי https://rockfordfosgate.com/products/details/pbr300x2/. השאלה: יש לי בסירה רמקולים יחסית פשוטים 160W אם אני יכל לחבר בנוסך 2 רמקולים באופן ישיר למערכת בלי מגבר (הם בתוך החדר ולא רוצה שיהיה חזק מידי).
הודעה אחרונה מאת עידו ק, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 571 צפיות
אהלן חברים, אני מחזיק בשברולט ספארק 2016 אוטומט. וקניתי מערכת מולטימדיה לרכב, כשאני מחבר את הצמה הסינית לצמה של הרכב , יש קצר והפיוז במערכת נשרף. לפי הבנתי הדלה, סביר להניח שהחיבורים לא תואמים 100%, זאת אומרת צריך לחווט מחדש. פה אני הולך לאיבוד. מצרף תמונה של הצמה הסינית . לצערי לא מוצא דיאגרמה של הצמה ברכב.
הודעה אחרונה מאת gamepol, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי את הסט הזה ואני לא זוכר אם לסט הזה יש קרוסאובר? https://hybrid-audio.com/speakers/imagine/ ואחד הטוויטרים נהרס לי ואני מעוניין להחליף את הטוויטרים על איזה זוג הייתם ממליצים? תקציב עד 400 שח אפשר גם מחו"ל
הודעה אחרונה מאת kalmangar, -
-
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 582 צפיות
האם יש דרך? בגוגל מפס או בווייז? האם הדרך היחידה להכניס כתובת היא בעזרת המקלדת בעמידה? Sent from my GM1917 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Johnik, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 875 צפיות
מכיוון שאני לא מבין בכיוונים ,אני מחפש DSP שעושה את סריקה אוטומטית ומכוון הכל לבד. עכשיו אני רוצה לוותר על היחידת ראש ולחבר ישירות לטלפון היחידה המקורית הורסת את הסאונד. עכשיו משתמש במגבר של אוזניות שנותן לשחק טיפה עם הגיין והבאס דרכו והשמע בסדר (יותר טוב מהיחידת ראש). חשבתי אולי עדיף שיהיה עם הכנה לחיבור אופטי שאני ירצה בהמשך להביא מערכת שתומכת יוכל לחבר. הבנתי שיש את ה JBL ms8 אבל ראיתי שעבר זמנו ואם למצוא זה דרך אנשים וגם אין לו תחיבור אופטי. בואו נגיד שהתקציב נע בסביבות 1000/1100 בלי חיבור אופטי ועם חיבור אופטי 1800 +- חשוב לי הכיוון אוטומטי כדי לא להיכנס לזה כי הבנתי שיכול לקחת חודשים לכוון וגם צריך מישהו שמב…
הודעה אחרונה מאת Elimuh, -
-
אהלן יש לי איביזה 2019 ואני מעוניין לשים מגבר וסאב ברכב השאלה שלי אם זה מבטל אחריות יצרן? תודה
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 697 צפיות
https://www.al-galgalim.co.il/catalog.php?id=7217&utm_source=zap https://www.al-galgalim.co.il/catalog.php?id=7510 https://il.bee.deals/dashboard/deals/6Xybbbc- מותקן בבגאז שלום כל הקישורים למעלה זה מוצרים שמותקנים אצלי ברכב כבר 1.האם עשיתי טעויות בבחירת המוצרים 2.אני מעוניין להחליף את הרמקוליים הקדמיים(מקורי לא רע בכלל גולף 2001) לקומפוננטים טובים https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=906405 חשבתי על אלו איך הם? או אם יש אופציה טובה יותר בתקציב הנוכחי אשמח להמלצות 3.האם אני צריך מונובלוק או שאני יכול להשתמש במגבר הנוכחי יש לו כמה אופציות שונות וגם אפשרות להתנגדות נמוכה(אם אני אומר את זה נכון) די חדש בתחום סליחה על הבורות …
הודעה אחרונה מאת מאור מלול, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 819 צפיות
שלום חברים אשמח להבין איך המערכת מתפרקת. הצלחתי להוציא את הפנל מסביב. לא ראיתי ברגים שתופס את המערכת. איך צריך לשלוף אותה ?
