פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
חיווט מנחת
מאת sjerby- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 624 צפיות
כאשר אני מחבר מנחת לטובת הגברה בשימוש יחידת ראש מקורית, יש צורך לנתק לחלוטין את המעגל של הרדיו למול הרמקולים ולחבר אותו ישירות למנחת או לחילופין "להתעלק" עם המנחת על החיווט הקיים בין הרדיו לרמקול? מצד אחד - אם אני לא מתעלק - אני מאבד הספק מהרדיו. מצד שני - אם הרמקול מקבל 2 אותות אודיו שונים, אחד ישירות מהרדיו ואחד לאחר המעגל שעובר במגבר, לא יווצרו עיוותים בקול בגלל הכפלה של קבלת האות ב"תזמון" שונה?
הודעה אחרונה מאת sjerby, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 685 צפיות
שלום להוריי יש סים כפול ברכב (עם הספיריט המצוין שכעת לצערנו הגיע זמנו) ואבי רוצה לשים מולטימדיה ברכב עם סים. העניין הוא כזה: נוח לו מאד שלרכב יש פלאפון עצמאי כפול. לדוגמא: אם הוא מגיע לרכב ומגלה ששכח את הפלאפון, הוא יכול להרים פלאפון מהספיריט שבו סים כפול למקום שבו שכח את הפלאפון. האם אפשר לעשות זאת עם המולטימדיה כך שיהיה מותקן בה הסים הכפול עם דאטה שיאפשר שיחה עצמאית מהמולטימדיה ללא צורך בפלאפון האישי?
הודעה אחרונה מאת Ohad A, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 918 צפיות
הי, אני שואל ספציפית לדגם 2011. הרדיו עובר בין תחנות אי זוגיות בלבד, לדוגמא 98.1, 98.3, 98.5.... משהו יודע איך מסדרים את זה? תודה.
הודעה אחרונה מאת BEEKER, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 570 צפיות
שלום רב, ראיתי שיש כמה שרשורים בנושא פתיחת המערכת של גיל קאר ולא יצאתי ברור, המערכת שלי היא MGCOL1 - MSM8226 - Android 4.4.2 - Hyundai (עדכון אחרון יוני 19). אם למשהו יש, אשמח מאוד לקבל את הקובץ, ישיר למייל או בקישור, עדיף בגוגל דרייב . (המייל [email protected]) תודה רבה
הודעה אחרונה מאת TNSH8688, -
- 5 עוקבים
- 11 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
ברכב המדובר, המגבר עושה בעיות כבר הרבה זמן ( כבר הומלץ לפני שנה וחצי להחליפו ורמקולים קדמיים שבקו חיים אחרי שנתיים (שומעים אותם חלש מאוד ) האם רמקולים קדמיים פיוניר ומגבר פיוניר יעשו את העבודה ? איזו מידת רמקולים קדימה-5.25 ? ראיתי בזאפ מגבר פיוניר במחיר 800 שח ורמקולים סביב ה 200. כמובן כל המחירים ללא הרכבה.
