פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם. כל בעלי הסובארו b4 מודעים יפה מאוד שאין אפשרות להתקין דאבל דין ברכב. אז אני אחרת.. אני אומר שאפשר. כל מי שמעוניין... שיפנה..
הודעה אחרונה מאת נביל, -
LENOVO D1 PRO
מאת נתניה10- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי.הציעו לי את המערכת הזו יש לי יונדאי i30cw והמערכת הזו היא 9 אינץ אז ככה שתהיה בליטה טיפה....מה אומרים מישהו מכיר את המערכת?
הודעה אחרונה מאת נתניה10, -
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי חברים , אני צריך קובץ עדכון של הגרסה הכי עדכנית של גיל קאר למערכת של יונדאי טוסון 2017 - MGCOL1 FlyAudioG8 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת איציק1975, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 817 צפיות
היי, זוהי ההודעה הראשונה שלי כאן ולכן מתנצלת אם לא אהיה מדוייקת מספיק. יש לי פולקסווגן ג'טה 2011 עם מערכת מולטימדיה ישנה שהחלטתי להחליף. התקינו לי במוסך מערכת k2001n של חברת seicane שפועלת תקין. אך כאשר אני לוחצת על איתות שמאלה או ימינה (גם בנהיגה וגם במצב חניה), המסך הופך לשחור עם כיתוב "no signal" בגדול, ולמטה הערה שבאופן כללי אומרת שיש להתרכז בנעשה בכביש באופן עצמאי. העניין הוא שזה רק בזמן איתות ונעלם רק המראה. המוזיקה או כל אאודיו שיש ברקע בכללי נשאר ופועל רגיל בזמן הזה. ניסיתי לחפש באינטרנט מידע על זה (כי הרבה אנשים אמרו לי ש"ככה זה צריך להיות") ולא נתקלתי במישהו נוסף עם בעיה כזו. במידה ובאמת ככה זה צריך להיות, ידוע לכם עד דרך לבטל …
הודעה אחרונה מאת Or1999l, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
הי כולם, אני מעוניין לעשות עדכון למערכת ההפעלה של המולטימדיה Roadrover המותקנת אצלי ברכב Kia Forte 2015. הכווינו אותי לאתר China-RNS.com ובאמת שם ראיתי קבצים להורדה עדכון וכו', אך לא מצאתי קבצים המתאימים לקיה פורטה. כמו כן, הבנתי שניתן להתקין מערכת הפעלה של אנדרויד במערכת הקיימת, הבנתי נכון? הגרסא הנוכחית המותקנת במערכת: אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא. תודה, רועי
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 610 צפיות
אהלן, יש לי סיאט איביזה מודל 2012 אני מעוניין לרכוש מערכת שיהיה לה carplay ורציתי לשאול כמה שאלות. האם יש מערכת מומלצת במחיר נורמאלי (סביבות 1000 שח)? האם אפשר לבצע הרכבה בעצמי? הגודל של המערכת שיש לי כרגע היא דאבל דין (7 אינץ נדמה לי). תודה.
הודעה אחרונה מאת nadav1101, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 959 צפיות
מעוניין לשפר סאונד בניסאן גוק שלי. כרגע יש לי מערכת JVC דאבל דין ואני מרוצה ממנה יש לי 2 רקמולים קדמיים בדלתות : Ground Zero Iridium GZIC 16X 16.5cm/6.5" 2 Way Component Speakers 150W יש לי 2 רמקוליים מקוריים בדלתות אחרוריות. אני אוהב לשמוע מוזיקה בווליום ומה שמציק לי שכאשר אני מעלה את הווליום לחזק (רמה מעל 28 במערכת ) איכות הסאונד יורדת. חשבתי להוסיף מגבר להחליף רמקולים אחרורים (אולי גם קדמיים ) לצערי אין לי מקום לסאב בגאז קטן מאוד . מה ההמלצות ?
