פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
סים לטויוטה CHR
מאת xtrim- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי, הסים שהגיע מהיבואן נגמר ואני רוצה להחליף לסים אחר. מישהו יודע איפה נמצא הסים באוטו? (אם יש תמונה הכי טוב)
הודעה אחרונה מאת xtrim, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 670 צפיות
היי, אני מחפש מערכת לסיטרואן C4 שנת 2016. אני מוצא באליאקספרס הרבה אופציות שנראות מעולה - מסכים גדולים, אנדרואיד 10, פלסטיקה מתאימה לרכב. השאלה שלי היא מבין כל בליל מותגי המדבקה - איזה עדיפים? ראיתי פה בפורום שJOYING מומלצים אבל אין להם חבילה שכוללת פלסטיקה מתאימה לרכב שלי. השניים שתפסו לי את העין הם: Seicane - נראה הכי איכותי אבל יותר יקר JMCQ - המשלוח חינם אז זול יותר מהאחרים איך JMCQ? למישהו יש ניסיון איתם?
הודעה אחרונה מאת DubelBoom, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 533 צפיות
שלום לכולם, אני בעל רכב רנו מגאן 2 ולאחרונה נתקלתי בצרור של בעיות בכל מה שקשור למערכת השמע ברכב. 1 - החלפתי את הרמקוליים הקדמיים המקוריים שהגיעו עם הרכב לרמקולים פיוניר פשוטים + הוספתי רמקולים אחוריים סינים שלא שווים אגורה. לצורך התקנת הרמקולים הקדמיים, הייתי צריך לחתוך את המגן מים מהתושבת. הרמקולים החזיקו 3 חורפים יפים עד שבחורף האחרון החלו להכנס מים שגמרו לי את כל הרמקול השמאלי. 2 - באותו חורף ארור גם הלכה לי המולטימדיה שהייתי ממש מרוצה ממנה, דאבל דין של חברת JOYING בגדול 7 אינטש (עלתה לי 850 ש״ח). אז לאחר ההקדמה, אשמח להמלצות הבאות: - המלצה ל 4 רמקולים (מוכן להשקיע עד 180 ש״ח לזוג), ומה יש לעשות בכדי למנוע את נזילת המים. נתקלתי בחבר…
הודעה אחרונה מאת ציפורים בניוטרל, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 593 צפיות
שלום, שוקל לקנות מכשיר JOYING לרכב. למיטב ידיעתי הגודל שנכנס בדשבורד הוא 7". מישהו יכול לאשר שזה הגודל שאני צריך לקנות ? תודה
הודעה אחרונה מאת Golf_91, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 543 צפיות
שלום, רציתי לקבל חוו״ד על המערכת מולטימדיה הזו: https://www.pioneerisrael.co.il/index.php?dir=site&page=products_items&op=view&cs=534 הדגש הוא חיבור wireless carplay וממשק חלק ומהיר. למישהו יש היכרות עם המכשיר? יש המלצות אולי אחרות?
הודעה אחרונה מאת M4E, -
- 5 עוקבים
- 5 תגובות
- 753 צפיות
היי, קניתי לא מזמן רכב חדש. ורציתי להתקין עליו מערכת שנשארה לי מהרכב הקודם. המערכת יחסית איכותית, מגבר של פוקל, סאב של אלפיין, ושני זוגות קומפוננטים . יש מתקין איכותי שמישהו כאן יכול להמליץ עליו? שיעשה עבודה יפה כולל איטום קטן ( אם צריך ), וכיוונים . בקיצור התקנה מלאה ואיכותית. באיזור המרכז . גם אם יש אנשים פרטיים שעושים את זה , אז זה גם טוב ( לא חובה חנות רשמית ) תודה רבה
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 772 צפיות
שלום יש לי הונדה סיוויק hrv שנת 2016 עם מערכת אנדרויד הגיע עם הרכב. במערכת אין חנות גוגל.אני מצליח להגיע לחנות גוגל דרך הדפדפן אבל כל אפליקציה שאני מנסה להתקין הוא רושם לי שהתקנה נכשלה.האם יש מה לעשות עם זה? תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 795 צפיות
