פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
יש לי רנו קליאו 4 (rs אם זה משנה) והצליל אצלי פשוט חלול. אני מחפש איך להוסיף קצת עומק ללא החלפת מערכת המולטימדיה המקורית (שקר כלשהו של lg). התקציב שלי מוגבל, עד כ-2500₪. 70% מהזמן אני מקשיב לרוק כבד ומטאל, 30% הנותרים הם ראפ. הכיוון שחשבתי עליו הוא החלפת הרמקולים הקדמיים לסט קומפוננט, התקנת סאב קטן (8 או 10 אינץ׳) והגמרה ע״י מגבר 4 ערוצים. יש טעם במהלך? כדאי לעשות משהו אחר? תודה
הודעה אחרונה מאת In Flames, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
קיבלתי אתמול רכב חדש מהעבודה (ליסינג) Hyundai Accent 2019 * עכשיו ברכב ישנה מערכת מולטימדיה אנדרויד סגורה, לא סגור בידיוק על סוג המערכת אבל אני יודע שזה lollipop android . ואין במערכת הזאת לא דפדפן (browser) ולא חנות אפליקציות. וכל היישומים שם חסרי תועלת חוץ מwaze בתכלס. עכשיו רציתי לברר אם מישהו כאן יודע ויכול לעזור בבקשה להסביר איך לפתוח / לפרוץ את המערכת הזה כדי להוסיף ישומים. כי תכלס אין לי טעם לשלם 400 ₪(אם לא יותר) שקל כדי לפרוץ מערכת ברכב ליסינג שכניראה יחליפו עוד שנה. אז אשמח אם מישהו יוכל לעזור איכשהו. תודה רבה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת MiracleCord, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סביר להניח שיש את אותה מערכת גם בסקודות אחרות ( ŠKODA Connectivity ) הסתכלתי בספר ( ממש לא מובן ) לא מצאתי
הודעה אחרונה מאת dor_xd, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 726 צפיות
לא הצלחתי ממש למצוא כותרת מתאימה אבל אני אפרט: יש לי RAV4 2008 שמחוברת אליה דיבורית BT שפועלת רק בשיחות. כשאני מנסה להשמיע שירים דרך הדיבורית זה לא עובד, האם זה אפשרי להשמיע שירים דרך זה? ואם לא איך אפשר לחבר את הטלפון לרכב דרך בלוטות' ולהשמיע שירים וכו...? ואשמח גם להמלצה למערכת מולטימדיה עם CarPlay. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת The_Asaf, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 999 צפיות
צריך המלצה למתקין להחלפה של הרמקולים הקדמיים ואיטום דלתות.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים, קניתי רכב חדש (פוקוס 2016 טיטניום) ואני רוצה לשדרג מעט את הסאונד. לאחר שבכל הרכבים הקודמים היו לי מערכות עם קומפוננטים, סאב מגבר וכל הסיפור אני רוצה משהו יותר סולידי. רצוי - לשמוע טוב מצוי - אין תקציב לכלום + להשאיר תא מטען ריק משטויות. פיתרון: במערכת המקורית (רמקולים+טוויטרים מקדימה + זוג אחורי בדלתות - HU אנדרואיד התקנה מקומית) שומעים לא רע עד סבבה לגמרי כל עוד הבאסים מנוטרלים. ברגע שאני מכניס קצת באסים העניין הופך למבאס ומגעיל. חשבתי לקנות בתקציב צנוע (סביב 400 שקלים) סאב אקטיבי מתחת למושב, אולי את זה: Rockville SS8P 400w 8" Slim Under-Seat Active Powered https://www.amazon.com/gp/product/B079PRCP9W/ref=ox_sc_act_title_1…
הודעה אחרונה מאת sagibd95, -
-
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רציתי להתקין את הcarplay המקורי של היבואן והסתבר שבדגם שלי לא ניתן. לא את המקורי בכל אופן. אם אני מחליף את המערכת, מה מומלץ אם הדרישות הם: 1. מסך גודל סביר עם carplay של iphone 2. הסאונד חשוב. לא פחות טוב מהמקורי. מתקינים ממולצים באיזור נתניה/פרדס חנה? צפי מחיר?
