פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 833 צפיות
ברשותי מגבר jbl gto 75.4 כבר כמעט עשור, שלשום כשהתחלתי נסיעה היה קצת רעש לא ברור מהרמקולים, והמגבר הפסיק לעבוד, שני הפיוזים שעליו נשרפו (לא הותכו) כל החלפה של פיוזים הם נשרפים ישר, ניתקתי מינוס, פיוזים חדשים, נשרפו. ניתקתי הכל, מגבר באוויר, החלפתי פיוזים, חיברתי (+) הכל בסדר, חיברתי מינוס (-) בום, נשרפו שוב. לא מחובר rca, לא מחובר רימוט, לא רמקולים ולא סאב. מגבר אחר על אותה תשתית עובד. סיים את חייו או שיש משהו לעשות בנידון?
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 560 צפיות
שלום לכולם האם מישהוא מכיר פתרון להחלפת המערכת הנל? פשוט כאשר המכשיר טלפון מחובר בבלוטות אין כניסת שיחות ממתינות תודה
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אהלן הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על מגבר nippon mad310 ab לא מוצא שום פרטים על החברה הזאת או על המגבר הספציפי הזה אמרו לי שמתאים לסיאט לאון מישהו מכיר שמע?
הודעה אחרונה מאת אילן בורקו1, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 657 צפיות
אהלן, אז אני לפני שדרוג הרמקולים ברכב לקומפוננט של מורל טמפו אולטרה 602 (https://www.alexsander.co.il/product/10919/morel-tempo-ultra-602) אני אוהב לתכנן את הדברים מראש, הייתי שמח לעזרתכם במציאת מגבר שידחוף וינצל את הסט הזה כמו שצריך, כרגע אין לי סאב אך יתכן שבהמשך הוא גם הוא יתווסף במידת הצורך - אז אשמח אם תקחו את זה בחשבון, במידה והוא יתווסף מדובר בסאב קטן ולא משהו שירעיד את כל הרכב. התקציב לא בשמיים ואני לא מעוניין להוציא אלפי שקלים על מגבר, אם יש משהו בפחות מאלף ש"ח שיעשה את העבודה זה יהיה מעולה.
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. יש לי מערכת מולטימדיה עם יציאת rca למיקרופון. ברכב יש מיקרופון מקורי עם 3 חוטים . הצלחתי לחבר רק 2 חוטים ושומעים אותו עם הפרעות . האם מישהו יודע מה הבעיה
הודעה אחרונה מאת איתי ברדוגו, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 578 צפיות
היי ותודה לכל העוזרים, יש ברושתי מערכת מולטימדיה שאני מחפש אליה מגבר, עוצמת המערכת היא 4*54 w עכשיו השאלה שלי האם אני צריך להסתכל על מגברים שהם עד מתחת ל54 לחיבור 4 ערוצים או שאני טועה..? תודה לכול העונים
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 606 צפיות
אהלן, בימים האחרונים אני מחפש לרכוש סט מורל טמפו, עברתי באתרים הידועים (אלכסנדר וחבריו...) ולבסוף הגעתי דרך הפייסבוק לחנות בראשון לציון שמציעה את הסט הזה במחיר שנמוך בכ-30% מהמחיר באלכסנדר, מודה שפה חשדתי קצת.... אז לפני שאני מניע את הרכב וקופץ על המציאה, איך מוודאים שהסט מקורי? האם אמורה להיות הולוגרמה / מספר סידורי / כל דבר אחר שיעזור לי לאמת שהסט באמת מקורי?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 541 צפיות
