פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה לקנות סאב מגבר ורמקולים משם. רק הבעיה היא שאני לא יודע אם הם יתאימו לרכב ( אוונסיס 2011) אולי המגנט גדול מדי אולי יפריע לחלון... מצד שני גם להתאים מגבר לרמקול וכאלה.. יש למישהו רעיון איך אוכל לדעת איך לבחור לגבי 2 הדברים האלה?
הודעה אחרונה מאת Kobon37, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי, קיבלתי היום מאוויס יונדאי איוניק 2020 מדגם אינספייר ויש לי כמה תהיות באשר למולטימדיה: 1. אין את מערכת הקונקדר קאר של יונדאי (?) 2. יכול להיות ששיקוף האייפון עובד אך ורק כאשר הוא מחובר ל-USB? כאשר אני מנתק אותו הוא מתנתק 3. לא אמורות להיות אפליקציות כמו וויז ועוד גם ללא חיבור לשיקוף? מרגיש כאילו המערכת עירומה מכל מה שהיא צריכה לכלול. זה לא ממש קשור לפורום הספציפי כאן, אבל גם קיפול מראות חשמלי לא קיים (לא הצלחתי להבין אם קיים כפתור לזה) וגם את תאורת היום (לד) לא הצלחתי להדליק (הרכב נראה כמו הרכב שבסרטון). אם מישהו מכיר את דגם האינספייר אשמח שיפרט מה הוא כולל בגדול כי מידע באינטרנט הצלחתי להשיג רק על הסופרים והפרימיום …
הודעה אחרונה מאת Ragnar, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 543 צפיות
שלום יש לי ניסאן קאשקאי acenta sv 2015 עם מערכת מולטימדיה מקורית. רציתי לדעת האם אני יכול איכשהו לשדר את המסך של הטלפון שיופיע על הצג באוטו? (בעיקר לוויז) תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Edencohen8885, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 981 צפיות
שלום, יש לי פולו 2013 עם מערכת RCD 510 מקורית. אני רוצה לשפר את הסאונד ברכב לצליל נקי יותר. האם זוג קומפוננט יספיקו ? האם חייב לקנות מגבר ? אין לי צורך בסאב כי אני לא איש של בומים וכל מה שאני מחפש זה איכות סאונד נטו. תקציב 1500-200 ש"ח. אשמח לקבל המלצות , תודה.
הודעה אחרונה מאת kfirg, -
- 4 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מישהו יודע איך אפשר לשדרג את המולטימדיה של היבואן למשהו קצת יותר עדכני ? האם יש אפשרות לעדכן לגרסה עכשוית אצל היבואן עצמו? בעקרון בדגמים חדשים יותר המערכת יודעת , כנראה , להתחבר לנייד אנדרואיד ולשקף את מה שעובד עליו. אצלי זה לא עובד. יש מישהו מנוסה שעבר את זה כבר. אשמח לקבל טיפים. Sent from my SM-G950F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Superdror, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 548 צפיות
התקינו לי מצלמות בבית בהתחלה הכל עבד יכולתי לראות הכל גם דרך הפלאפון ופתאום לא טוען לי בפלאפון את המצלמות אני כרגע יכול לקרות רק דרך הטלוויזיה שמחוברת ישירות לdvr שמחובר לראוטר יש למישהו מושג מאיפה הבעיה
הודעה אחרונה מאת שלומי אמה, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 581 צפיות
אני מתחיל להרים ידיים בעניין המערכת שמע לרכב..כולם רוצים כ2000 פלוס על אנדרואיד קייאר רודרובר וכאלה..קשה לי להוציא סכום כזה זה נראה בכלל לא שווה על מסך אנדרואיד סיני. פלוס היכן להתקין את המערכת..כל אחד מוכר לי את המוצרים בליין שלו..כל אחד מלכלכך על החברה השניה גם באנדרואיד וגם בשאר מערכת השמע..אתה כבר לא יודע אצל מי לעשות ומי אמין ומי לא..גם ההמלצות שיש זה מחברים של בעלי העסקים
גם אני לא עמדתי בפיתוי ,ועברתי מטאבלט לדאבל דין אנדרואיד סיני של חברת JOYING. מדובר במכשיר בגודל של 7 אינץ' וזיכרונות 4-64GB ,וגירסת אנדרואיד 8. המכשיר עובד פשוט מצויין ,ומאוד מהיר. חיברתי את היציאה הדיגיטלית שלו לפרוססור ביט 1 של אודיסון. ועכשיו הגענו לרגע שהייתי אמור לכתוב איך לדעתי האיכות של הסאונד בחיבור דיגיטלי ,אבל לצערי הרב עשיתי טעות של מתחילים ,ואיפסתי את ההגדרות בביט 1 ! אעדכן ברגע שאבצע כיוון מקצועי אצל דרור.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 536 צפיות
