פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
שיפור סאונד
מאת talarbel- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חברים התקינו לי מקדימה קומפוננט של focal 165v1 ומאחורה הרמקולים המקוריים של האוטו שומעים סבבה אבל חסר לי עומק של נמוכים אני לא מחפש להרעיד את כל הרחוב אבל כן רוצה סאונד טוב ומדויק חשבתי להוסיף סאב ומגבר שיסחוב את כל המערכת תקציב עד 1500 ש"ח אשמח להמלצות מאנשים שמבינים
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 722 צפיות
מישהו עם פיגו 208 2015 שעשה למערכת עדכון תוכנה ועובד לו ה Apple CarPlay/ Android Auto?
הודעה אחרונה מאת Superdror, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 616 צפיות
שלום, הדבק באנטנת ה gps שמודבקת לשמשת הרכב נחלש והאנטנה יושבת בדשבורד. איך אני יכול לחזק את הדבק? מומלץ לשים סופר גלו על האנטנה בצד הנדבק? או דבק מסוג אחר? אשמח להמלצות. תודה.
הודעה אחרונה מאת omrip500, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, רציתי להתייעץ איך ניתן לעדכן את המדיה בסיטרואן ברלינגו החדשה(2020) למערכת של אנדרואיד, לצערי הגיעה מהיבואן עם אפל. הבנתי שיש דרך לעקוף את זה . אשמח לתובנות.
הודעה אחרונה מאת YSHRAGA, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 854 צפיות
dokker dacia 2017 מערכת שמע מקורית באיזו צורה אני מחבר את המערכת למגבר אם אין יציאות/כניסות אנלוגיות? מצרף תמונה להמחשה
הודעה אחרונה מאת HEBO, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 653 צפיות
היי לכולם. יש לי מסך מולטמדיה בויטרה מסוג שרמן ואין לי חנות אפליקציות כדי לעדכן אפליקציות וכדי להוריד אפלקציות. ואין לי מושג איך לעדכן את האנדרואיד עצמו כאשר אני נכנס לעדכונים הוא מעביר אותי לאתר אינטרנט מלא בקבצים להתקנה שאיפשר להתקין... אשמח לעזרה...
הודעה אחרונה מאת אליאור בן משה, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
מצלמת דרך, עם מצלמה אחורית. האם החוט האדום (המסומן בעיגול) מתחבר למנורת הרוורס ?
הודעה אחרונה מאת Driver1234567, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 528 צפיות
גיסי רוצה להתקין, פתח תקווה לאן לשלוח אותו?
הודעה אחרונה מאת avargel, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 571 צפיות
הכותרת. ובמידה ואין יש אפשרות לעקוף את זה?
הודעה אחרונה מאת reemp91, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כותרת אם אפשר עזרה לגבי הבעיה חברים כבר השתגעתי כל תחנה יש רעש מעצבן
הודעה אחרונה מאת Liort1000, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 602 צפיות
היי חברים , ברשותי ליאון 17 מנוע 1.2 ידנית. המוליטימדיה החלה לעשות בעיות בשיחות בדיבורית. לא מצליחים לשמוע אותי טוב מאוד מאוד חלש. מישהו נתקל ? יודע איפה המיקרופון יושב והאם ניתן לסדר רק אותו מבלי להחליף את המולטימדיה ?
הודעה אחרונה מאת Idan233, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם אפשר לחבר את המגבר הזה למולטימדיה של הרכב ישירות לבלוטוס ולחסוך את חיבורי rca ? https://www.nice-drive.co.il/product/מגבר-jbl-gtr-104-bluetooth
הודעה אחרונה מאת DRcarLEd, -
-
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 635 צפיות
קניתי שברולט קרוז 2011, ואני חייב בלוטוס, כאילו הבאתי את הג'וק הזה שמתחבר באוק אבל הוא לא נישאר על ווליום כל הזמן לשחק איתו ולהטעין אותו (עוד כבל תקוע). מה אתם ממליצים לי, אין לי תקציב מטורף (כמה שיותר זול אבל נותן עבודה) ולא בא לי לזרוק כסף על משהו שבסוף יהיה יותר התעסקות מג'וק הזה ב50 שקל.
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 574 צפיות
יש לי יחידת בלוטוס שמתאימה למולטימדיה מקורית של סיאט rcd510 מישהו מכיר מתקין של מערכות שמתעסק עם זה?