היי אני צריך המלצה למערכת רדיו דיסק בלוטוס חשוב לי מאוד שסאונד יהיה טוב יש לי זוג 6.5 מקדימה וזוג 6x9 מאחורה פיונר ובקרוב גם ארכיב מגבר וסאב
הודעה אחרונה מאת IMSTYLE, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 560 צפיות
שלום לכולם, שוטטתי קצת בהודעות אחרונות בפורום, הרוב פה סינית (עם מסיכת פנים) גמורה בשבילי, מחפש המלצה על מקום אמין ומקצועי לשיפור סאונד ברכב עם המולטימדיה המקורית במינימום תקציב הכוונה לא למותגים ולעבודה פח. אלא למוצרים ולחברות פחות מוכרות העיקר להוזיל עלויות.. לא מחפש לנפץ שמשות, פשוט סאונד איכותי יותר שברגע שאשמע שיר שחורה לצורך העניין בווליום טיפה גבוה הבס לא יתערבב בקול ויצרום. לפי מה שהצלחתי להבין אני צריך מגבר משולב עם סאב כדי לקבל את מה שאני מחפש במינימום הוצאות, מישהו יכול להכווין בנושא ולהמליץ על מקום ברדיוס שלי? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת tap, -
ADS CMD4100
מאת IMSTYLE- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן קיבלתי את המגבר הזה ואני לא מוצא עליו מידע באינטרנט מישהו יכול לתת לי הסבר איך אני מרכיב אותו בצורה נכונה ? מצורפת תמונה
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 529 צפיות
מאזדה 3 2011 מסך קנוי בכל פעם שאני שם ווליום גבוה ממש המערכת מפסיקה להזרים סאונד רואים שהמערכת דולקת זה מראה כאילו השיר ממשיך אבל לא שומעים כלום וככה עד שמכבים את הרכב לפחות לחצי שעה בשביל שזה יחזור.
הודעה אחרונה מאת Asaf13462, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן חברים, קניתי סט מורל HYBRID יד2 שנייה וטסתי לחו"ל ככה שלא יצא לי לבדוק אותו, ע"פ הוא נראה תקין ב-100% חדש בקופסא(כפי שטען המוכר לא הותקנו מעולם) כשהתקנתי אותו גיליתי שאחד הטוויטרים שרוף. המוכר לא עונה כמובן נוכל. לא התבאסתי, בסה"כ המידבסים מעולים וזה מחיר סבבה לזוג מידבסים, הסאונד מעולה בכמה רמות מכל סט ששמעתי ואני מאוהב בהם. חיפשתי זוג טוויטרים חדשים MOREL MT-230/MT-250, מצאתי אצל חנות מוכרת באזור המרכז MOREL MT-250 חדשים בפחות מחצי מחיר. חטפתי אותם, למרות שהיה להם צבע אפור מראה מוזר וקופסא שלא כל כך נראית מקורית. לאחר התקנה של אחד הטוויטרים שומעים בבירור יותר גרוע מה-MOREL MT-230 שיש לי, בנוסף הטוויטרים שוק…
הודעה אחרונה מאת NFS, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 556 צפיות