הודעה אחרונה מאת MARROZIK, -
- 5 עוקבים
- 16 תגובות
- 21 אלף צפיות
רכב טויוטה קורולה 2019 (ספייס פלוס). ברכב מתוקנת מערכת מולטימדיה מקורית של טויוטה עם התקנה מקומית של מערכת "אחורית" של גיל קאר שהגיעה עם הרכב שרכשתי חדש (יש בה ווייז, תחנות רדיו אינטרנטי ועוד). נגמרה חבילת גלישה לשנה שקיבלתי בחינם וצריך לחדש. גיל קאר מציעים כמה חבילות חידוש כאשר האטרקטיבית ביניהן (והמומלצת על ידם) היא חבילה ל- 3 שנים, 2 GB לחודש במחיר של 490 ₪. איך נראה לכם מבחינת המחיר וכמות ה- GB? (נוסע כ- 15 אלף ק"מ לשנה). כרטיס הסים הוא של פלאפון. יש לי בעיה קבועה שהמערכת לא מוצאת רשת בכביש שמוביל מהבית שלי במרחק של 1 ק"מ עד שהרשת נמצאת. מדי פעם גם במקומות אחרים יש בעיות כאלו שמצריכות אתחול של המ…
הודעה אחרונה מאת Kobi3, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, ברכב שלי, פורד פוקוס 2016, מותקנת מערכת מולטימדיה מדגם Roadrover ChangAn S, גרסת אנדרואיד 4.1.1. חנות Play לא קיימת, כך שלא ניתן להוריד ולעדכן אפליקציות (הצלחתי להגיע אליה בדרך עקיפה, אך לא ניתן לעדכן ולהוריד אפליקציות). האם יש דרך לפתוח את המערכת?
הודעה אחרונה מאת oreny87, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 534 צפיות
היי החלפתי זוג רמקולים ברכב לאחר שהישן בצד הנהג לא עבד.ומאז התחילה תקלה מוזרה, רמקול צד הנהג עובד לסירוגין.אם מכים דפיקות קלות על מיקום הרמקול בדלת הוא חוזר לעבוד.פתחתי את הדלת,הלחמתי את המגעים עם החוטים,אך ללא הואיל.התקלה נמשכת.רעיונות?.מדובר במערכת מקורית של הרכב. Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת IRON-MAN, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 794 צפיות
היי, לאחר קנייה לא מוצלחת מאליאקספרס של מערכת לרכב (הפאנל פלסטיק היה ברמת מידול עלובה ולא התאים לרוב האלמנטים), אני רוצה לרכוש מערכת פה בארץ, כולל מערכת סאונד, מצלמה אחורית, 4G, כולל הרכבה. אני מחפש מערכת שהיא רק מסך, ללא כפתורים נוספים מסביבה אם ניתן. אשמח להמלצה למערכת מלאה עבור יונדאי I20 כולל המלצה למקום אמין וטוב שיעשה את ההתקנה. התקציב שלי הוא עד 3000 כולל הכל, אשמח לא לחרוג. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת yonim, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מעוניין להוסיף מצלמת רוורס לרכב שלי סקודה ראפיד 2016. עם מערכת מולטמדיה מקורית של סקודה העניין הוא שאני לא יכול לחבר למערכת מולטמדיה שלי מצלמת רוורס. צריך מתאם מאוד יקר שנאמר לי שהוא עולה אלפיים שקל. והאופציה האחרת היא להחליף למערכת אחרת בעלות של מעל אלפיים שקל ולחבר אליה את המצלמה שזה גם מאוד יקר. האם מישהו מכיר אופציה יותר הגיונית וריאלית כלכלית לחיבור מצלמת רוורס לאוטו שלי ?
