פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 605 צפיות
לאחרונה רכשתי והותקן ברכבי מוצר מעניין, ולכן חשבתי לכתוב התרשמות ראשונית. אינני מתקין או קשור בכל דרך למוצר. סתם שירות לציבור. ברשותי וולוו S80 שנת 2006 שרכשתי לאחרונה (דור 1). היא חולקת את אותו דשבורד ומערכת סטריאו (בוואריציות שונות) עם וולוו S60 דור ראשון. התבאסתי מכך שאין ברכב אפילו יציאת AUX ולכן האפשרות הייתה או מערכת מולטימדיה בעלות של אלפי שקלים, או למצוא דרך להוסיף AUX. לפני פירוק כל המערכת (שמחוברת גם לחיישני רוורס), חיפשתי פתרון ביניים. חיפוש באינטרנט הוביל אותי למוצר הבא: https://www.ebay.com/itm/Bluetooth-AUX-Adapter-Volvo-HU-401-403-601-603-650-801-803-850-1205-Freisprechen/263597897054?ssPageName=STRK%3AMEBIDX…
הודעה אחרונה מאת Ohad A, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 795 צפיות
התקנתי לא מזמן מערכת של 2 מגברים, רמקולים קומפוננט + 6*9 במגש + סאב. אחרי ההתקנה הבנתי מקריאה בפורום שהמתקין עשה עבודה לא טובה. יש לי מערכת אנדרואיד סינית עם יציאה אחת של RCA שמפוצלת ל3 עם 4 מפצלים שונים והחיבור של הכל יוצר לי רעשי אלטרנטור. כל הכבלים יוצרים אצלי את הרעשים ואני מניח שזה בגלל שלא עובר מספיק זרם (ברגע שאני מנתק כבל אחד, סאב או רמקולים הרעש נפסק). הלכתי למתקין מקצועי שהפורום המליץ עליו והוא המליץ לי להתקין הכל מחדש בעלות של 1800 שח. אני מנסה להימנע מהוצאה כזאת כרגע (בהמשך אין ספק שאשקיע) ומנסה לפתור את הרעשי אלטרנטור בעזרת מפצל RCA יחיד. האופציות האלו יכולות להיות טובות? 1. https://www.tronic.co.il/5336 2. עם חיבור המפצל לחשמל ה…
הודעה אחרונה מאת sagiia, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 579 צפיות
החל מהשבוע, מאזדה תומכת רשמית במערכות שלה (MZD) גם באנדרואיד אוטו ולא רק באפל קאר פליי. לא נדרשת הורדה של אפליקציה ייעודית. מה כן נדרש? 1. התקנת המערכת במרכז מורשה 2. עדכון גרסה למערכת הרכב 3. גרסת אנדרואיד 10 ומעלה בנייד המחיר להתקנת המערכת אצלנו: 1,399 ש"ח כולל מע"מ ועבודה. מוזמנים לשאול שאלות עדי
הודעה אחרונה מאת מרכז שירות שי-לי, -
שאלת ה DSP
מאת NFS-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום היקרים הייתי מעוניין בחו'ד מנסיון, עובד אצלי כבר הרבה זמן הbit one, ונראה לי שהוא עושה לי שוב תקלות.. הייתי מעוניין לדעת איזה dsp עדיף שלא נופל באיכותו כמחליף. לא מחפש תטופ שבטופ, רק משהוא אמין שיעשה תעבודה ועם ממשק נח. מה לגבי mosconi6-8? ומה לגבי Helix ? אשמח לשמע על כאלה שיכלו לתת חוד מנסיון אישי.. תודה,
הודעה אחרונה מאת _boo, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 597 צפיות
שלום לכולם, המערכת שכרגע מותקנת ברכב היא : מכשיר - Alpine CDE-193BT קומפוננט - Hertz HSK 165XL מגבר 1 - HERTZ HDP 4 מגבר 2 - Kicker KX600.1 סאב - HERTZ HX 250 הדלתות הקדמיות ותא המטען מטופלות אקוסטית כמו שאתם רואים בתמונה שצירפתי, הסאב נקרע... וגם המערכת שלי כבר זמן מה לא מכוונת כי היו לי בעיות עם המצבר... עכשיו החלטתי שהגיע הזמן להתחדש בסאב רציני יותר. אלה הנתונים של המונו שלי (Kicker 600.1) RMS Power (4 ohms) 300 watts x 1 channel RMS Power (2 ohms) 600 watts x 1 channel RMS Power (1 ohm) Not Stable Bridged RMS Power Not Bridgeable Total RMS Power 600 watts אז... אשמח מאוד לקבל המ…