שלום לכולם לאחרונה רכשתי רכב מסוג פיג'ו 308, שנת 2015 וברצוני לשדרג מעט את המערכת המקורית הנמצאת ברכב. אני לא מגדיר את עצמי כאודיופיל ולכן השדררוג אותו אני רוצה לעשות הוא בסיסי בהיבט מחיר- תמורה. אין בעיה לבצע רכישה ברשת במידת הצורך. סדר הפעולות אותן אני מתכנן לבצע: 1. בידוד דלתות קדמיות. 2. הוספת מגבר 4/2 ערוצים. 3. החלפת רמקולים בדלתות קדמיות. כרגע מה שנמצא ברכב הוא המערכת איתה הוא מגיע מהחברה. מקריאה ברשת הבנתי שבמקרה הנ"ל עליי להתמקד במגבר אשר תהיה לו אפשרות של Speaker level inputs (לא מכיר את המושג בעברית 😅) אשמח לשמוע את דעתכם באופן כללי ובשאלות הבאות: 1. מגבר מומלץ שיהיה קטן ככל האפשר (בשאי…
הודעה אחרונה מאת MichaelGold, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי כולם, התקנתי לא מזמן מגבר חדש ברכב והכיוונים ייצאו מכלל שליטה, מי שהתקין לי לא באמת יודע לכוון ונסעתי לעוד עסק שמתעסק בזה וגם הם רואים עליהם שהם לא מבינים בשיט. מבקש עזרה ממכם כי אני לא רוצה לעשות יותר מידיי נזק. מרגיש לי שהבאס חלש מידיי והקומפוננטים מקדימה יכולים לתת הרבה יותר ממה שהם נותנים, פלוס אני לא יודע אם הגברתי בהם יותר מידיי את הבאס כי לפעמים הוופר בדלתות נותן דיסטורשן אז לפני שאני ממשיך לסובב שם דברים בלי יותר מידיי ידע אשמח להתייעצות. יש לי ברכב דאבל דין אנדרואיד שכרגע הכל על FLAT מגבר Vega Germany חמש ערוצים זוג קומפוננטים מקדימה מורל טמפו אולטרה מאחורה זוג hrtz x690 uno סאב וופר של אלפיין 12 אינץ לגבי הכיוונ…
הודעה אחרונה מאת YoniSM, -
- 3 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, יש ברשותי IDMAX 12 בתיבה אטומה עם מגבר Hertz HDP1. לא חסר כוח, אבל הבאס משעמם. חיברתי במקומו ID12 בתיבה של 1.75 cubic feet עם פורט. הוא משמעותי טוב יותר! ה IDMAX לא מתאים לתיבה הפתוחה בגלל שהוא עמוק מדי והמגנט פוגע בפורט הפנימי. במידה ואני קונה תיבת בזוקה עם פורט כלשהי של JBL/PIONEER, היא תעשה את העבודה?
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 517 צפיות
שלום האם יתכן שלמערכת יש יציאת RCA לטובת מיקרופון לדיבורית? אני מכיר יציאת PL 3.5
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 815 צפיות
החלפתי את המולטימדיה והחלק הזה היה מורכב על הקונקטור 20 פין של הרכב,תחושה שלי שזה מתאם לשליטה מההגה אשמח אם מישהו מזהה.
הודעה אחרונה מאת uri_s, -
-
כיוון מערכת ברכב 1 2
מאת Din20v-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
היי, יש לי ברכב את הסט הבא: רמקולים של jbl gto 609c סאב מוגבר של Nakamichi מגבר של viberant vibe436 הסאב מוגבר מחובר לדאבל דין שיש לי הרמקולים מחוברים למגבר ביציאה אחת בלי הזוג האחורי ברכב אני מנסה לכוון את השמע אבל הטוויטרים צורמים לי מידי לא נהנה מהמוזיקה כמו שרציתי.. המתקין כיוון את המערכצ אבל לא ממש אהבתי.. יש אםשרות של אקולייזר במערכת ולשחק עם ההגדרות אבל לא הצליח לי.. מעלה תמונות של הפריטים הקיימים...שוקל לבטל את הטוויטרים איכשהוא אם למישו יש רעיון אשמח לעזרה..
