פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קניתי יונדאי אלנטרה 2015 עם המערכת מולטימדיה המובנת שלו. עכשיו אני רוצה להחליף את הסים כדי שיהיה לי אינטרנט קבוע. פתחתי את התא של הכרטיס היה שם איזולירבנד שחור הורדתי אותו ומתחת היה סים של סלקום. הכנסתי סים חדש ופעיל אבל אין כלום במערגת עצמה הפתח גם נראה גדול מאוד והסים רוקד שם.(שמתי את הגודל השני של הסים ולא הכי קטן)
הודעה אחרונה מאת elhai, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 985 צפיות
שלום לחברי הפורום, אני לא ממש מומחה כמוכם במערכות הגברה לרכב, יש לי רכב מייבוא אישי עם תמיכה בהרבה פונקציות אלחוטיות של הסלולארי במערכת המקורית של הרכב. כרגע יש שם אופציה ב 300$ לפתוח את האפל קאר. האם מישהו מכיר דרך זולה יותר/חינמית? תודה מיכה.
הודעה אחרונה מאת primekart, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 23 תגובות
- 13 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, עפי האתר של אפל, הקאר פליי נתמך בדגם הזה, אבל לא כך לפי נציג של במוו. שאלה, מי צודק? ואם אין, האם ניתן להתקין ע״י עדכון תוכנה או שנדרשת התקנה מקומית? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת primekart, -
-
באמת התכוונתי לכך שאני לא יכול לשלם יותר מידי אף פעם. אני מעוניין להזמין מגבר לרכב מ-AMAZON בתקציב של 100$. ההתלבטות: מגבר 5 ערוצים (כלומר 4 הרמקולים וגם הסאב יחוברו למגבר) מגבר נוסף אליו יחובר רק הסאב. ** "נוסף" כי יש לי אופציה למגבר פשוט של Premier 854. אשמח להמלצה...או המלצות מדגיש - אופי השימוש לא בומים ודציבלים גדולים. מגבר שינצל את הרמקולים האלו. תודה רבה! זה הסט-אפ ברכב - יחסית פשוט: קדמיים: MOREL MAXIMO עוצמה מקסימלית 180W עוצמה אפקטיבית 90W RMS נצילות 90.5db התנגדות 4Ω אחוריים: CERWIN VEGA HED עוצמה מקסימלית 320W עוצמה אפקטיבית 60W RMS נצילות 93db התנגדות…
הודעה אחרונה מאת shabydog, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 583 צפיות
איזו קודנית מומלצת לטויוטה פריוס 2020 והאם מישהו יודע מה רמת הקידוד וההגנה המובנית במכונית ? אומרים לי שהיא מאד גבוהה, האם נכון ?
הודעה אחרונה מאת thebaron, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 550 צפיות
במחיר שפוי. באיזור המרכז Sent from my SM-G975F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום! יש לי מערכת מובנית על הרכב (מיצובישי אטראז' 2014) ואני רוצה לעדכן אותה כך שאני יוכל להציג את הוויז על המסך ולא רק על הפלאפון (זה נותן לי רק עם אייפון ועם אייפד) אני מאד מתלבט אם כדאי לי ואם כן איך אני יכול להשיג עדכון תוכנה?
הודעה אחרונה מאת אביחי112, -
- 5 תגובות
- 893 צפיות
היי מעוניין להרכיב באותו באנדל שיהיה אינטרנט כל הזמן. יש חיבור מאחורה לUSB אבל צריך איזה מתאם מוזר. https://www.ebay.com/itm/Android-8-1-2DIN-Quad-Core-Car-Stereo-Radio-7-GPS-Wifi-Multimedia-MP5-Player/283635822723?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 תוכלו לעזור לי באיתור קישור באיביי להזמנה כזאת? תודה.