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
חברים התחדשתי במערכת חדשה ורציתי להתייעץ כרגע המגבר הישן יושב מתחת לכיסא ליד הנהג האוטו סוברו ברז ורציתי לשנות את המיקום שלו מתחת לפגאז מה אתם אומרים זה כדי או עדיף שישאר שם? ואני רוצה לעשות בידוד בדלתות. יש עוד מקומות מומלצים ? לא רוצה להכביד יותר מידי משקל על האוטו אז בגלל זה חשבתי בדלתות ומה אתם אומרים בתא המטען פגאז ממומלץ או לא חובה? ואני מחפש מתקין שיעשה לי בידוד אצל מי אתם ממליצים לי לעשות בידוד רוצה עבודה איכותית אבל שלא יקחו מחיר בשמים עדיפות לאזור הדרום ואם אין אז במרכז אבל עדיפות לדרום
הודעה אחרונה מאת shabydog, -
- 2 עוקבים
- 0 תגובות
- 610 צפיות
אהלן חברה אשמח מאוד למענה מקצועי מישהו שיסביר לי איך לכוון בדיוק את המערכת כדי שאשמע גם באס וגם שירים בצורה נקייה ולא מעוותת תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת נדב רחבעם אביטל, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 698 צפיות
אני מתכנן לרכוש מערכת אנדרואיד למאזדה 2 שלי, דור ראשון, שנת 2008. קישור למערכת (לא יודע אם אזמין דווקא את זאת, זה רק דוגמה, אשמח לשמוע המלצות על מערכת אחרת אם יש משהו עדיף - תקציב עד 200 דולר.) המערכת יודעת לבצע שיקוף מסך, אבל אני מעדיף AA ו-ACP. האם ישנה אופציה כזאת? ראיתי שיש כל מיני דונגלים שיודעים לעשות את זה, אבל אין לי ניסיון עם זה ואני לא יודע אם זה באמת עובד. אשמח לעצות. תודה.
הודעה אחרונה מאת GhostBuster, -
- 0 תגובות
- 626 צפיות
רכשתי לאחרונה אופל אסטרה ברלינה 2014. הרכב מגיע עם מערכת מולטימדיה שעובדת בסדר גמור, אבל מאוד מיושנת. רציתי לדעת איך מאתרים את היצרן / דגם וגם איך (אם בכלל) אפשר לעדכן גירסה למשהו מודרני ומתקדם יותר. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת שחר אדר, -
- 0 תגובות
- 570 צפיות
שבוע טוב חברים, מה ההבדל בין Android Auto לבין Screen Mirroring ? והאם ניתן להפעיל Youtube דרך אחת האפשריות ? סיאט אטקה FR שנת 2020 + Samsung Galaxy S 10 plus מודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת Marwan Ghantous, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 580 צפיות
שלום, יש לי פיג'ו 207 ובתא הכפפות יש כניסה לכבל RCA (אדום/לבן). כשאני מחבר אותו לפאלפון ושם שירים, העוצמה מאוד נמוכה ביחס לעוצמה ברדיו למשל. יש דרך להגביר את היציאה הזאת? אולי מגבר קטן חיצוני או משהו דומה? לא רוצה להשקיע הרבה ולא מחפש מגבר רציני (ששמים בתא מטען). אשמח להמלצות
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
צהריים טובים , מדובר במערכת הכי פשוטה שיש לפוקס להציע , משום מה שום אופציה אם היא Aux , BT , USB שום דבר לא עובד , כאילו המערכת נעולה לאופציות האלו , לציין שהרכב היה ליסינג לפני. לגבי הבלוטוס , הוא מחפש ואז מבטל את עצמו.
