Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל אין לי חוטים + אין לי איך להעביר תחוטים לדלת זה רק לקדוח ולהעביר חאפרי...

למרות שיש לי איזה כבל ישן של מונסטר שיכול להתאים אבל זה צבע אחד זה יהיה קצת מבלבל פלוס מינוס לא נורא

פורסם

אז קונים חוטים. זה לא משהו שאמור לעלות יותר מ-5 ש"ח למטר לדעתי עבור הצרכים שלך.

סביר שקיים שרוול בין גוף הרכב לדלת ודרכו תעביר את החוטים, ואם צריך לקדוח בקונקטור זה או אחר, אז עושים זאת.

בינתיים התגובות שלך הן אנטי-תזה לחלוטין לשם המשתמש שלך :wink:

פורסם

שמע... אני כולה מסיים תיכון עכשיו ואת הכסף שאני קורע תתחת בשבילו אני מעדיף להשקיע בדברים אחרים/בדלק... מבחינת אאודיו ביתי / לנסיעות אני מסודר אבל ברכב כבר אין לי כסף להשקיע ובכל זאת אני מעוניין בסאונד מינימלי ובאופציה לחבר מוזיקה שלי ולא רדיו :brickwall::nono:

פורסם

אין בעיה, אבל צריך להתחיל ממשהו (החלפת יחידת הראש לצורך הענין), ואם יש לך כוונה עתידית לשפר את מצב הסאונד ברכב הזה אז מתקדמים שלב אחרי שלב בהתאם לתקציב. אי אפשר לייצר יש מאין.

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ ברשותכם.

אני מעוניין להחליף רדיו באלטו.

מתוך רצון להתעסק קצת במשהו חדש, ויתרתי על המתאם וחתכתי את הקונקטור המקורי של הצמה באוטו.

בצמה 4 חוטים: שחור להארקה, לבן עם פס כחול תכלת שאני מניח שהוא ה"רימוט", אדום עם פס צהוב ולבן עם פס חום בהיר.

לרדיו שברשותי מחובר קונקטור עם 6 כבלים: הארקה, אנטנה, אדום וצהוב למתח, כתום לתאורה וכבל אחד של Mute.

חיברתי את הכבלים פרט למיוט, כשאת האדום והצהוב מהרדיו "איחדתי" עם האדום/צהוב מהרכב.

בדיקה קצרה רק עם המכשיר ללא חיבור לרמקולים לא העלתה כלום.

אשמח לכל קצה חוט (סליחה על משחק המלים המפגר)

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אעזר בנורת ביקורת של חבר ואמשיך משם.

תודה!

זה המקום לציין שרוב גדול של חיפושים שערכתי ברשת, עם מילות חיפוש שונות, מפנה לפורום הזה, ועל כן שאפו. לא שזה חדש לי שהחבר'ה כאן מקצועיים, אבל שווה איזכור.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...