הודעה אחרונה מאת Din20v, -
-
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 566 צפיות
היי, הגיע לי מערכת של פיוניר מאמזון דגם mvh-s310bt הרדיו קופץ רק בין תדרים אי זוגיים 90.1, 90.3.. הבנתי שזה תקן אמריקאי, יש איך לשנות את זה שיעבוד עם רדיו בארץ ? מצאתי גירסה אירופאית של המכשיר יכול להיות שצריבה שלה יפתור את הבעיה אם זה בכלל אפשרי ? אשמח לעצה
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 530 צפיות
היי חברה אני יחסית חדש בתחום ומאוד רוצה ללמוד ולהתקדם, הבנתי שבזמן שמכוונים את המגברים יש להתחשב במולטימדיה/רדיו דיסק ובהספק rms של הרמקול/סאב. האם יש דרך לכוון את המגבר והמולטימדיה בצורה מדוייקת כך שאקבל גם צליל נקי וגם מקסימום עוצמה? או שבכך שאני מוותר על איכות אקבל עוצמה ולהיפך. האם יש מישהו באיזור ירושלים עם מכשור לכיוון מקצועי? תודה מרא לכולם בנוסף אשמח ליצור קשר עם לברה מהאיזור ללמוד ולהתרשם
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 560 צפיות
היי שוב שלום, אז ברשותי המאזדה 6 בדגם שהמסך מולטמדיה טאץ עדיין מובנה בפנים ולא יוצא החוצה כמו בדגמים החדשים יותר רציתי לדעת קצת יותר בעניין ההחלפה במה זה כרוך? ראשית אני רוצה מסך טאץ גדול יותר 9-10 אינץ, תומך האוטו תמיכה מלאה כולל מהגה, אינטרנט( לגבי זה איך הגלישה עובדת זה מובנה במערכות?) תמיכה במצלמת רוורס, וויז וכו, כמה עולה בדרכ מערכת כזו בהזמנה וכמה עולה עבודה של אנשי מקצוע כאן בארץ? פחות מעדיף להתעסק בעצמי... תודה רבה לכם אנשים עם העזרה והסבלנות
הודעה אחרונה מאת itaypaz97, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 737 צפיות
שלום לכולם, אז התחדשתי במאזדה 6 פרימיום פלוס 2.5 "המפוארת" המערכת סראונד שמובנת היא של BOSE כפי שאתם יודעים הבנתי שיש שם 2 אופציות לשינוי סאונד AUDIOPILOT CENTERPOINT מה עדיף שהיה דלוק \ כבוי או שניהם יחד? ומה לגבי כל ההגדרות האחרות BASS TREBLE FADE וכו אני יודע שאומרים שאין כמו לשמוע בעצמך אבל עדיין אשמח לקבל המלצות ממי שחווה את האוטו והסראונד תודה
הודעה אחרונה מאת itaypaz97, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 589 צפיות
היי רציתי לדעת איך המגבר הזה https://www.massiveaudio.com/products/px1200-4-4-channel-amplifier לא קניתי מחפש המלצה למגבר טוב מה אומרים עליו?
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
צריך עזרה בפתיחת מערכת אדי מערכות זה מבקש קוד בעת איפוס הגדרות יצרן
הודעה אחרונה מאת uri_s, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 996 צפיות
היי. בוצע עדכון תוכנה אך עדיין יש מידי פעם רחשים ברקע, האם יש דרך לבטל זאת? , בנוסף אשמח לדעת האם יש למי מכם ניסיון לתכונת מעקב תדרים ? כוונתי למצב בו מכוון על תחנה מסוימת בנסיעה ארוכה והתדר מתאים עצמו אוטומאטית כל פעם לאזור בו הרכב נמצא. תודה
הודעה אחרונה מאת zalman80, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