הודעה אחרונה מאת ProCC, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 960 צפיות
אז לאחרונה נפתחו פה מספר שרשורים בהם דובר על רעשי מנוע ורעשים בכיבוי המגבר. ואחרי סאגה שכללה לא מעט מתקינים, החלפת מגברים והוספת מנחת והסרתו, התברר שכל הבעיה הייתה בהקנה. עם זאת, לא היה ברור לי מה הייתה הבעיה בהתקנה מההתחלה, ולכן אשמח אם תוכלו להעלות נקודות שיכולות להשפיע על חדירת רעשים בגלל ההתקנה בלבד. האם יש מקומות שדרכם לא כדאי להעביר rca? האם מיקום המגבר משנה? בתור מי שהתקין עכשיו מערכת לבד, לא ממש הצלחתי לחשוב על משהו שיכול להשפיע למעט העברת כבלי ה rca בצד ימין, וכבלי המתח בצד שמאל.
הודעה אחרונה מאת BEEKER, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 566 צפיות
וואו, עבר הרבה זמן מאז שכתבתי כאן, אבל החיידק עדיין זורם בעורקים. בכל מקרה, לא הייתי סגור על ניסוח הכותרת לכן אני מקווה להסביר מה אני מחפש בגוף ההודעה. לפני הרבה זמן (כמה שנים) דובר פה בפורום על מישהו שמתעסק באופן ממש מקצועי בכל מה שנוגע לכיוון מערכות לרכב. הקטע הוא שהייתי אצלו בעצמי ואף המלצתי עליו כאן בפורום רק שכאמור, עברו המון שנים מאז ואיני זוכר את שמו ואני גם לא מצליח למצוא את השרשור שבו הוא הוזכר. אני רק זוכר שזה היה מישהו מאזור המרכז (רמת-גן או גבעתיים). מישהו פה, בעיקר מהוותיקים של הפורום, זוכר במי מדובר? תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת אביחי א., -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 549 צפיות
היי חברים, קראתי שרשורי מפגשי אודיו. מה בדיוק קורה שם? האם עדיין מתקיימים? תודה
הודעה אחרונה מאת shabydog, -
-
אקו בדיבורית
מאת sharont1- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אחרי התקנת מגבר וסט קומפוננט יש אקו מעצבן בדיבורית כלומר מי שמדבר איתי שומע את עצמו. מה יכולה להיות הסיבה? תודה.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 0 תגובות
- 550 צפיות
אהלן חברים מחפש לעדכן את המערכת בפולו, כרגע עם RCD 210 בלי Aux/BT לא כל כך התרשמתי מרוב המערכות אנדרואיד למינהם.. ומאלה שכן הם היו מאוד יקרים הגעתי בסוף למערכת של פולקסווגן RCD 330 plus במערכת יש את כל הפיצ'רים שאני צריך אבל אני לא מוצא איפה לקנות אחת כזו מקורית יש המון גרסאות סיניות באיביי או אליאקספרס ועם ביקורות טובות למישהו יצא להזמין כזה? וגם האם משלמים מכס או מס נוסף מעבר למעמ עבור מערכות רכב? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת amit9, -
- 0 תגובות
- 599 צפיות
