פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
בעיית מגבר
מאת Dima Mosy- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 558 צפיות
היי,יש לי יונדאי i10,קניתי היום מגבר,רמקולים 9×6 וקיט להתקנה,העברתי את כל החיווו כמו שצריך ויש בעיה,ההד יוניט זה של פיונר 2350 אם עוזר,המגבר נדלק הכל בסדר אבל הרמקול לא מוציא צליל,חיברתי את הרמקול גם למערכת ישירות והוא עובד אבל דקך המגבר הוא לא מנגן בכלל,חשבתי בהתחלה שהrca דפוק,הבאתי אחד חדש ועדיין אותה בעיה,ניסיתי להחליף בערוצים ניסיתי הכל...מה זה יכול להיות? אמרו לי אולי המינוס של המגבר לא יושב טוב בשלדה,אם זה היה המצב אז המגבר לא היה נדלק ,אני צודק או שבאמת יכול להיות זה הבעיה של המינוס והמגבר נדלק גם אם הוא לא יושב טוב?
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם , רכשתי שברולט ספארק 2018. לקחתי את ה LT שכוללת רדיו דיסק רגיל ללא מסך מולטימדיה. מישהו מכיר פה מקום שמתעסק במערכת מקורית לשברולט הזאת איזור המרכז (מכירה+ התקנה) + מצלמת רוורס .
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 581 צפיות
היי, התקנתי 9×6 מאחורה עם hu של פיוניר 2350,מחוברים למגבר,הם מוציאים רק באס אין מוזיקה הבעיה ששיחקתי כבר בכל ההגדרות של המגבר וזה לא עוזר,במערכת עצמה אם אני כביכול מכבה את האופציה של הסאב הם בכלל לא עובדים,מה עשיתי לא בסדר?
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 621 צפיות
שלום רב למומחים שכאן, יש לי GMC משנת 2011, דגם Terrain שהוא המקביל של האקווינוקס הקודמת מבחינת רוב החלקים, כולל דשבורד לצורך העיניין. עלה לי החשק לעשות מערכת שיודעת לשקף טלפון כמו אוטו קאר-פליי וכו' ולאנדרואיד כמו שיש ברכבים החדשים (הטלפון שלי הוא אנדרואיד). ניתן לראות בתמונה , לחץ כאן לתמונה את המערכת הקיימת, כל הלחצנים האלה שמתחתיה רלוונטים לכל מיני קונפיגורציות של הרכב, שחלקם מוצגים על הצג הנ"ל. מכיוון שזו מולטימדיה ישנה, את הוייז אני חייב להפעיל על הטלפון בנפרד, הבלוטוט' שימושי רק לשיחות טלפון, לצורך השמעת מדיה אני חייב כבל אוזניות לחיבור אוקס. ראיתי שיש היום רכבים שיש להם את המערכות שמשקפות באמצעות כבל טעינה את האפליקציות הרלוונ…
הודעה אחרונה מאת Shay Shd Dave, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 594 צפיות
שלוםם יש מישהו שיכול לעזור ולהסביר לי איך שולפים את המערכת בסקודה פאביה 2015 ? לא משנה באיזה שיטה ניגשתי היא כאילו תקועה ..יכול להיות אני מפספס משהו
הודעה אחרונה מאת Shay Shd Dave, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 749 צפיות
היי כולם, יש לבן דוד שלי רכב טויוטה קורולה 2008/2009. יש שם את מערכת המולטימדיה הכי פשוטה ובסיסית בעולם - רדיו וזהו. בלי AUX או בלוטות'. הוא מחפש כל מיני התקנים באליאקספרס של משהו שיהיה אפשר לשים מוזיקה במערכת הזו. 1. האם מישהו ממליץ לקנות מאליאקספרס התקן USB כזה שמתחבר למצת? 2. האם כדאי בכללל להחליף את המערכת? בסגנון כמו בסרטונים האלה: https://www.youtube.com/watch?v=8HvZtbSHkxc https://www.youtube.com/watch?v=MIg78obMcfE וכו' אין לי ניסיון בהתקנה מערכות כאלה, אבל זה נראה יחסית פשוט ותמיד יש פעם ראשונה... להוציא כמה ברגים, לנתק את החיבורים, לחבר חיבורים למערכת החדשה ולהרכיב בחזרה... השאלה האם זה מורכב יותר ממה שזה נראה? ה…
הודעה אחרונה מאת davdavani, -
- 3 עוקבים
- 4 תגובות
- 661 צפיות
מעולם לא כתבתי כאן ואני מאד מקווה שזהו המקום הנכון. לאחר כמה וכמה רכישות איביי של מנשאי נייד כאלה ואחרים - התייאשתי. כל המנשאים ניראים סבבה, הבעיה היא שאני מעולם לא הצלחתי לתפוס את הבסיס חזק מספיק אל פנים הרכב. הדבק שמסופק עם המנשא הוא כמובן מגוחך. ניסיתי אין סוף דבקים שונים ואף אחד מהם לא מצליח להיאחז בדשבורד (פיז'ו 307) בכוח כזה שיעמוד ב"תלישת" הנייד מהמגנט. יש לכם רעיון? תודות.
