קיבלתי רכב מליסינג (מיצובישי לאנסר 2008).
היה לי דגם רדיו קנווד ממש בסיסי עם ארבעה רמקולים 6.5" שניים בדלתות ושניים על המדף מאחורי המושב האחורי. היתה קליטה נוראית של רדיו, חלק מהתחנות בכלל לא שמעו וחלק סתם גרוע עם איבוד קליטה וכניסה של תחנות אחרות.
החלפתי את הרדיו ל-3950 של פיוניר (ייבוא רשמי של עוזי רדיו עם שלוש שנות אחריות), את ה- 6.5" הקדמיים ל-6.5" של פיוניר 160W 2WAY ואת האחוריים ל- 6:9 של פיוניר 400W 3WAY שהורכבו על המדף האחורי עם בניית עזר מעץ בתא המטען. (מערכת ללא מגבר, אני בסה"כ רוצה עוצמה סבירה, לא דיסקוטק).
הקליטה אומנם "יציבה" כלומר לא מאבדים תחנות אבל רחוקה מלהיות נקייה, יש כל הזמן "רעש" על התחנות בחלק יותר וחלק פחות.
הם ניסו לשים שם אנטנה ארוכה יותר אך זה לא ממש הועיל. הם טענו שהאנטנה אלקטרונית ולכן אין להם הרבה מה לעשות.
זה מאוד מבאס כי אני שומע הרבה רדיו. האם אין שום דבר שאפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה? האם אתם מכירים מישהו מקצועי שיכול לעזור בסוג בעיה כזה?
אגב, דיסקים שומעים מצוין.