פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום ברשותי דיבורית בלוטוט bury cc9040 כל הקיט אצלי. האם יש מדריך להתקנה? מהיכן רצוי לקחת פלוס מינוס, להיכן להכניס את הpl/אוקס בשביל להוציא אודיו וכו וכו? יש לציין שיש לי ניסיון טכני אבל לא ספציפי בהתקנת דיבורית. כרגע מותקנן מסך מגע/מולטימדיה אם זה משנה. תודה.
הודעה אחרונה מאת נעםג, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 663 צפיות
קיבלתי לאחרונה כחלק מהשכרה מאזדה 2, בציר 2020 ידוע לכם אם במערכת המולטימדיה בשנתון הזה יש כבר אפל קאר פליי? ואם כן, איך ניתן להפעילו? אני יודע שמאזדה בשנתונים ישנים יותר פתחו את האופציה וזה הצריך ביקור במוסך וכמה אלפי שקלים
הודעה אחרונה מאת Ragnar, -
Carplay2air
מאת mag18-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 747 צפיות
יש מוצר חדש ישן בשם Carplay2air שמציעים ברשת והיא מתחברת לרכב ומייצרת CarPlay אלחוטי. יש מישהו שהתנסה עם זה ויכול לחוות דיעה?
הודעה אחרונה מאת mag18, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 677 צפיות
שלום, קניתי אוקטביה 2017 והבנתי שיש אופציה להתקין על המערכת המקורית מצלמת רוורס ווייז מישהו מכיר איפה עושים את זה ומה המחיר?
הודעה אחרונה מאת Amor, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. אני צריך להחליף מערכת מולטימדיה ברכב, ואם כבר רכב חדש, שקלתי לשים מערכת אנדרואיד במקום פיוניר "פשוטה" ללא אנדרואיד. ברכב הקודם המערכת החזיקה מעולה, ללא שום תקלה במשך כמה שנים. אני מפחד מהאמינות של המערכת. הרי כל שנה האפליקציות דורשות יותר ויותר מקום/כוח מעבד וכו', ויכול להיווצר מצב בו המערכת תהיה ישנה מדי כדי להפעיל אפליקציות בסיסיות. כשעבדתי בחברת השכרה, אני זוכר שנתקלתי ברכבים ששמו להם מערכת מהיום הראשון, וכבר אחרי 2-3 שנים המערכת קרטעה, לא עבדה טוב, או לא עבדה בכלל. ומזה אני מפחד. מתקין באזור שלי הציע לי מערכת אנדרואיד 2 ג'יגה ראם + 16 רום ב1700 ש"ח כולל פלסטיקה (לפיאסטה יש פלסטיקה בעייתית לפי מה שהבנתי) התקנה והכל מהכל בקיצור. המחי…
הודעה אחרונה מאת iEminem, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 724 צפיות
נתנו לי 2 מגברים אחד ישן ואחד חדש רציתי לדעת איזה מהם כדאי להרכיב ברכב zed z1v14 די חדש Pulse Audio BA2900 ישן אני רוצה לחבר עליו רמקולים של קוונוד 700w וסאב וואפר גם בבחירת הסאב יש לי התלבטות בין (Pioneer ts w306c 1000w (400w RMS או infinity primus 1200t (300W RMS)
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 640 צפיות
יש לי מערכת קיימת שאני מרגיש שאני לא שומע בה טוב כמו שציפיתי. אשמח לשמוע מה דעתכם איזה רכיב הייתם משפרים קודם?: ואולי זה רק עניין של כיוונון נכון של המערכת? רמקולים ARC AUDIO XDI 6.2 קומפוננט רדיו דיסק UTE-200BT ALPINE סאב POLK AUDIO שמונה אינטץ מגבר phoenix gold RX400.4
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 614 צפיות
אהלן! אני בדרום תל אביב, יש לי מולטידמדיה סינית יענו תחליף, מסך טאץ׳ לא מגיב בכלל. כנראה שמי ששטף לי את האוטו בצפון הרטיב שם את העסק. הלכתי למתקן בצפון, הוא התעסק עם המערכת וזה חזר לעבוד לקצת זמן ואחר כך שוב הפסיק להגיב. המסך דולק כל הזמן ולא מתכבה בכלל גם כשהאוטו כבוי. הקיצר, הלכתי ל״פאר הרכב״ שאני קצת מכיר מהעבר. כצפוי, לא רוצים להתעסק עם תיקונים, רוצים לשים חדש תמורת 1550 ש׳׳ח. אין לי כרגע כסף כל כך, מצד שני זה מעצבן שאי אפשר לחבר טלפון לרמקולים. מכירים טכנאי שמוכן לבדוק את המערכת הקיימת ולנסות לתקן?