הודעה אחרונה מאת ריחן סגול, -
- 4 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
התקנה בוצעה ברמה גבוהה מאוד מבחינת חיווטים רק ללא בידוד כרגע. לקחנו את הקונקטור של הרמקולים ופירקנו כל שן בעדינות (למקרה ונרצה להחזיר) וחיווטנו לתוך מנחת. מותקן על הרכב: מגבר - Rockville RWK10 עם 2 גאוג' וכבלים איכותיים מאוד. זוג קומפוננטים מורל אליט. מנחת - RF HLC4 כרגע לא מותקן סאב. המערכת נשמעת נחמד עד ווליום 20 (מתוך 30). ברגע שמרימים מעלה זה נשמע כאילו הסאב נכנס לכל התדרים והורס את הסאונד בצורה נוראית. האם זה בגלל איכות המנחת או אולי כיול לא נכון? מה יכול להיות פתרון אלגנטי להשאיר את המערכת המקורית בלי לפגוע הסאונד (שהיה לא רע במקורית). ראיתי באלי מעבד סאונד שיכול להנחית. https://h5.aliexpress.com/item/4000703350157.html …
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 526 צפיות
יש למישהו איזה מדריך להתקנת מצלמת רוורס בעברית?
הודעה אחרונה מאת טילטל, -
התקנת מערכת
מאת Ozrx- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אני מעוניין להתקין מערכת באלפא 159 יש לי את כל הציוד , אקליפס 7200 ,אודיסון ,הרץ ההתלבטות שלי לגבי יחידת הראש ,האם להשאר עם האקליפס שנותן סאוונד וחיתוכים טובים ואז להתקין אותו בתא כפפות בנוסף ליחידה המקורית או להתקין דאבל דין או מולטימדיה, אם דאבל דין או מולטימדיה אשמח להמלצות
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 864 צפיות
שלום, האם יש אפשרות וצורך לעדכן את מערכת הבולרו בסקודה 2019? אם כן, מה העדכון נותן? האם אפשר לבד? תודה.
הודעה אחרונה מאת mottis, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 619 צפיות
שלום לכולם אני מחפש לאחרנה מכשיר מולטימדיה בעליאקספרס בדפי המוצר של החברות השונות ניתן לקנות אותו מכשיר בכמה תצורות בעיקר ההבדלים בכמות הזכרון רום וראם אך יש גם את תמיכת בגלישה סלולרית להבדיל מ wi fi שבא בכולם העניין הוא שרוב אלה/כולם "שתומכים ברשת סלולרית" בתמונות זה נראה כלא יותר מכניסת usb שאפשר לחבר אליו דונגל מודם סלולרי (קנייה נוספת של 200-300 ש"ח בארץ) ואין בהם מודם מובנה עם כניסה לסים השאלה שלי האם זה שווה את התוספת במחיר למכשיר תומך 4g ? האם אני מפספס משהו? כי להבנתי דונגל כזה אפשר לתקוע בכל כניסת usb של המכשיר תודה מראש על תשובתכים
הודעה אחרונה מאת Avi132, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 611 צפיות
היי, רוצה להחליף את המולטימדיה הקיימת בבמו 320I 2014, הדרישות הן : תמיכה באנדרואיד, גוגל פליי, תאימות למערכות של במו (שליטה מההגה, תאורה וכו'), בלוטוס חשבתי על המוליטימדיה הזו 10.25" IPS 8 Core Android 10 64GB https://www.aliexpress.com/item/4000086358738.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.468b290fKbgCU3&algo_pvid=da3568eb-6299-42fd-b119-11588674deb4&algo_expid=da3568eb-6299-42fd-b119-11588674deb4-0&btsid=0ab6f83a15922379610526082e325c&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_
הודעה אחרונה מאת roy92, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 972 צפיות
היי לכולם. התקינו לי בסקודה פאביה קומפוננט Alpine S-s65c מגבר Nakamici NKSA60.4 וסאב Alpine SBE 1044BR. אני לא ככ מרוצה בעיקר מהסאונד "הרזה" והלא חזק של הרמקולים וזה ממש לא מה שציפיתי. הסאב דווקא בסדר. אני רוצה מאוד להחליף את הרמקולים כי זה ממש מציק לי כל הנושא הזה. מישהו יודע אילו קומפוננטים איכותיים יותר יכולים להתאים לי למגבר? האם צריך להחליף גם את המגבר? מה לגבי MOREL Hybrid? הבנתי שהם ברמה אחרת השאלה אם יתאימו לי למגבר או שאצטרך להחליף גם מגבר? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת צביקה76, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 831 צפיות
שלום לכולם, ברכב שלי אין אפשרות להתחבר דרך aux או בלוטוס אבל כן יש usb האם ניתן לקנות כבל usb to aux וזה יעבוד? נא לא להציע את המשדר fm
הודעה אחרונה מאת DRcarLEd, -
קיט התקנה למגבר
מאת Guy.- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 677 צפיות
היי הזמנתי מ knuconcept קיטים והמשלוחים מתעכבים נורא והצטרכתי לבטל. האם יש בארץ קיט מספיק איכותי ולא כבל עם חצי גידים? במחיר סביב ה 300₪ ו 4 ערוצים יש המלצות? 8 גיידג׳ אמיתי יספיק..