הודעה אחרונה מאת Elikolikoliko, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 784 צפיות
שלום חברים , שמח להצטרף לקהילה קניתי סוזוקי SX-4 סדאן🙄 וכחובב סאונד אני מתקין מערכת ברכב כולל איטום על מנת לשפר את חוסר הבאס המוגזם ברכב הזה (כיאה לרכב יפני עם דלתות מנייר) בשנים האחרונות היה לי מכוניות של VW אז אני יודע איך במה קדמית אמורה להישמע פחות או יותר , התקנתי יריעות איטום של סטינגר בדלתות הקדמיות (פנימי 70% וחיצוני לאטום את החורים הגדולים בעיקר) , בדיפון הדלת לא נגעתי ולא שמתי ספוג אקוסטי בכלל. המצב כרגע הוא שויברציות כמובן נעלמו אבל עדיין אין באס , ההרגשה היא שכל הבס בורח לאנשהוא . כרגע אני עובד עם דאבל דין של פיוניר מחוברים לרמקולים די זולים , פשוט עד שלא אפתור את נושא הבס אני לא מתכנן שידרוגים רציניים... שאלתי היא האם יש קומפוננטים יע…
הודעה אחרונה מאת EDI 123, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 734 צפיות
אני מחפש מערכת באסים לרכב איכותית - אני מדבר על אחת כזאת ששומעים את הבאסים נקי וכמו הד כזה מתמשך לא יודע איך להסביר בקיצור מערכת עם באסים חזקים וטובים. שמעתי על כל מיני כמו אמפר, באס, סאבוופר אבל לא באמת מצליח להבדיל. אשמח להמלצות.
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי חברים, מצ"ב צילום מסך של המערכת שיש לי באוטו... מקורית שמגיעה עם סקודה אוקטביה 2016 אמבישן. שם הדגם: 5E0035871A האם יש סיכוי כלשהו להתקין כאן Android Auto או Apple CarPlay? יש לי מתאם ל-APPLE CARPLAY שעבד (בערך) על מערכת של קוברה ברכב הקודם (היה שם Windows CE). תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת Amir Gelman, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
🙁* אשמח מאוד אם תוכלו לעזור , כבר לא יודע מה לעשות * היי , יש לי בעיה ואני צריך את עזרכתם. הרכב שבבעלותי הינו: (Skoda Rapid 2016 (1.4T Ambition 125 hp * ליפני כשבוע בערך התקנתי מערכת על הרכב , משהו פשוט לא יותר מדי (2000 שח) , עשו לי מחיר טוב יחסית כולל התקנה: * 2x = JBL Stage 600CH "6.5 קומפוננט (לאחורה) סאב JBL CS1214 וואט 1000 + זוג רמקולים 300 וואט לקדימה שהוחלפו. + מגבר V15 וואט 3500 + מנחת לרכב עקב מערכת מקורית של סקודה. ________________________________________________ 💥 עכשיו אחרי התקנה המערכת שמתי לב לכמה דברים: 💥 1. איכות השמע ירדה משמעותית מאשר איך שזה היה קודם (היו רמקולים מקוריים של סקודה ונשמעו יותר טוב לא…
הודעה אחרונה מאת 106turbo, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 656 צפיות
אהלן חברים רציתי לדעת אם יש מישהו מאיזור חיפה/קריות/עכו עם מכשיר SMD DD-1 או מכשיר מדידת דיסטורשן אחר לכיוון המערכת שאפשר לקפוץ אליו לכיוונים? אשמח כמובן לעזרה בתשלום סמלי תודה
הודעה אחרונה מאת 106turbo, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 677 צפיות
שלום לכולם, (מקווה שכאן זה המקום). יש לי יונדאי i10 עם מערכת מולטימדיה מובנית בפנים. כשאני מנגן שירים מהדיסק און קי, ברגע שאני מכבה את הרכב ומדליק שוב, הוא לא משמיע לי מאותו מקום שהשיר נעצר. יש דרך לסדר את זה? תודה.
הודעה אחרונה מאת makatuvkan, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 579 צפיות
היי, מעוניין להתקין מערכת Apple CarPlay במקום הנוכחית שהגיעה עם הסקודה אוקטביה 2016 שלי. מה המחיר הכי נמוך לדבר כזה? כמה זה אם זה כולל התקנת מצלמת רוורס? ואיזה מקום מומלץ בצפון/קריות? תודה!