היי, המערכת הישנה עברה איתי לרכב החדש, לאחר ההתקנה יש לי רעשי אלטרנטור. לאחר הרבה בדיקות ופירוק הרכב מספר פעמים ראיתי שהרעש קורה רק כשהRCA מחובר לרדיו דיסק (ניסיתי מספר כבלים וכאשר הם לא מחווטים, למנוע רעשים). חיברתי לDAC דרך הפלאפון ושומעים מעולה ללא רעשים. לפי ההבנה שלי זה נובע מהרדיו דיסק. ניסתי להאריק את הRCA אך ללא הצלחה. אשמח להצעות לפתרון הבעיה מהשורש, או לפתרון זול יחסית ואיכותי לשימוש ביציאה האופטית. מורכב ברכב: דאבל דין של JOYING מגבר LIGHTNING AUDIO L4600 מורל הייבריד 2 חלקים מורל פרימו 12
הודעה אחרונה מאת BEEKER, -
רכישת מגבר
מאת shlomitu- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 547 צפיות
היי, אני בעיצמו של רכישת מגבר 4/5 ערוצים. המגבר מיועד להגביר 2 קומפוננטים של אודיסון דגם apbmw k4e וזוג וופרים דגם apbmw s8-4 אני מתחבט בין 2 מגברים 1. Hertz hcp5d 2. Zapco st4 xp איזה מהם עדיף? מדובר ברכב bmw x4 2016 ללא מגבר כיום. תודה
הודעה אחרונה מאת shlomitu, -
- 0 תגובות
- 751 צפיות
שלום חברים רוצה להחליף את מערכת מולטימדיה שברולט טראקס 2016. בארץ עולה 2200. הכי זול. יש מישהו שמכיר ןיודע ויכול להמליץ על מערכת מחול? שיהיה אנדרןאיד תומך עברית ןעם חריץ לסים תודה מראש
הודעה אחרונה מאת אורייה, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 708 צפיות
היי יש לי אוטו זול עם מולטימדיה סינית לא רוצה להשקיע במגבר מחפש רמקולים עד 500 ש"ח (מעריך התקנה עוד 200) איך ה 6.5 JBL GTO609C? חשוב לציין שהרמקולים יהיו בדלתות הקדמיות 2 שאלות 1. האם קומפוננט או רמקולים עדיפים כשאין מגבר? 2. מה עדיף רמקולים בדלת קדמית או" ביצה" מאחורה?
הודעה אחרונה מאת gamepol, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 580 צפיות
שלום, קניתי לאחרונה מערכת מולטימדיה סינית מסוג 7021g. המערכת כוללת מקלט gps את תוכנת הניווט מתקינים בכרטיס זיכרון שיושב בסלוט מיועד. התקנתי את ה-primo האהובה עלי. הבעיה היא שכל פעם שהמערכת מופעלת בזמן התנעת המנוע, גם תוכנת ה-primo עולה ומתעקשת לנווט ליעד האחרון שנקבע, למרות שאושרה ההגעה ליעד וכיבוי בנסיעה הקודמת. זה שהיא פועלת ברקע אומר שאני נאלץ לשמוע את פקודות הניווט גם אם אינני מעוניין בזה. כדי להמנע מכך, אני חייב להכנס ל-primo לאחר כל התנעה ולבצע כיבוי של ה-primo, או להוציא את כרטיס הזיכרון. השאלה שלי, מה ניתן לעשות כדי למנוע מהפרימו מלנווט בכל התנעה. אגב המכשיר נהדר ושווה כל שקל, למי שמעוניין במכשיר כזה בפחות מ-300₪.
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 556 צפיות
יש כרגע דיל טוב על זה אני ירק רוצה שיתאים, אשמח מאד מאד לעזרה https://www.banggood.com/IMars-7-Inch-2-Din-for-Android-8_0-Car-Stereo-Radio-MP5-Player-2_5D-Screen-GPS-WIFI-bluetooth-FM-with-Rear-Camera-p-1411488.html?admitad_uid=cf5ae7ab5a5b9d614a7d3a6e52687d28&utm_content=985336&tagtag_uid=cf5ae7ab5a5b9d614a7d3a6e52687d28&cur_warehouse=CN מידות: חיצוניות: 17.8 על 10.2.