הודעה אחרונה מאת noam76, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
הרכב, באלנו 2017, מגיע עם מ.מולטימדיה (התקנה מקומית של היבואן) בגרסת אנדרואיד 4.4.4 של חברת Topway או משהו דומה. יש בתא הכפפות כבל USB שנאמר לנו שאליו אמורים לחבר את הדונגל. נרכש דונגל wuawi e303, בחיבור למחשב בבית, מצליח לגלוש עם הדונגל. בחוברת ההסבר של המערכת, נו, כמו כל חוברת שמתורגמת לעברית, אין יותר מידי הסברים והנחיות על אופן החיבור. אשמח אם מישהו מכיר את ההליך ויוכל להפנות למדריך/לכתוב בקצרה כיצד לגרום למערכת לזהות את הסים. (פרטנר) Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Ghost93, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 812 צפיות
הי לכולם, מדובר מערכת תואמת מקור KD6- שהט'אצ שלה פשוט הלך. יש אופציה של תיקון ב 500 שח, לעומת קנייה של חדשה ב 1700 (גם תואם מקור גרסת אנדרואיד 9) מישהו אי פעם תיקן והיה מרוצה? חוששים שיתקלקל שוב אחרי כמה חודשים. יש אופציה זולה יותר לחדשה לקנייה בארץ (פחות מ 1700)? אשמח לכל כיוון, מצרפת תמונה של המערכת הנוכחית. תודה.
הודעה אחרונה מאת KEREN44, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 586 צפיות
האם אין אפשרות להקליד במקלדת? האם אין אפשרות לראות את בחירת המסלולים בצורה ברורה כמו באייפון או בandroid auto?
הודעה אחרונה מאת matancoh, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 571 צפיות
שלום האם הגיוני שאין אופציה באיוניק 2020 במערכת המקורית מעבר תחנות בין אזורים של הרדיו? זה משהו בסיסי שעוד קיים משנת 2009
הודעה אחרונה מאת matancoh, -
- 5 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קניתי את המערכת הבאה: נראה שיש הכל קל לחיבור, אבל לא הבנתי איך אני אמור לחבר את זה: מישהו עשה / נתקל בעבר? תודה!
הודעה אחרונה מאת DRcarLEd, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום. יש לי מערכת מקורית ברכב. אני מחפש המלצה למערכת מולטימדיה דאבל דין למיצובישי גרנדיס 2010. בחיפוש בפורום מצאתי הודעה אחת שהלינק בה כבר לא פעיל. בחיפוש באלי אקספרס גם לא מצאתי משהו מתאים. אשמח להמלצה. כמו כן, האם כדאי להחליף את הרמקולים המקוריים או להישאר איתם. אם להחליף, אשמח להמלצה גם לזה. אני לא מעוניין להשקיע ולקנות גם מגבר נפרד. פשוט מוזיקה נחמדה איכותית ברכב וזהו. ואם אפשר שזה יתמוך בוויז אז בכלל מעולה. תודה.
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 827 צפיות
בבקשה עזרה.. האם אפשר לשדרג את המערכת לגירסה יותר מתקדמת? בבקשה עזרה האם אפשר לשדרג את המערכת לגירסה יותר מתקדמת?
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 684 צפיות
היי, אני מעוניין להחליף את זוג הרמקולים הקדמיים ברכב. אני לא מתקין משהו מיוחד אלה פשוט מחליף את מקוריים הקרועים בסט תואם אפטרמרקט (אותו גודל 6.5). לצורך ההתקנה אני צריך כבלים ונעלי כבל: אני צריך את עזרתכם בשתי הנקודות הבאות: איך אני בוחר איזה סוג של כבל מתאים ? האם יש כבלים מיוחדים לאודיו? קוטר? וכו'... (כפי שהזכרתי לא מדובר במשהו מיוחד, הרכב עדיין עם המערכת והחיווט המקורי) איפה ניתן לקנות את הדברים האלה בארץ? כמובן שהייתי כבר מזמין מאי-ביי, אבל בתקופה הנוכחית המשלוחים לוקחים נצח! תודה
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 760 צפיות
היי, רכשתי 3008 active מודל 2017, יש צג מולטימדיה וחיישני רוורס אבל אין מצלמה. האם ניתן לחבר מצלמת רוורס שתתחבר למערכת הקיימת? אם כן יש לכם המלצות למקום אמין וזול באיזור רמת גן / גבעתיים ?