הודעה אחרונה מאת eladns, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לאחר התקנה נראה כי בדגם הנ"ל של פיוניר אין אפשרות חיבור לכפתורי ההגה. האם למישהו יש נסיון הפיוניר הזה? האם יש המלצה למתאם? תודה מראש לעוזרים.. Sent from my SM-G960F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת alpine, -
- 0 תגובות
- 566 צפיות
הוויז והספוטיפי שמותקן לי ברכב בתצוגה קטנה ממש וקשה ומסוכן להשתמש בזה תוך כדי הנסיעה גם הספוטיפיי לא מגיב ללחצני הגה.. אני ראיתי מערכות מולטימדיה שהאפליקציות "מותאמות" לרכב אשמח לדעת אם יש אפשרות לסדר תודה
הודעה אחרונה מאת nivkors, -
- 1 תגובות
- 836 צפיות
שלום סביב כל הרכב קיימים חיישנים שמחוברים למערכת המקורית. אני לא מעוניין להחליף אותה. יש דרך לחבר מצלמת רוורס שתופיע על המסך של הרכב? או שחייב לשים מסך חיצוני?
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
עוד לא קיבלתי את הרכב והייתי מעוניין לדעת אם קיים במערכת שמע המקורית חיבור למגבר..? והאם כדאי לי להתקין במגש מאחורה 2 רמקולים 6.9 של פיוניר ומגבר וסאב תודה..!
הודעה אחרונה מאת שביט, -
- 3 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היי חברי פורם - אני חדש כאן אז מתנצל מראש אם עברתי על חוק כל שהוא. אני רוצה לעדכן גרסה למערכת המולטימדיה המקורית של הסוזוקי איגניס ,אך אנני מוצא את הגרסה וכיצד לעדכן , כמו כן : אני גם מנסה לעשות איפוס להגדרות יצרן ואני מקבל חלונית שמבקש ממני קוד ,אך אנני יודע ,האם מישהו מכיר את זה במקרה? ,אודה מאוד לעזרה אם יש כאן מישהו שמכיר את הנושא ,תודה מראש
הודעה אחרונה מאת alechko01, -
- 0 תגובות
- 572 צפיות
שלום לחברי הפורום. האם מישהוא מכיר ויודע להמליץ על מערכת מולטימדיה תואמת לסקודה ייטי סטייל 1.4 4X4 2016 T כולל אנדרואיד ומסך 9-10. תודה אפרים אפרתי
הודעה אחרונה מאת efrati, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 883 צפיות
רכשתי רכב מאוטודיל לפני מספר חודשים. בעקבות מסך מרצד במערכת הConnected Car, פניתי לאוטודיל והם הפנו אותי למתקין להחלפת המערכת. השארתי את הרכב וכשחזרתי גיליתי שהותקנה מערכת גנרית נחותה מסוג Target ופנל הכפתורים התחתון בוטל ובמקומו הותקן מתאם מפלסטיק. פניתי שוב לאוטודיל בדרישה שתוחלף המערכת, ונאמר לי שהמערכת תהיה במלאי של המתקין רק בעוד כ 4-5 חודשים (?!). הצעתי שאני אמצא מתקין עם מערכת במלאי, והם יממנו את ההתקנה, והם אישרו. לעניין - מישהו מכיר מתקין באזור ירושלים\המרכז המחזיק במלאי במערכת הנ"ל?
הודעה אחרונה מאת Liran_a, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מגבר מונו+ סאב מגבר 2 ערוצים+ 2 קומפוננט 6.5 ( עם התוספות שלהם כמובן) ערכות חיווט למגברים יש לי כמה בערך, לא חייב כמובן על השקל כמובן מדבר על התקנה איכותית כולל כיוון תודה
הודעה אחרונה מאת Ido Lavi, -
ANDROID AUTO
מאת efistr70- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, האם מישהו יודע להגיד האם ה APK של ANDROID AUTO עובד ברכב מאזדה CX-30? תודה.
הודעה אחרונה מאת kurko1992, -
- 1 תגובות
- 618 צפיות
ברכב מותקנת מערכת שהורכבה ע"י אדי מערכות. ברשותי 2 מכשירי xiaomi a1, נקסוס 6, xiaomi a3 ונעשתה בדיקה גם עם אייפון. A1 ו-a3 - בחיבור bt וwifi - התרחשו שיבושים בקליטה של ה-bt. נקסוס 6 והאייפון - בוצעה בדיקה רק עם bt - לא חווינו שיבושים. באדי מערכות, לאחר שהתלוננו, לטענתם, הוחלפה מערכת. האם מישהו נתקל בתופעה דומה והצליח לפתור אותה? אולי ברכב אחר?