הודעה אחרונה מאת yo12, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 750 צפיות
שלום אני מחפש מערכת מותאמת לסקודה ראפיד 2017 הציעו לי כמה מערכות הבעיה שבכולם נאמר לי שאני צריך לפתוח נקודה חמה בטלפון שהמערכת לא תומכת בסים והאינטרנט לא עובר בבלוטוס אשמח אם מישהו יעשה לי סדר כי יש כל כך הרבה חברות ודגמים הצורך שלי הוא waze ו spotify ודיבורית תומכת עברית תודה
סאבוופר לרכב
מאת Secret- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 535 צפיות
שלום, אני רוצה להוסיף לרכב (מסוג מיצובישי לנסר 2010) סאבוופר או כל דבר אחר שפשוט ישמעו טוב באוטו. הבנתי שיש רכבים מסויימים שאם יוסיפו להם תוסף כזה נגיד כמו סאבוופר אז הפח ירעד ושמעו מגעיל כזה כמו ברכב ישן. רציתי לדעת אם אפשרי להוסיף אחד כזה (או משהו דומה לפחות) לרכב שלי ושישמעו טוב.
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 679 צפיות
הי חברים מקווה שזה הפורום הנכון אני זקוק לצילום של 24/7 בגלל נשמות טובות CX3 2018 - עם נזקים אדירים של נערים (לפי עדת ראייה שנסעה בכביש וגרה בקצה הרחוב) - החל ממראה שבורה (גם לשכן), סמל, 2 פנצרים , 2 וישרים הושחתו לגמרי, שריטות עמוקות (גם לשכנים) וכו'. מישהו יכול להסביר לי בבקשה - ממש בצורה הכי קלה ופשוטה כיצד לחבר את מצלמת הרכב לפיוזים - אשמח לכל פרט (הכחל מחיבור, לאיזה פיוזים וכל פרט כי אני לא מבין בתחום)
הודעה אחרונה מאת Yehuda and ruty, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 734 צפיות
שלום לכולם, חבר לקח בליסינג את הלאון וגילה להפתעתו (לאחר בירור עם היבואן) שהפיצ'ר של חיבור לאנדרואיד אוטו במולטימדיה שלו סגור. בגימור FR זה עובד מצויין. מה אפשר לעשות? לפרטי, תודה Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת ReZ0, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 743 צפיות
קונה אוטו חדש, מצפה לקנות מערכת בשלבים. שלב ראשון אקנה מערכת מולטמדיה, בעתיד מתכנן על מגבר + קומפוננט, ובעתיד הרחוק אולי סאב. בהנחה ומגיע למתקין עם מערכת מולטימדיה חדשה שלא קניתי אצלו, כמה יעלה להתקין אותה + להכין את הרכב למגבר וקומפוננטים מקדימה?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים. היום החלפתי מערכת (רק את החלק של הרדיו) כי המקשים ממש נמחקו לי הבאתי מערכת חדשה החלפתי, ולצערי לאחר הדלקה הופיעה ההודעה הבאה :anti theft protection activated please consult your mercedes benz workshop ניסיתי לחפש ברשת פתרון, כלום.. לפני שאני ניגש למוסך אשמח לעזרה. שבת שלום
הודעה אחרונה מאת אדיר53, -
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 936 צפיות
קניתי רכב יד שניה שמותקנת בו מערכת ובאופן לא מפתיע האיכות עבודה לא משהו. אז קניתי את הרכב ללא המגבר והסאב. כל החיווט והרמקולים מקדימה עם ה HU נשארו ואני לא מתכוון לגעת בהם. החלטתי שברכב הזה לא אכפת לי מהסאונד, העיקר שישמעו סביר וזהו, אז אני לא אעבור על החיווט ולא אשקיע הרבה זמן וכסף בעניין. בנוסף, אני רוצה את הבגאז' פנוי לחלוטין. בגלל שאני לא רוצה לחווט מחדש את הרמקולים ל HU ובגלל שכבר יש חיווט להגברה. חשבתי לקנות מגבר 2 ערוצים קטן ולהתקין אותו מתחת לכסא נהג או נוסע (יש הרבה מקום). ראיתי את ה Boss RIOT R1002 באינטרנט, הוא קטן וזול אבל לא מצאתי איפה ניתן לרכוש אותו בארץ. אשמח להמלצות למגברים דומים שניתן לרכוש בארץ או איפה ניתן לרכוש את המגבר הספציפי הזה…
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
איך אפשר לאפס את המערכת הנ"ל ברכב יונדאי i20 שנת 2020 מנוע 1.0 טורבו? לפעמים המצלמת רוורס יוצאת מאיפוס ולא רואים כלום כשמשלבים להילוך אחורי . ראיתי שבמוסך החשמלאי התעסק בכפתור הדלקה וכיבוי של המערכת ואז המצלמה חזרה לעבוד תקין. מישהו יודע מה הוא עשה עם הכפתור הזה? כמו כן האם המערכת הזו תומכת גם ב- android auto ?