הודעה אחרונה מאת colauti 9, -
Focal vs audison 1 2
מאת קראנק-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 23 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
האודיסון מותקנים קדימה וברשותי focal k2 power דור ראשון . לאודיסון יש קרוס רק לטוויטר לפוקל יש קרוס לשני הדרייברים האם עדיף לתקין את הפוקל קדימה ואת ה apk165 אחורה או הפוך
הודעה אחרונה מאת קראנק, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום רב, יש ברשותי מערכת מולטימדיה לרכב וולוו S-60 שנת 2013. הזמנתי את המערכת מעליאקספרס, כאשר הגיעה עם מתאם שאינו מתאים לחיבורי הרכב. האם יש דרך למצוא בארץ מתאם שיתאים לחיבור של המערכת? בעליאקספרס אין כ"כ עם מי לדבר בעקבות המצב בעולם המשלוחים מסין יקחו עוד הרבה זמן, ולכן אני מחפש אלטרנטיבה אחרת- מוסכים שמרכיבים מולטימדיה וכו. אני תוהה האם בגלל שייצרו את כל האלקטרוניקה של הטאבלאט במעמבדה שם בסין אז זה אומר שרק להם יש את האפשרות להתאים את החיבורים בין הרכב לטאבלאט עצמו. ככה המערכת נראת: זה החלק האחורי שלה: למי שמכיר, בוולוו יש 2 חיבורים בקונסולה: חיבור של הטאבלאט עצמו שבא עם הרכב והחיבורים של ה DVD קצת יותר ל…
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 560 צפיות
האדי יונט נוכחי zed הבנתי שצריך להחליף למשו יותר רציני pioneer alpine לא אנדרואיד ממה שהוסבר לי השאלה היא כזאת מה עדיף ללכת על האד יונט סביר או ללכת על די אס פי שתומך בלוטות אשמח לשמוע הצעות חוות דעת
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 603 צפיות
היי, מחפש מערכת מולטימדיה מאליאקספרס ליונדאי i10 2015. שתגיע עם מתאם לרכב. צריך רדיו, בלוטות', והצגת מצלמת רכב אחורית. שימוש בסיסי שיתחבר לרמקולים ולמיקרופון הפשוטים שכבר מגיעים עם הרכב. לא צריך רזולוציה מטורפת... לא מתכנן לראות בזה יוטיוב, המסך אך ורק למצלמת הרכב. תקציב כ500-600 ש"ח. לא חייב אנדרואיד אבל אם ההבדל הוא 100-150 ש"ח אז אפשר להוסיף בשביל אנדרואיד. תודה
הודעה אחרונה מאת itaybb, -
- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בגלל בעבודה מהבית לחפש שטויות באינטרנט הרבה יותר מפתה התחלתי להתעניין בשדרוג המערכת ברכב. מדובר במאזדה 3 האצ'בק 2015 ברמת גימור אקטיב. מה שחשוב לי זה איכות שמע טובה גם בווליום גבוה,כרגע המערכת בפול מאבדת איכות בצורה מורגשת. ההתלבטות שלי היא אם להגביר אותה או להשאיר איך שהיא ורק להחליף רמקולים. החלטתי ללכת על פתרון בינתיים,לזרוק רמקולים חדשים,כמובן בהמלצתכם,ואם אלה לא יספקו אותי אחזור לסיבוב נוסף לחפש מגבר. מבחינת סאב,מעדיף להשאיר את התא מטען כמה שיותר נקי וריק. מבחינה תקציבית לא רוצה להשתגע,ומחפש VFM ולא בהכרח מותג. תודה!
הודעה אחרונה מאת Potato, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש את מיקום הסים ברכב טויוטה ראב4 2019. מישהו יודע איפה זה נמצא?
הודעה אחרונה מאת eyalb123, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 18.1 אלף צפיות
אשמח לדעת היכן ממוקם הסים של הטלפון במערכת המולטימדיה ברכב קורולה 2017 .
הודעה אחרונה מאת eyalb123, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
היי חברים יקרים. את האמת אני לא מבין כלום במערכות מולטימדיה וכו ברכב אז רציתי ייעוץ מאנשים שכן מבינים בזה. מצאתי מערכת מולטימדיה בעלי אקספרס במחיר של 200+ שח ו 400שח אחד מהם בלי DSP. אין לי מושג מה זה DSP גם אחריי חפירה בגוגל לא הבנתי מה זה ולמה זה מיועד... בכל מקרה אני מתכוון לקנות גם מגבר של רוק פורד באיזור ה 550 שח האם המערכת תסחוב את המגבר? יש בכלל קשר אחד לשני? ** יש לי 2 רמקולים של פיונר 250W ושל JBL400W לדעתי מאחורה.. אשמח לעזרה!!! מצרף תמונות של המערכת מולטימדיה. ומה עדיף לקחת 1+16 GB זיכרון או 2+ 16 GB??