שלום לכולם אני מחפש להזמין מAliexpress ( או איביי, או כל פלטפורמה אחרת) מערכת מולטימדיה לרכב, חשוב לי מאוד שהיא תתאים בצורה מושלמת לקונסולה המרכזית ומכאן מצאתי מספר מערכת של חברות שונות שמציעות מערכת מתאימה. האפשרויות באמת אדירות ובסינון אני שם לב שיש מספר חברות סיניות שמציעות מערכות שונות, חלק מהשמות שנתקלתי הם: - AutoTop - Podofo - Ownice - Asottu - Eunavi - Xonrich אלו רק כמה דוגמאות יש עוד הרבה. הייתי מעדיף אחת שנמכרת עם \ תומכת מצלמת רוורס. התקציב הוא עד 700 ש"ח, ולפי מה שראיתי רוב רובן נמכרות בפחות. דגם שראיתי ונראה על פניו טוב של חברה שנקראת Asottu נקרא OB301 אבל אין הרבה ביקורות עליו. …
הודעה אחרונה מאת wee~man acuna, -
למחוק
מאת israeln261- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 601 צפיות
למחוק עקב כפילות בטעות
הודעה אחרונה מאת israeln261, -
Jvc וקנווד
מאת Dima Mosy- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 582 צפיות
היי,אחי הקטן קנה רכב והיה בו הד יוניט של פיונר ישננ שכל פעם הייתה עושה בעיות,חשבתי שאני חכם והזמנתי מאליאקספרס מערכת באיזה 60 שקל,הגיע משהו שהיא מאחורה חצי מהגודל של הפיוניר ושוקלת רבע ממנה...בקיצור חיברתי והאיכות זוועה עד כדי כך שאי אפשר לשמוע,ראיתי ביד 2 הרבה kenwood ו jvc במחירים זולים ועם bt,רציתי לשאול אם הן נחשבות סבבה או שזה בסגנון של הסיני שהזמנתי? פשוט תמיד היה לי פיוניר ולא מכיר משהו אחר
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
יש פה מישהו עם ניסיון שיכול להמליץ לי על איזיסאונד ברחובות?!
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 795 צפיות
אהלן יש לי סיאט איביזה 2019 ולא מספיק לי המערכת אני אשמח להמלצה לסאב ומגבר או את דעתכם תקציב עד 2000. תודה
הודעה אחרונה מאת nadavmiler, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, יש למישהו מדריך לפתיחת מערכת המולטימדיה ברכב יונדאי טוסון 2016 יכולת להתקנת GOOGLE PLAY תודה
הודעה אחרונה מאת pl7410, -
שלום יש לי טאבלט סמסונג T230 אני רוצה לחבר GPS בלי אינטרנט למי שיש לו ניסיון אשמח תודה
הודעה אחרונה מאת erezgur, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 675 צפיות
שלום חברים ,יש לי סיאט לאון מודל שנת 2012 ומותקנת בה מערכת מולטימדיה של caska גרסה 3.0. מישהו יכול להסביר בבקשה איך לחבר את הפאלפון למערכת באמצעות בלוטוס?
הודעה אחרונה מאת סיאט ליאון, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 702 צפיות
שלום, יש לי דיסק און קי של 64gb ומערכת מולטימדיה מקורית מובנית של היונדאי i10. הרבה פעמים באמצע ניגון שירים הוא מפסיק באמצע ורושם לי שהדיסק און קי הוסר באופן לא חוקי משהו כזה... למה זה? למישהו יש מושג איך מסדרים את זה? תודה.
הודעה אחרונה מאת gilad2211, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 842 צפיות
שלום לכם . ככה המערכת שלי SONY ברכב כנראה עומדת לשבוק חיים והטאצ שלה התחיל להידפק ולא להגיב טוב אז החלטתי להחליף מערכת ורציתי לקבל ממכם יעוץ על מערכת טובה ולא יקרה שתתאים לדרישות שלי והדרישות הם: איכות שמע , לא רוצה לרדת ברמה waze ואם אפשר לחבר את הטלפון כמו קאר פלאי רק צריך לאנדרואיד כי יש לי גאלקסי 10 התקציב שלי באוזר ה1500 אפשר לחרוג טיפה לא מפריע לי אנדרואיד או אחת מהחברות המובילות פשוט חשוב שתהיה איכותית בסאונד שהיא תוציא הסטאפ שלי ברכב: focal ps 165fx hertz hdp4 cerwin vega H6E110SV subwoofer 10
הודעה אחרונה מאת A&A, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 616 צפיות
אהלן, בשעה טובה אני בחיפושים לרכב חדש, והתכווננתי על טויוטה יאריס. ראיתי שאין ניווט במערכת Toyota touch 2 שלהם, ואני מנסה להבין מה האפשרויות שלי (פלוס מחירים בערך). האם יש אפשרות לשדרג לtoyota connected שלהם? האם יש דרך לשקף את הטלפון במסך מולטימדיה עם התקנה של משהו? האם כדאי להחליף את המערכת? אם כן במה? אני ממש מבולבל.. תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת yoav911gt2, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 607 צפיות
מחפש פתרון לאינפינטי fx 37 2010 הרכב מגיע עם מערכת מקורית שכולת usb aux ובלוטוס. הבלוטוס רק לשיחןת ככה שאי אפשר לשמוע דרכו מוזיקה. הusb לא עובד בגלקסי . מחפש איזה פתרון למערכת או לשדרוג כדי שיהיה אפשר לחבר בלוטוס.או אנדראויד על המערכת הקיימת. חוץ מקניה של המערכת טסלה הגדולה שכמעט ואין בארץ.