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 0 תגובות
- 582 צפיות
היי יש ברכב שקניתי מערכת ישנה של חברת פרמייר. לא אהבתי, מחפש משהו בתקציב של עד 1000 שקלים. מסך 6.2 אינץ, אין חובה לאנדרואיד או שיקוף למסך. חשוב איכות סאונד , עם העדפה למותג שאינו סיני, אלא אם מדובר במוצר מוכר. תודה רבה אביתר.
הודעה אחרונה מאת אביתר 29, -
אז לאחר התקנת מערכת אני מחפש להשתדרג לHU יותר איכותי, תקציב כרגע עומד על 1000 שקל. חייב שהוא יהיה 1 דין ו3 יציאות RCA לפחות.
הודעה אחרונה מאת amirmoshe, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 696 צפיות
לרכב אין מערכת מדיה ייעודית אבל יש חיישני רברס שנראה לי כי הם מערכת מקבילה ומנותקת ללא מצלמה או משהו בסגנון. (רק צג מרחק קטן שלא קשור לשום דבר אחר). אני רוצה רמקולים, מגבר ויחידת מולטימדיה ללא מצלמות בשלב זה וללא סאב אבל עם שליטה מההגה (יש כזו ביונדאי i25 של אשתי וזה מעולה). אני מבולבל מההצע העצום ולא רוצה להתפזר עם דברים שאני לא צריך. שווה להזמין חלקים מאמאזון ולקחת רק שרות הרכבה בארץ? אודה מאוד לעזרתכם. התקציב של באזור 2300 ש"ח לפני התקנה. לפי חישוב של 1000 לרמקולים, 1000 ליחידת מדיה ו 300 ש"ח למגבר (2 ערוצים? 4 ערוצים?) בהנחה שאני לא מפספס משהו. אני יכול למתוח קצת את התקציב.[https://www] פרופיל | שלח הודעה | חפש Sent from my MI 9 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת shkup, -
- 0 תגובות
- 588 צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת האם יש אפשרות להתקין על המערכת ברכב אנדרואיד במקום מה שמגיע עם היצרן הכוונה היא לעשות איזה פריצה או התקנה על המערכת שכבר קיימת ברכב ולא להחליף למערכת חדשה מדובר על קיה פורטה שנה 2014
הודעה אחרונה מאת alondon, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 702 צפיות
שלום קניתי פיאט פנדה, יש מערכת מותקנת, אבל רמקול קידמי שמאלי עובד חלש, וטוויטרים קטנים לא עובדים בכלל מחפש מישהוא שיכול לבדוק ואולי להחליף רמקול או לחבר יש הרבה עסקים, מחפש מישהוא פשוט, כי כבר מותקן הכל תודה רדיוס של 20 קמ מתל אביב
הודעה אחרונה מאת talboris, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 926 צפיות
אהלן, קניתי לפני כשבועיים סקודה פאביה 2015. הרכב מגיע עם רדיו פשוט ללא מסך וללא Bluetooth (לדעתי נקרא Blues). אבזורים נוספים: יש חיבור AUX, חיבור USB, אבל אין כפתורי שליטה על ההגה ניסיתי לחפש באינטרנט די הרבה רדיו מתאים להחלפה (גם בפורומים כאן), אבל לא הצלחתי למצוא דגם עם המלצות שאדע שיעבוד ויעבוד טוב. הדרישות שלי מהרדיו הן: 1. תמיכה ברדיו 2. תמיכה ב-Bluetooth לשיחות ומוזיקה 3. תמיכה ב-Waze (אולי Android Auto?) 4. מסך גדול עם Touch איכותי (לא one-finger או כזה שלא מגיב), ומעבד מהיר מספיק. 5. בונוסים: כפתורים פיזיים לפונקציות חשובות, תמיכה בחיבור מצלמה אחורית. האם למישהו יש ניסיון עם זה ויכול להמליץ לי על דגמים מתאימים? תודה רבה! להלן תמונ…
הודעה אחרונה מאת opher50, -
- 0 תגובות
- 702 צפיות
חבר מעוניין להחליף מערכת מולטי, יש לו אי אילו בעיות ושירות לקוחות אומרים להחליף. ומקורי... ובכן.... יקר מכירים אלטרנטיבות ראויות שאינן סיניות עם יבואן ראוי?. על הדרך, המלצה למתקין?