הודעה אחרונה מאת DRcarLEd, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 509 צפיות
שלום לכולם. יש ברשותי פורד פיאסטה 2010 , ואני מעוניין להזמין מחול מערכת מולטימדיה חדשה וחכמה , ראיתי שיש הרבה אופציות והייתי שמח לקבל המלצה. תודה
הודעה אחרונה מאת יפתחי, -
- 4 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם האם למישהו יש ניסיון עם הרכב הנ"ל בהחלפת מערכת השמע המקורית בשנת יצור זו (מדובר בדגם הפשוט ביותר ובמסך המשולב בפנים ולא חיצוני בולט). מעוניין להתקין מסך 10 אינץ אנדרואיד עם מצלמה אחורית... תודה
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, עברתי מפוקוס ישנה לקוגה עם מערכת מולטימדיה, והדבר הכי בסיסי שהיה לי לא קיים בה: יש לה (והיו גם לפוקוס) כפתורים פיזיים, בין השאר aux. בפוקוס הכפתור הזה השמיע שירים מהאייפון גם אם הייתי מחוברת רק ב Bluetooth למערכת. בקוגה הזו אין (!!) חיבור USB, וכשאני לוחצת על aux הוא כותב - no video. כדי לעבור לשמוע שירים מהאייפון שלי צריך להכנס דרך המסך מגע ל Bluetooth ומשם יש אייקון שאפשר להשמיע מוזיקה. כלומר בזמן נהיגה בכביש מהיר זה הכי לא נגיש בעולם לעבור מהרדיו לשירים שיש לי באייפון. יש לכם רעיון מה עושים? תודה!
הודעה אחרונה מאת נילי והקוגה, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 713 צפיות
שלום שלום,כמי שנסע שנתיים בקיה נירו עם מערכת מצוינת (לדעתי), זו של הקורולה - התקנה מקומית - מאכזבת מאד.אשמח לעזרה ב-3 נושאים:1. איך פותחים "HOTSPOT" מהנייד (IPHONE) כך שאפשר יהיה להפעיל את הוייז מהנייד ולא באמצעות ה"סים" המובנה.2. איך שומרים איש קשר בטלפון למועדפים? לא הצלחתי להבין את הוראות ההפעלה לעניין זה. 3. האם ניתן לעדכן אפליקציות מותקנות (וויז למשל) לגירסה עדכנית?תשובות לנ"ל ומידע רלוונטי נוסף יתקבלו בברכה.תודה מראש
הודעה אחרונה מאת boazfx, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 562 צפיות
שלום רב, יש לי תקלה מוזרה בפג"ו 107, המערכת היא מערכת מקורית, הטלפון שלי לצורך העניין וואווי פי 30 פרו, מי שמכיר יודע שצריך מתאם סי טייפ לכן צרפתי את הדגם שתבינו על מה מדובר, בכל אופן העניין פשוט ומוזר, ברגע שאני מחבר את את המכשיר למערכת יש צליל מרמקול שמתחבר אבל אין מוזיקה, במכשיר עצמו מראה שמנגן כמובן, אני מוציא את החיבור לאחר הניסיון הכושל מחבר אותו לרמקול נייד שברשותי (JBL FLIP 4) הכל עובד משמע הכבל ומתאם תקינים, מחבר שוב למערכת והכל עובד, מה יכול להיות התקלה במקרה הזה? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת bari850, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
ברכב בן 10, מתקן שאליו מחובר טלפון מוטורולה שכבר לא בשימוש. האם אפשר פשוט לפרק את הטלפון ולחתוך את החוטים שיוצרים ממנו? ורעיונות איך להפוך אותו למעמד לסמאארטפון? תודה
הודעה אחרונה מאת dontsend, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 3 אלף צפיות
אהלן, אני רוצה לקנות את המערכת מולטימדיה לקיה פיקנטו 2013 מאליאקספרס באיזור ה600 שקל עם מסגרת מתאימה. מישהו מכיר את המסך הזה ויודע אם הוא שווה משהו (אנדרואיד 8.1, 2gb זיכרון פנימי): https://a.aliexpress.com/_dZChe53 כמה בערך תעלה לי רק ההתקנה של המסך? תודה
הודעה אחרונה מאת DRcarLEd, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 688 צפיות
האם יש רכבים ספציפיים, או אף יצרנים שמסוכן להכנס לשידרוג מערכת? בעקבות פירוק דיפוני דלתות, פאנלים ועוד... האם קיים סיכון לשבירת חיבורים, חזרה לא מדוייקת למקום ובהמשך רעשים מכל סוג (ציקצוקים, רישרושים, חריקות ועוד)
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ברכב בן 10, מתקן שאליו מחובר טלפון מוטורולה שכבר לא בשימוש. האם אפשר פשוט לפרק את הטלפון ולחתוך את החוטים שיוצרים ממנו? ורעיונות איך להפוך אותו למעמד לסמאארטפון? תודה
הודעה אחרונה מאת ליאור עילם, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 535 צפיות
יש לי ברכב בן 10, מתקן שאליו מחובר טלפון מוטורולה שכבר לא בשימוש. האם אפשר פשוט לפרק את הטלפון ולחתוך את החוטים שיוצרים ממנו? ורעיונות איך להפוך אותו למעמד לסמאארטפון? תודה
הודעה אחרונה מאת ליאור עילם, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 527 צפיות
רציתי לקבל בבקשה המלצות על מולטימדיה ומצלמת רוורס לברלינגו 2017.