הודעה אחרונה מאת driver_so, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 954 צפיות
היי חברים, לא מזמן רכשתי לאשתי ניסאן ג'וק, הרכב הגיע עם רדיו דאבל דין מיושן, ללא מולטימדיה. כשלב ראשון רכשתי מולטימדיה של Joying והיא בדרכה ארצה. השלב השני הוא החלפת הרמקולים, למיטב הבנתי ישנם ברכב 2 רמקולים קדמיים בגודל 6.5, זוג טוויטרים וזוג רמקולים נוסף בגודל 6.5 מאחורה. בגדול - אני לא מחפש להשתגע עם המערכת... יש ברשותי סיאט לאון (רמת גימור סטייל, ללא ביטס) והשמע ברכב מספק מאוד לדעתי! הייתי רוצה להגיע לרמה הזאת. אנחנו שומעים את כל סוגי המוזיקה, בדגש על רוק, פופ ודברים אקוסטיים. על מה הייתם ממליצים? לא מתלהב מהתקנת מגבר וסאב. תודה רבה 😊 אבי.
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 23.8 אלף צפיות
שלום לכולם. יש ברשותי אופל קורסה 2018 התקנתי את אפליקצית אנדרוריד אוטו בנייד יש לי סמסונג נוט 8. הכל עובד מעולה גם הוויז. זכור לי שהיה אפליקציה שאפשר להוריד יוטיוב מובנה לאנדרואיד אוטו ואז אפשר לראות דרך המולטימדיה. הרצתי כמובן חיפוש כאן בפורום ומצאתי קישור שכבר לא תקין. האם מישהו התקין וזה באמת פעל? האם יש למישהו מושג איך עושים את זה? אשמח לתשובות תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 686 צפיות
שלום לכולם התחדשתי ביונדאי טוסון 2019, לאחר חפירה במערכת מצאתי שיש כאילו 2 מערכות הפעלה, מערכת אחת אנדרואיד עם סוג של מעטפת יונדאי, ומערכת אחרת שמאפשרת טלפון / רדיו / אנדרואיד אוטו / קאר פליי, אני לא מצליח להבין אייך עוברים בין המערכות הנ״ל. ברגע שאני לוחץ על לחצן הטלפון אני מגיע למערכת הסגורה ומשם אי אפשר לחזור לאנדאוריד, כשאני מכבה את האוטו המערכת נדלקת באנדרואיד ואז אין בעיה לדוגמא להפעיל waze אבל אם אני עובר לטלפון אני לא יכול לחזור למסך הראשי של האנדרואיד.ֿ קצת הזוי הסיפור הזה, יש למישהו רעיון / היכרות עם המערכת ?ֿֿ תודה מראש, אלון
הודעה אחרונה מאת Shay Shd Dave, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 560 צפיות
אהלן, אני כרגע בחיפושים של טויוטה יאריס, איזור ה2016-2017, ראיתי שיש מסך טאץ, אבל בשנים האלה המסכים מגיעים ללא Go, שזה התוספת ניווט עם האנטנה. מכיוון שלא בא לי לנווט מהטלפון - האם יש טריק להתקין שם מערכת ניווט? האם יש טריק להסטרים את הווייז פנימה? אופציות אחרות מעניינות? תודה
הודעה אחרונה מאת Arieldude135, -
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 794 צפיות
שלום, ברכב הנוכחי עדיין מותקנים הרמקולים המיקוריים, ויש לי שניים שכבר נקרעו וכבר לא נשמעים טוב. אז אני מתחיל לשקול להחליף אותם, ובדקתי את הגדלים ומצאתי שאני צריך 6.5 אינצ' מקדימה, ו5.25 אינצ' מאחורה. לא יצא לי להחליף רמקולים בעבר, לכן אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם השאלות הבאות: מלבד הגודל של הרמקול, אני תוהה האם אני צריך לקחת בחשבון עוד פרמטרים שעלולים לגרום לכך שהרמקולים לא יתאימו לרכב? או במלים אחרות, מה צריך לבדוק בנוסף לגודל? מישהו יכול להמליץ על רמקולים איכותיים בגדלים שציינתי למעלה? תודה
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