הודעה אחרונה מאת -UC-, -
- 0 תגובות
- 683 צפיות
שלום יש לי יונדאי i30 שנת 2010 ואני רוצה לקנות מערכת אנדרואיד לרכב מעלי אקספרס, השאלה שלי היא איזה אחד לקנות שיתאים לי לאוטו וגם חשוב לי אחד איכותי! מי שיש לו ידע בנושא אשמח מאוד תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Meshulem, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
שלום, הרדיו שלי ננעל אחרי שנגמר המצבר (סקודה פאביה 2013), מבקש קוד בן 4 ספרות. נראה שבספר רכב אין את המספר, במקרה ואמור להיות ספר נפרד לרדיו הוא לא ברשותי (רכב יד שניה...), המוסך יבואן רוצה 300 ש"ח בשביל לשחזר את הקוד. יש פתרונות? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת edanj, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 897 צפיות
היי לכולם, ברשותי מסך מולטימדיה שפורק מקאיה ספורטאג׳, האם קיים מתאם שאוכל להתקין אותו בספייס סטאר 2015? מצרף תמונות... תודה מראש לכל העוזרים. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 12 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
מחפש זוג קומפוננט 6.5 ( עד 80 rms לרמקול ) תקציב עד 1000 ש"ח תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Ido Lavi, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כמו בכותרת , הסט הנוכחי שלי הוא מהסידרה הנמוכה של הרץ ואני פחות מתחבר לצליל שלו. המערכת הנוכחית ברכב , מגבר MASSIVE AUDIO BX 4. סאב של CW. קומפוננט HERTZ ESK 165 אם אני זוכר נכון את הדגם . ניסיתי לשחק עם הכיוונים במגבר אבל אין הרבה שפעה . עדיין אני צריך להוריד את ה treble כמעט למינימום . רוב הדיסקים (אני שומע בעיקר דיסקים כדי לא לאבד מהאיכות) נשמעים מעולה , אבל דיסקים עם חומר ישן (למשל רוק משנות ה 70 עם הקלטות של פעם , למרות שהחומר עבר remastering ) נשמע די על הפנים. הלכתי למתקין שאני מכיר שנים והוא הציע לי סט של מורל וירטוס . אבל אז עשיתי גוגל על הסט הזה ובאחד מהשרשורים בפורום הזה אחד הגולשים הסתייג וכתב הטוויטרים שלו צורחים . אני מוכן אפילו לקנ…
הודעה אחרונה מאת nepet, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן לכולם, אני בדרך כלל שואל שאלות כמו לא מעט מחברי הפורום ומטרת הפוסט הפעם היא לשתף ויש על מה. אחלק את הפוסט ל 3 חלקים, המתקין, הציוד, ורושם ראשוני מחווית השמיעה. במהלך ההתקנה הפעם יצא לי להכיר מתקין מערכות חדש,בחור בשם דניאל, יש לו סנדא נקראת DRIVE CLUB ממוקמת בנוף הגליל, בן אדם מקסים, מאוד מקצועי, מנומס, מאוד אדיב ובמקצוע כזה גם עם המון סובלנות לענות לכל שאלותיי, התהליך התחיל שהסברתי מה חשוב לי, הכל היה מתוכנן, נלקחו מידות להכל, ולפני שהתחיל לעבוד, ביצע בדיקה מקיפה של כל הדברים טרם הפירוק, אהבתי את הגישה המאוד יסודית, התקנה כזו לוקחת לא יום ולא יומיים, ואני כלקוח לא מעוניין להלחיץ על מנת שלא יהיו פשרות באיכות העבודה, יתרון עצום אצל דניאל, קיבלתי רכב חל…
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
[]שלום, יש לי מערכת מולטימדיה מסוג 7010b #יש אופציה ל mirror link (התחברות מהפלאפון למערכת) חיברתי כבל usb לאייפון שלי כותב במערכת שהוא מתחבר ומגיע אלי לאייפון הודעה אם לתת אימון אני נותן אימון וסיסמה של האייפון ושום דבר לא משתנה הוא לא מתחבר למסך, מישהו שמכיר את הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה!? , תודה נ.ב וניסיתי בכמה כבלים שונים של האייפון ולא עוזר..