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 639 צפיות
אשמח לקבל מדריך מפורט לפריצה / פתיחה של המערכת אנדרואיד ביונדאי טוסון 2017.
הודעה אחרונה מאת Shemesh.y, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
אהלן חברים , אני מחפש יחידת ראש עם אנדרואיד אוטו אלחוטי(WIFI ) חובה היחידה תשב על דאצ'יה סנדרו סטפווי 2017 חשבתי עד כה על jvc kw m855bw אבל אחרי שקראתי ביקורות משני צידי המתרס אני חושש להזמין אותה מאיביי ולקחת סיכון ש"אוכל אותה" ואז מה אעשה כרגע התקציב הוא עד 2000 שח גג רצוי כמה שיותר זול אך עם זאת בדגש על איכות שידור המוזיקה כי אני אשדך אותך למערכת סאונד שאני מרכיב יחד איתה אשמח להמלצות שלכם בנושא תודה רבה !
הודעה אחרונה מאת MaTaNxX, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי סקודה פאביה 2016. לצערי שילמתי והתקנתי את קופסת האנדרואיד של גיל קאר. בזמן ששיחקתי עם התפריט (תמונה 1, של Windows אבל החצים ממחישים) גודל המסך, התצוגה נעלמה. ניסיתי לנתק את המינוס של המצבר לגרום לאיפוס, ללא הועיל. פירקתי את הקופסא וגיליתי שהיא נקראת Eglober CU-1. מצאתי את הוראות ההתקנה (תמונה 2) וראיתי שקיצור 2 הפינים של הריסט אכן עושים ריסט אך לא איפוס. יש גם פין של קליברציה שמשנה את הרוזולוציה, אך בכל אחד מהמצבים לא רואים כלום. המערכת מתפקדת וניתן לראות את לוגו האנדרואיד. במעבר בין מערכת הרכב לקופסת האנדרואיד ניתן לראות את האנדרואיד לשניה. (תמונה 3, נתפס תוך צילום 100 תמונות ברצף) צירפתי גם תמונ…
הודעה אחרונה מאת roy0511, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 718 צפיות
מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 665 צפיות
אוקיי אז התחדשתי ב golf mk6 2011 1400 tsi ה 122 כ״ס. וכרגע יש לי מולטימדיה אני מאמין שזה דגם rc310 יש כפתור phone אבל שאני לוחץ עליו ונכנס לאייפון לחפש ב bluetooth ולא מצליח למצוא את המכשיר. הסתכלתי מתחת למושב הנהג וגם הנוסע ליד הנהג ולא הצלחתי למצוא את הבקר של ה bluetooth (ייתכן ולא קיים וזה דגם בסיס?). איך אפשר לדעת אם קיים bluetooth? אני צריך לפרק את המערכת ולראות את הכבל מאחורה? אשמח לטיפים איך לבדוק אם קיים. דרך אגב יש לי מיקרופון בסך שמש של הנהג, אז סביר להניח שיש אפשרות לדבר בצורה מסויימת אחרת לא היה קיים מיקרופון נכון? בכל מקרה מהסתכלות קטנה ראיתי שאפשר לשדרג ל rc330 plus שמגיע עם bluetooth מובנה ומיקרופון מובנה. ראיתי ב…
הודעה אחרונה מאת teyal, -
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 11.3 אלף צפיות
יש לי ברכב מקדימה קומפוננט 6.5 JBL, ומאחורה רמקולים 6.5 JBL רגילים, הרמקולים ללא מגבר, עד עכשיו היה לי רדיו דיסק רגיל, עכשיו התקנתי לבד דאבל דין, ואני שומע שריקות מהמכסה מנוע, וזה מתגבר עם הגז, קראתי גם על יללת אלטרנטור, יש קשר או שזה יכול לקרות רק אם מתקינים מגבר? או שאולי האלטרנטור, מתחיל לעשות בעיות, מה שכן זה לא היה לפני, אולי צירוף מקרים. אשמח לשמוע אם יש קשר, או אין קשר, וזה קורה אך ורק עם מגבר?(לפני שאני פונה למוסך לבדיקה של השריקה) אגב דאבל דין סיני אם זה משנה. תודה.
