Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, ברכב שלי יש canbus התחדשתי במולטימדיה חברה סינית שמוכרים בארץ, שעל הקופסא רשום שהוא תומך שליטה מההגה, גם מי שמכר לי אמר לי שזה תומך.

בסוף התגלה שזה מצריך מתאם canbus, אצלי השליטה זה מוט ליד ההגה,לא כפתורים על ההכה, וזה לא עובד עם הרדיו.

בחיבורי מאחורי הרדיו ישנם מקום לחיבורי can+ ו can-, אין שום כבל שיוצא משם וגם לא היה בקופסא כבל להתחבר לשם.
כמה אמור לעלות מתאם כזה?

דבר נוסף האם יש מישהו שמבין יותר לעומק את הנושא, גם מבחינת אלקטרוניקה שיטות שידור.
ואם יש דרך לבנות עצמאית למשל עם arduino ?

פורסם (נערך)

אני מעלה כרגע תמונה מתוך הספר , אם זה לא יספיק וצריך ממש תמונה שלו תגיד לי אצלם אותו.

IMG_20200717_183951__01.jpg

IMG_20200717_183951__01.jpg

עריכה אחרונה על ידי noam76
פורסם

בהגדרות של הרכב בדרכ זה נעול בסיסמא ויש לשאול את הספק מה הסיסמא להגיע להגדרות מורחבות של הרכב ואז לבדוק איזה קנבס המכשיר שלך תומך

אתה צריך צמה והקופסה של הקנבס יש כמה סוגים

תמונה להמחשה

787E5AC9-6644-4387-8369-9F456C266BA2.png

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

• תוכן חדש...