קאר פליי .
מאת קובי68- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 632 צפיות
שבת שלום לכם . איפה אפשר למצוא את המכשיר קאר פליי והאם זה מתאים למזדה 3 2016 . תודה לעונים .
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 632 צפיות
קניתי סקודה סופרב שנת 2012, אני רוצה להתחבר למערכת שמע דרך הבלוטוס הוא מבקש ממני קוד... איך אני יודע מה הקוד?המערכת מקורית...
- 1 תגובות
- 569 צפיות
שלום, לי ולחבר יש מערכת סאונד מוגברת ברכב. אז רציתי לדעת האם יש דרך להשמיע מוזיקה בשני הרכבים במקביל? תודה מראש.
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 623 צפיות
בכותרת. רציתי ללמוד על כיוון מערכת. יש הפניה לקישור/ים? איך בכלל ניגשים לזה (לכיוון המערכת, כמובן) .
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 655 צפיות
הי, הרדיו הפסיק לעבוד היום ברכב הקשיש... עד כה השתמשתי במתאם בלוטות ל FM על מנת להזרים מוזיקה מהנייד לרדיו. יש שליטה מההגה על המערכת והתצוגה של הרדיו מופיעה בצג קטן (יחד עם נתוני מחשב דרך) מה האופציות להחלפה של המערכת? האם אפשר לשמור על השליטה מההגה והתצוגה המובנית? האם אוכל להזמין מערכת ולהתקין לבד או עדיף מתקין? עדיפות לסכום מינימלי להשקעה (מאות בודדות) תודה Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 825 צפיות
היי למישהו יש\ יודע מהיכן ניתן להשיג עדכון מפה למערכת מולטימדיה המקורית של מיצובישי אאוטלנדר? (דור 3 2013-2019)
הודעה אחרונה מאת shmil123, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני רוצה להחליף רמקולים בסיריון שלי כרגע הכל עבובד אבל אני רוצה לשדרג. איזה גודל להזמין? צריך מתאמים? צריך כלים מיוחדים? המלצות על משהו זול וטוב? הזמנתי רדיו פשוט עם בלוטות' אבל חושב לשדרג למסך עם מצלמת רוורס. המלצות? תודה
הודעה אחרונה מאת CHACHAM, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 876 צפיות
שלום לכולם בסקודה קודיאק(ואולי דגמים נוספים) קיימת מערכת voice enhancer שמתמשת במערכת המולטימדיה של הרכב על מנת להגביר את צליל הדיבור של הנהג לשורות האחוריות. האם קיימת אפשרות להוסיף פונקציה כזאת למערכת אנדרואיד aftermarket? לצורך העניין מדובר במערכת אנדרואיד בהתקנה מקומית בניסאן אקסטרייל שנת 2018.
הודעה אחרונה מאת D_C, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 525 צפיות
שלום, ברשותי פלואנס 2015, לאחרונה המסך נהיה בהיר מאוד ומקשה על הקריאה. האם מישהו נתקל בתופעה? שאלה נוספת, האם מישהו יודע איך לחבר את המולטימדיה להוטספוט מהטלפון? תודה.