הודעה אחרונה מאת ABSULUTT, -
- 0 תגובות
- 627 צפיות
סופש מצוין, (אנחנו מדברים על הונדה סיוויק) כבר תקופה ארוכה מערכת השמע פועלת ללא תיאום איתי. הרדיו מאבד את התחנה, וגולש לתחנה אחרת תוך כדי האזנה. לפעמים כל דקה. עברתי להשתמש בטלפון כמקור סאונד עיקרי, ופתאום המערכת לא מזהה את כניסת AUX , ומתייחסת אליה ככניסת USB בלבד. במקור, אותו כפתור מנווט בין מצב AUX למצב USB. נגיעות בכבל משפיעות לחלקי שניה, אבל הכבל תקין. מה גם שעד עכשיו, גם כשלא היו מחוברים מכשירים (או כבל), ניתן היה להגיע לכניסת AUX בלחיצה על הכפתור. עוד נתון שמנקה אשמה מהכבל. אשמח לרעיון. הציעו לי לאתחל את המערכת. לא מוצא איך עשים את זה.
הודעה אחרונה מאת maran, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 643 צפיות
שלום רבותיי, התחדשנו בטויוטה ואני מחפש מישהו אמין ומקצועי מאוד, שיתקין לנו 2 מסכים במשענות ראש שיחוברו למערכת הראשית של הרכב. אני מאיזור המרכז
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 607 צפיות
שלום יש לי מאזדה 3 עם מערכת מולטימדיה אנדרואיד שאני מדליק את הרכב הוא דורש קוד לחצתי על ריסט זה לא עובד נסיתי כמה קודים לא עובד יש למשהו מושג מה הפתרון של זה או איך מאפסים את זה 0506849976 אם אפשר לווצאפ
הודעה אחרונה מאת avi122231, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
היי, קניתי לא מזמן סוזוקי סוויפט 2008 מיד 2, רכב באמת במצב מדהים. אין לי תלונות לגביו, חוץ מ.. המערכת 😅 אין חיבור Aux, אין בלוטות' ואין מערכת חכמה. מערכת פשוטה ממש, עם מקום להכנסת דיסקים בלבד. רציתי לדעת, האם יש אפשרות להוציא חיבור ל-Aux בדרך כלשהי? או לחילופין (ואני אפילו מעדיף) Bluetooth, בלי להחליף את כל המערכת? תודה רבה !!
הודעה אחרונה מאת gojo, -
קומפוננטים 1 2
מאת Yehonatan111- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
ערב טוב חברים אני חדש פה ממש טרי ושמח להצטרף. אני מאוד אשמח לעזרתכם המקצועית אני עם מולטמדיה חדשה של טרגט סאב של פיוניר 12 ורמקולים קדמיים מקורים של הרכב אני מאוד מבולבל כבר כמה ימים בנוגע לבחירת זוג קומפוננטים התקציב באזור ה500-700 על הפרק מורל וירטוס 602 ב500 שח יד שניה היה בשימוש כחודשיים Jbl gto 609c אני קראתי המון יש ממליצים על הרץ ויש ממליצים על פוקל ויש ממליצים על מורל אני עם מציבושי ספייס סטאר חשוב לי לציין זאת . רכב קטן הייתי מאוד שמח לעזרתכם המקצועית ובעלת הנסיון תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Yehonatan111, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 668 צפיות
היי, אפשר בבקשה המלצה לסט קומפוננט עד 1500 שקל.
הודעה אחרונה מאת BEEKER,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 282 אורחים (הצג רשימה מלאה)