שלום, היום התקנתי מסך אנדרואיד שהגיע עם חיבורים מתאימים לקורולה 2011, למעט האנטנה של האוטו שחיברתי כחול לכחול כל החוטים כבר נמצאים בתוך המתאם ללא צורך לחתוך או לחבר כבלים, חיברתי הכל כמו שצריך(היה מותקן מסך לפני) אני בטוח שלא היה כלשהו קאנבוס חיצוני או משהו.. לפי ההסבר שקיבלתי עם המסך הכבלים ל key1 key2 כבר בתוך המתאם ומתחברים ישר לראש של החיבור של היצרן, אבל עדיין ניסיתי לבדוק כל מיני דרכים לא מצליח לגרום לשליטה מההגה לעבוד, ניסיתי לשנות במערכת עצמה דרך הגדרות יצרן את ההגדרה של הקאנבוס לא עזר.. יש למישהו עצה או דרך להגיד אולי חיברתי משהו לא נכון ₪ 279.36 50% Off | 2 DIN 9"Android 8.1GO Car Radio GPS Navigation WiFi Car Radio Video Multimedia Player for Toyota Cor…
הודעה אחרונה מאת Meir69, -
- 3 עוקבים
- 1 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
משתמש כבר למעלה משנה ב"אנדרואיד אוטו" ברכב שלי (גולף 2019), ללא שום תקלות. ביום חמישי, נסעתי עם הרכב של אישתי (סקודה קארוק 2020). זו הפעם הראשונה שהתחברתי עם הטלפון שלי (סמסונג J7), למע' המולטימדיה שברכב הזה, לצורך שימוש בווייז. שמתי לב שכל כמה זמן, הווייז מאבד את המיקום, ואז שמתי לב שזה קורה כאשר מסך הטלפון כבה. יש לי בטלפון הגדרה לכיבוי מסך אחרי דקה ללא שימוש. נגיעה בטלפון, המסך נדלק, והווייז מתמקד מחדש במיקום הנוכחי. עד אז, לא היית בעיה כזו כשהייתי מחובר לרכב שלי, והיום, התופעה מתרחשת גם בשימוש ברכב שלי. בדקתי בהגדרות של האנדרואיד אוטו, לא ראיתי משהו רלוונטי. בדקתי בהגדרות הווייז, מצאתי בהגדרות/ כללי משהו שנקרא "מנע נעילה אוטומטית", לא השפיע. מה השתבש כשהתחברתי …
הודעה אחרונה מאת asafasraf, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
למישהו יש מושג מה יכולה להיות הסיבה לבעיית החיבור של הפרוססור BIT ONE למחשב ?
הודעה אחרונה מאת ofer1973, -
-
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי לכולם קניתי טויוטה קורולה 2016 ואני מעוניינת לחבר את מערכת המולטימדיה לאינטרנט של הטלפון על ידי HOTSPOT. המטרה היא שה-WAZE שמותקן באוטו יהיה פעיל ויקבל אינטרנט. (כרגע הוא עובד כי נשאר עוד חבילת גלישה מהבחור שקניתי ממנו את האוטו אבל היא תגמר בקרוב) תודה רבה לעוזרים! מורן.
הודעה אחרונה מאת ofer1973, -
- 1 תגובות
- 565 צפיות
מעוניין להתקין מערכת מולטימדיה לטויוטה קורולה 2007 ומחפש מישהו שיכול להמליץ על מערכת ועל מתקין תודה
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי יש לי כיום פאביה 2010 עם מע' סטראו פשוטה של Kenwood single din, מעוניין לשדרג לאנדרויד מסך 7-9" במחיר סביר, מוצר שיגיב טוב ראיתי כל מיני אפשרויות בעלי אקספרס / אמאזון, אבל קשה להבין מי רספונסיבי, הטאצ' טוב, ועובד טוב עם android auto אשמח להמלצות (שימו לב מדובר ב-single din אז אני צריך שהמסך יבלוט מעלה/מטה אבל לא יפריע, צרפתי צילום של המערכת הקיימת) תודה!
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם! יש לי ברכב סאב IDMAX12. אני צריך מגבר מונובלוק. קבלתי המלצות על Hertz hcp1d. המגבר נותן 380Wrms ב 4 אוהם ו 700 ב 2 אוהם (הסאב עובד על 2 אוהם). זה נחשב מגבר מתאים לסאב הזה? מה השוני בו מאשר מגבר סיני?