הודעה אחרונה מאת kadi20, -
שלום לכולם אני צריך בבקשה עזרה במלצה לתיבה לסאב של קיקר 12 אינץ 300 RMS. השאלה שלי איזה גודל תיבה אני צריך ואם תיבה אטומה או פתוחה . תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת BEEKER, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי ספייסטאר 2016 עם המערכת של היבואן, להבנתי מדובר במערכת של גיל קאר מסוג FlyAudio, כאשר הדגם הוא mgcol_mitsu1. מההגדרות נראה שהגרסה של המערכת היא 2017, ולכן גם הרבה מהאפליקציות ישנות ולא מעודכנות. כבר תקופה שהמערכת מתריעה על עדכון גרסה, אך כשאני מנסה לעדכן, אחרי שהעדכון סיים לרדת ומתחיל לעדכן, קופצת השגיאה Update Failed. ניסיתי כבר מספר פעמים ללא הועיל. הייתי שמח לעדכן את הגרסה של המערכת לעדכנית ביותר שיש (או לעדכן את האפליקציות), אשמח לקבל סיוע אם יש אנשים שנתקלו במשהו דומה. מבחינתי אין לי בעיה גם לבצע את העדכון דרך USB, אבל לא מצאתי ברשת גרסאות נקיות. תודה רבה על הסיוע!
הודעה אחרונה מאת moshekan, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 907 צפיות
יש ברשותי 2 מסכי משענת ראש עם חיבור שנראה כמו aux. יש למישהו מושג איך אני אמור להפוך את זה לחיבור בננות? אולי אמור להיות מתאם כלשהו? לא מצליח לזהות את החברה והדגם גם. אשמח לעזרה. ספוילר
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש דרך לבטל פרסומות שם?
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, מחפש המלצה למערכת מולטימדיה לפראדו 2008 (חשוב שתתמוך בעברית). מצאתי את שתי אלה. למישהו יש ניסיון איתן \ המלצה על מערכות אחרות? https://he.aliexpress.com/item/4001052859189.html https://he.aliexpress.com/item/4000979818008.html תודה.
מסכים לרכב
מאת נהגנהג- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 613 צפיות
היי יש שאלה בנוגע למסכי מולטמדיה ברכב. יש לי שני ילדים ואני רוצה לתלות מסכים כדי שלא יהרגו אותי בנסיעות ארוכות. מצאתי באחד האתרים זוג מסכים במחיר סביר, השאלה אם יש דרך ששני המסכים יפעילו סרט אחד לדוגמה בו זמנית? עד כמה שראיתי ישנם חיבורי USB ואפשרות להפעלת דיסקים (?) השאלה אם עלי לחפש סוג מסויים של חיבור כדי לוודא ששניהם יפעילו את אותו תוכן ולא יהיה לי כאוס מאחורה
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 989 צפיות
ניתקלתי בחברות האלה במוצרים שלהם: Machete Apocalypse Alphard האם יש לכם חוות דעת עליהם ,ניסיון? תודה
הודעה אחרונה מאת LiRaN888, -
-
שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את מערכת השמע ברכב שלי, מדובר בbmw x4 עם מערכת שמע בסיסית. אני מתכוון ללכת על שדרוג הרמקולים הקודמים והוופרים מתחת לכסאות ל gladen בתוספת מגבר 4 ערוצים, השאלה שלי היא אם אוסיף פרופסור של audison bit 10 האם זה ישדרג את השמע? כמו כן אני מתלבט האם להוסיף סנטר, אשמח לדעתכם והאם זה ניתן לביצוע עם הציוד הקיים המגבר שיש לי הוא מגבר ישן 4 ערוצים (אם זכרוני אינו מטעה אותי של logic) תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אולי שאלה מוזרה . אבל האם אפשרי להפעיל ברכב מקרן קול באמצעות ממיר מתח ברכב ? ואם כן איזה ממיר צריך לא ראיתי שמפרסמים במפרט מקרנינקול הספק וואט
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 451 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- benny62
- meny5
- גולדן191
- carsgo
- Avia
- Shay Shd Dave
- Aviady001
- EliC25
- פאביה
- הדיין
- BRAVO_SX
- אורי מ.