הודעה אחרונה מאת Good111, -
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
רכשתי לאחרונה דאצ׳יה סטפווי, מעוניין לבצע שדרוג למערכת השמע. כרגע רק הסטוק מותקן בה. יש לי דאבל דין שמחכה לי בבית(כרגע אני בחו״ל) לא יודע מה סוגו אז נדלג על הHU. מס׳ דברים: 1. התבצע כאן כבר שדרוג מערכת שמע לרכב הזה? 2. מחפש: קומפוננט ( להבנתי 6.5) קדמי בלבד, אחוריים אולי בעתיד, סאב וופר יש לי כרגע של Cerwin Vega 12אינצ׳ - מותקן בגטס יעבור במידת הצורך, לא הכי מבסוט אולי כי הוא בתיבה סגורה. 3. מגבר שיתחזק את הכל. 4. כמובן והכי חשוב - מקום התקנה ו/או מתקין . אשמח להמלצות ולסיוע!
הודעה אחרונה מאת alechko01, -
- עוקב אחד
- 40 תגובות
- 10.6 אלף צפיות
שלום יש לי סאב והיצרן ממליץ שנפח תיבה פתוחה תהיה בין 84 ל141 ליטרים מה יהיה יותר טוב מה היתרונות לכאן ולכאן אם אני אבנה תיבה 84 או 141? ואיזה חומר הכי מומלץ פיברגלאס או עץ?
הודעה אחרונה מאת asif25, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 855 צפיות
מותקן אצלי ברכב מקסימו 5 ורבע. יש לי אופציה לשדרג את הסט לדוטק אוביישן בעלות די מינימלית. אין לי ממש כוח האמת לפרק את המקסימו, להתקין את הקומפוננט החדש, למכור את המקסימו. אני תוהה עד כמה זה שווה. פרטים נוספים: מגבר - סוני בסיסי 50W לערוץ (מוצהר). רדיודיסק בסיסי של פיוניר. אוטו ישן ולא הכי מבודד (205) קניתי כמה יריעות בידוד (משלוח חינם מאמזון כפיים), מתישהו כשאתפנה אשים בדלתות.
הודעה אחרונה מאת farkash7, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 814 צפיות
שלום, ההורים שלי קנו הונדה סיוויק סאדאן 2019. המחשב דרך שהותקן אינו המקורי של הונדה, אלא של חברה ישראלית שיצרה מחשב דרך ע"ג טבלט עם אנדרואיד. הבעיה שהמערכת הפעלה שהם יצרו מסורבלת וחסרה כמה פונקציות. למשל אין אפשרות ליצור קיצור דרך לאנשי קשר. צריך לסכרן כל פעם את כל האנשי קשר, וע"מ להתקשר לדפדף ברשימה ארוכה או לרשום את השם אין אפשרות לפתוח דפדפן (אולי מטעמי בטיחות?) ובכלל האנדראיד מאוד מוגבל. 1- האם יש אפשרות לשדרג/לשנות את המערכת הזו למערכת הפעלה לאחת יותר מוצלחת לרכב הזה? 2- עם הרכב שמו להם בבגאז' את המחשב המקורי של הונדה, אך האיש מכירות טוען שהוא מאוד לא מוצלח ובכלל לא משתווה למה שהם התקינו בארץ. האם למישהו יש על כך מידע? אולי שווה להתקין את המחשב …
הודעה אחרונה מאת joelo, -
- 22 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
ברכב כרגע יש רק 2 רמקולים על הדאש והמערכת אורגינלית ללא AUX... אני מעוניין להחליף את הרמקולים על הדאש למשהו נורמאלי + להוסיף רמקולים בדלתות הקדמיות ולהחליף מערכת כך שיהיה AUX ואולי אם המחיר נורמאלי אפילו משהו עם בלוטוס. (שיהיה גם דיבורית, אבל לא חובה יש אחת מותקנת פשוטה) על מה אתם ממליצים? תקציב נמוך-בינוני עם דגש רק על איכות הסאונד... מעוניין להזמין מחו"ל אם יצא יותר זול ולהרכיב לבד (אשמח אם יש איזה מדריך או תמונות ספציפיות לרכב ואם לא אז משהו כללי, יש ידע טכני בסיסי +) תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת שביט,
-
מי מחובר 4 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 869 אורחים (הצג רשימה מלאה)