הודעה אחרונה מאת inon007, -
המלצה לרמוקלים
מאת Ct200H- 0 תגובות
- 846 צפיות
שלום חבריי הנכבדים הנני משה רכשתי לאחרונה לקסוס CT200H מודל 2014 גרסת Special Edition ואני לא מרוצה מהאיכות רמקולים שיש ברכב. אך לפי כך אצטרך לומר לכם שאני בעל ירידה בשמיעה בשני האוזניים שלי,הירידה מתבטאת בכ-90 אחוז ירידה בשמיעה. אשמח להמלצה לרמקולים,סאב וופר,מגבר,מערכת מולטימדיה,התקציב שלי הינו כ4500 שקלם,אני לא מחפש סאב גדול וענק,אני מחפש סאב בגודל 8-10 אינץ. אני גם חושש שבגלל שהרכב שלי היברידי זה עלול לפגוע בניסיון ההתקנה. אשמח לקישורים מאמזון. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Ct200H, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפש המלצה לסט קומפוננט (עם קרוס וטוויטרים) לטויוטה C-HR. לא סגור על איזה גודל צריך. יחוברו למגבר ויש גם סאב. תקציב עד 700 ש"ח. תודה.
הודעה אחרונה מאת sharont1, -
- 2 תגובות
- 954 צפיות
אהלן יש לי את הטמפו 6 2 ערוצים במאזדה 3,בערך 8 שנים,הקומפוננט עצמו עושה רעש של רשרושים ב2 הצדדים מקדימה אבל הטוויטרים טובים עדיין,האם ניתן להחליף רק את הקומפוננטים בלבד? אני מרוצה מהחברה הזאת ורוצה להמשיך איתם,תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
שלום לכולם, קיבלתי עצבים והחלטתי לעשות "אוברול" רציני למערכת שלי, אשר כלל שדרוג הציוד הכבילה והתשתית. כל העבודה בוצעה על ידי ונמשכה 3 ימים. המטרה לשמור עד כמה שאפשר על מקוריות הרכב תוך כדי מיצוי הסאונד ממערך 2WAY עד כמה שאפשר. בתמונות רואים גם את הקרוסים המקוריים, במהלך הדרך עברתי לאקטיבי מלא, אז הקרוסים נשארו מקובעים לרכב אך ללא שימוש. כנ"ל לגבי הטוויטרים מהסט של הקלארוס, בתמונות רואים שהם מותקנים ולאחר מכן שודרגו לטוויטרים 28ממ של גלדן. (מדהימים) תמונות: https://photos.app.goo.gl/XCcYCEYtBpi9o3vm6 כרגע לפני קנייה של המיני קונטרולר של מוסקוני, AMAS 96K וכנראה אחליף מידבאסים לגוון "אחר". מדידות RTA וסוויפס אחר כך. תהנו, עומרי.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן חברים, קניתי היום סוזוקי SX4 Crossover שנת 2014. המערכת שמותקנת באוטו לא נראת מקורית ומשום מה המסך טאצ' לא פועל, רק הכפתורים הפיזיים בצדדים אבל הם לא נותנים מענה מלא לכל הפונקציות שיש במערכת. ניסיתי לשחק עם כל הכפתורים וגם שילוב שלנם, אולי הטאצ' נעול וגם עשיתי ריסט עם סיכה דרך הכפתור בחור הקטן אבל זה עדיין לא עזר. לא מצאתי סימן לדגם או לחברה של המערכת כדי שאוכל לחפש באינטרנט. קניתי את הרכב מהטרייד אין הרשמי של סוזוקי ושם לא ידעו להגיד לי איך מתפעלים את המערכת. אני מצרף תמונה, אולי מישהו מכיר את המערכת או בכלל יכול לתת עצות איך להתמודד עם העניין הזה. תודה רבה מראש לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת Preachers, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
המערכת מסוג Media-Nav הגרסא המותקנת אצלי היא 4.0.2 האם יש עדכון במוסכי רנו? משהו שאפשר לעשות לבד?
הודעה אחרונה מאת In Flames,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 949 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- mcaspi
- גרנד פריקס
- sperial
- Fluffy
- BRAVO_SX
- Jeka88
- IsraCar
- tepic
- winner
- gpro
- razi_pazi
- shlomiko