הודעה אחרונה מאת Amir Gelman, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 644 צפיות
שלום לכולם אני מחפש מגבר באיזור 300 שח יד 2 כמובן אולי מישהו פה מכיר כזה - לא כולל התקנה בגדול אני מאוד מרוצה מהרמקולים שלי רק שאני חושב שאפשר להגביר אותם מעט (עדיין לא סגור על איזה רמקולים- כנראה blaunpukt) (אלפא רומיאו ג'ולייטה 2013 פרםגריישן) שומע את כל סגנונות המוזיקה ואני לא צריך משהו שירעיד את הרכב אלא צליל יותר נעים ומדויק אז קודם כל האם זה יתן משהו? מגבר בסכום כזה? ואם בכלל שווה את ההתעסקות? ואם כן מישהו יכול להמליץ על משהו סביר?
הודעה אחרונה מאת erezger, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 858 צפיות
היי התקנתי מערכת באוטו סאב jbl 1000w מגבר carboon 3200w רמקולים מקורים מערכת פיונר AVH-P2450BT איך אני מכוון אותה ?
הודעה אחרונה מאת Johnatan15, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 743 צפיות
עברתי על אין ספור שרשורים פה ולא מעט סרטונים ביוטיוב ועדיין אשמח לעצות שרלוונטיות לרכב שלי טיפים ומהיכן להתחיל מה לעשות ומה ממש לא לעשות. הרכב שברשותי הוא פולו 2013 עם HU מקורי , קומפוננט של herts dsk 163.5 וזוג וופרים מאחורה ללא הגברה וללא סאב. לפני שאני מוציא עוד סכום לא מבוטל על מגבר HU ועוד שלל רכיבים אני רוצה קודם כל לבודד את הרכב ולראות אם התוצאה מספקת אותי ולשם כך קניתי מספר רכיבים גומיות, כבר התקנתי בבגאז ובדלתות האחוריות ובחצי מהקדמיות(הסתבכתי עם החלק העליון של הדלת ואם מישהו ניסה לעשות זאת ברכב הזה ויש לו עצות אני אשמח) יריעות בוטיל של stp aero ספוג אקוסטי של stp בד של STP לעטיפת הכבלים למניעת קרקושים…
-
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 515 צפיות
לא יודע מה להגיד..ששומעים נמוך אז אין הבדל בין המערכת המקורית של האוטו לזאת לא מרגישים איזה משהו יוצא דופן וששומעים גבוה אז שומעים את הווליום ואת הבאס..אבל אין איזה משהו יוצא דופן שאתה אומר וואו חוץ מהווליום והבאס והצרימה הקלה באוזניים.. להוסיף לזה את האנדרואיד שמי יודע כמה זמן דבר כזה מחזיק במקרה הטוב..
הודעה אחרונה מאת Kobon37, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 718 צפיות
שלום וברכה לכולם, אשמח לעזרתכם בכמה בעיות מבאסות במולטימדיה הזו sim 4G - RAM 2GB בקישור הזה ראשית, בשליטה מההגה שהפסיקה לעבוד לאחר התקנת מערכת מולטימדיה חדשה ולא מקורית שהזמנתי ולמרות שהמוכר כותב שיש שליטה מההגה. בעיה נוספת היא הודעת שגיאה " זיהוי קולי אינו זמין כרגע במכשירך" כאשר אני מנסה לומר כתובת ב WAZE . על הדרך.. גם הכבל AUX שהגיע באריזה שחיברתי למערכת לא מגיב כשמחברים אליו מקור שמע, מצורפת תמונת החיבורים. כל השאר עובד יפה. ממתין גם למוכר שמתעכב.. עם התשובות.
הודעה אחרונה מאת israeln261, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 844 צפיות
שלום אני מעוניין לתבוע יבואן של מערכת מולטימדיה לרכב(גרועה ונתקעת בכל פעם מחדש ) האם יש כאן מישהו שמומחה בתחום ויכול לתת חוות דעת טובה ומנומקת בבית המשפט ?