הודעה אחרונה מאת dorgo, -
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, מחפש מקום אמין ומקצועי בפ"ת לקנות ממנו מערכת מולטימדיה + התקנה לרכב סוזוקי sx4 2012. אשמח להמלצות מניסיון. תודה.
הודעה אחרונה מאת wee~man acuna, -
ממיר usb
מאת nadavmiler- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 609 צפיות
יש לי ברכב יציאת usb מאד חזק בטוח לא פחות מ2 a אני מחפש משהו שיתחבר לשקע הזה ויוציא לי שקע usb 1a מכיוון שאני צריך לחבר אליו מכשיר שהוא רק 1 A ומסתבר שממש קשה למצוא דבר כזה . אשמח לעזרה תודה .
הודעה אחרונה מאת nadavmiler, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 673 צפיות
היי, אני צריך קצת ייעוץ והכוונה בקניית מערכת מולטימדיה באליאקספרס. ראיתי שיש המון סוגים ומפרטים מהמון חברות. השאלה הגדולה כמה בעצם להשקיע במפרט? מיועד לרכב של אשתי, השימושים העיקריים הם: שידור למסכים אחוריים: יקנו בהמשך WAZE עצמאי (אינטרנט במערכת) רדיו/מוזיקה מUSB/ יוטיוב חיבור למצלמת רוורס תמיכה בעברית (הצגת פונט עברי לפחות שלא יהיו ריבועים) חיבור לשליטה בהגה - רצוי כדי לא להשקיע יותר מידי, איזה גירסת אנדרואיד לבחור? כמה RAM? כמה אחסון פנימי? נתון נוסף שלא חשבת עליו? (מעבד?, מגבר ?) יש ספק אמין ? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מצורפת תמונה עשו לי לוגו רגיל, אני יכול לעשות Dynamic LOGO שזה דינמי לוגו זז עם הנפשה כזאת, אני יכול לעשות? אם כבר עשו לוגו כמו תמונה רגיל ואז אני עושה לוגו דינמי זה לא פוגע במולטימדיה במשהו?
הודעה אחרונה מאת S111222, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 557 צפיות
אהלן לכולם . אני מחפש המלצות מניסיון , או קישורים למקורות מידע\ספקים . מה אני רוצה : אני מתלבט בין מערכת תואמת מקור , ללהשאר עם המערכת המקורית ולשים מנחתים . אני רוצה להתקין מגברים (מונו + סאב + 4 ערוצים להתחלה לרמקולים מקדימה ומאחורה . ). התחושבת בטן שלי אומרת שכמובן אני לא אמצא יציאות AUX חביבות במאחורה של המערכת , אז אצטרך לשים מנחתים . מה קיים באוטו : במערכת המקורית יש בלוטוס , שמגיב טיפה לאט, אבל עובד, שומעים אותי טוב בדיבורית (אין לי מושג איפה המיקרופון) , ויש שליטה מההגה . כמו כן יש מצלמת רוורס שמחוברת ועובדת. אך כל זה מוצג על המסך הקטן של המחשב רכב . *מהדורה אחרת של הרכב מגיעה עם מערכת אנדרואיד (4.0.4 , לא בא לי משהו כל כך מיושן , ועו…
הודעה אחרונה מאת ninickname, -
- 5 עוקבים
- 4 תגובות
- 557 צפיות
למה במערכת המקורית שיש לי בסקודה סופרב 2012 שאני שומע רדיו על תחנה מסויימת למשך כמה רגעים פתאום המערכת עושה חיפוש תחנה חדשה ולא עוצר עם החיפוש*האוטו חדש אצלי*
הודעה אחרונה מאת Fraysa, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 640 צפיות
מה מידת הרמקולים שמתאימים לדלת אחורית .מקדימה יש קופומנט NVX .הבנתי שבמאזדה אי אפשר לחבר רמקול 6 על 9על המגש האחורי .ככה אמר לי המתקין בטלפון .