הודעה אחרונה מאת Guy., -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 605 צפיות
היי חברים, לפני כמה ימים רכשתי סקודה פאביה 2011 ספורט, אני השתמשתי כמה ימים במערכת המקורית ואיכות הרדיו הייתה יחסית טובה אך רציתי שידרוג למולטימדיה, שדרגתי במוסך של קאיה למערכת מולטימדיה אנדרואיד תואמת מקור של חברת Target. אם זה משנה, יש לי אייפון, לאחר ניסיון במערכת אני מרגיש שהאיכות שמיעה לא אותה איכות, יש חיספוס בשמיעה והבאס חלש מאוד, אשאל כמה שאלות בבקשה: 1. האם יש קשר בין החלפת מערכת המולטימדיה לאיכות השמיעה ברמקולים? 2. האם יש דרך לאחר התקנת המערכת לשדרג את איכות השמע? בכל דרך שהיא - רמקולים אחרים, מנחת וכו? 3. מכירים את המערכת Target? מה דעתכם? 4. האם יש המלצה למערכת מולטימדיה? אני יכול לבטל עסקה, קיימת אפשרות כזו. …
הודעה אחרונה מאת or11chen, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 933 צפיות
לא בטוח שהבנתי אם יש לי צורך בBit One או ב Bit Ten רנו קראנד קופה, מולטימדיה מקורית של הרכב. ניחוש פרוע שלי אומר שהמערכת מוציאה 4 ערוצים. אז אין לי צורך ביותר מ4 כניסות High Level, נכון? מה שאני מתכוון להתקין זה קומפוננט מקדימה וסאב, שניהם מוגברים דרך מגבר 4 ערוצים, כאשר הסאב בגישור. את היציאה של הפרוססור אני מחבר למגבר אבל למגבר יש רק שתי כניסות RCA, כלומר, אני לא צריך שלפרוססור יהיו כל כך הרבה יציאות. השאלה שאני שואל האם הבנתי נכון, וה Bit Ten מספיק לי או שפספסתי משהו? בנוסף, לא מובן לי איך הפרוססור שולט על כל רמקול בנפרד אם למגבר יש רק שתי כניסות, הוא הרי מקבל רק ימין ושמאל. סליחה על הבורות, תודה על ההסברים
שידרוג הטאצ'
מאת יוסין- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש לי פג'ו 2008 שנת 2016 ויש לה את הטאצ' הבסיסי (תפריטים בכל השפות חוץ מעברית ובלי וייז) האם ניתן לשדרג את התוכנה לגירסה מתקדמות יותר במחיר סביר? ואם כן- מי עושה את הדברים האלו בצפון או באיזור השרון? תודה
הודעה אחרונה מאת יוסין, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
לפני יותר משנה, אבי רכש טויוטה קורולה 2019 חדשה מהחברה. הוא קיבל חבילת Data לשנה, שבעזרתה יוכל להשתמש בwaze, רדיו אטנטרנטי ועוד.. כעבור שנה, הסים הפסיק לפעול. בפועל, מדובר על דונגל שמייצר WiFi למערכת, ומאפשר גלישה. בפועל, אין לי שמץ של מושג היכן הוטמע הסים. מה ניתן לעשות במקרה כזה? איך ניתן להחליף עצמאית?