הודעה אחרונה מאת Qelssss, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 537 צפיות
שלום, תופעה מוזרה שאולי מישהו נתקל בה או מכיר הדיסק און קי ברכב, אחרי שאני מכבה את הרכב ומניע מחדש, חוזר לנגן מההתחלה. בדיסק און קי אחר, זה ממשיך לנגן מאותו המקום שבו כיביתי את הרכב. הבעיה עם הדיסק עצמו או איזה באג במערכת של הרכב?
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היי יש לי סוזוקי ספלאש. עומק דלת - 5.71 ס''מ עומק הרמקולים - 7.5 ס''מ. ** הרמקולים - Xcelsus xu6.2Ci מי בונה טבעות סטנדרטיות להתאמת רמקול עמוק יותר מהדלת? או שלהבנתי טבעות לא יעזרו וצריך לעשות בנייה...אם כך - איפה עושים בנייה? איזור המרכז או הדרום (בין נתיבות אל נתניה)? תודה
הודעה אחרונה מאת shabydog, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 913 צפיות
שלום רב ברשותי רכב אופל מריבה מודל 2016 הבלוטוס במערכת שמע הפסיק לעבוד כל ניסיונות הפעלה מחדש ללא הצלחה רציתי לדעת האם אתחול למערכת יעזור ואם כן איך עושים זאת מצורף תמונה של המערכת
הודעה אחרונה מאת shanibem, -
- 0 תגובות
- 529 צפיות
אהלן, ברשותי סיאט לאון 1.8 מודל 2011 וכשקניתי את האוטו קיבלתי אותו עם מערכת רדיו רגילה וישנה אני רוצה להחליף למערכת עם מסך ולהזמין מחול מכיוון שהמחירים בארץ יקרים אם מישהו יכול לשלוח לי קישור לקנייה זה יעזור לי מאוד
הודעה אחרונה מאת Leone, -
- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
קיבלתי מגבר מחבר שהיה זרוק במחסן עבר ניקיון פנימי עקיפת מתג בורר מצבים מתג שש פינים שאין לי כרגע נעשה עקיפה למצב הפעלה של ארבע ערוצים פלוס סאב זאת חמש ערוצים כולל סאב מצב רצויי בשבילי בהתחלה המצב נראה תקין אחרי כמה בדיקות התברר שהמגבר מקצר בהפעלה באמצעות מתח וזרם גבוה יחסית דומה לרכב אבל במצב הפעלה בזרם נמוך במצב של בדיקות כאלה הקבלים נטענים עד למצב הפעלה מלא והמגבר נשאר דולק ומתפקד כרגיל ויציב כרגע אין לי סקופ לבדיקה יותר מעמיקה לפי דעתי יש בעייה בדרייבר סרקיט או בפוור סופליי דיודות פרוצות זינר או רגילות או קבלים האם מישהו פה יש מושג אם אנמ יכול לאבחן או לתעמק בזה להתחיל לחלץ רכיבים ולבדוק חיצונית באמף מיטר רגיל יש כמה רכיבים חשודים או ללכת למעבדה ואם תיקון במעבדה כדאי …
- 2 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
שלום רב, האם אני יכול לרכוש מערכת מולטימדיה מקורית של סקודה סיטיגו משנתון 2017 ומעלה ולהתקין על סיטיגו משנת 2012? להלן תמונות להמחשה של המערכת הקיימת והרצויה: הקיימת: הרצויה: אם אי אפשר, אשמח לעצות לגבי שדרוג המערכת תודה רבה