הודעה אחרונה מאת urban.racer, -
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
עבור לנד קרוזר 2006 מחפש לקנות מערכת דאבל דין אנדרואיד שתומכת שבאנדרואיד אוטו. יש דבר כזה בארץ? או אולי הזמנה מחו"ל? תודה!
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
אהלן, חבר קנה סוזוקי ג'ימני מהדור החדש ומאוכזב מאיכות השמע ומעוניין לשדרג, התקציב הוא 1500 אבל מוכן לחרוג עד 2000 אם ההפרש יביא לשיפור משמעותי בשמע. הוא מתלונן הן על רעשי מנוע ובידוד רעשים לא טוב והן על איכות האודיו. בהיעדר בגאז ומקום להתקין סאב ומגבר הצעתי לו להחליף את 4 הרמקולים המקוריים ולהיעזר בסאב אקטיבי מתחת לכיסא הנהג ולבודד את קיר האש או כל בידוד אשר יעזור במסגרת התקציב. השאלה שלי היא האם מה שהצעתי אפשרי במסגרת התקציב, האם יש פתרון אחר יותר טוב והיכן מומלץ לעשות זאת במסגרת התקציב כולל התקנה כאשר קנייה של הרמקולים מחול היא אופציה במטרה להוזיל עלויות. תודה רבה מראש
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי, יש לי סיאט איביזה 6J שנת 2016, רמת גימור style .ורציתי לדעת האם יש דרך להוציא את המערכת מולטימדיה בלי המפתחות ממתכת שמכניסים לחריצים כדי לפתוח את הקליפסים? נגיד עם מברג שטוח וכו'.. אם לא, איפה אפשר להשיג את המפתחות האלה?תודה!
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן חברים, התחדשתי ברכב חדש איביזה קטלנית... מחפש מערכת כוללת לרכב ברמה גבוהה סאב מגבר וזוג קומפננטים+טוויטרים. תקציב 2400 שח עם אופציה לחריגה. תקציב לא כולל עבודה רק ציוד. מחפש ברמה גבוהה שיתאים לתקציב תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת elad_w, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היי חברים חשוב לי לעדכן בעקבות הפוסט הקודם >> קישור לפוסט הגעתי למתקין בראשל"צ (ביקש לא לפרסם את שמו), הוא בדק את המערכת ואת רעשי המנוע מהם סבלתי מרגע התקנת המנחת. הדבר הראשון שעשה: 1. פירק את ה-hu והעיף את המנחת! (אותו התקין מתקין מומלץ מהפייסבוק תמורת סכום לא מבוטל עבורי). 2. פירק את המושבים, סידר את החיווט של המגבר(הכבלים באיכות בסדר גמור כך שלא היה צורך להחליף!), חיבר את הrca. ישירות למכשיר ועשה והפעיל. הרעשים נעלמו לגמרי! המגבר רוקפורד תקין לחלוטין!!! ה-hu של גוינג תקין לחלוטין!!! פשוט כיף. אני כבר הייתי בטוח שיש בעיה במגבר(כך *גם* גרמו לי לחשוב), אז ליתר בטחון קניתי מגבר Hertz HDP4(מדהים!) מחבר פורום מוערך. לשמחתי אך …
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, יש לי ברכב גישה רגילה לרדיו דיסק פשוט וישן סטנדרטי. רציתי לשים GPS ועוד כמה אפשרויות שאפשר להתחבר מסים לאינטרנט וראיתי שכל ערכות המולטימדיה מגיעות גדולות והמסך פשוט פיזית לא יכול להתחבר למקום של הרדיו דיסק הפשוט. יונדאי 05. למישהו יש פתרון לזה?