הודעה אחרונה מאת David.T, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 633 צפיות
תלוי באיזה קומה גרים לפעמים ניתן להסתפק באנטנה מגנטית חינמית או אנטנה יאגי פנימית במקרים אחרים יש צורך באנטנה חיצונית ולעיתים אפילו במגבר ממיר מובנה בדרך כלל רגישות הקליטה נמוכה יותר גם ממיר חיצוני יש הבדלים ברגישות הקליטה חשוב גם כבל איכותי
הודעה אחרונה מאת גרשון הדר, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 525 צפיות
למשתמשים יש אייפון אם זה משנה משהו. הדרישות: 1. קליטת רדיו סבבה. 2. איכות סאונד לא גרועה משל המקורי. 3. וויז+דיבורית+BT. זה יכול להיות בכל צורה שתבחרו, שיקוף, אנדוריאיד שרץ מאחורי הקלעים עם WIFI לסלולאר וכו'. 4. שיהי אפשר לחבר לזה מצלמת רוורס. 5. שיתאים לפונטו איבו. הקשתי את מילות החיפוש "fiat punto evo radio android" באליאקספרס. קיבלתי מבול של מכשירים סיניים ואיבדתי את הידיים והרגליים. למישהו יש נסיון כלשהו בגיזרה הזו ויכול להמליץ? תקציב? הייתי שמח להוציא על העניין לא יותר מ200$.
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 611 צפיות
טויוטה היילקס 2020 מעוניין לפתוח אותה אשמח לעזרה כמובן בתשלום מי שיכול 0509070200 איתן תודה
הודעה אחרונה מאת איתן היילקס מלך הכביש, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 602 צפיות
מישהט יודע אם אפשר לחבר לזה סים ואם כן אז באיזה אופן הקישורhttps://he.aliexpress.com/item/33006758778.html
הודעה אחרונה מאת מיכאל בוכבוט, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 802 צפיות
היי ליפני בערך חודש קיבלתי מסבתא אוטו יונדאי אקסנט שנת 2012 בערך ליפני יומיים שלוש התחלתי לשמוע רעש של רטט נורא מעצבן ומפריעה מהסוו בופר בכול פעם שהגיעה שיר עם באסים חזקים ועמוקים הוא עשה את הרעש בצורה יותר חזקה זה מגיע למצב שאני מזגזג בין שיר לשיר רק ביגלל שהבאס שלו חזק מידי והרעש הזה פשוט הורס. אשמח לשמוע מה דעתכם בנוסה ועם זה קרה למשהו גם.
הודעה אחרונה מאת עומר 2345, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי ליפני בערך חודש קיבלתי מסבתא אוטו יונדאי אקסנט שנת 2012 בערך ליפני יומיים שלוש התחלתי לשמוע רעש של רטט נורא מעצבן ומפריעה מהסוו בופר בכול פעם שהגיעה שיר עם באסים חזקים ועמוקים הוא עשה את הרעש בצורה יותר חזקה זה מגיע למצב שאני מזגזג בין שיר לשיר רק ביגלל שהבאס שלו חזק מידי והרעש הזה פשוט הורס. אשמח לשמוע מה דעתכם בנוסה ועם זה קרה למשהו גם.
הודעה אחרונה מאת אנונימי6666678, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 559 צפיות
שלום לכולם ברשות האישה יש מאזדה 3 שנת 2008 כרגע המאזדה עם המערכת המקורית של הרכב וזה מעולה רציתי לדעת לגבי מערכת מולטימדיה אנרואיד על הדשבורד משהו בסגנון הזה קודם כל רציתי לדעת מה המורכבות בחיבור מערכת כזאת (אולי דאבל דין?) בנוסף למערכת הקיימת האם לדעתכם זה יכול להתבצע לבד? (החלפתי פעם מערכת של הסובארו לאנדרואיד) האם מישהו פה ממליץ על מערכת כזאת טובה? בתקציב של עד 1500 שח (אפשר גם מח"ול) אשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת erezger, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 520 צפיות
היי לכולם. קניתי את הרכב מבעלים קדים, שלפי הקבלות של הרכב הוא כן רכב את CARPLAY במוסך הרשמי. כשאני מחבר את האייפון לכניסה , ה-CARPLAY לא נפתח. איפה הבעייה . תודה לעוזרים .
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
- 0 תגובות
- 517 צפיות
בעבר, כאשר נכנסתי למפות או לוויז הייתי מקיש על סימן המיקרופון או אומר הי גוגל ונותן פקודה לניווט. לאחרונה כאשר אני מקיש אוקורא הכל אני מקבל הודעה בדמות נקודות צבעוניות והודעה קולית: google assistent וזהו.. אין תגובה מעבר לכך
הודעה אחרונה מאת בבושי, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 904 צפיות
מעוניין בשדרוג מערכת המולטימדיה ברכב טויוטה פריוס 2010. בדגש על תמיכה ב android auto.
הודעה אחרונה מאת nadavar,
-
מי מחובר 37 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 285 אורחים (הצג רשימה מלאה)