שלום לכולם. אני רוצה להתקין ברכב שלי מערכת מולטימדיה אנדרואיד. מדובר על יונדאי i20 2015. הציעו לי 3 מערכות ב3 מקומות שונים וכל אחד מהם טען שהמערכת שהוא מציע היא הטובה ביותר. החברות שהציעו: Syncopa Target Nippon והיתה גם חנות שהציע לי vega Germany ושם דגש מאוד חזק על germany .😒 אין לי מושג מי מהם יותר טוב אני רק יודע שכולן סיניות . אני רוצה את האמינה שמבינייהן שתענה על כמה צרכים בסיסיים . ניגון מוזיקה בצורה סבירה,דיבורית טוב, אפשרות לוייז שיעבוד טוב, אמינה ולפעמים במקרה הצורך גם אפליקציות יוטיוב וכו. אשמח לכל עזרה שאוכל לקבל ממכם. תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת NFS, -
-
- 20 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום היקרים, הזמנתי פולו 1.2 TSI בצבע לבן היום ואני מעוניין להחליף את המערכת RCD 210 למערכת טובה יותר שתחסה לי את החור המעצבן! התקציב הוא 3000 ש"ח אני רוצה מערכת לשמיעת מוזיקה +בלוטוס , גי פי אס ודי וי די אני לא צריך כמו גם מצלמת רוורס,רק בלוטוס. אופציה א : הציעו לי בחברה להחליף למערכת כמו של הפאסט RCD 510 + התקנת דיבורית בלוטוס (הבנתי שזה לא מהרמקולים של הרכב אלא חיצוני) במחיר של 2500 ש"ח אופציה ב : לקנות מערכת מבחוץ שיהיה בה רק מוזיקה ובלוטוס יש למישהו המלצות מה לעשות? אני הולך לכיון של האופציה הראשונה ואני ינסה שיתן לי בלוטוס שמתחבר לרמקולים שברכב.
הודעה אחרונה מאת בני בני, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המערכת הקיימת למערכת אנדרואיד, הבנתי מהפורום שהמערכת המומלצת היא של חברת joying בדקתי איתם והם המליצו לי על דגם ה 8 אינש שאמור להתאים מבחינת הגודל, לאחר בירור שלי (מדדתי את המערכת הקיימת) המידות של ה joying גדולות מידי , לצערי אין להם מערכת מותאמת לאאוטלנדר. יש למישהו ניסיון עם הרכב הזה ויכול להמליץ על מערכת טובה ? לחילופין אני יכול לרכוש אולי מערכת קטנה יותר 7 אינש ולקנות מסגרת, מישהו יודע איפה ניתן להשיג מסגרת מתאימה ? תודה מראש לכולם, אלון
הודעה אחרונה מאת Alon Goldfiz, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 531 צפיות
שלום לכם, במולטימיה לרכב 7 אינץ מגיע מסגרת אשר מתאימה בדיוק לרדיו. ברכב שלי אני צריך להחליף את הפאנל, ביחד עם הפאנל מגיע גם מסגרת הבעיה שהיא יותר קטנה הרדיו לא נכנס לתוכה, ומה שמגיע עם הרדיו גדולה מדי ולא נכנס בפאנל. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? מה אני עושה? תודה
הודעה אחרונה מאת noam76, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 519 צפיות
היי, יש ברשותי ניסאן קשקאי מודל 2017 וקיבלתי את הרכב עם מערכת אדנרויד נעולה בטירוף. ניסיתי לגשת לדפדפן ולפתוח אתרים אך הוא לא עובר הלאה מהחיפוש של גוגל. חיפשתי בפורום וגם באינטרנט ולא מצאתי שום דבר קונקרטי אלא מדריכים לרכבים אחרים. רציתי לדעת איך אני עוקף את הנעילה הזאת, כלומר, מתקין GOOGLE PLAY או כל חנות אפליקציות אחרת ואז אוכל להתקין באופן חופשי כל אפליקציה בנוסף, אם מישהו יודע את הסיסמאות של ההגדרות נוספות והאפשרויות למפתחים אשמח לקבל אותם ואיך פותחים את המכשיר שיתקין אפליקציות "ממקור לא מוסמך" תודה רבה
הודעה אחרונה מאת אבי כהן חדש,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 264 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Liquidator
- נהג מירוצים ותיק
- עוזי ל
- stum
- Shay Shd Dave
- לירון .ה.
- RedLabel
- Pavlik
- PASHUT
- גולדן191
- falou
- Cycleman