הי כיום יש לי 2 רמקולים בדלת שמחוברים ישירות לרדיו בFRONT ומגבר שמחובר לרדיו בREAR אליו מחובר סאב ושני רמקולים אחוריים (אובליים). הבעיה בחיבור הנוכחי הוא שהרמקולים האחוריים עוצמתיים יותר מדי בגלל שהם מחוברים דרך המגבר שמן הסתם נותן יותר הספק מהרדיו ואני צריך לשחק עם הFADER בשביל שאני אשמע את הקדמיים (לתת לFRONT +10). הבחור שהתקין לי את המערכת אמר שאי אפשר לחבר 4 רמקולים וסאב, שהמגבר לא "יסחוב" את זה וצריך עוד מגבר. המגבר המדובר הוא מגבר 4 ערוצים של שירוקו דגם פולו 9980. עכשיו יש לי תחושה שהוא אמר את זה סתם כי לא היה לו כוח להעביר את החותים מהרמקולים בדלת למגבר מאחורה (גם ככה העבודה לקחה די הרבה זמן והנושא עלה כבר בסוף). במקרה יש לי עוד מגבר שקיבלתי מה…
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 562 צפיות
שלום ברכב מותקנת לי מערכת שהותקנה לפני 3 שנים בדיוק(!), אם אינני טועה המערכת היא של Syncope או משהו כזה... המערכת לא מחוברת למגברים ואין שוםהתקן מיוחד שמחובר אליה... (קיימים רק חיבורים בסיסיים לרמקולים קדמיים/אחוריים + דיבורית לרכב + GPS + מצלמה) אתמול באמצע הנסיעה, לפתע שמעתי צליל כאילו של שריקה ארוכה ומאותו רגע רק רמקול אחד השמיע סאונד ובגימגום נוראי (כאילו הרמקול נקרע). היום בבוקר כשהתחלתי לנסוע עם הרכב שמעתי מוזיקה בצורה תקינה במערכת במשך שתי דק׳ ואז התופעה חזרה על עצמה... (את השריקה שומעים למשך 2-3 שניות גם שהרמקולים במצב שקט) עד שהסאונד נכבה לחלוטין. לפי המתקין שהתקין את המערכת - נשרף לה המגבר הפנימי ? האם למישהו יש מושג בנוגע לתקלה ש…
הודעה אחרונה מאת UnK, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי הזמנתי מחו״ל מערכת מולטימדיה, מצלמת רוורס ומצלמת דרך לסוזוקי SX4 שלי. איפה אפשר לעשות התקנה באיזור חיפה/קריות/עכו? מחפש מישהו אמין שלא יעשה נזק ובסכום סביר. אגב כמה זה אמור לעלות? והאם מדובר על חשמלאי או משהו אחר?
הודעה אחרונה מאת sagibd95, -
- 0 תגובות
- 553 צפיות
שלום לחברי הפורום. האם מישהו שיפר סאונד בפאסאט ? הידע שלי בתחום מעט מוגבל, אך אני מעוניין בשיפור הסאונד ( די רע כרגע במערכת מקורית ) כמה שאלות .. 1. בדלת קדמית יש 3 רמקולים - האם חייב להחליף בסט 3 רמקולים או ניתן סט קומפוננט רגיל ( רמקול וטוויטר ) 2. האם חייב להתקין מגבר וסאב ? מישהו יודע להמליץ על מגבר בטווח מחיר סביר ? 3. רמקולים מומלצים?? תודה לכולם !!
הודעה אחרונה מאת איילל, -
- 3 עוקבים
- 2 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היי, חברים! יש לי יונדאי i30 שנת 2016. הלכתי לפני מספר חודשים לעדכון גרסת מערכת מולטימדיה, ואחרי כמה זמן גיליתי, שאחרי כל סיום שיחת טלפון- הבלוטות' מתנתק, לא שומעים יותר את המוזיקה שמתנגנת מהטלפון למערכת, וכדי לתקן את זה חייבים לכבות את מערכת הרכב ולהדליק מחדש [וכל ההתעסקות הזו תוך כדי נסיעה. נהדר!]. לא משנה כמה ניסיתי לדבר עם גיל-קאר, הם עדיין יחייבו אותי 180 שקל כדי להתקין את הוורסיה האחרונה התקינה של המערכת. תקלה שהתחילה בגללם, עכשיו צריך לשלם פרוטקשן, כדי לתקן אותה. נסיון לחבר את המערכת לאינטרנט ולעדכן עצמאית- לא מצליח לי. המערכת אומרת שאין עדכון חדש, למרות שידוע לי שיש, ושהעדכון שצריך הוא מתאריך 30.12.2019. ניתן לעדכן רק דרך USB DRIVE כנראה, שנמצא אצלם…
הודעה אחרונה מאת belior,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 529 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yuval1111
- malcishua
- yoav911gt2
- Shakëd Nathan
- amosbmw
- שביט
- GTאי
- PASHUT
- andor
- לב טוב
- גולדן191
- D4K