הודעה אחרונה מאת rk1, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 566 צפיות
הצילו! הורדתי ועדכנתי את מערכת המסך מפורום סיטרואן באנגליה. זה עדכון מינואר 18. אחרי העדכון עולה רק הלוגו של סיטרואן. שום דבר לא עובד חוץ מהמסך של התקנת הקוברה המקומית. ניסיתי לנתק מצבר וללחוץ על הכל. כלום . VID-20200824-WA0023.mp4
הודעה אחרונה מאת פריש, -
rsx gs9 sony
מאת חגי ארדן-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 609 צפיות
היי...משהו יודע מהיכן ניתן להשיג rsx gs9 sony בארץ ואו בעולם ללא בעיות נלוות של קליטת רדיו ואו תדרים...והאם יש מכשיר אחר עם יציאה אופטית ב מכשיר בגודל סינגל דין...תודה מראש
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 648 צפיות
שלום מחפש מערכת מולטימדיה לקיה פיקנטו 2016 מבוססת אנדרואיד איכותית. תודה
הודעה אחרונה מאת אלי37, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום התקנתי בקודה ראפיד 2017 מערכת מולטימדיה foxway ha-300 10 אינץ קניתי נט סטיק מksp תומ דור 4 שאני מחבר את הנט סטיק למערכת אין אינטרנט ואני מחבר למחשב זה עובד מישהו יודע אם צריך להגדיר משהו? במחשב הורדתי תוכנה של הנטסטיק וזה עבד אוטומטי תודה
הודעה אחרונה מאת AG1992, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 635 צפיות
שלום, אני מתכוון לקנות רכב חדש מהיבואן בשבועות הקרובים, בקיצור הם הציעו לי שם מצלמת דרך קדמי+אחורי ב2000 שקל לא ידוע לא איזה דגם של מצלמה, השאלה האם זה משתלם? או עדיף ללכת למקום אחר לעשות את זה בעצמי לאחר קניית הרכב? ומבחינת התקנה מקומית יכול להיות נזק כלשהו?
הודעה אחרונה מאת DRcarLEd, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 773 צפיות
שלום לכולם , ברשותי שברולט ספארק 2018 ברמת גימור LT . רמת גימור LT מגיעה עם מערכת רדיו פשוטה ואני רוצה לשנות את המערכת למערכת מולטמדיה " מתקדמת" . הבעיה היחידה שהרכב באחריות יצרן לעוד שנה ואני מפחד שאם תהיה תקלה ברכב שאפילו לא קשורה לזה יגידו לי נגעת ברכב וביטלת את הביטוח .. ניסיתי עם השירות לקוחות - כמובן לא יודעים לעזור . מישהו חווה פעם משהו כזה , שינה מערכת בזמן ביטוח ? אשמח לעזרה , תודה
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, כמעריץ של JBL ומוצריהם חשבתי להתקין 2 זוגות ברכב, קודם רציתי לשתף ולקבל חוות דעת ולקבל הצעה להשלמת המערכת ע"י מגבר... אשמח לתגובותיכם זוג רמקולים JBL GX963E זוג רמקולים 4 אינטש JBL CS742
-
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, בבעלותי רכב פיג'ו 208 שנת 2016, דגם Active Pro. רציתי לבקש את עזרתכם מאחר ואין לי שום ידע בתחום הזה, מה אני צריכה לקנות/להוסיף/לשנות בשביל לקבל עוצמה גבוהה יותר של סאונד ברכב ושהאיכות עדיין תישאר טובה? ואם יש אפשרות שכל זה לא יעלה לי יותר מ-500 ש"ח? אשמח להמלצות מה לקנות. תודה רבה, שירה.
קבל לטוויטרים
מאת eladbe-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 776 צפיות
שלום לכולם אני מחפש את הקבל 225J100V מישהו יודע איפה אפשר למצוא באזור ראשון לציון או אפילו בהזמנה מהאינטרנט?
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 617 צפיות
שלום, יש לי רכב חדש מיצובישי asx האם ניתן לפתוח את המערכת שדיי סגורה לדברים ספציפיים? האם ניתן לשים על האנדרואיד שיש שם חנות של גוגל? אודה להסבר האם ואיך ניתן שבת שלום
הודעה אחרונה מאת Balakai, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
מחפש המלצה לפתרון להחלפת המערכת המקורית של סיאט אטקה 2017. מצורפת תמונה של מה שיש עכשיו. תודה לעוזרים!!!
הודעה אחרונה מאת Natio2410, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 550 צפיות
יש לי וולוו 2011s60, יש אפשרות להתקין מערכת חדישה יותר, עם wazeועדיין לקבל תפריטי הוולוו שיש לי היום?
הודעה אחרונה מאת Pmarder, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 573 צפיות
היי חברים! חדשה כאן, חיפשתי ולא מצאתי ספציפית ליונדאי. יש למישהו המלצה על התקנת מולטימדיה באזור המרכז?
הודעה אחרונה מאת HilaSolomon,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 531 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- נהג מירוצים ותיק
- מלטבשי
- Or05230
- alex321
- daniel.asu
- הדיין
- zvit
- romansah
- mcaspi
- RK
- menir1
- yeonatanh