הודעה אחרונה מאת jt8d, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 985 צפיות
שלום לכם, ברכב שלי יש canbus התחדשתי במולטימדיה חברה סינית שמוכרים בארץ, שעל הקופסא רשום שהוא תומך שליטה מההגה, גם מי שמכר לי אמר לי שזה תומך. בסוף התגלה שזה מצריך מתאם canbus, אצלי השליטה זה מוט ליד ההגה,לא כפתורים על ההכה, וזה לא עובד עם הרדיו. בחיבורי מאחורי הרדיו ישנם מקום לחיבורי can+ ו can-, אין שום כבל שיוצא משם וגם לא היה בקופסא כבל להתחבר לשם. כמה אמור לעלות מתאם כזה? דבר נוסף האם יש מישהו שמבין יותר לעומק את הנושא, גם מבחינת אלקטרוניקה שיטות שידור. ואם יש דרך לבנות עצמאית למשל עם arduino ?
הודעה אחרונה מאת DRcarLEd, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 645 צפיות
שלום , אני רוצה להזמין מולטימדיה לרנו פלואנס מסין. המחיר כולל משלוח סביב ה-1000 שקלים, כמה מעמ / מכס אצטרך לשלם? תודה,
הודעה אחרונה מאת i&m, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 632 צפיות
אהלן חברה התקנתי ביונדאי שלי קומפוננט של JBL gx600c, 70rms מקדימה ומאחורה CS762 וגם מערכת אנדרואיד.. פעם ראשונה שהחלפתי מערכת בלי להתקין סאב ומגבר וזה פשוט לוקה מאוד אני צריך המלצה על מגבר שיתאים וסאב, ומה האופציות שלי? מגבר 4 ערוצים ומונו? מגבר 5 ערוצים? מגבר 4 ערוצים ולא לחבר את האחוריים? שתי מגברים של 4? אני לא מבין בכלל במגברים.. אם אפשר בבקשה לראות את האופציה הזולה ביותר ואת האופציה הכי משתלמת מבחינת איכות ומחיר. המון תודה חבר'ה
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 795 צפיות
שלום, נתקלתי כאן בכמה פוסטים מהעבר, אך בכולם אין מסקנות או תוצאות. יש ברשותי גולף 2016 Trendline, להבנתי מערכת המולטימדיה הגיעה ללא כל רכיבי ה app connect, ו car play וכו'. לאחר התבוננות בפורום, כבר היה על זה דיון, אך לא ראיתי שום מסקנה התקשרתי לצמפיון היום שלהוסיף את זה עולה 1700!! ש"ח, הייתי קצת בשוק, תשלום על תוכנה 1700 ש"ח בשנת 2020. (לקוח שלהם 20 שנה, מטפל רק במורשה ברחובות) אשמח לשמוע מצידכם, מה עשיתם והאם יש לזה פתרון לא בגזרתם, או שמה להתעקש איתם על הנחה עבור הדבר הזה. תודה, עופר זיו
הודעה אחרונה מאת ReZ0, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 563 צפיות
שלום לכם, יש לי ממולטימדיה FOXWAY מי שמכיר, עם אנדרואיד 10, בהתחלה שניסיתי את הוואז הוא עבד. הוספתי את חשבון הגוגל הקיים שגם מוגדר אצלי בסמרטפון OP5T, בצעתי עדכונים שהתבקשו, מאז הוואז עושה בעיות, עולה וישר נסגר, הוא מעודכן כוון שלא מצא עדכונים חדשים עבורו. כיביתי את הרכב, הדלקתי, מנסה לעלות את הוואז לא עובד, ברגע שהוא אמור להציג את הכבישים ואת המיקום הוא ישר נסגר. מישהו נתקע בבעיה הזאת, מה עושים עם זה?
הודעה אחרונה מאת noam76,
-
מי מחובר 37 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 799 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Yuvalino
- FuriousLift
- santiago
- Monopusto
- RedLabel
- sperial
- סולל הדרך
- yossy
- אורח לרגע
- phpclub
- DubelBoom
- mcshmupi