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 621 צפיות
אהלן הספייס סטאר מ2015 והיא הגיעה עם מערכת מולטימדיה AVOX של גיל קאר באותו זמן היה לי טלפון סמסונג והצלחתי להתחבר לבלוטוס אבל לא לשמוע שירים דרכו (בהגדרות בלוטוס במכשיר לא הייתה בכלל אופציה של MEDIA, אלא רק שיחות ואנשי קשר..) אך הטלפון הזה הוחלף לLG V20 שאיתו הכל עבד מעולה, כולל שיחות וכולל מוזיקה! לאחרונה קניתי טלפון חדש של סמסונג וחזרו הבעיות של פעם הטלפון והאנשי קשר עוברים סבבה, אך הוא לא מאפשר לי לשמוע שירים דרך המערכת. גיל קאר טוענים שהמערכת מתאימה רק עד אנדרואיד 4.0 (שזה הזוי ומזעזע וגם ממש לא נכון כי בV20 היה לי אנדרואיד 9) בטלפון החדש היה לי אנדרואיד 9 וזה לא עבד עם המערכת. לטענת גיל קאר אין מה לעשות... האם לדעתכם יש דרך לפתור את זה? ממש מבאס…
הודעה אחרונה מאת alonsh, -
- 3 תגובות
- 775 צפיות
שלום לכולם אחרי הרבה זמן שאני רוצה לשדרג את המערכת והתייעצתי פה בעבר החלטתי ללכת על הקומפפונט של פוקל סדרה חדשה focal ps165fxe נשמע שהוציאו סט מעניין משהו יכול לתת לי חוות דעת עליו? ועכשיו השאלה העיקרית מגבר. ככה יש לי תקציב של 1000 שקל בערך למגבר ורציתי לדעת מה אתם ממליצים? ומה אתם אומרים הציעו לי מגבר ZAPCO ST-4XP מה אתם אומרים עליו ואם זה ייתן מענה רעוי לקומפפונטים האלה בשילוב עם סאב של סרבין וואגה ואיזה מגבר עדיף קלאס AB או D או שיש אופציה להביא מגבר של HERTZ HDP4 או PIONEER D9605 שתיהם קלאס D
הודעה אחרונה מאת Aviad Anker, -
- 0 תגובות
- 665 צפיות
שלום יש לי רנו פלואנס 2012 הרדיו הפסיק לעבוד ונשאר דולק עם הלוגו של רנו וכך הוא תקוע בדקתי פיוזים ואת החיבורים והכל תקין מישהו יכול לעזור?
הודעה אחרונה מאת Golan Hayun, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, אחרי שחששתי שבמגבר שלי (V12 כלשהו) לא יזיז ל IDMAX12, התבדתי! מסתבר שהסאב הזה נציל מאוד- 93DB. (ד"א, זאת גרסה V3 תוצרת ארצות הברית). הסאב הזה פשוט מדהים! הוא בתיבה אטומה קטנה בדיוק לפי הוראות היצרן. התיבה בנוייה מ MDF 2.4 ממ. חששתי שבגלל שאין פורט, הסאב יתקשה לרדת לנמוכים בגלל מחסור בהגברה. עכשיו אני מבין כמה הסאב הזה מדהים! הוא מזיז עצמות מבלי להתאמץ כלל. לא משנה איזה שיר, איזה ווליום, איזה סיגנון מוזיקה, הכל הולל אצלו. מדוייק שיורד נמוך מאוד.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
היי חברים , האם יש למישהו מושג עם איזה רמקולים מגיעה טויוטה קורולה 2020 ? האם מומלץ להחליף? בברכה, יורי
הודעה אחרונה מאת Yuri Siritsov, -
- 0 תגובות
- 643 צפיות
שלום, קרוב משפחה מעוניין להתקין מערכת מוליטמדיה (נגן MP3 ו- Waze וכיוצא בזה) בטויטה פריוס שנת 2007. אם יש חנות מקומית עדיף, אם צריך להזמין מחו"ל גם אפשר. מה האפשרויות ? תודה.