הודעה אחרונה מאת 0קישו0, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 574 צפיות
שלום לכולם, כחלק ממבצע של "חבר" בלובינסקי, יש הנחה על איבזור. ואני רוצה לעשות השוואה אם כדאי לי לאבזר את הרכב החדש במסכי אנדרואיד לילדים במחיר ההנחה. האם מישהו פה מכיר, התקין, או לקח איבזור של מסכי אנדרואיד דרך סוכנות לובינסקי ברכב חדש? (פיג'ו או סיטרואן, לא משנה) מנסה להבין איזה דגם יש להם. ולא מצאתי באינטרנט מידע. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת erezk9, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 694 צפיות
שלום לכולם, הרכב הוא קרוז 2013 , הבוקר הנעתי את הרכב ומערכת הmylink לא נדלקה ואז הופיע הלוגו שלה על המסך אבל ממש במעומעם ואחרכך זה נכנס למעין bootloop הלוגו עולה במעומעם לכמה שניות והמערכת נכבית ואז שוב פעם וחוזר חלילה, הוצאתי פיוז, החלפתי פיוז , ניתקתי את המצבר החזרתי . כלום , מישהו נתקל בזה ויש לו פיתרון? בדקתי ביוטיוב וניסיתי הכל משם אבל זה לא עזר, תודה מראש לכולם
הודעה אחרונה מאת טרול, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 686 צפיות
מישהו יכול לתת קישור מאיביי או עליאקספרס שאני אוכל לחבר דיסק און קי למערכת המקורית? יש לי את הרמקולים האלה בבית חדשים 6.5 אינטש JBL CLUB 6520 כדאי להתקין אותם בדלתות מאחורה עם מתאם מ-5X7 ל-6.5 יהיה שיפור או שמיותר? ברמקולים המקורים שומעים לא רע בסיסי וטוב. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת ABSULUTT, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 550 צפיות
שלום לכולם, אשמח להמלצות על מערכת אנדרואיד מבחינת מפרט מה הכי מומלץ ומאיפה הכי מומלץ לקנות וכמובן להתקין.. עדיפות לקנייה מאלי אקספרס תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Thebig1, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 622 צפיות
אני צריך אותה חדשנית אבל גם זולה. עם אנדרואיד כמובן. אשמח מאוד אם מישהו מהמומחים כאן או מישהו שהתנסה / מכיר יכול לתת קישור לאלי/איביי/אמזון :)
הודעה אחרונה מאת ישראליק, -
- 0 תגובות
- 561 צפיות
שלום יש לי רכב מיצובישי אאוטלאונדר 2014. אני מעוניין לשדרג את מערכת המולטימידה שתכלול מערכת GPS, רדיו וטלפון. אשמח לשמוע על המלצות למכשירים ואם ידוע מחירים. תודה
הודעה אחרונה מאת hippocrates, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 709 צפיות
שלום ברשותי סובארו B3 2008 עם מערכת הפנסוניק המקורית. משורשרת שם גם דיבורית בלוטוט "bury" או משהו כזה. חיברתי מאחור כבל RSA ל3.5 ואליו חיברתי מתאם בלוטוט' שיאפשר לי לשמוע מוזיקה מהפלאפון. הבעיה היא שכאשר מחברים את המתאם הנ"ל למטען ומנסים לשמוע ולטעון בו זמנית ישנו רעש "pitch" גבוה. ניתן לשמוע גם שהעוצמה משתנה לפי הלחיצה על הגז. כאשר המטען מנותק אין בעיה. איך פותרים את הבעיה הזו?
הודעה אחרונה מאת nev, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 723 צפיות
האופציה הזולה: רמקולים קואקסיילים טובים קדמיים (ללא הגברה). מתייקר: מגבר 2 ערוצים וקומפוננטים מקדימה? או לוותר על רמקולים חדשים ולקנות מערכת מולטימדיה חדשה? התקציב 1200 ש"ח.
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לנו קיה ספוראטז' אורבן עם מערכת מולטימדיה שהותקנה בארץ ע"י אדי מערכות. לאחרונה המערכת התחילה לעשות בעיות (נכבית באמצע הנסיעה, נתקעת ולפעמים אפילו לא נדלקת), לכן החלטתי להחליף אותה. לאחר חפירה באינטרנט מצאתי את המערכת הבאה שנראה שמתאימה לקיה שלנו: קישור למערכת מולטימדיה תואמת קיה ספורטאז' אבל כשאני בא לבחור את סוג המערכת שאני רוצה לכל מפרט יש שתי אופציות (A או B) ואני לא מצליח להבין איזה מהם מתאימה לקיה שלנו: כמו שאמרתי, המערכת מולטמדיה שלנו לא מקורית והותקנה בארץ ע"י אדי מערכות עוד לפני שהאוטו הגיע אלינו. אני מתקשה להחליט מה יתאים לרכב שלנו. אשמח לעזרה מהמומחים…
הודעה אחרונה מאת DRcarLEd,
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 476 אורחים (הצג רשימה מלאה)