הודעה אחרונה מאת TheWiz, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, יונדאי אקסנט i25 2016. הרכב מגיע עם מערכת מולטימדיה שכנראה הותקנה בגיל-קאר. המיקרופון (שממוקם בתקרת הרכב) הפסיק לעבוד. כשאני מבצע שיחות לא שומעים אותי, רק אם אני נותן לו "פליקים" מאוד חזקים עליו, שומעים אותם בקושי בצד השני. ניסיתי לאפס את מערכת המולטימדיה ואת הבלוטות' להגדרות יצרן, לא עזר. הלכתי לגיל קאר, ביקשו 500 שקל. איפה אני יכול להשיג מיקרופון כזה כדי שאתקין עצמאית? צירפתי תמונות. תודה.
הודעה אחרונה מאת shayke_a, -
- 1 תגובות
- 750 צפיות
היי יש לי מאזדה 3 והתקנתי בה מערכת שמורכבת מהמוצרים הללו,סט קומפוננט קדמי jbl 760 c,מגבר 4 ערוצים של חברת sting למי שמכיר,סאב של jbl gt seires רציתי לדעת עם כדאי להביא מגבר 2 ערוצים לסאב לבד כי אני מרגיש שהוא דופק כמו משוגע חזק מידי, היה לי לפניו סאב של קאדנס והוא לא השתולל ככה. תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- 4 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום, זקוק לעזרה קטנה. קיבלתי רדיו שפורק מרכב של רנו (הבעלים שידרגו למערכת מולטימדיה). הרדיו נעול. מצאתי את זה: https://keycardservices.co.uk/radio-codes/ אבל לא מבין: http://imgbox.com/oGNHNAhV זו המדבקה על הרדיו שלי איך אני מוצא מה קוד? תודה.
הודעה אחרונה מאת BigMak, -
- 21 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
היי , יש לי רכב משנת 2003 (טויוטה קורולה) לדעתי אף אחד מהבעלים הקודמים לא נגע ברמקולים מעולם ככה שיושבים שם רמקולים בני 16 שנה שניים קדמיים 6.5 אינץ ושניים אחורה 5.25 אינץ יש לי מולטימדיה ששמתי באוטו לא מזמן של חברת JOYING אחלה מולטימדיה ומספקת לכל ה 4 ערוצים 50W כסטנדרט בכל מערכת נורמלית אני מעוניין להזמין רמקולים כנראה מחול כי פה בארץ מרשים לעצמם עסקים לדפוק מחיר על רמקולים שלא שווים גם שקל בגלל זה גם את המולטימדיה שלי לא הזמנתי מפה כי מוכרים פה פחי אשפה בגדול אני רוצה להחליף את כל הארבעה וכנראה להזמין מAMAZON או כל אתר אמין אחר שאתם מכירים לקנות ממנו רמקולים אני לא מתכוון לשים מגבר / סאב אבל אם הרמקולים יכולים לתמוך בה…
הודעה אחרונה מאת tomer4477,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 702 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- NirNissimov
- Rשף
- motior
- IsraCar
- T_A
- David32
- פינדר
- carsgo
- גולדן191
- פול-טנק
- tomerR
- dav9